X

Dezvăluire bombă despre atentatele din 11 septembrie 2001: Putin știa că vor urma atacuri teroriste în SUA. Bush l-a ignorat pentru a-și masca complicitatea?

Președintele rus Vladimir Putin și-a sunat omologul american George W.  Bush cu două zile înainte de atacurile din 9/11 din 2001, avertizând despre un complot terorist iminent din Afganistan, a dezvăluit un fost analist CIA.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Avertizarea urgentă venită din partea liderului rus este menționată în cartea lansată la începutul acestei săptămâni de George Beebee, un analist CIA din perioada Bush.

Putin îl telefonase pe președintele Bush cu două zile înainte de atacuri pentru a avertiza că informațiile din Rusia au detectat semne ale unei campanii teroriste incipiente, „ceva de pregătit”, care ieșea din Afganistan.

Dezvăluirile fostului agent CIA pare a fi încă o dovadă a faptului că Washingtonul a fost avertizat în mod repetat cu privire la atacurile care s-au produs în cele din urmă la 11 septembrie 2001.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

6 comentarii

  1. E o manipulare marca statul paralel.

    9/11 a fost inside job arhitecturat si coordonat de catre CIA, cu scopul de a intreprinde masurile orwelliene de care se “bucura” populatia SUA si nu numai, in ziua de azi.

  2. O alta minciuna debitata de “servicii” pentru consumul prostimii!
    In primul rand, ce s-a intamplat la 9/11 nu are nimic deaface cu Afganistanul.
    In al doilea rand s-a demonstrat ca filmarile cu avioanele sunt facute pe calculator, iar al treilea bloc turn, WTC 7, nu a fost lovit de nimic, dar BBC anunta prabusirea lui cu 20 de minute inainte, in timp ce se ce WTC7 se vede in fundal stand in picioare.
    BBC Reports 911, WTC 7 Collapse BEFORE it Happens
    https://www.youtube.com/watch?v=677i43QfYpQ
    In al treilea rand Pentagonul a fost lovit de o racheta, nu de un avion.

  3. Când înfăptuiești un inside-job, bagi și niște zvonuri în no-man’s-land (cazu de față, Afganistan) ca să fii credibil și la adversar.
    Cert este că 9/11 este Pearl Harbor al zilelor noastre.

    1. Hotul striga hotii! Au dorit sa sperie populatia cu asa-zisii teroristi si iata ca le-a reusit. Dar cu ce sacrificii?
      Pezte tot in lume hotul striga hotii, tot cu acelasi scop ca si la americani. Trebuie controlata populatia prin infricosare, prin teama de “teroristi”, ori prin teama de imbolnavire ( vezi gripa porcina sau alta boala “bine”calculata). Se pare ca in Romania se va bate moneda cu vaccinarea. Pentru aceasta va trebui sa se pregateasca un nou scenariu care sa prinda la populatie. De departe insa se vede cum ni se pregateste latul. Dar sa stam bine si sa nu acceptam vaccinarea lor. Niciodata si pe nimeni b-a interesat sanatatea populatiei. Iar acun dintr-o data se pare ca-i pasa cuiva de sanatatea romanilor. Desigur ca le pasa, dar nuca sa-i faca bine(sanatosi) pe romani, ci sa-i “determine” sa mearga la farmacie ca sa-si cumpere medicamente pentru suferintele cauzate in timp de vaccinare. Astfel buzunarul celui care zice ca are grija de sanatatea noastra se va umple in mod continuu. Plus de asta va trebui sa ai si card pentru a cumpara medicamente, iar mai apoi sa ai pecetea. Aveasta-adebarata fata a lumii in care traim. Sa nu fim deloc naivi, altfel ne-am pierdut. Vizionati filmuletul cu marturisirea regizorului american Aaron Rouseau de pe Internet si va veti convinge despre acest adevar. Doar dati cautare dupa numele regizorului si veti ramane uimiti de dezvaluirile lui. El, asa cum bine apreciati, nu mai este printre noi.
      Doamne ajuta !

      1. Da , soră Lica , observațiile sunt pertinente ! Partea f.f. proastă este că sunt manipulați ușor de tot ( mai ales tinerii ) oamenii și asta în primul rând ptr. că nu au CREDINȚĂ ! Dacă ar avea credință s-ar ruga la DUMNEZEU si li s-ar deschide ochiul dinlăuntru, ptr. că luminați de DUHUL SFÂNT suntem , dar stăm cu ochii închiși .

      2. Aaron Russo nu este deloc un personaj credibil! Era un evreu din randul “elitei”, prieten cu Nick Rockefeller si alti evrei care l-au propulsat, care a regizat și produs filme, șase dintre acestea cu nominalizări la Premiul Oscar și două având nominalizări la Premiul Globul de Aur. A murit datorita unui cancer de vezica urinara, la spitatlul evreiesc Cedars-Sinai Medical Center.
        Daca evreii l-ar fi considerat tradator nu ar fi trait 6 ani cu acel cancer si nu ar fi fost tratat in spitalul lor.
        Deci el a spus ce i s-a permis sa spuna, ca ar fi fost multe altele de spus, despre bancherii, pedofilii si traficantii de carne vie din randul “elitei”, precum Jeffrey Epstein!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button