X

Patriarhul ecumenist Bartolomeu s-a întâlnit cu ereticul papa Francisc pentru a-i explica sinodalitatea din Ortodoxie, pe care el nu o respectă

SS Patriarhul Ecumenic Bartolomeu s-a întâlnit marţi cu Papa Francisc la Vatican.

Întâlnirea s-a desfăşurat într-o atmosferă fraternă, a anunţat biroul de presă romano-catolic.

Patriarhul Ecumenic şi Conducătorul Bisericii Catolice au luat prânzul la „Casa Sfânta Maria”, împreună cu delegaţiile lor.

În prima parte a zilei, Patriarhul Bartolomeu a avut o întrevedere cu participanţii celui de-al 31-lea Conciliu al Cardinalilor. El a adresat câteva cuvinte despre accentul pe care Biserica ortodoxă îl acordă sinodalităţii, apoi i-a asigurat de rugăciunile sale.

Din delegaţia Patriarhului Ecumenic fac parte Mitropolitul Bartolomeu de Smirna şi diaconii patriarhali Aetios Nikiforos şi Panagiotis Grafiadelis.

Categorii
Ecumenism
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.