X

Telefoanele mobile duc oamenii moderni în pragul nebuniei? O nouă cercetare scoate la iveală faptul că expunerea la radiațiile celularelor cauzează ALIENAREA MENTALĂ a creierelor tinere

(Natural News) Este destul de clar pentru majoritatea persoanelor inteligente că societatea modernă înnebunește. Acest lucru reiese mai ales datorită tineretului de astăzi hiper conectat ce pare cu adevărat alienat și bolnav psihic, care intră în hiperventilație pentru orice problemă imaginabilă ca de exemplu neutralitatea internetului sau alegerile lui Donald Trump. Niciodată nu a fost atât de extremă nebunia societății moderne și mulți dintre noi care observăm toate acestea ne întrebăm dacă există o cauză comună în spatele acestei nebunii.

După cum reiese, otrăvirea creierelor oamenilor cu radiațiile celulaleror are loc doar de aproximativ o generație. Ar putea fi cauza comună a nebuniei, iar autoritățile pentru sănătate din California au confirmat de curând această posibilitate dând noi avertizări despre efectele adverse asupra creierului pe care le are expunerea la radiațiile celularelor.

”Cercetarea sugerează faptul că celularele ar putea crește riscul de tumori mamare și ale creierului, scăderea numărului de spermatozoizi, emicranii, ca și de altfel memorie, auz și durată de somn scăzute”, pezintă CBS News / San Francisco.

Cu alte cuvinte, s-a constatat că radiația celularelor interfera în mod direct cu funcția normală a creierului, cauzând funcții cognitive anormale. Acest lucru combinat cu efectele daunătoare ale social media ce pervertesc creierul, pare să fi condus societatea noastră la un pas de galopantele boli psihice ale maselor.

Precum romanii au distrus civilizația lor cu ajutorul otrăvirii apelor din apeducte, este posibil ca noi să ne distrugem propria civilizație prăjindu-ne creierele cu radiațiile celularelor (și astfel ducănd oamenii la nebunie).

Daunele cerebrale cauzate de radiațiile celularelor explică cum a apărut generația „fulgilor de nea” și a „plângăcioșilor”

Conform articolului corelat mai sus, 95 la sută din americani folosesc în mod regulat celularele. La fel și tinerii de astăzi care par a fi dependenți de aceste dispozitive (folosindu-le ca portale pentru chaturi pe social media, schimbul de fotografii și like-uri). Dar acest timp petrecut cu aceste dispozitive prăjește tinerele creiere și interferă cu dezvoltarea neurologică?

Cu alte cuvinte, ar putea fi responsabilă expunerea la radiații de ”generația snowflake” a plângăcioșilor fragili și a epavele emoționale care par să domine campusurile universitare ale țării noastre? Un nou documentar numit ”Generații distruse”  prezintă riscurile uluitoare pentru sănătate asociate cu tehnologia wireless și telefoanele mobile. Acest nou documentar găsit pe GenerationZapped.com are curajul să examineze implicațiile medicale și de sănătate ale expunerii prelungite la radiațiile celularelor. Vedeți aici trailerul:

Documentarul include și contoarele inteligente și cum expun ele întreaga clădire plină de oameni la poluarea electromagnetică a radiațiilor.

Industria wireless-ului este noul Big Tobacco

În film este inerentă acoperirea științifică masivă a industriei. Vorbim despre un stil ”Big Tobacco” acoperit de dovezi științifice despre daune. Corporații puternice care investesc în tehnologia wireless cheltuiesc în fiecare an miliarde de dolari și fac presiuni asupra legislatorilor și a organelor de reglementare pentru a mușamaliza adevărul despre poluarea electronică și riscul expunerii la câmpurile elctromagnetice.

De aceea acest film și producătorii lui bineînțeles vor fi atacați în mod răutăcios de către industria wireess la fel cum au fost atacați de către companiile de țigări în anii 70, 80 și 90 acuzatorii cazului Big Tobacco. (Este unul din motivele pentru care industria de vaccinuri atacă în mod agresiv pe oricine care arată că vaccinurile conțin aluminiu și mercur care distrug creierul). Când adevărul amenință o industrie multi miliardară, adevărul este mereu atacat și suprimat, iar această suprimare este îmbracată în numele de ”știință”.

Dar bineînțeles este o falsă știință. Sau mai bine spus ”știința industrială”…care defapt nu este deloc știință. Este doar propagandă.

Am permis ca o întreagă generație să fie afectată psihic de telefoanele mobile?

Astăzi pun cea mai mare întrebare: Ignorând adevăratele riscuri ale leziunilor celebrale cauzate de expunerea la radiațiile celularelor, am permis cumva ca o întreagă generație să aibă afecțiuni ale creierului? Este greu să te uiți astăzi la snowflakes și să nu tragi concluzia că sunt nebuni bolnavi mintal. Vedeți videoclipul de mai jos pentru exemple:

Precum demonstrează aceste clipuri video, un număr șocant din tinerii de astăzi nu sunt decât niște nebuni. Este mai ales evident în comunitatea LGBT/trans, care iși extinde acum acronimul de ”toleranță” pentru a include bărbați cărora le face plăcere să aibă raporturi sexuale cu țevile de eșapament de la mașini. Orice deviație bolnavă și ciudată se pretinde acum a fi o grupare de victime protejate și nu se pune nicio îndoială că stânga deranjată va cere curând protecție pentru bestialitate, pedofilie și pentru cei ce întrețin relații sexuale cu corpuri (Dragostea învinge! Hmm..poate că nu asta este tipul de dragoste pe care trebuie să-l cauți…).

Cu alte cuvinte, stânga politică din America încearcă acum să normalizeze afecțiunile psihice de masă pentru simplul motiv că au devenit atât de răspândite încât par obișnuite. Dar ”obișnuit” nu înseamnă normal sau sănătos. Dacă o întreagă generație este otrăvită asta nu înseamnă că sunt toți sănătoși. Înseamnă doar că afecțiunile creierului sunt foarte răspândite (și prin urmare extrem de periculoase pentru durabilitatea pe termen lung a societății per ansamblu pentru că nicio societate care înnebunește colectiv nu are un viitor).  Cu alte cuvinte, fruntea nebună a culturii americane a găsit putere în cifre cu cât mai mulți dintre tineri devin bolnavi psihic prin expunerea la otrăvuri neurologice. Fără îndoială aceste otrăvuri includ de asemenea pesticidele din alimente dar poluarea electromagnetică apare rapid probabil ca cel mai dăunător factor dintre toți.

A venit vremea să interzicem tinerilor telefoanele mobile?

De multă vreme societatea modernă  este de acord cu faptul că țigările ar trebui interzise tinerilor din cauza daunelor pe care le provoacă corpurilor și creierelor tinere în formare. Astăzi nimeni nu susține că copii ar trebui să poată cumpăra un pachet de Camel (deși acesta a fost marele impuls al industriei de tabac acum câteva decenii)

Acum când știința a confirmat că celularele prezintă un risc real pentru creierele tinerilor, este vremea de a pune în discuție interzicerea folosirii obișuite al acestor aparate de către tineri? Argumentul libertin este bineînțeles ”în niciun caz”. Ei spun că nu este rolul guvernului să interzică folosirea celularului la nicio vârstă. Dar dacă se dovedește că folosirea celularului este cauza bolilor mintale și afecțiunilor psihice?

Atunci argumentul devine acelși ca în scenariul Big Tobacco. Până la ce punct trebuie restrânsă libertatea indivizilor în interesul protejării tinerii de afecțiuni psihice severe cauzate de folosirea anumitor produse? Metamfetaminele sunt ilegale dintr-un motiv foarte precis: sunt cunoscute ca fiind  extrem de dăunătoare biologiei umane (și neurologiei). Dacă este legală folosirea de către copii a celularelor nocive, atunci de ce cei cu argumentele de libertate nu aduc aceleași argumente  și pentru folosirea de către copii a metamfetaminelor? Cu siguranță este o mare diferență între gravitatea daunelor cauzate de metamfetamine față de cele cauzate de celulare, dar nu există nicio îndoială că ambele sunt daunătoare într-o anumită măsură. Noi ca societate ce grad de daune vom considera că sunt ok pentru copii noștrii când există o opțiune mai bună de a nu cauza nicun fel de daune?  

Acest articol nu este locul potrivit pentru a dezbate acest subiect, de aceea doar pun problema aici pentru o viitoare dezbatere. Personal cred că părinții care permit copiilor lor să cumpere și să folosească celulare la orice vârstă sub 12 ani sunt extrem de iresponsabili și provoacă afecțiuni pe termen lung propriilor copii. Dar este copleșitoare presiunea socială asupra tuturor copiilor pentru a cumpăra asemenea dispozitive și a le folosi pentru a se conforma cu comportamentele sociale (ca de exemplu să trimită mesaje pe Snapchat la fiecare 25 de secunde pentru a ”fi prezent”) deci este ușor de înțeles de ce atâția părinți cedează și cumpără copiilor lor celulare la vărste din ce în ce mai mici.

Cred că este vremea să ne întrebăm cât de înțeleaptă este această toleranță. Acum că știm ca telefoanele mobile cu siguranță cauzează afecțiuni psihice pe termen lung, trebuie să dezbatem această problemă pentru sănătatea tuturor viitorilor copii care fără să știe își vor distruge cu afecțiuni psihice pe viață.

NOTĂ OrtodoxINFO
Categorii
SănătateȘtiință - bizar
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

4 comentarii

 1. Nu stiu daca neaparat radiatia electromagnetica de la telefoane… cat mai degraba MANIPULAREA PSIHOLOGICA prin „social media” si alte mijloace modere de INDOBITOCIRE in masa!… Altfel formulat: ni se spune (sau ni se impune) ca „e normal X sau Y”, iar noi, care ne-am indepartat de Dumnezeu, nu mai citim Biblia si nu mai traim credinta (si fugim de Dumnezeu ca dracul de tamaie!), nici nu ne mai putem da seama daca X sau Y e bun sau rau, nu mai distingem si nu mai deosebim!

  Exemplu: este OK sa fii homosexual? DA sau NU? De ce „da”? De ce „nu”? Care sunt consecintele? Daca am intreba strict aceste intrebari pe cativa din tinerii de pe strada, ne-ar apuca PLANSUL, nu rasul, de raspunsurile pe care le-am primi!! Repet: INTREBAREA „DE CE” va genera cele mai ciudate raspunsuri posibile!! Doar cine citeste Biblia si cauta pe Dumnezeu va putea raspunde corect!!

  Ca si clarificare, am sa raspund eu la intrebarea „de ce NU este bine sa fii homosexual”: Dumnezeu ne-a creeat, ne-a proiectat, ne-a gandit, asa cum un inginer proiecteaza si gandeste …de exemplu o masina. In „specificatiile noastre” noi suntem ganditi sa fim ori barbat, ori femeie — asa cum masinile au motor pe benzina sau electric sau alte feluri de motoare. Atunci „ecuatia” barbat + barbat sau femeie + femeie, depaseste „specificatiile” dupa care am fost creati. E ca si cum ai pune benzina la un motor electric — sau ca si cum ai pune curent la un motor pe benzina!! Ar fi absurd sa te astepti sa functioneze… Cam la fel de absurd (daca nu cumva MULT mai absurd) este sa functioneze o relatie barbat+barbat sau femeie+femeie! Nu, nu este vorba ca am avea sau nu ceva cu acest fel de oameni! NU E VORBA AICI DE OAMENI ci este vorba de fapte! Faptele au consecinte, iar genul asta de fapte are consecinte: IADUL este cea mai mare consecinta!! Iar Dumnezeu ne invata sa ne pese de aproapele nostru si atunci nu putem sta nepasatori sa vedem niste oameni care vor ajunge in iad, jucandu-se cu pacatul. Oamenii astia (la fel ca si noi de fapt) au foarte mare de Dumnezeu, de iertarea de pacate si de mantuirea sufletului!

  …Iar cei care spun ca „este OK gay” de fapt nu pe oameni ii accepta CI ACCEPTA PACATUL, acel pacat pe care ar trebui sa-l respinga si apoi sa-L caute pe Dumnezeu!

  1. „Nu stiu daca neaparat radiatia electromagnetica de la telefoane…”
   Nu am inteles ce anume nu stii, probabil daca au efect distuctiv, nesanatos PULSATIILE MICROUNDELOR.
   Pai e simplu de aflat – cauti „biological effects of microwaves”…
   De exemplu – https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/18242044
   „…. Since use of mobile phones is associated with an increased risk for brain tumour after 10 years, a new biologically based guideline is warranted. Other health impacts associated with exposure to electromagnetic fields not summarized here may be found in the BioInitiative Report at http://www.bioinitiative.org
   sau
   https://www.rfsafe.com/reported-health-effects-non-ionizing-rf-radiation/
   unde gasesti mai multe studii medicale despre efectele asupra organismului.
   ——-
   E bine sa ne preocupe stare sufleteasca insa expunand corpul – care nu e al nostru! – grabim sfarsitul si provocam suferinte foarte variate care pot fi evitate.
   Sa nu ramanem cu impresia ca doar gandindu-ne rezolvam „ecuatia mantuirii”.

 2. Mai adaug ca oamenii din ziua de azi, cu atat mai mult nu mai citesc Biblia (cei de ieri mai pierdeau vremea pe la televizoare, telenovele, concerte, discoteci, asa-zisa „cultura” (draceasca daca ne gandim putin, pentru ca-L exclude pe Dumnezeu!!) ) si in loc de Biblie au ceva „mai bun” si anume retelele de socializare, care ii transforma din telespectatori pasivi (sau spectatori pe la teatru, dar tot pasivi) IN PARTICIPANTI ACTIVI la asa-zisa „actiune”! In loc sa te uiti, de exemplu, la episodul 5500 din „Tanar si nelinistit”, pe fake-book poti CHIAR TU sa fii un personaj dintr-o telenovela!! Si se pare ca este extrem de captivant pentru marea majoritate!!

  Rezumat:
  – indobitocire prin retelele de socializare, care au ajuns „noua biblie” (cu „b” mic…);
  – indepartare de Dumnezeu, care nu ne mai permite sa deosebim binele de rau, ajungem sa credem ca raul e bun si binele e rau/intolerant!

  PROBLEMA E CA NE-AU PRINS! Chiar si OrtodoxInfo este pe fake-book… ca si multi dintre cei ce-l citesc!… Oare poate cineva renunta, la socializare si indobitocire?!…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!