X

Pe spatele crimelor din Caracal sistemul represiv vrea să-și întărească controlul asupra populației

Prima reacţie pe care am avut-o când am început să aflu detaliile cazului din Caracal a fost de compasiune şi de indignare; compasiune pentru victime şi indignare faţă de faptele acelui
monstru.

Apoi mi-am spus: în ce iluzie trăim! Iluzia că am fi protejaţi de un Stat care, teoretic, ne apără interesele. Un Stat pe care îl plătim ca să ne protejeze pe noi şi să protejeze copiii noştri – dar care cheltuieşte sume uriaşe cu sistemul de informaţii, ordine publică şi justiţie pentru a-şi proteja, se pare, doar interesele sale.

Traficanţii de carne vie

Această reacţie, în faţa incompetenţei şi indolenţei a poliţiei, procuraturii, STS, serviciilor, etc (incompetenţă bătătoare la ochi şi sancţionată de o mare parte a mass-media) a fost augmentată de sfidările unor reprezentanţi ai acestor profesii, care au aruncat vina de la unii la alţii sau au susţinut că nu ar fi avut cadrul legal să intervină (lucru care s-a dovedit fals). Iar indolenţa şi sfidarea ar fi fost suficiente pentru a-mi stârni indignarea. Dar apoi au apărut alte două lucruri care mi-au transformat indignarea în consternare şi în greaţă.

Primul este informaţia că acel criminal din Caracal ar putea să aibă legături cu o reţea de traficanţi de carne vie, de fete minore (detalii aici). Daniela Iuliana Tobă, fost şef al biroului de relaţii publice al STS, a scris că „avem de-a face cu un individ primitiv, limitat, un fel de boschetar în propria casă“ care ar fi fost recrutat „de o reţea de trafic de persoane pentru a culege şi furniza fete“. Între timp, trupurile fetelor nu au fost găsite, şi multe voci speculează că acel criminal ar fi avut complici. Telefoanele primite de părinţii fetelor întăresc ipoteza – sistemul datului de telefon rudelor e unul practicat pe scară largă în toată lumea de către reţelele de traficanţi de carne vie. Cert este şi că reţeaua de traficanţi de carne vie din zonă este notorie. În urmă cu câţiva ani, presa scria despre cel puţin treizeci de minore, fete de 14-18 ani care au fost victimele unei grupări interlope din Caracal, obligate să se prostitueze; o parte a clientelei ar fi fost formată, se pare, din clienţi străini (inclusiv militari americani). Din reţea făceau parte şi doi pompieri. 

România – principalul furnizor de „carne vie“ din cadrul UE, conform CE

Într-un alt caz, care pare destul de asemănător cu cel de acum, o fată minoră a fost pescuită de o „maşină de ocazie“ şi a dispărut fără urmă. Poliţia nu a mişcat un deget, iar tatăl a pornit o investigaţie pe cont propriu. Ca să ajungă până la urmă la traficanţii de carne vie din Bulgaria. Fata este dispărută fără urmă de 20 de ani. Menţionez şi o anchetă realizată de jurnaliştii Mirela Neag, Răzvan Luţac şi Cătălin Tolontan, care au dezvăluit cum o serie de poliţişti, magistraţi şi ofiţeri SRI făceau parte dintr-o reţea de prostituţie cu minore şi trafic de persoane. În orice caz, România este una din ţările care figurează oficial pe lista neagră realizată de SUA a traficului mondial de persoane.

Conform unui raport al Comisiei Europene din decembrie 2018, cele mai multe persoane traficate în UE provin din România. Copiii, reprezintă un sfert din persoanele traficate. 298 de fete şi 214 băieţi sunt daţi dispăruţi, în acest moment, în România, după cum arată datele alarmante ale Poliţiei.

Mai multă supraveghere a populaţiei, mai puţine libertăţi

Al doilea este că unii s-au apucat să instrumentalizeze cazul. În sensul că instituţiile de forţă ar fi „timorate“ şi de aceea nu ar fi acţionat corespunzător. De aceea ar fi necesare mai multă putere pentru instituţiile de forţă, mai multă supraveghere a populaţiei şi mai puţine libertăţi pentru cetăţeanul de rând. Prim-ministrul României vorbeşte chiar despre redeschiderea discuţiei despre cartelele prepaid neidentificabile, parte a celor trei legi Big Brother. Sau chiar în sensul: vă e frică pentru siguranţa copiilor voştri? Soluţia nu este un Stat care să îşi apere cetăţenii (şi nu doar interesele ălora de la putere); soluţia este microciparea copiilor; ca şi cum copiii ar fi nişte pisici sau nişte câini. Nişte vânzători ambulanţi sar din spatele fiecărei tragedii şi-şi deschid paltoanele în faţa noastră: Nu vreţi nişte protocoale secrete Servicii-Procuratură? Dar mai multe restricţii? Dar nişte instituţii de forţă de tip neosecurist? Dar nişte microcipuri pentru copii? Luaţi-le de la noi, eftin şi bun, exact la momentul oportun!

Aşadar, pe de o parte incompetenţă, neglijenţă şi indolenţă. Pe de altă parte, violenţă, omucideri, trafic de carne vie şi de minore. Deasupra, un sistem represiv care vrea să se întărească pe sine, în interesul său. Şi tot acest spectacol macabru se joacă peste şi pe viaţa unor oameni – în fapt, peste viaţa unor copii nevinovaţi.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Big brother
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

15 comentarii

 1. Alexandra risipește ceața
  DE IULIAN CAPSALI / ȘTIRI, POLITIC / Publicat: Miercuri, 31 iulie 2019, 10:00 / Actualizat: Miercuri, 31 iulie 2019, 10:14 / 2 comentarii
  Violatorului Dincă, care făcea – repet – parte dintr-o rețea de trafic de „carne vie” (probabil un clan țigănesc) în care sunt amestecate vârfuri din procuratura, poliție și servicii, poate și din politică, trebuie să i se asigure protecție!

  Nu aș vrea ca să se îngroape cazul prin a fi „sinucis” în arest.

  Faptul că făcea parte dintr-o rețea și nu era un ucigaș în serie este destul de limpede din modul în care a acționat. Psihopat care merge la farmacie că să-i ia unguente fetei, care avea încheieturile julite de la legături, nu cred că a mai existat. Ea trebuia să fie arătată rețelei în cea mai bună condiție.

  Posibil că toată chestiunea cu telefonul unei fete decapitate la Craiova să fie o intoxicare, care să îl demonizeze în ochii publicului. Nu uitați că se spunea din prima zi că avea pachete de carne umană în frigider și că i-a dat foc Alexandrei într-un butoi metalic din curte, unde s-au găsit oase calcinate, ceea ce este complet ridicol. Dar manipularea a prins inițial.

  Îmi aduc aminte de cadavrele dezgropate din cimitire la Timișoara în decembrie 1989, legate cu sârmă, care erau folosite ca să dea imaginea unei hecatombe – 30.000 de victime! Toată scenografia macabră, pe lângă sutele de alte manipulări, au oferit FSN-ului girul de „salvatori ai revoluției”
  Modul în care și-a lăsat mașina pe drum (conform probelor video) și a fost preluat de alta, arată că individul nu a lucrat singur.

  Dincă trage de timp și vrea să acopere, de frică probabil, pe capii rețelei.

  Întrebarea este dacă procurorul #rezist nu a tras de timp ca Alexandra să poată fi scoasă din țară, distanța de la Caracal la graniță (Nicopole) fiind de 1 h 45 min. Or, el a amânat cu două ore descinderea în casa lui Dincă. Este și singurul care nu a demisionat dintre toți cei care au avut atingere cu cazul.

  Alexandru Cumpănașu trebuie sprijinit, în ciuda resentimentelor multora dintre noi care știm din ce zona securistă provine. Cunoastem cu toții ce a făcut și cât a profitat, însă acum presiunile Sistemului asupra sa sunt, după propriile mărturisiri, colosale. E de înțeles; deja a făcut câteva dezvăluiri, a pus presiune pe directorul STS, care a și demisionat, a vorbit despre un trafic de influență la nivelul cel mai înalt pentru modificarea rezultatelor unei licitații (tot la STS), direct prin președinte Macron, care a aranjat cu Johannis.

  În acest context, abaterea atenției spre neprofesionalismul operatorilor 112 și a polițiștilor mi se pare o diversiune. Au făcut cât i-a dus capul, mai ales că nu cred că s-au mai lovit de astfel de cazuri și sistemul nu este ca acela american, unde operatorul este antrenat să preia și să conducă operațiunea de salvare. La noi operatorul „pasează” cazul, e un soi de triere, nimic mai mult. În plus, am aflat cu toții că un șef de operațiune din Poliție le-a făcut procurorilor o propunere „neortodoxă”, ca să fenteze regulamentele printr-un fals telefon la 112, iar cei din urmă au refuzat categoric. Ofițerul are zeci de martori.

  De ce Alexandra nu a fost dată în consemn la granița până acum? De ce nu s-au făcut filtre în jurul orașului și în țară?

  Sunt mai multe întrebări la care nu cred că vom avea un răspuns oficial prea curând. Se va trage de timp până la montarea diversiunii pregătită pentru 10 august, când turmele de pavlovieni haștag vor fi scoase în stradă.
  Dar lumea începe deja, spre disperarea detracatilor, să se trezească.

  Spre deosebire de Colectiv, când sacrificarea a zeci de tineri a fost făcută deliberat pentru un meschin scop politic, iar abaterea furiei revoluționare spre Biserica Neamului a fost diversiunea pregătită de meșterii în uneltiri negre, se vădește acum că Sistemul este o ceață morbidă ce nu poate rezista la suflul sacrificiului unui copil curajos.

  1. Asta-i regia in disparitia Alexandrei. Voi ziaristii de la ortodoxinfo mergeti pe acest pista si veti intelege tot ce se intampla in Romania luata captiva din SRI, STS, SPP si sristii sub acoperire ce ocupa toate posturile cheie din Politie, DNA, ICCJ, DIICOT, CSM, Instante Judecata, Politie si mass-media aservita… la nivel central si local din toate judetele din Romania.
   1. Mortea Alexandrei este un Colectiv planificat de fortele oculte dar la o scara mult mai mica ca numar de victime, doar una. Operatiunea a fost pusa la cale de aceleasi forte care au facut posibil si carnagiu de la Colectiv. Aici sunt bagati pana-n gat oamenii lui Helvvig si gen. Coldea chiar daca acesta este pensionat acum. Gruparea de trafic de persoane din zona Caracalului special a primit indicatia s-o rapeasca pe Alexandra. Tocmai ca autoritatile sa nu doreasca s-o localizeze la timp iar Alexandra sa fie chiar si ucisa pentru a crea emotia la nivelul societatii cu sloganul „Coruptia Ucide” astfel incat sa inceapa miscari masive de strada pentru darmarea Guvernului PSD+Alde chiar in jurul lui 10 August, exact la 1 an de la mitingul anti-guvern de anul trecut. De ce a fost aleasa Alexandra drept victima??? Raspunsul e foarte simplu, serviciile stiind ca Alexandra e ruda cu ziaristul si analistul #rezist Cumpanasu acesta cu indignare si suparare prin ONG va inflamarea opinia publica impotriva Coalitiei.
   2. Asta a fost planul care a functionat pana in punctul in care Cumpanasu fiind inteligent totusi si vazand cum au actionat cei de la STS si Procuratura s-a prins ca aceste institutii n-au vrut s-o salveze pe Alexandra si n-a picat astfel in complotul pus la cale de servicii prin sacrificarea cu buna stiinta a Alexandrei. Aici a fost singurul moment care n-a functionat conform planificarii, planul devenit vulnerabil. Asa se explica de ce procurorul #rezist de caz n-a permis ore buna intrarea in locatia respectiva a politisitlor tocmai ca ucigasul sa aiba timp sa-si duca planul la indeplinire. El procurorul fiind sigur cum ca daca Guvernul cade nimic nu i se poate intampala. Asa ca procurorul a ascultat orbeste indicatiile unitatii de Baneasa s-a sabotat cat a put operatiunea de salvare a Alexandrei.

  2. Ceeace nu inseamna ca nu le-a omorat pe unele. Ce suflet de om ar face asta, trafic de oameni? Ca era SI proxenet nu dovedeste ca nu a omorat.
   Politia si rudele sa scoata adevarul de la.acest om, eu il.consider posedat!
   Doamne ajuta si lumineaza-ne!

 2. In urma cu aproximativ 15-20 de ani, avand un prieten care era seful unei unitati SRI, mi-a povestit ca, intr-un curs de schimb de experienta in SUA, la o intrevedere cu un psiholog din cadrul FBI, le-a recomandat celor din institutiile de forta romanesti, sa nu mai intervina sa previna fenomenele infractionale, ci sa le lase sa curga natural, deoarece acest lucru va genera un anumit fenomen la scara mare, care va aduce dupa sine cererea de catre populatie a inaspriri legislatiei, implicit renuntarea la anumite drepturi si libertati in favoarea sigurantei.

  1. Henry Kissinger
   “Azi, America ar fi scandalizata daca trupele ONU ar intra în Los Angeles pentru a restabili ordinea. Mâine – ea ne va multumi! Asta este cu atât mai evident daca li s-ar spune ca exista o amenintare externa [o invazie extraterestra, sau de ordin terorist], fie ea reala sau doar declarata, care ar ameninta existenta Americii. În acest fel toate popoarele lumii ne vor ruga sa îi scapam de aceasta nenorocire. Toate lumea se teme de necunoscut. Când le vom pune pe tapet acest scenariu, drepturile omului vor fi cedate de bunavoie în favoarea garantarii bunastarii si a sigurantei de catre Guvernul Mondial.”

   De mult au ei in plan asa ceva.

  2. Ei ce-au? FBI adica. Nu vor sa munceasca vor fi inlocuiti. Poporul nu iarta, in niciun caz la ei in USA.
   Referitor la prietenul tau – pe mine ma ingrijoreaza nu ca s-au dus sa vorbeasca acolo, ci ca de ce au fost trimisi taman la acesti INCOMPETENTI gen acel psiholog.
   Vanatorul de nazisti, evreu fiind, era in America de Sud, avand de ales – Mengele (chiar acel monstru!) Sau Eichmann. El a ales pe Eichmann, acum se zice deoarece acela era mai aproape. Dar asa sa fie oare? Eichmann era evreu. El era adica tradator. Ce doare mai rau? Ca un strain iti vrea raul sau ca fratele te abandoneaza.
   Ma bucur ca prietemul tau s-a socat si n-a inghitit drept bune toate ineptiile acelui „specialist”.

 3. Cumpanasu este securist se #rezistent mason. Daca va ajunge presedintele Romaniei am dubii ca asta nu va avea legatura directa cu rapirea nepoata-sii. Poate fi cu acordul lui sau nu (s-au gandit baietii sa-i faca o surpriza si sa-i dea un boost de notorietate publica + empatie). Stiu ei de ce pt ca baiatul are stofa buna si n-o sa se supere prea tare pe ei cand va fi cu saci-n caruta.

 4. Ia sa ne gândim un pic… Din moment ce Nr. 112 a dat rateuri nu doar in cazul Alexandra, nu ar fi mai bine ca oamenii să fie mult mai simplu localizați prin minunatul cip la purtător? Sper că v-ați prins de schema. Sistemul creează problema și apoi tot Sistemul o rezolva, iar oamenii îndobitociți de propaganda Sistemului se grăbesc să facă tot ceea ce le cere Sistemul.

 5. Am trait o experienta doveditoare pentru acapararea 112, a politiei, de catre mafiile locale de orice fel. In urma cu cativa ani, fiind ipe plaja din Olimp, la fine de sezon, cu zone cu sezlonguri aproape abandonate, un individ agresa femei singure, in diverse scopuri, de la taxa de utilizare sezlong, la alte favoruri. Incitat de reactia femeii, am telefonat la 112, mi-a fact legatura cu Politia Constanta, apoi cu cea locala, Neptun, dupa care in urma datelor furnizate de mine politistului, agresorul, cu mobilul la ureche, a parasit precipitat zona. Surprinzator, politistul de proximitate, care cobora relaxat spre plaja, dupa disparitiavindividului, a incercat sa ma identifice, sa ma contacteze ceea ce am refuzat.
  Poate ca nu v-as fi scris, daca situatia nu s-ar fi repetat acum cateva zile, implicata fiind fiica mea, in acelas loc
  Concluzia logica: 112 este in slujba interlopilor de ani de zile. Politia nu ne apara pe noi, prin preventie sau interventie operativa, ci este un instrument opresiv si de prevenire a infractorilor, din orice sfera de activitate.
  Asta-i statul creat de politicienii nostri, chiar inaintea lui Dragnea, care a pus capac.

 6. Astazi pentru a 2-a seara consecutiv s-a discutat despre cipuri implantabile pentru copii.

  Nu vad cum cipurile pot da indicii intr-un caz ca al Alexandrei. Alexandra a avut telefon smart la ea de care s-a descotorosit criminalul. Deci daca avea cip, o mica incizie si gata, tot aia era.

  Sau poate ei se gandesc sa porneasca cu copiii pe fondul unor rapiri si apoi sa zica, nu functioneaza decat daca si adultii au. Adica rapitorul sa fie obligat sa poarte si el cip. Iarasi o prostie, ca ei stiau cine e rapitorul, aveau masina pe camere cu numere cu tot, inca de la rapirea Luizei.

  Iese mult in evidenta cum au inceput sa discute despre cipurile implantabile pe fondul acestei tragedii.
  FEREASTRA OVERTON S-A DESCHIS!

 7. Ceea ce a afirmat Cosmin despre prietenul sau, adica despre instruirea la care a luat parte in strainatate si prin care li se „propunea” acestor lucratori ai serviciilor secrete sa nu ia masuri atunci cand dau peste vreun caz de incalcare a legii, se implineste cu lux de amanunte azi, caci am fi naivi daca am crede ca serviciile nu stiu cele ce se intampla in Romania. Urmatoarea etapa abia acum incepe, asa cum corect afirma Grigore si cum dealtfel mai afirma si Savanarola care bine zice cand afirma ca „sistemul creeaza problemele si tot sistemul se arata apoi a fi salvatorul”: etapa punerii in discutie a implantarii cipului la copii si apoi la adulti. Acesta este planul ascuns ce se descopera tot mai mult pe masura ce timpul trece. Planul acesta a functionat si in tara unde prietenul lui Cosmin a participat la instruire. Planul controlului total asupra oamenilor se deruleaza la nivel mondial, deci si la romani. Iar planul trebuie sa aiba un punct de plecare. Chiar daca acest caz nu le va reusi ca punct de plecare, vor fabrica altele si altele. Mi-aduc aminte ca acum vreo doi ani in urma, pe unul din programele TV de maxima audienta, inainte sa merg la servici mai vizionam stirile de dimineata. Acestea erau prezentate de un crainic TV care avea absolvita Facultatea de Medicina si de colega si Sefa lui. Stirea senzationala era ca o duba a politistilor care asigurau paza presedintelui in timpul derularii vizitei acestuia la Iasi, a fost atacata de o masina de oameni care erau mascati si care au spart geamurile dubitei ce trebuia sa asigure paza presedintelui Romaniei. La sedil postului TV care prezenta aceasta stire de senzatie a fost chemat de acasa unul dintre cunoscutii anchetatori criminalisti (Antonescu) care in direct spunea ca nu-i vine sa creada ca exista astfel de mafioti in Romania fara ca organele abilitate ale statului sa nu stie de ele. Ce vreau sa spun: Cred ca inca de atunci s-a incercat o diversiune care nu a avut sorti de izbanda, caci acea stire n-a mai aparut chiar de a doua zi. Ceva nu se sincronizase sau se facuse vreo miscare gresita in planul de uimire a populatiei, asa ca despre acea stire nimeni n-aai zis niic vreodata. Postul acela TV, cred ca despre Realitatea TV este vorba, adusese un mare specialist in persoana domnului Antonescu, ca sa dezbata cazul si, ce sa vezi, cazul s-a „desumflat” inca din urmatoarea zi cand nu s-a mai zis nimic despre mascatii care au atacat serviciul de paza al presedintelui Romaniei.
  Vedeti cum se incearca sa se inoculeze frica sau nesiguranta in randul populatiei,adica motive pentru justificarea unor actiuni viitoare ale sistemului? Savanarola iarasi are dreptate: Sistemul creeaza conditiile raului si tot Sistemul se arata a fi salvatorul. Deci sa nu fim naivi si sa ne incredem in Sistem.
  Doamne ajuta !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.