X

Caz similar cu al Alexandrei Măceșanu, rezolvat în 20 de minute. Cazul Caracal a fost folosit pentru a se impune legi Big Brother

112

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Operațiune spectaculoasă la Teleorman.  O fată de 19 ani a sunat la 112, acolo unde a reclamat că a fost sechestrată și este ținută captivă într-un apartament din Alexandria. Tânăra nu era din Alexandria, așa că nu știa locația exactă în care se află. Conform unui agent implicat în operațiune, în doar 20 de minute de la apel oamenii legii au constituit o echipă de urgență și au reușit să identifice locația din care a fost făcut apelul. Polițiștii au descins în apartamentul din care se făcuse apelul, iar tânărul care o sechestrase pe fată a fost reținut fără a opune rezistență. Alte surse susțin că operațiunea a durat aproximativ o oră.

Culmea este că tânăra reclamase aceleași lucruri ca și Alexandra Măceșanu, cu diferența că ea a fost găsită în 20 de minute după ce oamenii legii au spart ușa și au intrat peste agresor, fără a avea nevoie de mandat, considerând că intervenția este una urgentă. În cazul Caracal, procurorul și polițiștii au așteptat 19 ore de la apelul la 112 ca să intre în casa lui Gheorghe Dincă, pe motiv că nu exista o urgență care să permită descinderea în casa lui Dincă.

După mobilizarea masivă pentru salvarea ei, fata a refuzat categoric să depună plângere pe numele bărbatului pe care îl cunoscuse pe Facebook.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Prin urmare, poliția, procuratura, SRI, DIICOT și toată suita de instituții dispuneau de toate mijloacele pentru a le salva și pe cele două fete, Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu. Doar că aceste două cazuri le-a servit serviciilor să impună pe repede înainte legile Big Brother, refuzate în anii trecuți, până și de Curtea Constituțională.

Când au de gând să promoveze legi și pentru eradicarea rețelelor de trafic de persoane? De ce SRI nu face interceptări și asupra capilor acestor rețele? “Protocoalele” de colaborare dintre polițiști, procurori și clanurile mafiote de ce nu le denunță nimeni?

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Pentru oamenii nu vorbesc despre Legea lui Dumnezeu, ei țipă la sistemul autodistructiv să le dea viață, nu se identifică cu Dumnezeu, ci cu Sistemul.

  2. Povestea asta pute rau!
    1. De ce au spart usa ca sa intre de vreme ce tanarul ar fi putut deschide usa, fiind cooperant si ne opunand rezistenta?
    2. Daca reclamatia era bazata pe fapte reale, de ce fata nu a depus plangere?
    3. Ce fel de fata este aia care se duce in casa unui strain cunoscut pe FB?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button