X

Patriarhul ecumenist Bartolomeu s-a întâlnit cu ereticul papa Francisc pentru a-i explica sinodalitatea din Ortodoxie, pe care el nu o respectă

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

SS Patriarhul Ecumenic Bartolomeu s-a întâlnit marţi cu Papa Francisc la Vatican. 

Întâlnirea s-a desfăşurat într-o atmosferă fraternă, a anunţat biroul de presă romano-catolic.

Patriarhul Ecumenic şi Conducătorul Bisericii Catolice au luat prânzul la „Casa Sfânta Maria”, împreună cu delegaţiile lor.

În prima parte a zilei, Patriarhul Bartolomeu a avut o întrevedere cu participanţii celui de-al 31-lea Conciliu al Cardinalilor. El a adresat câteva cuvinte despre accentul pe care Biserica ortodoxă îl acordă sinodalităţii, apoi i-a asigurat de rugăciunile sale.

Din delegaţia Patriarhului Ecumenic fac parte Mitropolitul Bartolomeu de Smirna şi diaconii patriarhali Aetios Nikiforos şi Panagiotis Grafiadelis.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button