X

Avertisment pentru #rezist: „să nu aibă cinismul de a cere, tocmai ei, să iasă lumea în stradă”

Image result for #rezist alexandra

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Alexandru Cumpănașu cere „jegurilor” care i-au susținut pe procurorii care au „omorât-o” pe Alexandra „să nu aibă cinismul de a cere „tocmai ei să iasă  lumea în stradă”.  Apelul lui Cumpănașu vine cu o săptămână înainte de mitingul din 10 august.

„APEL: Dragi oameni buni, CER jegurilor care au tinut cu procurorii care au omorat-o sa nu aiba cinismul de a cere tocmai EI sa iasa lumea in strada. Sa lase jocurile electorale si politica departe de Alexandra. Cand vom considera ca nu mai este nici o speranta, familia Alexandrei va va ruga sa aprindeti o lumanare pt ea in liniste intr-un loc nepolitizat din Bucuresti si atat. Fara lozinici si manipulari.”, a scris Cumpănașu pe Facebook.

Reamintim că recent Alexandru Cumpănașu și-a exprimat părerea de rău pentru susținerea procurorilor:

“Nu pot să nu recunosc un lucru și să vă spun cu mâna pe inimă: sunt și eu vinovat pentru ce s-a întâmplat. Știți de ce? Pentru că i-am ținut în brațe pe marii procurori, pe marile servicii ale țării atâția ani”, a spus Alexandru Cumpănașu.

“Nu vă supărați, puteți să repetați, vă rog?”, a zis Mircea Badea.

“Da, pot să repet pentru că îmi asum! Este și vina mea pentru că i-am ținut în brațe. Am crezut, din convingere, că trebuie făcută curățenie în țară! Eu și alții am crezut în acest lucru! În momentul când constați aceste lucruri evidente, lipsa crasă de profesionalism a unor oameni în niște cauze care nu erau politice… îți dai seama că sistemul este putred, iar comportamentul acestor oameni este infantil, abuziv și în beneficiul nu știu cui.

Nu meritau atâta sprijin! Rețeaua informativă a fost la pământ în Caracal, oraș cu 40.000 unde nepoata mea a murit! Procurorii, marii viteji ai României, nu au fost în stare și au lăsat-o să moară cu zile”, a spus Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei, fata ucisă în Caracal.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. Imi pare rau pentru tot ce s.a intimplat. Cumpansu are dreptate. Cei de la #rezist sint ca in vorba tara arde iar baba se piaptana..nu a protestat unul impotriva neglijentei criminale a procurorului ..

  2. As adauga ca nici nu indraznesc inca sa transmit pentru alexandra un “Dumnezeu sa o odihneasca”…nu cred in nimic din ce s.a facut..observ ca de la inceput au vrut sa inghitim varianta omor dar atunci ce cauta diicot in dosar? Diicot sa vorbeasca ce a facut pe competenta sa- a descoperirii retelelor organizate..care nu ar supravietui fara complicitatea diicot..

    1. Cred ca a falsifica rezultatele privind ADN-ul e destul de riscant, caci familia cere acum si expertiză internationala. Daca sunt implicați si americanii de la Deveselu, șansele să avem rezultatele adevărate sunt nule.

  3. 1- i-ar duce mintea să-i taie un deget la fată ca să aibă probe iar fata să fie departe la produs.
    2- unde dracu a fost Rezist pe 6 și 7 Octombrie???
    P.S. de El Presidente știm că a votat noaptea ca hoții la ora 20.55 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button