X

În China a fost creat un hibrid între om și maimuță

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Un hibrid între om și maimuță a fost creat în China, iscând un scandal între oamenii de știință, întrucât exemplarele urmează să fie folosite ca surse pentru organe umane necesare pentru transplanturi.

Pentru a crea acești hibrizi, savanții au adăugat celule stem umane la embrioni de maimuță, într-un proiect de cercetare ce a costat sute de mii de euro.

Oamenii de știință susțin că embrionul de cimpanzeu pe care l-au folosit este viabil și că hibridul ar fi putut fi născut cu succes, dacă proiectul nu ar fi fost anulat în această fază.

Proiectul a fost condus de un om de știință spaniol, Juan Carlos Izpisua, într-un laborator din China. Din echipa de savanți au făcut parte și unii de la Institutul Salk din California și de la Universitatea Catolică Murcia din Spania.

Potrivit unui cercetător implicat în proiect, Estrella Nunez, echipa a creat un mecanism prin care, în cazul în care celulele umane vor migra creierul hibrizilor, acestea se vor autodistruge.

Criticii susțin că această creație ar putea să nu fie etică. Alți oameni de știință susțin că există posibilitatea ca acești hibrizi om-maimuță să dezvolte un sistem nervos central uman.

„Ce se întâmplă dacă celulele stem scapă de sub control și formează neuroni în creierul hibrizilor? Acești hibrizi vor avea conștiință? Și ce se întâmplă dacă apar spermatozoizi?”, a atras atenția doctorul Angel Raya, director al Centrului de Medicină Regenerativă din Barcelona.

Juan Carlos Izpisua, în vârstă de 59 de ani, a încercat anterior să creeze un hibrid între om și porc, dar a eșuat.

Citiți și: Japonia aprobă experimentul ce va duce la termen un hibrid om-animal

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. După ce ne-au mințit că au aterizat și ei pe Lună, acum chinezii ne vând altă gogoașă cu tentă evoluționistă. Vorba cântecului “M-ai făcut din om neom” (varianta Gheorghe Luca & Maria Spânu)

    1. Toată această pseudo-știință nu dovedește decât involuția omului, ca o continuare a căderii lui Adam si Eva din Rai. Adevărata știință descoperă lumii creația și măreța lui Dumnezeu. Dar oamenii cu adevărat de știință nu sunt cunoscuți lumii și nici din mass-media controlată nu vom auzi de ei.

  2. Apariția omului fără suflet este prefigurata in Apocalipsa ca unul din semnele sfârșitului vremurilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button