X

Telefoanele Apple și Samsung depășesc limita de radiații. E anchetă în SUA

radiatii telefoane

Comisia Federală de Comunicații va conduce o anchetă asupra anumitor smartphone-uri ale Apple și Samsung, care ar emite un nivel mai ridicat de radiații decât permit reglementările FCC, transmite Business Insider după ce publicaţia Chicago Tribune a semnalat acest lucru săptămâna trecută, relatează mediafax.

Cu ajutorul laboratorului de testare a radiațiilor RF Exposure Lab din California, Tribune a descoperit că iPhone 7 și iPhone 8 de la Apple emiteau niveluri de radiații dincolo de limitele FCC.

Cei de la Tribune au constatat că și Samsung Galaxy S8, Galaxy S9 și Galaxy J3 au depăşit de asemenea, limita de radiaţii.

Nivelurile excesive de radiații au fost înregistrate printr-un test care a simulat telefoanele la 2 mm distanță de un corp uman – deci, atunci când utilizatorul ține telefonul la ureche în timpul unui apel telefonic sau când telefonul este într-un buzunar.

Chicago Tribune avertizează că a efectuat teste pe doar 11 smartphone-uri, dintre sutele de mărci care sunt vândute în întrega lume.

Riscurile pentru sănătate asociate radiațiilor emise de telefoanele smart sunt încă incerte.

Unii spun că cei din generaţia tânără pot fi expuși la mai multe radiații emise de smartphone-uri decât generațiile mai în vârstă, deoarece smartphone-urile sunt din ce în ce mai prezente. Dar în acelaşi timp şi telefoanele obişnuite dinaintea smartphone-urilor emiteau radiaţii.

Apple a declarat pentru Chicago Tribune că testarea publicaţiei a fost inexactă comparativ cu testele realizate de compania americană. Cei de la Apple încă nu au oferit niciun comentariu pentru Business Insider.

Citiți și:

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Uncategorized
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

3 comentarii

  1. Raspuns: Testele care arata cat de sigur este Samsung S9, de cine or fi platite/sponsorizate? Poate …chiar de Samsung?? (ca asa se procedeaza de obicei)

   Omul intelept se fereste de pericole, adica poti gresi folosind un Samsung S9 (poti sa te supui eventualelor radiatii), dar NU POTI GRESI renuntand la Samsung S9, chiar daca o fi „sigur”! Exista multe alte telefoane in ziua de azi, inca exista si telefoane simple, „doar de vorbit”, cu 2G. Pentru internet si alte lucruri exista calculatoare de birou (desktop) sau laptop-uri, conectate cu fir, la modem-uri sau routere, iar internetul prin fir/fibra optica e net superior chiar si lui 5G (pentru ca 5G asigura interfata dintre telefoane sau alte device-uri si …fibra optica din spatele antenelor 5G — deci tot la fibra optica se ajunge).

   Pentru utilizatorul „un om” de mai sus:
   5G deja este activ in Bucuresti si in marile orase din Romania! Zilnic observ cum apar noi si noi antene 5G pe blocuri si chiar pe panouri publicitare (exemplu zona Parcul Izvor, Bucuresti, la statia de metrou). Surpriza este ca nu vom muri chiar toti, asa cum se doreste, in ciuda eforturilor lor! Adica: „Georgia stones” declara intentia de a reduce populatia lumii sub 500 de milioane (de la vreo 8 miliarde cati am ajuns azi — deci macel in toata regula!!), dar Biblia vorbeste in Apocalipsa de „o treime”, „o patrime” etc. — deci niste fractii/procente, care vor muri (acolo unde scrie de calaretii care vor nimici…).

   De fapt masonii (cei cu „Georgia stones”) se lupta deja de zeci de ani de zile sa reduca populatia lumii FARA SUCCES!! Uite ca nu-i lasa Dumnezeu sa reuseasca!! Au bagat anticonceptionale in apa potabila (Obama scrisese o carte despre asta in anii ’70), au dat drumul „din greseala” la maladii ca SIDA sau Ebola, au facut doua razboaie mondiale cu zeci de milioane de morti — SI POPULATIA CONTINUA SA CREASCA, NU SA SCADA CUM AR VREA EI!! Vedeti? Dumnezeu nu ii lasa sa reuseasca!! Nici acum nu-i va lasa!!

   Totusi sa ne ferim de 5G, de telefoane smart, de dependenta de internet. Eu spuneam mai sus sa ne incredem in Dumnezeu si sa nu ne temem de uneltele astora de macel!…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.