X

Johnson&Johnson amendat pentru moartea a 400 de mii de americani în 20 de ani


Amenda record pentru gigantul farmaceutic Johnson&Johnson pentru rolul jucat în criza opioidelor din SUA.  Un judecător din statul Oklahoma a amendat compania cu 572 de milioane de dolari pentru reclamă falsă, care ascundea efectele adverse ale medicamentelor, în special faptul că dau dependență.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

În ultimii 20 de ani, peste 400 de mii de americani au murit în urma supradozelor de opioide: 6 mii doar în statul Oklahoma.

Cazul împotriva Johnson&Johnson este singurul care a ajuns la tribunal, deși există mii de plângeri. Până acum, statul Oklahoma s-a înțeles cu alți doi mari producători de medicamente, care împreună vor plăti compensații de 355 de milioane de dolari, pentru rolul jucat în această criză.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Din cauza mizeriei din trei litere, numai în România au murit prin avort zeci de milioane de oameni! În acest caz ce facem, cine îi trage la răspundere pe falșii medici care au ucis cu sânge rece și mai ales pe cei care au promovat mizeria numită sex pe la televizor și prin societate, aceasta devenind drogul suprem?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button