X

Refugiații de la bordul Open Arms au fost acceptați până la urmă de Italia

Migranţii aflaţi la bordul navei Open Arms au început să debarce marţi seara pe mica insulă italiană Lampedusa, potrivit unor imagini difuzate la televiziune, relatează AFP..

Un procuror italian a ordonat marţi debarcarea acestor migranţi având în vedere situaţia tensionată de la bord şi punerea sub sechestru a navei organizaţiei umanitare spaniole cu acelaşi nume.

La bordul Open Arms s-au aflat 147 de migranţi când a ajuns joi în apropiere de Lampedusa şi peste 80 după evacuarea spre insulă a mai multor persoane care au sări în apă marţi şi a câtorva zeci de minori sau bolnavi în ultimele zile.

Staţionaţi începând de joi la câteva sute de metri de insula Lampedusa, acestor migranţi li s-a refuzat accesul pe insulă de către autorităţile italiene, deşi şase ţări europene (Franţa, Germania, Luxemburg, Portugalia, România şi Spania) au acceptat să-i primească. Unii dintre aceşti migranţi salvaţi în largul Libiei de către ONG-ul spaniol au stat 19 zile la bordul navei, egalând recordul de migranţi salvaţi de SeaWatch3 la sfârşitul lunii decembrie, înainte de debarcarea acestora în Malta, la 9 ianuarie.

Citiți și:

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

4 comentarii

 1. Le-a mai venit un lot de sclavi traficantilor.
  Trump realizeaza pepiniere pentru traficanti si pedofili: vrea să îi țină pe copiii fără documente pe o perioadă nedeterminată în centrele de detenție.
  Trump a anunțat miercuri că va elimina regula care limitează la 20 de zile perioada pe care copiii migranți o petrec în centrele de detenție.
  https://www.hotnews.ro/stiri-international-23324857-administratia-trump-vrea-tina-copiii-fara-documente-perioada-nedeterminata-centrele-detentie.htm

 2. Riscul de sclavie modernă a crescut în aproape trei sferturi dintre cele 28 de state membre ale Uniunii Europene în ultimul an, iar situaţia din România este cea mai gravă, potrivit unui studiu anual al companiei britanice de consultanţă Verisk Mapleroft, relatează site-ul publicaţiei Forbes.
  Situaţia sclaviei moderne în România s-a deteriorat cel mai mult dintre toate ţările la nivel mondial, pierzând 56 de locuri în clasament până la cel de-al 66-lea cu cel mai mare risc.
  https://evz.ro/sclavia-moderna-romania-critica.html

  SUNDAR SINGH: „Ca indian, eu intuiesc că bunul Dumnezeu a vrut să aleagă, dintre toate popoarele, poporul cel mai umilit, cel mai crunt încercat de vitregia celor puternici. Adesea exploatat, ameninţat, invadat, tero­rizat, vândut şi cumpărat, care, aproape la fiecare război, a fost piaţă de tocmeală între cei care se războiau”
  https://saccsiv.wordpress.com/2015/07/17/se-adevereste-profetia-lui-sundar-singh-despre-romania-shock-news-iata-ce-zicea-mega-sfantul-super-iluminat-indian-convertit-la-crestinism-asa-ca-sa-taca-traditionalistii-extremisti-fundamentalisti/

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button