X

Alexandra a informat Miliția prin 112 că a fost violată, deci era motiv de INTERVENȚIE în forță, dar ei așteptau mandat de PERCHEZIȚIE de la procuror…

Ce să percheziționeze? Fapta era deja comisă, iar criminalul trebuia săltat!

Imagini pentru alexandra caracal

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Serviciul 112 este înființat pentru un scop precis: salvarea de vieți omenești.  Știm că uneori mai sună și descreierați trimițând poliția, salvarea pentru intervenții neimportante, dar totuși serviciile respective sunt obligate să ia în serios orice apel.

Din moment ce tatăl copilei face plângere la poliție că fata îi este dispărută, iar ea reușește să sune la 112 și să confirme, ba mai mult, precizează că a fost și violată, ce motiv mai poate ține o gloată de polițiști la poarta unui criminal? Dacă sună chiar victima la 112 și nu este luată în seamă, cine altcineva trebuia să sune? La inițiativa familiei Alexandrei, poliția l-a chemat pe tată ca să recunoască vocea fetiței și a confirmat că ea este.

Ce spune jurământul unui polițist?

 Jur să respect Constituţia, drepturile şi libertăţile fundamentale ale omului, să aplic în mod corect şi fără părtinire legile ţării, să-mi îndeplinesc cu răspundere şi bună credinţă îndatoririle ce-mi revin potrivit funcţiei şi să păstrez secretul profesional. Aşa să-mi ajute Dumnezeu!”.

Iar Constituția spune clar că trebuie intervenit fără mandat când viața unui om este în pericol.

Art. 27 – Inviolabilitatea domiciliului  – Constituția României 

(1) Domiciliul şi reşedinţa sunt inviolabile. Nimeni nu poate pătrunde sau rămâne în domiciliul ori în reşedinţa unei persoane fără învoirea acesteia.

(2) De la prevederile alineatului (1) se poate deroga prin lege pentru următoarele situaţii:

a) executarea unui mandat de arestare sau a unei hotărâri judecătoreşti;
b) înlăturarea unei primejdii privind viaţa, integritatea fizică sau bunurile unei persoane;
c) apărarea securităţii naţionale sau a ordinii publice;
d) prevenirea răspândirii unei epidemii.

(3) Percheziţia se dispune de judecător şi se efectuează în condiţiile şi în formele prevăzute de lege.

(4) Percheziţiile în timpul nopţii sunt interzise, în afară de cazul infracţiunilor flagrante.

Codul de procedură penală, art. 159, alin. (14):

“În mod excepţional, percheziţia poate începe fără înmânarea copiei mandatului de percheziţie (…) în următoarele cazuri:

b) dacă există suspiciunea că în spaţiul în care urmează a se efectua percheziţia se află o persoană a cărei viaţă sau integritate fizică este pusă în pericol;”

Nu mai e nimic de zis: politica, justiția, miliția din România slujesc altor interese, nu interesul cetățenilor! Demisiile sunt de prisos, pușcărie cât mai cruntă pentru toți este singura soluție, că de tras în țeapă nu mai are cine să o facă.

Citiți și: Marius Oprea: „STS este fosta unitate R a Securităţii împănată cu ofiţeri de armată, ieşită de sub tutela MApN ca să devină serviciu de-sine-stătător“

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

30 comentarii

  1. Hienele astea din securitate știu tot ce se întâmplă în țara asta. Și așa cum îi cunosc pe fiecare antiecumenist in parte așa știau și de demonul asta cu chip de om de la Caracal. Asta cu localizarea inexacta e o minciună grosolană pe care massmedia o transforma într-o neputință a sistemelor tehnice. Nu există așa ceva, in momentul apelării la 112 in primele 5 secunde operatorului ii apare pe ecran harta cu un perimetru de 500 de metri pătrați și cu un punct verde care pulseaza de pe locul inițierii apelului. Știu asta de la o fosta prietena care a ieșit la pensie ca operator preluare apeluri 112 din Sibiu. E clar că securiștii au știut cine e criminalul și l-au lăsat să-și facă treaba pentru a transforma aceasta drama într-un subiect fierbinte pt mass-media și inducerea unor sentimente de frica, frustrare, revoltă în sufletele românilor. Oare ce mai urmează??

    1. Bravo ! Vedem dupa 10 august sau inainte de 10 august ! Cert e ca “pute” a mizerie securista aici si chiar te felicit ca ai pus punctul pe I !

    2. Urmeaza legi pentru cine trebuie. Fac jocuri politice si sociale. Iar fata, poate e traficată pe undeva. sau îngropată, nu poti sa arzi asa usor un corp uman, oasle nu ard, n-ar fi reusit sa fac omul ala asa ceva fara urme clare .. Dumnezeu să-i dea odihă veșnică dacă a trecut din lumea aceasta!

    3. Pentru că românii reacționează emotiv, se încearcă probabil demisia guvernului după modelul Colectiv. Nimic nou sub soare.

    4. Microciparea! Aceasta va fi soluţia. Mentalul maselor este astfel pregătit. Lumea,fiind atât de îngrozită încât, benevol,vor merge “să se pună la adăpost” prin microcipare. Este doar o chestiune de timp,din 2020,s-ar putea să devină o realitate cotidiană.

  2. Si eu am senzatia ca suntem supusi unui experiment psihosocial… dureros, inuman, incredibil.

    Oricum la pedofili, violatori pe langa perioda de detentie cat mai mare ar trebui adaugat si ce prevede aceasta lege veche: „Cel ce va fi prins cu ștromeleagul învârtoșat primprejurul părților fătătoare ale muierii, i se va tăia scârbavnicul mădular spre veșnica lui nefolosire”. Nu castrare chimica, prea multa cheltuiala. Putem fi putin europeni sa i se puna ulterior o sonda.

  3. Într-un oraș sunt sute de antene GSM, metoda prin care se identifică apelantul se numește triangulație, e o metoda veche care se folosea și pe vremea când nu exista telefoane mobile, o foloseau și nemții și americanii și rușii in cel de-al doilea război mondial și întotdeauna a dat rezultate. Vorbim de un orășel mic , repet cu zeci de relee GSM, au știut exact de unde se apelează. Pentru a înțelege cum funcționează triangulația citiți aici https://www.google.com/amp/s/www.sursazilei.ro/sri-%25C8%2599i-sts-de%25C8%259Bin-tehnica-de-localizare-cu-precizie-speciali%25C8%2599tii-explic%25C4%2583-printr-o-simulare-cum-trebuia-ac%25C8%259Bionat/amp/

  4. Asa cum spuneam la articolele cu ofiterii sts la pasapoarte si la cel cu judecatoarea in greva foamei: avem un intreg aparat de stat, transformat intr-o unealta represiva in mana unor sociopati interni si internationali.

    Ce ma mira, e aceasta amorteala si lipsa de reactie a acestui popor. La mitingurile #rezist au iesit cu zecile de mii, pentru ce? Iar la mitingurile anti vaccinare obligatorie, anti inregimentare electronica, referendum etc doar cativa. Chiar asa un popor de teleghidati am ajuns, de telecomandati?

    E suparator. E frustrant… Ce trebuie sa se intample sa reactioneze natural acest popor?

  5. Hai Evelina ca merg mai departe cu afirmatiile ca sa fim intr-un tandem prolific pe subiect. MOMEALA: individul recidivist criminal (o fi criminal nu o fi…Dumnezeu stie, trebuia sa fie “murdar”). CREIERII OPERATIUNII: STS+SRI. FRAIERUL DE SERVICIU: Politia Romana luata in deradere, batjocorita de zeci de ani de zile, a carei imagine in mentalul colectiv e vai steaua ei. BOCITOARELE DE SERVICIU: oamenii stimulati obsesivo-compulsiv de mass-media (DIGI 24 -Televiziunea Securitatii si a partidului Securitatii), #rezistii emotionati si marcati pana la lacrimi … de crocodil. COMPLICELE: Procurorul care nu a permis politiei sa descinda pe motiv de mandat. BENEFICIARUL: Partidul Securitatii (cel care e pe val dupa alegerile europarlamentare care e promovat ca fiind un altceva, ce nu poate fi amestecat cu PNL sau PSD sau orice alt partid) – Candidatul Securitatii – Viitorul Presedinte al Romaniei – DAAAAAAN BARNAAAAAA ! Un altfel de Colectiv, cu un alt beneficiar..scuze viitor Presedinte !

  6. Cred ca ne apropiem de punctul cu deschideti-va morminte sa intram in ele!

    Conform acestor surse, pe numele lui Dincă există o sesizare pentru trafic de persoane. Dosarul este înregistrat la DIICOT – Serviciul Teritorial Craiova, informație confirmată sâmbătă, când aceeași instituție l-a reținut pe Dincă pentru exact această acuzație: trafic de minori, plus viol!
    https://www.activenews.ro/stiri-social/Ipoteza-incendiara-Presa-locala-din-Olt-spune-ca-monstrul-din-Caracal-facea-parte-dintr-o-retea-care-livra-fete-americanilor-de-la-Deveselu.-In-2012-zeci-de-minore-au-fost-duse-sa-se-prostitueze-la-baza-americana-157095

    Criminalul era in vizorul organelor si tot n-au intervenit.
    Deschideti-va morminte…

  7. Am o rugăminte:
    Nu le faceţi jocul! Toată lumea cheamă 112.Aduceţi-vă aminte de toate profeţiile și discuţiile despre 112.Lumea, îl cheamă pe Antihrist. Vă readuc aminte un mod de lucru al sistemului ticăloșit:
    Problemă,reacţie,soluţie.
    Întrebate,cui servește?

  8. Prin natura profesiei stiu ca STS are in toate institutiile de stat mai importante mai putin gradinite si scoli, aparatura proprie de monitorizare, inclusiv aparatele celor de la meteo sunt dublate de STS prin 3G. In unele a facut si reteaua de PC-uri de la 0 sa fie siguri ca numai ei monitorizeaza sac! O caruta de bani investita in servere, routere Cisco si care de cele mai multe ori nu merg, sunt nefunctionale, au renuntat la aceste monitorizari… desi exista si se stie ca sunt ale STS ele nu mai functioneaza, la punerea in functie se alarmau daca unul nu mergea, acum nici nu merg nici nu le pasa… au trecut la alt nivel, oare cu ce se ocupa de fapt STS, cui slujeste?

  9. Era undeva o zicere a unora cum ca populatiile vor fi trecute prin mai multe socuri pana cand vor accepta de buna voie lucruri innacceptabile… ceva cu socurile viitorului … ca tehnica de manipulare … in halul asta am ajuns sa moara oameni pentru a se propasi unii sau altii, vai de capul nostru…

  10. Cand a aparut telefonia mobila in Romania, prin 1997 parca, aveai o optiune sa iti afiseze locatia, si scria “strada x”. M-a cam speriat aspectul asta, la acel moment.

    Dupa 20 de ani, eroarea pt telefoane ordinare, este cum zice Evelina in primul coment, de 20 de m, iar pt smartfone cred ca e sub 2m.

    Aia cu “aplicatia 112” e vrajeala sistemului, ca sa mai lege cu o ata pe omul tembel din ziua de azi. Aplicatii, peste aplicatii, peste aplicatii, adica, cedam din intimitaea noastra, si crestem “omniscienta” sistemului. Si tot creste “ominscienta” sistemului pana va zice unu’ la un moment dat: ” sant “omniscient”, “omnipotent”, “omnipreznt”. Asta a antihristul.

  11. Viu este Mântuitorul lumii, Fiul Veșnic iubit al Tatălui nostru Sfânt din Ceruri, Fiu Făcut Om de la Duhul Sfânt și din Fecioara Maria pentru mântuirea oamenilor, Domnul nostru Iisus Hristos. Să fim cu El în fiecare moment, în vecii vecilor!
    …………
    În România, inimile multor oameni sunt împietrite. Împietrirea inimii vine din disprețul față de Legea lui Dumnezeu și din respectul pentru legislația criminală pe care au făcut-o parlamentarii din România după logică ateistă-anticristă-satanistă: în fiecare an se ucid în România 100.000 de bebeluși de către medici dați Dracului, apărați de parlamentari dați Dracului, susținuți de alegători manevrați de oameni dați Dracului. ÎN RUSIA, SFINȚENIA VIEȚII UMANE DIN MOMENTUL CONCEPȚIEI, DREPTURILE FUNDAMENTALE ALE EMBRIONULUI UMAN CA PERSOANĂ UMANĂ, SĂ FIE GARANTATE PRIN LEGISLAȚIE. AȘA A PROPUS BISERICA ORTODOXĂ RUSĂ ÎN PROIECTUL DE DOCUMENT PUBLICAT RECENT PE WEBSITE-UL EI, UNDE SE POT LĂSA COMENTARII REFERITOARE LA ACEST DOCUMENT PÂNĂ ÎN 30 SEPTEMBRIE 2019. (articol în engleză din 28 iunie 2019; scurtă anunțare a știrii). ÎN ROMÂNIA CÂND ÎNCEPE BISERICA ORTODOXĂ UN ASTFEL DE PROIECT DE DOCUMENT, CĂCI 100.000 DE BEBELUȘI SE UCID ÎN FIECARE AN PRIN AVORTURI EFECTUATE DE MEDICII DRACULUI, PE BAZA LEGILOR FĂCUTE DE PARLAMENTARII COMANDAȚI DE ATEI-DERBEDEI-ANTICRIȘTI-SATANIȘTI???!!! https://doisautreiinnumeleluiiisus.blogspot.com/2019/06/in-rusia-sfintenia-vietii-umane-din.html ………………………………………………………………………………………………………………ÎN SUA, ÎN STATUL LOUISIANA, LEGEA CARE INTERZICE AVORTUL DIN MOMENT CE ESTE DETECTAT RITMUL CARDIAC AL BEBELUŞULUI A FOST SEMNATĂ DE GUVERNATORUL DEMOCRAT JOHN BEL EDWARDS ÎN 30 MAI 2019. LEGEA FUSESE INTRODUSĂ DE SENATORUL DEMOCRAT JOHN MILKOVICH. OBSERVĂM CĂ NU TOŢI DEMOCRAŢII SUNT DAŢI DRACULUI. (articol în engleză din 31 mai 2019; scurtă anunţare a ştirii.) ÎN ROMÂNIA ÎS DAŢI DRACULUI SENATORII ŞI DEPUTAŢII ŞI DOCTORII CARE SUSŢIN UCIDEREA A 100.000 DE BEBELUŞI ÎN FIECARE AN!!! NU SUNT CREŞTINI SUFICIENŢI ÎN ROMÂNIA CARE SĂ STRICE LEGILE SATANICE!!! https://doisautreiinnumeleluiiisus.blogspot.com/2019/05/in-sua-in-statul-louisiana-legea-care.html

    Din moment ce uciderea bebelușilor nu este considerată a fi păcat, ci drept al omului (ateu-derbedeu-anticrist-satanist), din moment ce Statul Român aprobă uciderea copiilor în pântecele mamelor lor, din moment ce Legea lui Dumnezeu este disprețuită pe motiv că este depășită și nu se mai potrivește omului modern-postmodern-european-avansat etc, nu este de mirare că de multe ori mințile românilor (indiferent de instituții) sunt încurcate în așa fel încât de multe ori este un haos permanent, dar de fapt e haos produs și controlat de unii și de alții, iar viața celor mai vulnerabili rămâne neapărată.

  12. @Savonarola De acord cu tine. Doar ca la Colectiv a fost crima premeditata reala pe cand aici inclin sa cred ca e vorba de un ‘false flag’, ceva foarte bine regizat. Mai ales ca se apropie 10 august.

  13. Institutiile statului sant ocupate de alogeni, de strainii de neam ca lupii la oi prin minciuna si viclenie, pentru a ramane colonia occidentului “civilizat”!
    Doua cazuri recente pentru a intelege ocupatia strainilor :
    In cazul copilului rapit si dus in America, procurorii, “justitia” independenta, au actionat prompt la interventia ambasadei, pentru a apara interesele strainilor lor.
    In al doilea caz, procurorii, institutiile statului, respecta litera legii cu strictete, cu toate ca legea permitea, asteapta ora 6 pentru interventie.
    In primul caz s-a trecut peste orice, peste lege, peste moralitate, peste bun simt, astfel, prin abuz,fals, coruptie(lobby), copilul rapit trebuia sa ajunga in America cu orice pret.
    In al doilea caz, in primul rand procurorul, reprezentantul “justitiei independente”, nefiind impulsionat din afara de straini, respectă la milimetru litera legii(ora 6) si in al doilea rand nu functioneaza corect sistemul de localizare pentru a opri actiunea dezaxatului criminal,cand e vorba de a proteja pe românul majoritar…
    Cand e vorba de “alegeri”, de monitorizarea cetatenilor români, pe motiv de extremism rasism antisemitism…mare grija pentru minoritati…institutiile ocupate de alogeni functioneza perfect, uzitand pentru asta de cele mai performante mijloace tehnice de localizare si monitorizare informatice! Astfel, noi poporul majoritar, putem sa fim jefuiti omorati de infractori!
    de ce? pai e nevoie de un steag fals, de o “criza”, care sa determine necesitatea schimbarii in societate, respectiv ingradirea drepturilor si libertatilor(CONTROLUL TOTAL-DICTATURA GLOBALA) pe motivul sigurantei viciate premeditat, tocmai de favorizarea “crizei”, de favorizarea imoralitatii, a desfraului, a infractionalitatii, in numele subminat al drepturilor si libertatilor !
    “OAMENII NU ACCEPTA SCHIMBAREA DECAT IN NECESITATE SI VAD NECESITATEA
    DOAR IN CONDITII DE CRIZA” -Jean Monnet

  14. Clasa politica doreste sa fructifice acest caz si sa organizeze un referendum pentru ceva ce logic si evident raspunsul va fi afirmativ.
    Sistemul gaseste tot felul de modalitati perfide de a aduce lumea la vot. Referendumul e solutia ideala, mai ales pentru un astfel de incident cu efecte in psihicul maselor, profunde.
    Daca noi am fi suficient de constienti incat sa nu mai mergem la vot, ar fi o batalie esentiala castigata din marele razboi.

    De aceea se comaseaza referendumurile mai ales cele cu caracter informativ, care nu au nici o noima, mai ales in cazuri unde raspunsul este mai mult decat evident sau usor de intuit, impreuna cu scrutinurile electorale.
    E o tehnica manipulatorie din era basesciana cu tenta profund sekuristica.
    Lumea e satula de actuala clasa politica, iar in mod normal, daca nu ar fi aceste jocuri cu caracter manipulativ, lumea nu s-ar mai duce sa voteze.
    Va amintiti cand basescu indemna lumea sa mearga la vot, fie si pentru acordarea unui vot nul, cica pentru a pedepsi clasa politica?

    Pentru ei, e important sa intri in sectia de votare si sa semnezi in registrul acesteia. Unde pui stampila, nu mai conteaza, se ocupa STS-ul ulterior. Cu asta se ocupa defapt STS-ul, nu cu localizari pentru plebe sau pentru a salva vietile plebeilor.

  15. Nu e regizare de mana umana aici. Omul e posedat. Cei care se inchina demonilor vor sa il faca scapat.
    Veti vedea ca nu va mai urma niciun scandal in strada. Acest criminal este posedat de un diavol puternic care se intinde tot mai mult.
    Oculta nici sa vrea nu poate opri sau pedepsi un duh caruia ei se inchina.
    Veti vedea ca il baga la inchisoare si se inchide totul brusc. Cu alte cuvinte il fac pierdut.
    Doamne, apara-ne!

  16. Henry Kissinger
    “Azi, America ar fi scandalizata daca trupele ONU ar intra în Los Angeles pentru a restabili ordinea. Mâine – ea ne va multumi! Asta este cu atât mai evident daca li s-ar spune ca exista o amenintare externa [o invazie extraterestra, sau de ordin terorist], fie ea reala sau doar declarata, care ar ameninta existenta Americii. În acest fel toate popoarele lumii ne vor ruga sa îi scapam de aceasta nenorocire. Toate lumea se teme de necunoscut. Când le vom pune pe tapet acest scenariu, drepturile omului vor fi cedate de bunavoie în favoarea garantarii bunastarii si a sigurantei de catre Guvernul Mondial”.
    Valabil si in cazul de fata.
    Se folosesc de orice, ca sa restabileasca “ordinea”……mondiala.

  17. Viu este Mântuitorul lumii, Fiul Veșnic iubit al Tatălui nostru Sfânt din Ceruri, Fiu Făcut Om de la Duhul Sfânt și din Fecioara Maria pentru mântuirea oamenilor, Domnul nostru Iisus Hristos. Să fim cu El în fiecare moment, în vecii vecilor!
    ………
    ÎN CRETA (GRECIA), VENITĂ LA ACADEMIA ORTODOXĂ LA O CONFERINȚĂ ȘTIINȚIFICĂ, O PROFESOARĂ UNIVERSITARĂ AMERICANĂ DE BIOLOGIE, ÎN VÂRSTĂ DE 60 DE ANI, A FOST VIOLATĂ ȘI UCISĂ ÎN 2 IULIE 2019, DE UN TÂNĂR DE 27 DE ANI, CĂSĂTORIT, TATĂ A DOI COPII, FIU AL UNUI PREOT ORTODOX. CORPUL MORT AL PROFESOAREI DR. SUZANNE EATON A FOST GĂSIT ÎN 9 IULIE 2019. UCIGAȘUL, YIANNIS PARASKAKIS, ARESTAT ÎN 15 IULIE 2019, A RECUNOSCUT VIOLUL ȘI CRIMA. (articole în engleză din 23 și 19 iulie 2019; scurtă anunțare a știrii). MARE RĂU A FĂCUT YIANNIS PARASKAKIS, DAR DEOCAMDATĂ NU MAI POATE REPETA ACEL RĂU!!! RELE ȘI MAI MARI FAC DOCTORII ÎN ROMÂNIA CARE ÎN FIECARE ZI UCID CAM 277 DE BEBELUȘI PRIN AVORT, FĂRĂ SĂ FIE ARESTAȚI DE NIMENI!!! ÎS DAȚI DRACULUI NU NUMAI DOCTORII ACEIA, CI MAI ALES PARMAMENTARII CARE APĂRĂ PRIN LEGISLAȚIE UCIDERILE CONTINUE DE BEBELUȘI!!! DAR PARLAMENTARII SUNT SUSȚINUȚI DE ALEGĂTORI. DECI, ÎMPĂRĂȚIA DRACILOR ESTE DESTUL DE EXTINSĂ!!! http://doisautreiinnumeleluiiisus.blogspot.com/2019/07/in-creta-grecia-venita-la-academia.html

  18. O minciuna sfruntata, auzi cica nu a localizato!! Dar astia care anunta cu false bobmbe prin scoli si in maxim 2 minute vin peste ei! Aici e ceva la mijloc…….!

  19. Off topic : Cunoaste careva vreun medic ginecolog care nu face avorturi? Un medic cu frica de Dumnezeu? Mi ar fi de mare ajutor,… Din Bucuresti sau Db

  20. E clar că se vor folosi de aceste crime abominabile ca să zică :vedeți, dacă ar fi avut cip, am fi localizat-o. Pana la urma, tot Raul spre bine. Nu de cipare forțată îmi este frica, ci de cea vicleana. De aia ma rog sa ne scape Dumnezeu. La cealaltă refuzi, te omoară și gata. Dar dacă vom fi foarte decăzuți duhovnicește, e posibil ca Dumnezeu sa o îngăduie și pe cealaltă. Doamne, mânuiește-ne și ne izbăvește!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button