X

Patriarhul ecumenist Bartolomeu s-a întâlnit cu ereticul papa Francisc pentru a-i explica sinodalitatea din Ortodoxie, pe care el nu o respectă

SS Patriarhul Ecumenic Bartolomeu s-a întâlnit marţi cu Papa Francisc la Vatican.

Întâlnirea s-a desfăşurat într-o atmosferă fraternă, a anunţat biroul de presă romano-catolic.

Patriarhul Ecumenic şi Conducătorul Bisericii Catolice au luat prânzul la „Casa Sfânta Maria”, împreună cu delegaţiile lor.

În prima parte a zilei, Patriarhul Bartolomeu a avut o întrevedere cu participanţii celui de-al 31-lea Conciliu al Cardinalilor. El a adresat câteva cuvinte despre accentul pe care Biserica ortodoxă îl acordă sinodalităţii, apoi i-a asigurat de rugăciunile sale.

Din delegaţia Patriarhului Ecumenic fac parte Mitropolitul Bartolomeu de Smirna şi diaconii patriarhali Aetios Nikiforos şi Panagiotis Grafiadelis.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Ecumenism
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.