X

Maica Ecaterina: NU ACTELOR CU CIP. Marturisim credinta ortodoxa, chiar daca aceasta inseamna NEBUNIA INTRU HRISTOS …

Maica Ecaterina Fermo:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Mugur Vasiliu (AXA):

   Cititorul Fanu fost la conferinta de ieri de la Cluj, a maicii Ecaterina si a celor de la AXA. Iata opinia sa:

   „Maica Ecaterina Fermo a ales să ne îndemne la mărturisirea credinţei ortodoxe, chiar de aceasta ar însemna nebunia întru Hristos pentru cei care tac şi pactizează premergător cu sistemul.
   Părintele Justin Pârvu a spus NU dictaturii biometrice, la fel şi Maica Ecaterina Fermo a spus NU actelor cu cip.

   Mesajul pe care eu cel puţin l-am deprins este să strângem rândurile, SĂ MĂRTURISIM ORTODOXIA ŞI NEAMUL ROMÂNESC dar nu doar pe net ci şi în cetăţile unde suntem şi astfel să fim uniţi întru Hristos, să avem duhovnici care înţeleg vremurile şi să postim, să ne rugăm mult, să fim cu ascultare, înţelegere, imitare şi asumare a vieţii Sfinţilor Părinţi întru calea duhovnicirii, să avem o viaţă simplă şi plăcută Lui Dumnezeu. Să luăm exemplu de mărturisire de la fraţii ortodocşi greci şi sârbi şi bulgari a căror decimare se urmăreşte, ca de altfel şi a ortodoxiei noastre.
   Căutaţi în oraşele unde sunteţi filiale AXA, dacă nu pe internet căutaţi AXA şi luaţi legătura unii cu alţii, căutaţi de răspândiţi AXA şi adaug eu revista ATITUDINI MAI ALES NR. 13 pe care încă o găsiţi la magazinele de obiecte Bisericeşti, care cum şi cât vă permiteţi financiar.

   Să avem curajul să spunem NU robiei actelor cu cip ce se instaurează asupra ţării DAR să şi mărturisim ortodoxia şi să nu uităm că suntem români.

   Zic eu. Poate că afirmând NU încipării vom fi catalogaţi inadaptaţi social, nebuni sau ciudaţi or anormali, poate că mărturisind de ce spunem NU premergătoarelor vom deranja pe mulţi chiar şi din Biserica Ortodoxă Română, poate că dacă spunem NU actelor cu cip vom fi văzuţi ca făcând o alegere greşită şi ne vor face sectari, poate, poate, poate DAR ce preferaţi un pact premergător cu sistemul pentru o viaţă călduţă a compromisului SAU MĂRTURISIREA LUI HRISTOS pe care de atâtea ori am aflat-o în Biserica strămoşască ortodoxă mărturisită cu curaj???

   Zic tot eu. Atunci când cezarul vrea să L acopere pe Dumnezeu prin înşelătorie să fim cu luare aminte şi să nu cădem în plasă, astfel că cine vrea să se supună sistemului alege compromisul iar cine vrea să fie liber aşa cum Hristos ne a trimis în lume prin Sfântul Botez al numelui nostru să L aleagă şi să L mărturisească şi altora spre trezvie.

   Să zicem DA Lui Hristos şi să NU alegem compromisul.

   Cam asta am priceput, s-au întârit cele afirmare de Părintele Justin Pârvu.

   Doamne, ajută!

   Mai multe puteti citi in articolul fratelui fanu:

CONFERINTA LA CLUJ NAPOCA “Romanii intre compromis si Hristos”: MAICA ECATERINA si revista AXA.

   Asadar, cititi revistele:

ATITUDINI

AXA

   Maica Ecaterina si AXA mai tin azi si maine doua conferinte:

CONFERINTA “Romanii intre compromis si Hristos”: MAICA ECATERINA si revista AXA. Joi 25 noiembrie – DROBETA TURNU SEVERIN si Vineri 26 noiembrie – CRAIOVA

   Sa ne reamintim ceea ce au spus marii duhovnici:

Parintele PAISIE AGHIORATUL despre 666, cartele electronice, buletine electronice

VIDEO (si transriptul): Parintele ADRIAN FAGETEANU despre ACTELE CU CIP. Inregistrare din AUGUST 2010!!! Nu indeamna doar SA NU LE LUAM, spune lucruri chiar cu mult mai grave …

VIDEO: Inca din 2009 PARINTELE IOAN DE LA RARAU spunea foarte clar SA NU LUAM BULETINE sau orice act CU CIP …

ALT „ISTERIC”. Monahul TEODOR STANESCU: „Cei care vor accepta BULETINELE CU CIP, vor renunţa la Dumnezeu şi-l vor accepta de bună voie pe satana.” Despre VREMURILE APOCALIPTICE

Părintele Arhimandrit Gheorghie KAPSANIS stareţul Mânăstirii Grigoriu din Sfântul Munte ATHOS despre INDOSARIEREA ELECTRONICA, NOILE BULETINE si UNIUNEA EUROPEANA

VIDEO (si transcriptul): Parintele ARSENIE PAPACIOC de vorba cu Parintelui Mihail Stanciu pe tema ACTELOR CU CIP. Parintele Arsenie: MIROASE A 666. Parintele Mihail insista ca Parintele IUSTIN PARVU se afla la limita EREZIEI … Strategia celor de la RAZBOI INTRU CUVANT: agitarea BAU BAU-ului schismei

VIDEO – Mari duhovnici despre actele cu cip: “NU LE LUATI!”. Daca de STALPII ORTODOXIEI nu ascultam, de cine atunci sa ascultam?

Mitropolitul Serafim de Pireu despre GUVERNUL MONDIAL, luciferism, Rothschild, Rockefeller, Soros … VREAU SA AUD UN IERARH ROMAN VORBIND ASEMENEA

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button