X

Se vorbește de a treia victimă în cazul crimelor de la Caracal

Image result for crima caracal

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Gheorghe Dincă a fost audiat în cazul morţii unei a treia tinere.  Conform România TV, Dincă ar fi fost audiat astăzi pentru moartea unei adolescente care a murit decapitată acum trei ani într-un parc din Craiova. Telefonul fetei a fost găsit la locuinţa lui Dincă.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

17 comentarii

  1. Viu este Mântuitorul lumii, Fiul Veșnic iubit al Tatălui nostru Sfânt din Ceruri, Fiu Făcut Om de la Duhul Sfânt și din Fecioara Maria pentru mântuirea oamenilor, Domnul nostru Iisus Hristos. Să fim cu El în fiecare moment, în vecii vecilor!
    ………….

    Acum Gheorghe Dincă este oprit din activitatea lui criminală. Câte persoane a ucis? Două, trei … Deocamdată nu mai ucide. Dar medicii criminali, atei-derbedei-anticriști-sataniști, care în fiecare zi continuă să ucidă în România 277de bebeluși în pântecele mamelor lor, pentru care nu sună nimeni la 112, nu sunt arestați de nimeni!!! Ce Securitate Națională are România!!! Ar fi normal ca Biserica Ortodoxă Română să sune în continuu la 112 pentru arestarea celor care ucid bebelușii, dar și pentru arestarea foștilor parlamentari atei-derbedei-anticriști-sataniști care au făcut legislația care permite uciderea lor, dar și pentru arestarea parlamentarilor actuali atei-derbedei-anticriști-sataniștib care susțin și nu desființează legislația criminală!!!

    Dar știm că nu va urma nimeni această metodă. Atunci, ar trebui, urmată metoda de luptă democratică , urmând pașii obișnuiți, așa cum fac creștinii din Biserica Ortodoxă Rusă, așa cum fac creștinii din SUA etc: ÎN RUSIA, SFINȚENIA VIEȚII UMANE DIN MOMENTUL CONCEPȚIEI, DREPTURILE FUNDAMENTALE ALE EMBRIONULUI UMAN CA PERSOANĂ UMANĂ, SĂ FIE GARANTATE PRIN LEGISLAȚIE. AȘA A PROPUS BISERICA ORTODOXĂ RUSĂ ÎN PROIECTUL DE DOCUMENT PUBLICAT RECENT PE WEBSITE-UL EI, UNDE SE POT LĂSA COMENTARII REFERITOARE LA ACEST DOCUMENT PÂNĂ ÎN 30 SEPTEMBRIE 2019. (articol în engleză din 28 iunie 2019; scurtă anunțare a știrii). ÎN ROMÂNIA CÂND ÎNCEPE BISERICA ORTODOXĂ UN ASTFEL DE PROIECT DE DOCUMENT, CĂCI 100.000 DE BEBELUȘI SE UCID ÎN FIECARE AN PRIN AVORTURI EFECTUATE DE MEDICII DRACULUI, PE BAZA LEGILOR FĂCUTE DE PARLAMENTARII COMANDAȚI DE ATEI-DERBEDEI-ANTICRIȘTI-SATANIȘTI???!!! https://doisautreiinnumeleluiiisus.blogspot.com/2019/06/in-rusia-sfintenia-vietii-umane-din.html
    ………….
    ÎN SUA, ÎN STATUL LOUISIANA, LEGEA CARE INTERZICE AVORTUL DIN MOMENT CE ESTE DETECTAT RITMUL CARDIAC AL BEBELUŞULUI A FOST SEMNATĂ DE GUVERNATORUL DEMOCRAT JOHN BEL EDWARDS ÎN 30 MAI 2019. LEGEA FUSESE INTRODUSĂ DE SENATORUL DEMOCRAT JOHN MILKOVICH. OBSERVĂM CĂ NU TOŢI DEMOCRAŢII SUNT DAŢI DRACULUI. (articol în engleză din 31 mai 2019; scurtă anunţare a ştirii.) ÎN ROMÂNIA ÎS DAŢI DRACULUI SENATORII ŞI DEPUTAŢII ŞI DOCTORII CARE SUSŢIN UCIDEREA A 100.000 DE BEBELUŞI ÎN FIECARE AN!!! NU SUNT CREŞTINI SUFICIENŢI ÎN ROMÂNIA CARE SĂ STRICE LEGILE SATANICE!!! https://doisautreiinnumeleluiiisus.blogspot.com/2019/05/in-sua-in-statul-louisiana-legea-care.html

  2. E grav si strigator la cer ce se intampla acestor copile Insa cand se distruge mediul propice vietii si se anihileaza pe veci dezvoltarea durabila, cand se distruge creatia Bunului Dumnezeu prin ecocidele la care asista chiar si Biserica, e mult mai grav ! Pe pamant avem cu totii loc daca ne respectam si nu e drept ca unor comunitati sa li se ia totul chiar si demnitatea si siguranta zilei de maine, pentru comoditatea si risipa de care dau dovada alte comunitati. Nu-i frumos, nu-i drept, nu-i civilizat ca orasele sa-si duca gunoiul in zonele rurale, consider mare pacat sa extindem poluarea in zone curate ca lacrima care ofera societatii hrana de milenii.

    1. Exact așa. Gunoiul orașelor e dus în zone rurale, unde locuitorii sunt prea săraci ca să protesteze. Cunosc un caz concret, s-a făcut o groapă de gunoi ”ecologică” într-o zonă rurală împădurită și a fost infestat un izvor din pădure.

    2. “se anihileaza pe veci dezvoltarea durabila”

      Dezvoltarea durabila este ideologia stapanilor, un instrument al globalizarii pentru disciplinarea sclavilor si legitimarea masurilor coercitive, inclusiv eugenia.

      Ce legatura au prostiile debitate de tine cu articolul? Fata ciopartita a fost lasata in parc in centrul orasului Caracal. N-a poluat mediul rural cu cadavrul.

  3. https://www.capital.ro/breaking-dezvaluirile-momentului-despre-gheorghe-dinca-obliga-fete-sa-se-prostitueze-in-italia-cine-conduce-reteaua.html

    De ce a recunoscut agresorul ca a omorat persoanele respective, dar nu vrea sa spuna de la inceput unde sunt cadavrele, iar apoi indica niste locuri unde nu pot fi gasite ? Victimele or fi fost plasate altora, iar aceia il vor omora daca spune ceva de ei, si atunci a preferat puscaria decat moartea ? Din acest motiv nu au intervenit politistii la timp, pentru a avea timp sa plaseze victima ? O fi incompetenta sau ticalosie, din partea politiei ? Sau or fi mai multe cadavre ascunse in locul unde le-a ascuns pe cele doua ? In cazul de fata pare mai mult ca ar fi prima varianta.

    Ar putea oare sa fie falsifice rezultatele expertizei oaselor gasite la casa agresorului ? Sa zica ca sunt ale Alexandrei, in cazul in care nu ar fi ? Sunt interlopi care fac parte din masonerie…

    1. Probabil ca ai dreptate. Numai Domnul stie ce s-a intamplat acolo cu adevarat. La cat e de distrusa lumea asta, ne putem astepta la ABSOLUT ORICE

    2. Asta nu-i de capul lui. Este clar ca fetele au intrat pe mana traficantilor de carne vie. Daca mai traiesc acum sau nu este o alta discutie. Posibil ca de ultima sa fi scapat. Dumnezeu s-o ierte.

      ps – Oricum nu arzand-o cum a declarat nebunul. Ca sa afle ceva real de la el ar trebui izolat complet de orice posibilitate de a primi mesaje din afara.

      Soarta ii este pecetluita asa ca cea mai buna varianta pt el este sa-i acopere pe mafioti care mai tarziu i-ar putea indulci putin viata in inchisoare. Altfel … vom auzi curand ca i-a cedat inima.

    3. Daca acum Alexanda e in mana traficantilor si cazul tot ia amploare, nu este exclus ca tranficantii sa o omoare pe Alexandra, pentru ca apoi sa fie gasit cadavrul si in felul asta sa-si stearga ei urma, confesiunile lui Dinca sa figureze ca adevarate si sa se sfarseasca ancheta. Iar rezultatele expertizei cadavrului cu privire la cand a murit, sa fie falsificate.

  4. Nu e moarta niciuna ! Asta se doreste sa se creada. Sunt la Deveselu spre deliciul spurcat al soldatilor “imuni’ americani care se folosesc de ele ca de niste carpe !

  5. Jurnalistul criminalist Sorin Ovidiu Bălan nu crede în versiunea autorităților: Răpirea Alexandrei a fost făcută de o vastă rețea de trafic de persoane sau de organe care cuprinde polițiști din Caracal, judecători, procurori și politicieni

    la asta cu gaina ma gandeam si eu.

    @redactor, e vreo pr cu linkurile catre activenews pe tema asta, ca ieri am postat un link, si nu a fost aprobat

      1. ok,

        deci, cine crede varianta ca arsul fetei in asa fel incat nu mai ramane nimic, sa ia o gaina si sa o arda, sa vada cat fum, ce miros, cat timp e necesar, cat combustibil e necesar.

        Mai multe la articolul cu acest jurnalist criminalist.

        Companiile de telefonie mobila nu au sters nici o info de cand sant ele, ref la traseele telefoanelor, numere apelate, ora…. Deci, se stie exact traseul telefonului fetei, pana la un moment.
        Stiu astia de le telefonie mobila tot, ca e pre-pay sau abonament, nu conteaza.

          1. ”sa ia o gaina si sa o arda”
            Dacă găina e vie, nu trebuie omorâtă numai ca să vezi asta.
            La crematorii corpurile sunt arse între o oră şi 3-4 ore, la o temperatură de 700-800-900 grade Celsius (wikipedia). Ba chiar sunt folosite două cuptoare: unul care efectuează această ardere -blasfemică – a trupului, şi al doilea care îl alimentează pe primul nu ştiu cum. Şi tot rămâne nişte cenuşă, că ştiu că o pun în nişte urne.
            Deci ideea cum că i-ar fi ars cadavrul nu este plauzibilă. Un cetăţean obişnuit nu are cum să ”ardă” un cadavru până la dispariţie. Şi eu zic că nici nu avea ce să ardă. Şi eu am bănuiala că cel puţin Alexandra nu a murit.

  6. Nici eu nu cred ca s-a recurs la incinerare, decat daca criminalul avea relatii pe la un crematoriu. Acolo da, se pot incinera cadavre in timp scurt si complet.

    Alta metoda poate fi utilizarea sodei caustice, iar pentru ceea ce ramane, orice acid in concentratie suficient de mare.

    Totusi aceste metode necesita un timp suficient de indelungat si unelte specifice. Ori criminalul daca avea unelte, se prea poate, dar cu siguranta timp nu a avut.

    Daca nu se clarifica situatia, e clar ca oameni din sistem sunt implicati.

    Cu tehnologiile de acum si cu dotarea serviciilor nu e loc de scapare. Asa ca, sa o lase mai moale cu explicatiile cei din sistem.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button