X

Apel umanitar pentru maica Ecaterina Fermo

UPDATE: Mulțumiri tuturor pentru donații! S-au strâns banii pentru maica Ecaterina Fermo

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Image result for maica ecaterina fermo

Mulți dintre cititorii acestui portal cu siguranță ați auzit de maica Ecaterina, căci a fost pe baricadele luptei anti-ecumenism, anti-cip și la acele momente am publicat articole și înregistrări. Pe cititorii noi îi rugăm să acceseze linkurile de la sfârșitul acestui articol pentru a afla mai multe despre maică. Încă de pe vreme când susținea conferințe prin țară, maica Ecaterina se deplasa cu mare suferință, căci o boală a oaselor îi provoca dureri greu de suportat, întrucât cartilajul de la îmbinarea oaselor lipsea aproape în totalitate. Astfel că în ultimii ani, situația s-a agravat și maica mai mult stă țintuită la pat într-un spital la o mănăstire de maici. Ca să se poată bucura măcar vara de căldura și lumina soarelui, ce-i fac bine pentru acest tip de afecțiune, maica ar trebui să poată ieși în curtea mănăstirii sau măcar în pridvorul spitalului. Și nu poate pe picioarele ei, nici susținută de alte persoane. Asta abia se putea atunci când mărturisea prin țară, deschizându-ne multora ochii despre ce avea să vină, documentele cu cip, masonerie, epoca lui antihrist, cu ecumenism, cu tot.

Rugămintea noastră către voi cititorii este să o ajutăm și să-i cumpărăm un cărucior electric, chiar dacă e second hand, dar care să-i mai ușureze viața. Suntem mulți și fiecare dacă oferă puțin din ce-i prisosește se vor strânge banii necesari, mai repede decât i-ar fi dat vreun milionar… cu care ne-am lămurit cam toți, în mai multe privințe.

Am găsit pe un site un astfel de cărucior, care se încadrează pe ce are nevoie maica, și ca dimensiune, greutate, înălțime etc. Prețul este de 3800 RON, mai puțin de jumătate față de unul nou.

Donațiile se pot face în contul Asociației Sfinții Mărturisitori din închisori – Bucovina, care va cumpăra căruciorul și-l va transporta maicii Ecaterina. Să specificați, vă rugăm, că banii donați sunt pentru maica Ecaterina.

Asociația Sfinții Mărturisitori din închisori – Bucovina
Cod fiscal 36647190/2016
Cont LEI RO42BTRL RONCRT035 1168001
Cont EURO RO89BTRL EURCRT035 1168001
Cont DOLARI RO93BTRL USDCRT035 1168001
Cod SWIFT BTRLRO22
Banca Transilvania S.A.

 

Ar mai exista posibilitatea donării unui astfel de cărucior, cu caracteristici asemănătoare, dacă cunoașteți pe cineva care este dispus să-l doneze.

Mulțumim și Dumnezeu să vă întoarcă milostenia prin iertarea de păcate și nădejdea mântuirii.

Articole semnate de Maica Ecaterina:

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. Cred ca ar fi util,ca de fiecare data cand se prezina o problema de acest fel,sa se creeze si posibilitatea de a face transfer si prin Western Union,sau Moneygram! Cred ca ar creste numarul de donatori!

      1. Multumim. Am trimis email. Am si o prietena care va dona in cont bancar. Desi sunt sume mici, speram ca vom fi mai multi si vom reusi sa-i mangaiem bătrânețile maicii Ecaterina, ca ne-a spus multe cand a trebuit.

  2. Sa nu uitam ca maicile si calugarii se roaga pentru noi toti. Ei isi iau aceasta cruce a nevointei, iar Dumnezeu isi face mila de noi mirenii de foarte multe ori prin acesti monahi. Maica Ecaterina ne a fost alaturi atunci cand lupta anti cip era inca la inceput. Va spun sincer ca fara tagada i-as fi cumparat eu un carucior daca mi-as fi permis. Dar o sa ofer cat pot si stiu ca pe acest portal suntem multi care ne leaga aceiasi ravna. Am incredere in voi chiar si atunci cand ne contram pe anumite teme caci asa se naste o dragoste frateasca in lupta cea buna. Sa se inmulteasca la voi roadele si Sf Mina sa va apere gospodariile si sa facem milostenie impreuna pentru cei care cu adevarat au nevoie. In boala, suferinte si necaz sa ne fim alaturi, fratii mei. Doamne, ajuta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button