X

[VIDEO] Refugiații sfidează orice ajutor li se dă. Armata ISIS se regrupează în Europa

Comentariu ce însoțește înregistrarea video: Școală de integrare a refugiațiilor, în Germania! Acesta e viitorul Europei!

Comentariu ce însoțește înregistrarea video: Ultimul lot de imigranți a sosit la Barcelona, tineri numai buni de luptă, observați că nu există femei și copii, deci femeile și copiii au rămas în zonă de război? Nu par a fi arabi ci africani și totuși li se acordă sprijin de către europeni.

Vai de noi, vechi europeni, bătrânul continent European cel de unde a pornit civilizația în întreaga lume, se cufundă sub privirile neputincioase ale noastre. Zilele bătrânului continent European sunt numărate.

Iar la noi: Iohannis a cerut ca România să primească refugiații salvați de pe țărmul Spaniei

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Refugiați
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

2 comentarii

  1. Am o intrebare : Dumneavoastra, cei de sus, care conduceti tarile Europei, MAI SUNTETI CRESTINI ? VOI CARE ATI FOST BOTEZATI IN ortodosi, catolici, romano-catolici si cei alaturi de crestini botezati in bisericele crestine , CUM PUTETI DISTRUGE CIVILIZATIA CRESTINA si CREDINTA IN BUNUL DUMNEZEU, pentru ca unii dintre Dumneavoastra sa se faleasca ca, au functii de conducere, au palate, case de vacanta, bani si valuta, castigate numai din frauda fata de popoarele pe care le conduceti ? Ati UITAT ca, roata se mai poate intoarce si impotriva Dumneavoastra ? A familiilor, copiilor, parintilor si stramosilor Dumneavoastra. CREDINTA este mult mai puternica decat tot aurul din intreaga lume, NUMAI DACA O MAI AVETI. DUMNEZEU SA VA IERTE, dar PACATELE DUMNEAVOASTRA sa va rasplateasca, tot asa.

  2. În curand si in Romania,vom simti asta pe propria piele.Tg Neamt s-a umplut de negri,unii veniti prin casatorii mixte altii,chipurile fotbalisti la „marea” echipa locala.Si cică, or sa se înmulțească,vorbeam la o spălătorie locala cu un patron,o chitră de om care n-a dat la oameni mai mult de salariu minim pe economie,si spunea ca asteapta patru specimene din astea,din Bangladeș,zicea el.L-am întrebat,cum de i-a gasit?A zis ca pe net,si că-l costă vreo 2000 ron net pe luna plus cazare si masa..Ca sa vezi!Si te întrebi de unde își permite chitra sa sustina asta acum?Nu-i ciudat?Oare statul nu finanțează subtil infectiile astea lacome de patroni de cacat,pentru a face infuzie de refugiați pe nesimțite?Hristos cu mila!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.