X

OFICIAL: Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu au fost ucise de criminalul din Caracal

Dumnezeu să le odihnească în pace

Image result for alexandra caracal

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Suspectul principal din Caracal, Gheorghe Dincă, și-a recunoscut, în urmă cu puțin timp, ambele crime, atât în cazul Alexandrei, cât și al Luizei, a declarat avocatul din oficiu al bărbatului, conform Mediafax.

“Da, este adevărat. A recunoscut că le-a omorât pe amândouă. Sunt două fapte de omor. A oferit niște explicații. Acum sunt din punctul dânsului de vedere, au venit aici, au fost discuții mai aprinse și în urma acelor discuții le-a lovit și în urma loviturilor s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Din declarațiile dânsului au venit de bună voie”, a declarat Bogdan Alexandru, avocatul lui Gheorghe Dincă, pentru MEDIAFAX.

Luiza Melencu (18 ani) a dispărut în luna aprilie 2019, după ce a luat o mașină de ocazie. În același mod a dispărut Alexandra Măceșanu (15 ani). Suspectul a fost identificat abia vineri, după ce Alexandra a sunat de 3 ori la 112 pentru a-și anunța răpirea.

Deocamdată nu se știe dacă autorul a anunțat și unde sunt cadavrele, pentru că până acum anchetatorii nu au găsit vreun corp, ci doar urme umane.

Citiți și: Alexandra a informat Miliția prin 112 că a fost violată, deci era motiv de INTERVENȚIE în forță, dar ei așteptau mandat de PERCHEZIȚIE de la procuror…

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

13 comentarii

  1. Dumnezeu sa le ierte. “Odihneasca-se in pace” e doar pentru preoti sau persoane suspectate de o viata sfanta.

        1. “Bogdaproste” cred eu că vine din rusă – “Бог да прости [Bog da prosti]” care înseamnă ceva de genul “Dumnezeule, iartă/iartă-l”.

  2. Cred ca acest monstru satanizat complet are peste 10 crime la activ. Sa ne gândim la cele 17 femei dispărute în ultimii ani in acea zona… Și, va rog sa ma iertati:cred ca și consuma din acele victime… Nu degeaba s-au turnat filmele “Hannibal” și “Tăcerea mieilor”. Acestor monștri, diavolul le cere la urma sa mănânce din carnea victimei pentru ca ritualul sa fie complet. E ca un fel de invocare a venirii antihristului.

  3. Eu zic că ar fi o greşeală mare din partea autorităţilor să se culce pe o ureche, că ”fetele au fost omorâte”. Ele ar fi putea fi în viaţă şi acum, plasate în reţeaua de prostituţie. Ar putea fi şi acuma abuzate, la ora la care vorbim noi.
    Un alt punct: presupunând că le-a ucis … cum le-a făcut să dispară ? La ultima fată cică poliţiştii auzeau strigătele ei, pe la 3-4 noaptea. Cum a făcut-o să dispară în 2-3 ore ? Carbonul are punctele de topire şi de fierbere pe la 3000 de grade Celsius. Dacă cineva crede că omul le-a ars, ar trebui să-i cotroboie lui Dincă prin garaj, printre fuzete, biele, şi alte manivele, poate are ascuns vreun avion cu reacţie şi nu ştim noi … pe care i l-a împrumutat vreun amic de la baza americană, pentru fo 2 săptămâni … Iar ca se le ardă cu acid, mă cam îndoiesc … ce fel de acid ar putea fi ca să dispară toată carnea ?
    Pare un procedeu tipic mafiot să recunoşti infracţiunea ca să ascunzi altceva mai grav. Sau ca să scape altul.

    1. Carbonul are cele mai mari puncte de topire şi de fierbere, din câte ştiu. Mai mult decât la oricare din metale. Chiar decât Osmiul, care are densitatea de 27 de ori mai mare ca a apei (un ”litru” de Osmiu cântăreşte vreo 27 de kilograme …)

    2. Corect. Se pare că ar mai fi ucis şi înainte (au fost găsite rămăşițe mai vechi) şi există suspiciunea că se doreşte închiderea cazului.

  4. Care sunt probele concrete cu care autoritățile vin în acuzarea personajului, în afară de mărturisirea lui că a comis crimele? A înțeles cineva?

  5. Absolut infricosator. Ma tem insa ca suntem departe de a a afla intregul adevar. Asta care spune ca le-a ucis o fi vreun monstru dar sa nu uitam ca aceste crime s-au petrecut intr-o zona cu istoric de disparitii ale tinerelor fete ceea ce ar fi trebuit sa declanseze o alarma rosie la aparitia unui nou caz cum a fost, spre exemplu, cel al Luizei din aprilie. In schimb parintii ei, oameni simpli, au fost efectiv batjocoriti de politisti.

    Si tatal Alexandrei a reclamat inca de miercuri la politie disparitia fetei (ea, sarmana, a reusit sa sune joi la ora 11 dupa aproape o zi de la momentul rapirii). Si iarasi n-au facut nimic. Puteau face? Desigur. Daca vroiau o gaseau in maxim o ora daca s-ar fi mobilizat organele ca pt vip-uri sau terorism. Se putea urmari usor traseul telefonului Alexandrei (plus ca existau imagini stradale cu fata, masina in care s-a urcat etc). Da, aceste date exista si sunt stocate obligatoriu 6 luni de fiecare operator si includ toate telefoanele care intra in contact cu o anumita celula gsm chiar daca nu este a operatorului care-i furnizeaza serviciul (pe asta se bazeaza de fapt triangulatia – sunt necesare minim 3 puncte ce sunt oferite de toate releele ce pot intra in legatura cu respectivul telefon, indiferent de retea si indiferent de puterea semnalului; doar la apeluri se conecteaza numai pe reteaua de care apartii si telefonul selecteaza celula cu cel mai bun semnal). Sa nu uitam ca DOS a indicat adresa in maxim o ora de cand i s-a solicitat dar de ce n-a facut-o nimeni mai devreme, eventual in cazul Luizei sau a celorlate fete disparute?

    Big Brotherul este mult mai dezvoltat in Romania decat isi poate cineva inchipui. Numai ca in astfel de cazuri isi demonstreaza scopul malefic. El nu este facut sa salveze vieti ci sa le curme de fapt. A fost perfect posibil sa fie urmariti peste 6 milioane de cetateni in ultimii 10 ani dar nu s-a sinchisit nimeni sa gaseasca niste biete fetite de liceu. Tot ce spun astia ca STS, procurori, judecatori etc este praf in ochi. Ne iau de prosti.

    La modul in care a actionat politia ma duce cu gandul ca seful retelei de proxenetism sau chiar a acestui criminal odios este la varful politiei. Alta concluzie chiar nu poti trage.

    Dumnezeu sa le odihneasca cu dreptii pe aceste copile ale caror pacate, cate or fi avut, au fost luate de catre asasin.

  6. Viu este Mântuitorul lumii, Fiul Veșnic iubit al Tatălui nostru Sfânt din Ceruri, Fiu Făcut Om de la Duhul Sfânt și din Fecioara Maria pentru mântuirea oamenilor, Domnul nostru Iisus Hristos. Să fim cu El în fiecare moment, în vecii vecilor!
    ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
    “Căci dinăuntru, din inima omului, ies cugetele cele rele, desfrânările, hoţiile, uciderile, Adulterul, lăcomiile, vicleniile, înşelăciunea, neruşinarea, ochiul pizmaş, hula, trufia, uşurătatea.” (Sfânta Evanghelie după Marcu, capitolul 7, versetele 21-22).
    ÎN CRETA (GRECIA), VENITĂ LA ACADEMIA ORTODOXĂ LA O CONFERINȚĂ ȘTIINȚIFICĂ, O PROFESOARĂ UNIVERSITARĂ AMERICANĂ DE BIOLOGIE, ÎN VÂRSTĂ DE 60 DE ANI, A FOST VIOLATĂ ȘI UCISĂ ÎN 2 IULIE 2019, DE UN TÂNĂR DE 27 DE ANI, CĂSĂTORIT, TATĂ A DOI COPII, FIU AL UNUI PREOT ORTODOX. CORPUL MORT AL PROFESOAREI DR. SUZANNE EATON A FOST GĂSIT ÎN 9 IULIE 2019. UCIGAȘUL, YIANNIS PARASKAKIS, ARESTAT ÎN 15 IULIE 2019, A RECUNOSCUT VIOLUL ȘI CRIMA. (articole în engleză din 23 și 19 iulie 2019; scurtă anunțare a știrii). MARE RĂU A FĂCUT YIANNIS PARASKAKIS, DAR DEOCAMDATĂ NU MAI POATE REPETA ACEL RĂU!!! RELE ȘI MAI MARI FAC DOCTORII ÎN ROMÂNIA CARE ÎN FIECARE ZI UCID CAM 277 DE BEBELUȘI PRIN AVORT, FĂRĂ SĂ FIE ARESTAȚI DE NIMENI!!! ÎS DAȚI DRACULUI NU NUMAI DOCTORII ACEIA, CI MAI ALES PARLAMENTARII CARE APĂRĂ PRIN LEGISLAȚIE UCIDERILE CONTINUE DE BEBELUȘI!!! DAR PARLAMENTARII SUNT SUSȚINUȚI DE ALEGĂTORI. DECI, ÎMPĂRĂȚIA DRACILOR ESTE DESTUL DE EXTINSĂ!!!
    http://doisautreiinnumeleluiiisus.blogspot.com/2019/07/in-creta-grecia-venita-la-academia.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button