X

DONALD TRUMP îl întreabă pe rabinul Chaim Kanievsky CÂND VINE ANTIHRISTUL

Donald Trump trimite doi emisari evrei să-i întrebe pe rabinii din Israel: “Când va veni mesia?”

Facebook ne-a blocat posibilitatea de a distribui articolele pe pagina OrtodoxINFO. Vă rugăm să distribuiți articolele noastre apăsând AICI.
Preşedintele SUA Donald Trump se roagă la Zidul de Vest, cel mai sfânt loc de rugăciune din iudaism, în Oraşul Vechi din Ierusalim pe 22 mai 2017. (Nati Shohat/Flash90)

“Iată, îmi voi trimite mesagerul, iar el va pregăti calea pentru Mine. Iar Dumnezeul pe care-L cauţi, va veni deodată la templul Lui; iar mesagerul legământului, de care te bucuri, iată, El vine, a spus Dumnezeul gazdelor. Dar cine poate dăinui până la venirea Sa? Şi cine poate sta drept când El apare?” Malachi 3:1 (Biblia Israelită™)

Mai multe trusturi media vorbitoare de idiş din comunitatea Haredi (Ultra-Ortodocşi) au transmis joi că preşedintele SUA Donald Trump a trimis doi emisari evrei la rabinul Chaim Kanievsky să-i pună o întrebare: Când va veni Mesia?

Rabinul Chaim Kanievsky. (Photo: Yaakov Naumi/Flash90)

Hadrei Haredim a transmis joi că rabinul Chaim Kanievsky, unul dintre cei mai influenţi lideri spirituali ai generaţiei noastre, primea vizitatori în casa sa din Bnei Brak în această săptămână. Rabinul Kanievsky are 91 de ani şi îi este greu să plece de acasă. Povestea este atribuită unui articol dintr-o pagină din Haredi numită Divrei Siach care relatează despre învăţăturile rabinului şi este elaborată de nepotul rabinului Kanievsky’s. Divrei Siach a scris că doi evrei din SUA l-au abordat pe rabin şi s-au prezentat ca prieteni apropiaţi ai preşedintelui SUA, spunându-i rabinului că vin cu un mesaj personal de la Trump.

“A auzit câte ceva despre influenţa pe care rabinul Kanievsky o are printre evreii din întreaga lume, iar preşedintele îi transmite salutările sale personale,” i-au spus cei doi emisari rabinului. În mod surprinzător, cei prezenţi la întâlnire au spus că rabinul nu a părut interesat de emisari sau de mesajul lor.

Unul dintre emisari a spus:

“Onorabilul preşedinte ar vrea să ştie când va veni Mesia.”

Rabinul a zâmbit şi a răspuns cu o întrebare adresată chiar emisarului:

“Şi tu ce faci pentru a te pregăti pentru Mesia? Ai venit să locuieşti în Israel?”

Emisarul a fost confuz şi a răspuns negativ.

“Vino să locuieşti aici şi vom vedea deja sosirea Mântuirii”, a spus rabinul, adăugând, “Amin”.

Divrei Siach a conchis scriind:

“Astfel, iată ce-l îngrijorează pe Ministrul Torei [Rabinul Kanievsky], anticipând Geula (mântuirea), voinţa şi aşteptarea revenirii Celui Sfânt, binecuvântat fie El întru milă pentru Zion, şi cu voia lui Dumnezeu chiar vom putea binecuvânta când vom privi spre Mesia.”

Ultima afirmaţie a fost o referinţă la Legea Evreiască detaliind cele şapte binecuvântări ce trebuie recitate la vederea lui Mesia pentru prima dată.

Asta n-a fost prima dată când reprezentanţii guvernului SUA au venit la rabinul Kanievsky. În decembrie, David Freidman, ambasadorul SUA în Israel, i-a făcut o vizită oficială rabinului şi a primit binecuvântarea.

Trebuie remarcat că rabinul Kanievsky este o figură proeminentă în lumea evreiască. Acum patru ani, rabinul Kanievsky a anunţat că sosirea lui Mesia este iminentă. Acest anunţ a fost inconsecvent faţă de maniera sa de a preda, dar totuşi a continuat să anunţe că Mesia este aproape cu adevărat, iar câţiva rabini proeminenţi i s-au alăturat.

Implicit în răspunsul rabinului este înţelegerea sa conform căreia cheia pentru grăbirea sosirii lui Mesia este întoarcerea evreilor din exil.

Traducerea: Costin Ştirbu

NOTĂ OrtodoxINFO

Rabinii ne tot spun de la o vreme de venirea lui mesia. Iata doar cateva exemple:

Rabini: NETANYAHU deține cheile pentru „MESIA”

Rabinul de la Mormântul Regelui David despre MESIA si testele ADN pentru clarificarea identităților adevărate ale oamenilor / 150 de milioane de latino-americani au origini evreiești

Ce spun EVREII despre PROFETII, despre marele METEORIT descoperit recent de NASA care “va intersecta traiectoria Pamantului in 2023” si despre rolul lor inainte de MESIA?

Iar rabinii nu doar ca vorbesc, ci se si pregatesc:

Rabinul de la Mormântul Regelui David ne anunță că se pregătește COROANA DE AUR ce va fi înmânată lui MESIA de către toate neamurile Pământului

ANTIHRISTUL va interzice HOMOSEXUALITATEA și AVORTUL? Sanhedrinul cere înlocuirea ONU, reeducarea religioasă a oamenilor și unirea națiunilor la Ierusalim

[VIDEO] Evrei despre al 3-lea templu: „Se construiește pentru întreaga lume. Deja avem uniune între toate religiile”

Video: EVREII au gasit VACA ROSIE ce o vor sacrifica in TEMPLU?

Pentru prima data de la dărâmarea celui de-al doilea Templu: vase de aur au fost folosite pentru libații

Sanhedrinul îndeamnă candidații la funcția de primar al Ierusalimului să se pregătească pentru reconstrucția celui de-al Treilea Templu

Noutăți despre Templul lui antihrist: S-a constituit sanhedrinul. Monedă de argint cu chipul lui Donald Trump și al regelui Cyrus!

Pentru cei ce inca nu stiu despre ce mesia este vorba:

Mitropolitul Serafim de Pireu: MESIA asteptat de RABINI este ANTIHRIST

Adica antihrist, despre a carui venire ne-au avertizat in primul rand Sfintii Parinti:

20 ianuarie: Sfântul Lavrentie de Cernigov. PROFEȚIA sa despre ANTIHRIST

APOCALIPSA A ÎNCEPUT. Dar asta pricep doar cei ce înțeleg PROFEȚIA Sfântului Nil Athonitul

De ce Dumnezeu ingaduie sa vina antihristul? Raspunsul ni-l ofera Sfantul Apostol Pavel in Epistola a doua către Tesaloniceni, capitolul 2:

Sa nu ne miram ca Donald Trump pune astfel de intrebari:

A ÎNCEPUT SFÂRȘITUL: Donald Trump recunoaște Ierusalimul drept capitala a Israelului si a ordonat începerea pregătirilor pentru transferarea ambasadei americane

GEMATRIA EVREIASCĂ (mult înaintea alegerilor): “DONALD TRUMP îl va anunța pe MESIA”

 

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

18 comentarii

 1. Dacă i-a transmis lui Trump că dacă vrea să-l vadă să vină în Israel, înseamnă că Antihristul e deja ACOLO!
  Pe mine m-au mirat invitațiile pentru Israel de câțiva ani făcute românilor…”vacanțe în Israel…”, pentru recreere dar și pentru popasurile religioase și, primul lucru care-mi venea în minte era ceea ce s-a spus : când vă vor chema spre Israel și vor înlesni aceasta, să NU vă duceți!

  Și eu puteam să mă duc acum câțiva ani (2010-2011), chiar mi s-a făcut propunerea DAR…te primeau numai cu pașaport biometric, nu cu d-ăsta temporar și călcai pământul de-acolo, DOAR dacă la aeroport te supuneai (volens/nolens) scanării biometrice!

  Mi s-a confirmat din sursă sigură!

  Vă spuneam de amicii care acum sunt tot mai lumești și ne-purtători de grijă în cele ce vor urma să vină…la articolul admin.-lui despre ”corijența” sa la trăitul în natură, cu toate că nu-ți va mai trebui ATUNCI nici să dai cu toporul, nici să faci focul…doar să te ascunzi BINE și să ai măsele pentru mâncat pământ…pentru că TOȚI vom ajunge s-o facem!

  Acești amici – bisericoși, participanți la slujbele Bisericii, cu spovedit, împărtășit ani la rând…din dorința aprigă de-a ajunge în Israel și a se închina locurilor sfinte, au făcut pact cu diavolul (prin pașapoartele biometrice și iris-scan…) ceea ce i-a coborât la treapta ne-simțirii pericolului, a unei indiferențe, a unei aplatizări de voință parcă, din pricină de prea multă așteptare a ăluia ce va să vină, cam peste mulți ALȚI ani, NU acuma!

  Mă intrigă tare cubul ăla negru de pe fruntea rabinului…mă duce cu gândul la Mecca, la piatra aia neagră care tot lovesc în ea!

  1. Doamne ajuta @Magda

   Cubul la care faci referire , se numeste filacterie.

   Obiect care este prins de frunte si de mana prin curele de piele, acest cub poarta in interior inscriptii pergament din Vechiul testament (o cutiuta plina cu texte) si serveste in deosebi in perioada rugaciunii de dimineata. Ei considera ca cugetul intra in legatura de intelegere si comuniune cu duhul legii vechi daca au filacteriile atasate.

   Pentru acesta si marirea ciucurilor care i poarta evrei perciunati la cingatoare, „marturisind” apartenenta la strictetea legii mozaice, i-a mustrat Mantuitorul pe farisei care se laudau indelung rugandu-se pe la colturi ca sa-i vada lumea.

   Ma gandeam ca poate vrei sa stii.

   Mantuire

 2. “Vino să locuieşti aici şi vom vedea déjà sosirea Mântuirii”, a spus rabinul, adăugând, “Amin” , alături de cele 7 binecuvântări rostite în fața lui…deci, va fi un cadru religios în care va fi filmat/imortalizat!

 3. Ca o fi un an sau cateva zeci nu inseamna mare lucru. Este oricum foarte putin la scara istoriei si sunt sanse ca majoritatea dintre noi sa traiasca acele vremuri.

  Important este insa daca vom avea ulei in candele (stiut fiind ca Mantuitorul urmeaza sa revina dupa 7 ani de la aparitia Antihristului). Umplerea lor se face neintarziat si nicidecum dupa calendarul anuntat de nu stiu care rabin.

 4. Aparitia lui Anthrist!!!
  https://www.youtube.com/watch?v=ksF-vKmxo3E
  Liturghii pentru venirea lui Antihrist, care ”este” Tatăl lui Iisus.

  ”Cu o mare pompă, fanfară și ceremonii, PAPA FRANCISC, Șeful Ordinului Iezuit, a anunțat prin cantorul său, cu deosebită urgență, NOUA APARIȚIE ȘI VENIREA LA LUMINĂ A ANTIHRISTULUI.

  Și începe să cânte belaliul ăla cu față mocofan religios, pios, în fața unui auditoriu ”măreț” care, fie erau la mișto ACOLO, fie chiar ȘTIAU ce se întâmplă sub nasul lor, ceea ce e TERIFIANT:

  ”His flame, LUCIFER, dawning his own creation./Flacăra lui Lucifer va apărea în propria sa creație. Man, I say, O Lucifer, who knows no setting./Omule, eu spun, Lucifer care nu cunoaște schimbare. Christ your Son/Cristos ”fiul” său, who came back from the dead,/care s-a întors din morți, and shed his peaceful light to the human race/să arunce lumina pașnică rasei umane, and is alive and reigns for ever and ever/și care este viu și va împărății pentru totdeauna”.

  În timpul acestei ”liturghi”, cantorul îl numește pe Lucifer Dumnezeu și pretinde că Lucifer este ”tatăl” lui Iisus Hristos.

  Cantorul îl recunoaște pe Lucifer ca și însuși Antihrist, și ”să ne închinăm lui”.
  Și această mare mulțime din lumea întreagă, spune: ”AMIN!” (adică, AȘA SĂ FIE!)

  Aceasta a fost a treia ceremonie pe care Papa a vrut să fie văzută de toată lumea, ANUNȚÂND ÎN TOATĂ LUMEA CĂ FIUL PIERZĂRII TREBUIE SĂ VINĂ.

  ”Cât privește venirea Domnului nostru Iisus Hristos, să nu vă lăsați clătinați așa de repede în mintea voastră și să nu vă tulburați de vreun duh, nici de vreo vorbă, nici de vreo epistolă, ca venind de la noi, ca și cum Ziua Domnului ar fi și venit chiar! Nimeni să nu vă amăgească în vreun chip, căci nu va veni înainte ca să fi venit lepădarea de credință și de a se descoperi omul fărădelegii, fiul pierzării.”spune Pavel în 2 Tesalocineni.

  1. Cam ce s-a întâmplat la Creta, cu dogmatizarea C.M.B.-lui prin Statut, a devenirii bisericilor locale ale țărilor ortodoxe, cu membrii lor cu TOT….parte integrantă a tartorului-șef din Icoana sa de 50m2, înainte de a-și face apariția fizic, în carne și oase!

   EL NU VA PUTEA APĂREA ÎN LUME, PÂNĂ NU DISPARE CEL CE SE JERTFEȘTE PE SF.MASĂ -HRISTOS!
   D-aia au creat apostazia generală odată cu sinodul tâlhăresc din Creta ce și-a păstrat un vag iz ortodoxo-duhovnicesc ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic ACOLO, ca să înșele chiar și pe CEI ALEȘI….așa cum s-au subordonat greco-catolicii Papei, în loc de Hristos, având o liturghie ortodoxă, trasă la indigou…dar degeaba, atâta timp cât CAPUL ei, al Bisericii NU mai este Hristos, ci…ori Papa, ori însuși Antihrist, imortalizat în icoana sa ”de cinste” de 50m2 privită, admirată de toți ”ortodocșii” cu poale lungi, negre (sau albe), cu mitre dar cu minte și memorie scurtă!

  2. Magda, consider ca ai dreptate cu observatia urmatoare : cantorul (unealta profetului mincinos) îl numește pe Lucifer Dumnezeu și NU pretinde că Lucifer este ”tatăl” lui Iisus Hristos ci al lui Christ adica Hristos sau Messia asteptat de New Age si alte religii.
   Numai crestinii il recunosc pe Iisus ca este fiul lui Dumnezeu si Messia (Hristos) promis in Vechiul Testament si recunosc ca el a venit acum 2000 de ani ca sa ne mantuiasca si acum asteptam a doua sa venire.
   Celelalte religii asteapta inca venirea unui Messia pentru prima data deoarece nu l-au primit pe domnul nostru Iisus care a venit in numele Tatalui, dar care, il vor primi pe cel ce vine in numele sau adica pe Antichrist (Ioan 5:43).
   Fiind slujba crestina (catolica) ei provoaca o mare inselare anuntand venire a lui AntiChrist si nu a doua venire a lui Iisus cum ar crede credinciosii catolici.
   Numele lui Iisus nu este pomenit deoarece nu este suportat de „cel rau” si slujitorii lui.
   Filipeni 2:9-11 „De aceea şi Dumnezeu L-a înălţat nespus de mult şi I-a dat Numele care este mai presus de orice nume; pentru ca, în Numele lui Iisus, să se plece orice genunchi al celor din ceruri, de pe pământ şi de sub pământ şi orice limbă să mărturisească, spre slava lui Dumnezeu Tatăl, că Iisus Hristos este Domnul.”
   Astra e dovada ca Satan a result sa insele chiar dintre alesi.
   1 Ioan cap 4. vs 1-3
   1 Preaiubiţilor, să nu daţi crezare oricărui duh, ci să** cercetaţi duhurile dacă sunt de la Dumnezeu; căci în lume au ieşit mulţi proroci mincinoşi.
   2 Duhul lui Dumnezeu să-L cunoaşteţi după aceasta: Orice duh care mărturiseşte că Iisus Hristos a venit în trup este de la Dumnezeu;
   3 şi orice duh care nu mărturiseşte pe Iisus nu este de la Dumnezeu, ci este duhul antihristului, de a cărui venire aţi auzit. El chiar** este în lume acum.

 5. Gog si Magog prigonesc adevarul
  https://www.youtube.com/watch?v=WHWgm30wFuM

  Această strategie este bine studiată și e ultimul EXAMEN. Se luptă trei religii: Catolicii, Ortodocșii și Popoarele arabe. Se ȘTIE și CÂȘTIGĂTORUL DIN START, căci se vede că e o luptă directă: CATOLICII CU ARABII, IAR ANTIHRIST VINE DIN PATRIARHIA RUSIEI.

  MAGOG este în erezie din 1927. Patriarhul Serghie a vândut Biserica Vie lui Stalin, iar acesta și-a infiltrat Securitatea în scaunul cel mare al Patriarhului, dându-i cele mai marei puteri. Întâi-stătătorul Bisericii Rusiei este și Șeful Statului, căci ESTE ALES PE VIAȚĂ.

  GOG ESTE PAPA (Primul episcop al lumii care A RUPT în două lumea creștină, în anul 1054). A introdus erezia FILIQUE, INCHIZIȚIA, CRUCIADELE…
  După atâtea războaie sufletești, a reușit să intre în inima Ortodoxiei, atât cu FORȚA ARMATĂ, cât și cu ECUMENISMUL ÎNȘELĂTOR.

  PAPA are susținera tuturor coloniilor catolice dobândite de la 1054 încoace.
  NATO și UE sunt PUMNII DE FIER AI PAPEI.
  MAGOG are disciplina, sincronizarea, resursele minerale și o armată perfectă.
  În reversul medaliei.
  Subalternii săi sunt actori perfecți în executarea tuturor ordinelor Strategice.

  ȘI GOG, ȘI MAGOG VOR SĂ REDOBÂNDEASCĂ CONSTANTINOPOLUL, LUAT DE ARABI AVÂND ASTĂZI, PLANUL LUI ANTIHRIST.

  Nu sunt mai mari slugile lui Antihrist decât Sf.Treime.
  La judecata de Apoi, va ieși adevărul.
  DE AICI A APĂRUT REGIZAT BINE-NȚELES, CONFLICTUL RUSIA VS SUA, mai nou și VESTUL EUROPEI.
  Fiecare își etalează armamentul pentru intimidarea maselor.

  TOTUL E REGIZAREA LUI ANTIHRIST, PENTRU FALSA PACE PE CARE O VA ADUCE.
  Aceste apariții fac parte dintr-o paradă ecumenistă sodomistă.
  E PE FAȚĂ, NU SE MAI ASCUND!
  E la fel precum parada homosexualilor, din punct de vedere sufletesc.

  IUBIREA ACEASTA ESTE O IUBIRE ANTIHRISTICĂ (dintre Patriarhul ortodox și Papa iezuit…).
  Sunt urmașii lui Iuda Iscarioteanul.
  Adevărul DOARE, dar trebuie mărturisit.
  E hora celor ce, din nou îl răstignesc pe Iisus Hristos.
  Ei luptă împotriva ADEVĂRULUI.

  Slugile lui Antihrist deschid ultimele porți, prin minciună. Biserica din catacombe este răstignită pe Golgota, iar ANTIHRIST ÎȘI CROIEȘTE DRUM PRIN FALSA SMERENIE.

  Un pas mai trebuie să facă, să ajungă unde și-a propus.
  Astăzi, mărul minciunii este bine cosmetizat.
  Scena e pregătită demult…totul începe când va vrea Dumnezeu.

  Nu e vorba de panică, ci de a nădăjdui numai în Dumnezeul cel adevărat.
  Cine își va duce crucea până la sfârșit, acela va fi mântuit.
  Și comuniștii au trimis la Rai, milioane de mucenici.

  Pe hristoșii mincinoși, îi rabdă bunul Dumnezeu pentru a putea noi păcătoșii să mergem pe care strâmtă a Adevărului, până la sfârșit.
  Cu rugăciunea inimii în gând.
  Iar de te va lua la război, să nu omori pe nimeni, căci acest război este pentru înscăunarea lui Antihrist.

  În catacombele ortodoxe, Adevărul în Hristos e ne-schimbat, de aceea slugile lui Antihrist se luptă cu Însuși Dumnezeu.
  Iisus Hristos S-a jertfit pe Sfânta Cruce pentru propovăduirea adevărului și a fost osândit de mai-marii arhierei.

  ISTORIA SE REPETĂ.
  ANTIHRIST VINE ÎN LOCUL LUI HRISTOS ÎN SCAUNUL ARHIERESC, DINTR-UN SIMPLU MOTIV: TOȚI ARHIEREII OFICIALI PROPOVĂDUIESC MINCIUNA PE FAȚĂ FĂRĂ NICIO JENĂ.

  1. Doamne ajuta! Doamna Magda, va rog, ati putea sa mi lasati o adresa de email sau un numar de telefon (nu aici desigur, prin intermediul administratorului acestui site, poate)? In afara de cativa apropiati nu prea am cu cine sa vorbesc legat de lucrurile care se intampla… am vazut mereu comentariile dumneavoastra si imi pareti foarte informata, desi nu cunosc pe nimeni de pe acest site personal, simt ca va cunosc prin ceea ce scrieti

   1. Trimite un e-mail admin.lui, rugându-l să-l redirecționeze către mine…sigur voi lua legătura cu tine!

 6. Antihrist

  – Părinte, există antihrist sau e doar aşa o vorbă?

  -Aşa spun unii că antihrist nu există, dar e o minciună, pentru că antihrist se naşte dintr-o femeie desfrânată (evreică) şi un slujitor a lui Dumnezeu căzut de la credinţă din Ierusalim.
  Trăieşte la Nazaret ca şi Iisus şi face minuni, de mic copil.

  Ajunge în America şi la 30 de ani va ieşi la propovăduire, la 33 de ani, va ajunge preşedinte.
  Până la 33 de ani şi jumătate va propovădui şi va face minuni foarte mari ca omul să creadă în el. Atunci se vor alege oamenii.
  Vor apărea semnele: crucea pentru creştini şi steaua cu 5 colţuri pentru păgâni. Aceste semne vor apărea pe frunte la intelectuali. Pe mână la muncitori şi funcţionari. Acest semn al lui antihrist este 666 din Testament, o mare taină. La vremea potrivită vi se va arăta.

  Şeful sectei numită „satanism„ când a fost întrebat care este rostul lor, a răspuns: „Hristos a anchilozat lumea în nişte legi pe care omul nu le mai poate suferi„.
  Aşa cum Mântuitorul a venit în trup, aşa va veni şi antihrist.
  El deja există, dar lucrează din umbră.
  La 30 de ani va ieşi la propovăduire.
  La 6 ani face minuni despre care se va scrie la vremea respectivă iar mai târziu la 13 ani, va face minuni atât de mari încât lumea îl va numi „copilul minune „. (Pr.Ilarion Argatu)

 7. Apropos de pecete, din pct.de vedere al aceluiași Pr.Ilarion Argatu (eu cred în ceea ce spune că va IEȘI pecetea întreagă și ultimă, de la sine…. PRIN PIELE, DIN OS ȘI CARNE…celor care au lucrat cu înainte-mergătorii lui Antihrist, conștienți de ceea ce fac; DAR cred că celelalte, adiacente (cip-ul, marcarea izotopică) sunt/devin astfel o parte a PECEȚII FINALE ce le va ieși prin piele… va fi o combinație între tehnologie și carne, care vor fi/devenit dintr-una-n alta, finalizându-se datorită acceptului în duh, apoi carnal/trupește a numărului numelui Fiarei ce ni se va face cunoscut:

  .- Părinte, este adevărat că numărul „ 666” se va pune pe buletine şi în cip-uri care apoi se vor introduce fiecărui individ sub piele? Aşa am citi undeva. Am mai citit că numărul acesta va fi introdus în codul fiecărui produs care se va vinde. Atunci cum o să ne păzim ca să nu fim pecetluiţi cu pecetea lui Antihrist?

  -Când va veni acel timp, timpul lui Antihrist, cei trei ani şi jumătate pe care-i va petrece pe pământ, timp în care toţi cei credincioşi lui Antihrist vor fi pecetluiţi, nu va fi după cum credem noi acum şi după cum scriu unii şi alţii prin cărţi sau ziare. În primul rând, pecetea lui Antihrist nu va fi pusă de om ca o ştampilă sau după cum spun unii cu laser.

  Nu va fi pusă prin constrângere şi şantaj. Va fi pusă numai celor care acceptă s-o poarte şi celor ce nu acceptă li se va îngădui să n-o poarte în schimbul unei taxe. Nu va fi pusă sub formă de cip, sau altfel. Nimic din toate acestea nu vor fi. Acestea sunt premergătoare lui antihrist.

  Bineînţeles că se pregăteşte calea venirii lui Antihrist de supuşii şi slujitorii lui, aşa cum a fost pregătită şi calea venirii Mântuitorului de către profeţi şi de către Înaintemergătorul şi Botezătorul Ioan. Aceşti pregătitori sau „înaintemergătorii” venirii lui Antihrist vor pregăti omenirea folosindu-se de: viclenii, năluciri, înşelătorii, de care se scrie astăzi prin cărţi, apoi cu frica, cu înfricoşetoare şi diabolice metode de care nu ne putem închipui.

  Mai întâi se vor împânzi şi vor lua amploare organizaţii şi curente satanice, de se va îngrozi lumea. Crima şi desfrâul va fi la drumul mare. Nici în munţi, nici în păduri nu vei găsi locul curat din cauza desfrâului şi a barbariilor care se vor face. Femeile vor umbla ziua în amiaza mare pe stradă goale. Şi în biserici vor intra despoiate şi neruşinate. Ce vezi că fac pe străzi haitele de câini umblând în călduri aşa vor face oamenii.

  Respectul şi mila faţă de om va dispărea. De Dumnezeu foarte puţini şi pentru puţin timp îşi vor aduce aminte. Cei ce vor vorbi de Dumnezeu, vor suferi de la cei necredincioşi: ocări, bătăi, prigoană, nedreptate, vor fi scoşi din serviciu, din case, alungaţi din comunitate ca pe un rău. Aceştia vor suferi atât de mult încât se vor duce la morminte şi vor striga: „ieşiţi voi din mormânt ca să intrăm noi, că nu mai putem suferi!” se vor duce la munţi şi vor implora ca muntele să-i acopere că nu mai pot răbda. Semnele apocaliptice trebuie să se împlinească. Cei mulţi vor fi fiii lui Antihrist şi cei foarte puţini vor rămâne fiii lui Dumnezeu.

  Atât fiii lui Antihrist cât şi fiii lui Dumnezeu vor fi însemnaţi cu o pecete pentru a se deosebi de la distanţă.
  Fiii lui Antihrist vor fi însemnaţi cu semnul lui satana „666”- număr omenesc (Apoc.13,18), iar fiii lui Dumnezeu vor fi însemnaţi cu Semnul lui Dumnezeu „+”: „Nu vătămaţi pământul, nici marea, nici copacii, până ce vom pecetlui, pe frunţile lor, pe robii Dumnezeului nostru” (Apoc.7,3).

  Când vor fi pecetluiţi, se va întâmpla în felul următor: cei ce au lucrat cu mintea, cu intelectul, cu propaganda, cu gura, împotriva lui Dumnezeu le va apărea pe frunte pecetea lui antihrist „666”; cei ce au lucrat cu braţele şi au alergat cu picioarele împotriva lui Dumnezeu le va apărea şi pe mâini pecetea lui antihrist „666”.

  Deci, nimeni nu le pune nici o ştampilă sau, să le facă cu laser, ci va apărea pur si simplu pe mâini şi pe frunte. Unii se vor îngrozi, când semnul de pe mâini şi frunte le va confirma că sunt însemnaţi ca fii a lui Antihrist şi vor încerca să scape de acest semn făcând operaţie, extrăgând bucata de piele cu pecetea, dar vor vedea că pecetea este imprimată şi pe os, iar prin pielea nouă cu care vor acoperi pecetea de pe os va pătrunde din nou pecetea şi nu vor putea să scape de ea.

  Aceştia se vor îngrozi şi mai tare încât vor căuta să-şi pună capăt zilelor şi nu vor putea. Dumnezeu va lua moartea de pe pământ în aceste clipe grozave. Se vor arunca în lama cuţitul şi vor vedea că lama cuţitului se îndoaie, funia se va rupe, glonţul va fi ca de mămăligă, piatra şi fundul prăpastiilor ca de ceară moale, muşcătura fiarelor şi a târâtoarelor din adâncuri va fi usturătoare ca de moarte şi nu vor putea scăpa de chinul ce va fi. Acesta va fi un „vai”.

 8. Remarcă: în Țara Sfântă încă se poate merge cu pașaport simplu, temporar. Eu am fost anul acesta de Sfintele Paști cu un astfel de pasaport.

  1. Minunat!
   Când am vrut eu (2010-2011)nici nu se punea problema…se pare că lucrurile s-au schimbat între timp!
   Acum, chiar dacă se poate cu cel temporar, NU mă mai duc eu!
   N-am chef să dau nas în nas cu posedatul de către ucigă-l toaca și să-mi ia iris-scan-ul…

  1. Eu cred că cel despre care vorbiți e Jared Kushner ! Cred totodată că va fi următorul președinte american !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și reclamele, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, împărtășim informații despre utilizarea de către dvs. a site-ului nostru cu partenerii noștri de rețele sociale, de publicitate și de analiză. View more
Cookies settings
Accept
Politica de confidențialitate
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Save settings
Cookies settings