X

Mulțumiri tuturor pentru donații! S-au strâns banii pentru maica Ecaterina Fermo

La apelul umanitar lansat acum o săptămână pentru maica Ecaterina au sărit mai mulți frați și surori, care după putere au donat de-a lungul acestor zile și astăzi suma de care era nevoie a fost atinsă, chiar putem să achiziționăm și bateriile necesare pentru acel cărucior electric.

Vă mulțumim tuturor, iar maica Ecaterina vă va transmite în zilele următoare la rându-i un mesaj.

Dumnezeu să vă răsplătească cu ce aveți fiecare nevoie. Mântuire tuturor.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Umanitare
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Un comentariu

  1. Slavă lui Dumnezeu! Ne bucurăm pentru maica. Să o țină bunul Dumnezeu sănătoasă și o așteptăm în noi conferințe sau cărți, articole noi.
    Doamne ajută!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.