X

Iată cine ne “salvează”: Amenzile colosale primite de producătorii de vaccinuri C0VID, pentru crimele și legile încălcate în activitatea din trecut

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Cine ne salvează.  Pfizer și AstraZeneca, amendate pentru încălcări repetate ale legii! Noua Ordine Mondială este instaurată cu ajutorul Big Pharma, o industrie care a ajuns să guverneze profitând de pandemia declarată de OMS. În timp ce mii de oameni se prăpădesc zilnic, salvarea ni se spune că stă în vaccinurile-minune vândute de companii ca Pfizer și AstraZeneca. Ultimii, însă, sunt priviți ca niște ciocli după decesele pe bandă rulantă înregistrate în rândurile celor care s-au „imunizat” cu serul AZ.

Am încercat să privim mai cu atenție spre cine ne sunt salvatorii, dar nici noi, presa, nici măcar europarlamentarii trimiși la Bruxelles n-am avut acces la informații considerate confidențiale. De altfel, recent, câțiva deputați europeni au dat alerta după ce li s-a interzis să consulte contractele semnate de Comisia Europeană cu marile firme din Big Pharma! În opinia multora, această opacitate este dovada clară că există lucruri compromițătoare ce se vor păstrate departe de opinia publică.

Cine ne salvează. Pfizer și AstraZeneca, amendate pentru încălcări repetate ale legii! Sancțiuni de ordinul miliardelor

În lipsa informațiilor din contractul semnat de C.E. cu Big Pharma, apelăm la datele publice din trecutul firmelor aflate azi pe buzele tuturor.

·        De exemplu, Pfizer deține și acum nedoritul record pentru cea mai mare amendă impusă vreodată în America unui grup farmaceutic! În 2009, Laboratorul Pfizer a fost amendat cu 2,3 miliarde de dolari! Curtea Supremă a condamnat grupul pentru practici comerciale frauduloase.

·        În 2010, AstraZeneca a primit o amendă în valoare de 520 de milioane de euro! Motivul? Le-a recomandat oamenilor să folosească un medicament care nu era autorizat!

·        În 2011, colosul Merck (în Top 10 Big Pharma), care finanțează vaccinul Moderna, a plătit suma de 628,36 milioane de dolari pentru soluționarea tuturor proceselor civile introduse împotriva sa de autoritățile federale americane. Ce făcuse Merck? A mințit în legătură cu un medicament destinat persoanelor cardiace, mulți oameni acuzând ulterior grave probleme!

·        În 2013, apare o altă amendă colosală: 1,62 miliarde de euro pentru Johnson&Johnson. A promovat un medicament care nu era aprobat de auitoritățile sanitare. Totodată, compania Johnson&Johnson a fost condamnată și pentru mită dată farmaciștilor și medicilor, care în schimbul banilor încasați au promovat vânzarea a trei medicamente controversate.

Greșim, oare, dacă spunem că în această poveste numită „pandemia Covid-19” pericolul nu este neapărat virusul SARS-Cov-2, ci mai degrabă oamenii care îl instrumentalizează?! Noul coronavirus este complet nevinovat în ceea ce se întâmplă în lume (sărăcie, pierderi de locuri de muncă, sinucideri, decese, recesiune economică). Adevărații vinovați trebuie căutați în industria Big Pharma printre cei care au împins lumea să folosească măsuri de tip totalitarist.

Discrepanța și disproporția dintre nivelul de pericol al coronavirusului și importanța măsurilor luate sunt atât de flagrante încât duce inevitabil la concluzia că există, de fapt, și alte scopuri urmărite. Trebuie să fii cu adevărat orb sau naiv să nu realizezi asta. Luând măsuri ce nu au nicio legătură cu medicina sau știința, autoritățile nu luptă împotriva pericolului reprezentat de Covid-19, ci împotriva drepturilor fundamentale ale oamenilor; voit și cu bună știință, guvernanții ne distrug sănătatea, economia, educația, ecologia și cultura.

Ca să-și promoveze medicamentele brevetate și vaccinurile inventate pe fugă, giganții Big Pharma au influențat oamenii de știință, medicii și autoritățile de sănătate publică să introducă frica în oameni și să alerteze guvernele. Iar prin aruncarea pe piață a unor vaccinuri insuficient testate, milioane de oameni sănătoși sunt expuși la riscul reprezentat de efectele secundare necunoscute.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Pandemia marea minciună mondiala a fost creatăpt.a sclaviza și masacra clasa sociala muncitoare pt.ai face robi .

  2. Ei…astea sunt rautati dom’le…companiile de pharma sunt cinstite si vor numai binele omenirii…au fost ceva probleme in trecut… dar s-au rezolvat… daca autoritatile au incredere in serurile acestor companii…atunci si noi in mod automat si fara discutie trebuie sa avem incredere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button