X

Feriți-vă de orice stire despre un eveniment care presupune decese ale copiilor

de null

De la vaccinare si pana la Siria, când toată mass-media difuzată de corporații susține poziția “oficială”, să știți că este o știre falsă.

Image: Syria, chemicals weapons and missile strikes: FAKE NEWS theater at its finest… you are being subjected to an elaborate psyop

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Siria, arme chimice și atac cu rachete: Teatrul Știrilor False la cote maxime … ești supus unei operațiuni de intoxicare psihologică elaborată

Până acum, știți că președintele Trump a ordonat un “atac de precizie” împotriva așa-numitelor “obiective cu arme chimice” ale Siriei conduse de Assad. Atacul a fost desfășurat ca răspuns la o știre absolut falsă, absurdă, care susține că Assad a gazat copii cu arme chimice.

Feriți-vă de orice veste despre un eveniment care presupune decese ale copiilor. În aproape orice eveniment important tip paravan – din SUA până în Orientul Mijlociu – copiii sunt folosiți ca elemente de recuzită pentru a genera revolta “terorismului emoțional” ca formă de manipulare socială pentru a atinge un scop politic. Asta nu înseamnă că nu au murit copiii adevărați. După cum am explicat de mai multe ori, un eveniment paravan (false flag) implică decese reale înfășurate în jurul unor minciuni. Copii au murit în Siria, așa cum s-a intâmplat în atacul din Oklahoma City. Dar poziția oficială despre moartea acestor copii rămane ascunsă.

Îți amintești când s-a spus că David Koresh și-a ars întreaga familie?

Am văzut aceste situații de multe ori în istoria recentă, inclusiv asaltul criminal al guvernului federal asupra lui David Koresh în Waco, Texas, în 1993. Asaltul nu a fost nimic mai mult decât o agresiune criminală de către agenți guvernamentali necinstiți care au ucis femei și copii cu sânge rece, totuși povestea oficială a fost că David Koresh a dat foc casei sale și si-a ucis întreaga familie. (Serios. Asta e ceea ce media vrea în continuare să crezi.)

Explicația că Assad și-a gazat propriii copii cu arme chimice este la fel de absurda. Ar fi trebuit să fii nebun ca să crezi asta. Într-un articol intitulat ” Zece zile înainte de sfârșitul lumii“, scris la 12 aprilie, Paul Craig Roberts scrie:

 

Guvernele nebunești din SUA, Marea Britanie și Franța trimit o flotilă de nave cu rachete, submarine și un transportator de aeronave pentru a ataca Siria în fața avertismentelor rusești. Care este rezultatul probabil al acestui act scandalos de agresiune bazat în întregime pe o minciună orchestrată și transparentă, un act de agresiune nesăbuit, care este mai iresponsabil și mai periculos decât orice făcut de regimul nazist demonizat în Germania?

… rămânem în situația periculoasă că unele elemente din guvernele american și britanic au reușit să orchestreze două evenimente – presupusa otrăvire a lui Skripal și pretinsul atac chimic Assad – și să folosească evenimentele pentru a mobiliza acuzațiile împotriva Rusiei și Siriei ca justificări ale unui atac militar ilegal asupra unei țări suverane. O astfel de orchestrație exagerată este posibilă, dovedește că nu există nici o democrație sau constrângere asupra guvernului în SUA și Marea Britanie.

 

Când toată mass-media difuzată de corporații susține poziția “oficială”, să știți că este o știre falsă

Faptul că toată mass-media propagă aceeași explicație pro-război – inclusiv Fox News, Sean Hannity și CNN – este o dovadă suplimentară că este o minciună uriașă. Cineva a gazat copii în Siria, dar nu a fost Assad. Este, desigur, țapul ispășitor, iar minciunile pe care le auzim de la mass-media sună aproape exact ca farsa legată de armele de distrugere in masă pe care fostul președinte Bush a folosit-o ca justificare pentru o invazie a Irakului totul fiind despre controlul câmpurilor petroliere și nu are nimic de a face cu 9/11. Amintiți-vă de armele de distrugere în masa. A fost o farsă inteligentă. Dovezile au fost fabricate în mod superficial, dar în mod obișnuit au fost raportate ca “fapte reale” de către întreaga mass-media.

Este foarte posibil ca președintele Trump să nu facă parte din această conspirație și că el este doar alimentat cu informații false, ca o modalitate de manipulare a lui în aceste acțiuni pro-război. Aceasta este specialitatea serviciilor de informații: Manipularea “dovezilor” pentru a justifica orice acțiuni globale nebunești pe care doresc să le urmărească în continuare. Încă nu știm dacă Trump este la curent. El poate fi ținta eforturilor de înșelăciune din partea serviciilor de informații (adică statul paralel).

Publicul credibil crede aproape orice le este spus de mass-media, desigur, deoarece majoritatea oamenilor au pierdut complet orice abilitate de a gândi critic cu privire la orice problemă. Deci, publicul crede minciuna, plângând pentru moartea copiilor care au fost în mod evident pregătiți în scopuri de manipulare emoțională, crezând că sunt “umaniști” în susținerea unor escaladări de război care ne pot conduce pe toți în Iad prin cel de-al treilea război mondial.

Aceste scenarii sunt scrise pentru a evita deliberat gândirea rațională și a invoca reacții iraționale, emoționale

Acesta este modul în care oamenii statului paralel scriu istoria evenimentelor și manipulează percepția publică pentru a susține acte scandaloase de agresiune și război împotriva dușmanilor lor țintă.

“Teatrul Știrilor False la cote maxime”, după cum spun. Pentru că atunci când globaliștii doresc să realizeze un act de război și agresiune, unii copii vor trebui să moară mai întâi, astfel încât știrea adecvată să poată fi promovată publicului cu scopul expres de a genera reacția emoțională adecvată.

Întotdeauna amintiți-vă: Când copiii încep să moară, sunteți manipulat în a susține ceva pe care mintea ta rațională ar pune-o altfel la îndoială. Utilizarea copiilor morți – fie în Siria, fie pe străzile din SUA – este un element deliberat al manipulării problemelor-reacții-soluții pentru a se asigura că nici o gândire rațională nu poate interfera cu reacția dorită de “spirit de turmă”.

În esență, cea mai bună modalitate de a înțelege toate acestea este că folosirea copiilor morți anulează logica și rațiunea, și acesta este exact punctul forte. Dacă oamenii se gândesc rațional la riscurile asociate cu escaladarea unui conflict sirian către cel de-al treilea război mondial cu rușii, nu are sens deloc. Doar oamenii iraționali, manipulați emoțional ar fi suficient de amăgiți pentru a susține un astfel de act teribil.

Repet cuvintele lui Paul Craig Roberts:

 

Guvernele nebunești din SUA, Marea Britanie și Franța trimit o flotilă de nave cu rachete, submarine și un transportator de aeronave pentru a ataca Siria în fața avertismentelor rusești. Care este rezultatul probabil al acestui act scandalos de agresiune bazat în întregime pe o minciună orchestrat și transparent, un act de agresiune nesăbuit, care este mai iresponsabil și mai periculos decât orice făcut de regimul nazist demonizat în Germania?

 

Fiți informat și pregătiți-vă. Totul se schimbă din acest punct înainte. Citiți NewsTarget.com pentru reflectarea zilnică a geopolitică, război și supraviețuire.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button