X

Rabin celebru prezice următorul guvern al lui Israel – antihrist. Tot el a prezis președinția Trump

Foto: Aharon Krohn / Flash90 – Un evreu ultra ortodox se roagă privind Muntele Templului și Domul Stâncii. 

Într-un interviu informal în casa sa din Ierusalim, rabinul Mendel Kessin, care consideră că lumea se prăbușește în pragul răscumpărării, a explicat ce trebuie să se întâmple politic pentru a servi scopului spiritual al avansării mântuirii.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

„Ceva [cu aceste alegeri] se va întâmpla de nicăieri, care nu va fi uimitor, la care nimeni nu se așteaptă. Pentru ca evreii să se pocăiască, să se apropie de Dumnezeu, să se apropie de Tora lor, acest guvern trebuie înlăturat.” În cuvintele sale, premierul Benjamin Netanyahu „trebuie înlăturat”.

În acest moment, soarta guvernului israelian este încă foarte neclară. Țara este profund împărțită și niciun câștigător evident nu a apărut încă din turul doi de votare pentru cel de-al 22-lea Knesset. Pentru a aduce poporul evreu mai aproape de Tora și pentru a-i pregăti să primească pe “mesia”, Kessin a prezis că rezultatul final al alegerilor din această săptămână va fi că președintele israelian Reuven Rivlin va oferi partidului Likud opțiunea de a forma o coaliție, dar fără Netanyahu în frunte.

„Practic, Bibi trebuie eliminat. Dumnezeu va scăpa de el din punct de vedere politic”, a afirmat Kessin.

Kessin nu crede că Mesia îl va înlocui imediat pe Netanyahu.

“Ai nevoie de un tip de tranziție. Persoana pe care o am în minte se află pe scena politică. Numele lui este Gideon Sa’ar.”

Sa’ar a fost membru al Knessetului între 2003-2014 și a fost ales din nou în Knessetul 21, în aprilie a acestui an. Deținând al șaselea loc pe lista partidului Likud, el ar trebui să fie avansat față de alți patru membri Likud pentru ca predicția lui Kessin să devină realitate. Nu ar fi pentru prima dată când Kessin a sprijinit un candidat pentru calul întunecat. El a prezis corect că Donald Trump va câștiga alegerile prezidențiale ale SUA din 2016, atunci când partidul republican era încă plin de candidați politici experimentați. Atunci, ca și acum, își bazează gândirea pe idei spirituale, mai degrabă decât în ​​considerații politice.

Într-o prelegere publică ținută la Ierusalim chiar înainte de alegeri, Kessin a spus:

„Problema nu o constituie alegerile israeliene. Problema este că a venit momentul să înlăturăm influența oamenilor care nu au nicio legătură cu promovarea Torei lui Dumnezeu. Poporul evreu trebuie pregătit și trebuie ridicat pentru a începe procesul de răscumpărare.

Nu este doar o problemă în Israel. Același lucru este în America – acei democrați care vor să-l distrugă pe Trump. Am menționat de multe ori cine este [Trump] . El este un Edomit – o figură mesianică a lui Edom. Treaba lui este să ajute poporul evreu să facă tikkunul (să corecteze spiritual lumea). Ceea ce face! Ceea ce este uimitor. Nici nu știe cine este și tot o face.

Probabil că intrăm în următoarea etapă în care toate așezările evreiești devin parte din Israel. Acesta este următorul lucru. Vezi ce face Dumnezeu? Încet, El îi restaurează pe evrei ”, a explicat Kessin.

În esență, Kessin susține că statul evreiesc are nevoie de un lider de tranziție care îi va ajuta pe evrei să se întoarcă la Tora, pentru a se pregăti de venirea lui Mesia și pentru răscumpărarea completă. Și acel lider nu poate fi premierul Netanyahu.

Ce fel de lider este necesar astăzi? Potrivit lui Kessin,

„Trebuie să fie cineva care se poate prezenta ca prietenos și cu ajutorul spiritualității. Nu mă uit la asta politic. Mântuirea este cel mai mare eveniment pe care întreaga creație l-a văzut vreodată. Odată ce începe, este de neoprit și irevocabil. Oamenii habar nu au ce face Moshiach (Mesia). Ce face el este să schimbe realitatea. El îndepărtează ceața, unde toată lumea îl vede pe Ain Od Milvado – în afară de Dumnezeu, nu există nimic altceva. Nici nu putem înțelege ce înseamnă asta.”

Căci pământul se va umple de uimire pentru gloria lui Hashem, așa cum apa acoperă marea. (Habakkuk 2:14)

În acest moment, rezultatul politic neclar pare să răsune într-o bătălie spirituală care se desfășoară între forțele care doresc să aducă răscumpărarea și forțele care vor să o țină departe.

„Ceea ce se întâmplă acum este că există o luptă incredibilă. Dacă ai fi în cer, ai vedea bătălia. Satana este disperat, deoarece zilele lui sunt numărate.”

În gândirea evreiască, Satana este o prezență spirituală pe care Dumnezeu a creat-o cu misiunea specifică de a provoca oamenii la păcat. Satana este un instrument al lui Dumnezeu, pe deplin subservitor pentru El. Rabinul Kessin îl numește pe Satana, „o entitate spirituală care a fost cel mai mare dușman al omenirii”.

„Nu ne uităm aici la alegeri și coaliții. Israel trebuie mai întâi salvat spiritual.

Poate de aceea aceste alegeri sunt într-o atât de agitate”, a declarat Kessin.

traducere de Ioana B.

Citiți și:

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Principalele concepții rivale ale Netanyahu sunt cel de-al treilea templu construit în urma alegerilor
    Șeful partidului Albastru și Alb, MK Benny Gantz și-a exprimat îngrijorarea cu privire la recentul acord pe care premierul Benjamin Netanyahu l-a făcut cu politicianul Moshe Feiglin, spunând: Al treilea) Templu va fi construit ”într-un interviu acordat canalului 13 .
    Feiglin este unul dintre puținii politicieni care solicită în mod deschis construirea celui de-al treilea templu și l-a adăugat pe platforma partidului său.
    https://www.breakingisraelnews.com/136356/netanyahus-main-rival-envisions-third-temple-after-elections/

    1. Mai multe surse evreiești indică impasul electoral al Israelului ca poartă către „Mesia”

      „În ajunul celui de-al cincilea ciclu al unei mii de ani, anul(evreiesc) 5780 (2020) este un an al fixării. Nu va exista niciun guvern în Israel pentru o perioadă îndelungată și diferitele tabere vor lupta și se vor certa mult, fără nici o concluzie întrún fel sau altul. Apoi, pe Rosh Hashanna (Anul Nou Evreiesc, care va fi duminica viitoare seara 29.09. – 01.10), partea sfințeniei va lupta pe partea întunericului din cer până când Dumnezeu însuși și Gazdele sale vor decide problema. ”
      https://www.breakingisraelnews.com/137666/multiple-jewish-sources-point-to-israels-election-impasse-as-the-gateway-to-messiah/

      Predicția rabinului Kaduri
      În iunie, Breaking Israel News a publicat un articol în care citează o predicție de 40 de ani a lui Rabi Yitzchak Kaduri, cel mai cunoscut cabalist (mistic) din Israel până la moartea sa în 2006. Potrivit unui martor ocular, rabinul Kaduri a prezis că Mesia va fi dezvăluit. în urma unui impas electoral în Israel. La o mică adunare, Rabinul Kaduri a fost întrebat când va veni Moshiach (Mesia). El a răspuns: „Când vor fi alegeri, dar nu va exista un guvern”.
      https://www.breakingisraelnews.com/131363/rabbi-kaduri-predicted-40-years-ago-that-current-election-difficulties-presage-messiah/

  2. Vrabia malai viseaza !

    ISTORIA ESTE IN MANA LUI DUMNEZEU !
    CAND VA INGADUI DUMNEZEU, DIN PRICINA INMULTIRII PACATEOLOR OAMENILOR, SA SE CONSTRUIASCA AL 3 LEA TEMPLU, VA FI DARMATA GEAMIA LUI OMAR !

    PANA ATUNCI “TAINA FARADELEGII” ESTE OPRITA SA LUCREZE IN MOD DESAVARSIT !

    Cu parere de rau, dar profesorul Nichifor Craintic a gresit grav in caretea depre Dostoievsky:
    DUPA CUM ARATA EVENIMENTELE ISTORICE DIN ULTIMII 50 DE ANI, RUSIA ESTE A TREIA ROMA, CARE INCA TINE FRAU DEZLANTUIRII FORTELOR ANTIHRISTICE.

    FARA A 3 A ROMA – MOSCOVA – DE MULT AM FI FOST PECETLUITI SI SODOMIZATI !

    CINE SI-AR FI INCHIPUIT ASTA PE VREMEA COMUNISTILOR ?
    ASTAZI NEO-COMUNISMUL (MARXISMUL) ESTE IMPUS DE SUA SI UE !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button