X

Pentagonul a introdus insecte, într-un program secret, pentru a crea arme biologice?

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Congresul american a susținut un amendament la bugetul american pentru apărare din 2020, care ar putea forța o investigație în privința afirmațiilor potrivit cărora Pentagonul a introdus insecte, inclusiv căpușe, într-un program secret.

Republicanul  Christopher Smith (R-New Jersey), co-președinte al unei comisiii, a pus public mai multe întrebări despre presupusul program de “bio weaponizare” și despre posibilele efecte secundare, inclusiv despre eventuala răspândire a bacteriilor infectate.

Americanii au dreptul să știe dacă toate acestea sunt adevărate”, a spus Smith într-un comunicat de presă.

Au făcut aceste experimente din cauza de bolii Lyme și a altor boli cauzate de căpușe, pentru a tranforma boala și a o răspândi?

Cine a comandat experimentele?

Au fost eliberate căpușe modificate în natură ?”

Modificarea versiunii bugetare a Parlamentului privind apărarea pentru 2020 ar impune Departamentului Apărarii să explice dacă într-adevăr armata americană a făcut experimente pe căpușe și alte insecte, între anii 1950 și 1975.

Dacă se dovedește a fi adevărat, inspectorul general trebuie să prezinte Congresului informații cu privire la întinderea și scopul cercetării.

Zvonurile au persistat ani de zile despre cercetătorii din New York, Plum Island și Fort Detrick – Maryland, care au efectuat experimente pe insecte pentru a le transforma în arme biologice, deși nu s-au găsit încă dovezi concludente ale unor astfel de programe biowarfare.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

6 comentarii

  1. O națiune spălată pe creier, ca și la noi, dar parcă MAI RĂU!
    De la ei au venit toate porcăriile!
    Ei hipnotizează/amăgește lumea prin Hoollywood, prin filme…și le-a reușit!
    Cum să fii sănătos la cap tu, ca om…să accepți – în numele ”libertății” și-a corectitudinii politice – Biserica lui Satan?
    Sau să-ți duci copiii în fața statuii lui Baphomet și să-i așezi în poala lui, făcând selfie?!
    Cât de dereglat și posedat trebuie să fii?

  2. Chestiunea capuselor e chiar suspecta.

    Am strabatut multe paduri si stat in natura la viata mea, iar muscatura de capusa de care am avut parte din plin, nu era atat de periculoasa cum a inceput sa fie in ultimii 7-8 ani.

    Ceva nu e in regula. Invazia capuselor e chiar suspecta. In urma cu ani, capusele in cantitate mai consistenta sa zic asa, erau mai mult prezente in preajma stanelor. Azi, sunt peste tot in numar mare si prezinta pericol de infectie, lucruri ce in trecut nu erau atat de ingrijoratoare.

    1. Se minte atat de mult, fara nerusinare, in tot felul de privinte, ca nu m-ar mira sa fie o alta minciuna sfruntata si cea cu pericolul capuselor. Nu stiu cate sunt prin orase, acolo unde se plang multi ca e invazie. Stiu ca in curtea mea, unde e iarba de un metru pentru ca asa vreau eu sa fie, si umblu uneori fara incaltaminte prin ea, m-am intalnit doar cu vreo doua-trei capuse in ultimii ani, pe care le-am dat jos cu o baie zdravana in ulei facuta capusei. Nu am observat nici o problema semnificativa de sanatate dupa muscatura care sa poata fi atribuita cu siguranta muscaturii de capusa. Tot ce am considerat ca ar fi o problema, e mult mai probabil explicata si mai explicabila prin agresiunile majore chimice / electromagnetice / sonice de provenienta umana (in mare parte guvernamentala) de care am parte din plin in ultima vreme. Eu nu am nici un motiv serios sa cred ca vietatile astea reprezinta un pericol real la adresa vietii mele, atata vreme cat nu sunt in numar foarte mare din cauza unor conditii de mediu foarte alterate de catre om. Pentru mine, problema capuselor si a tuturor celorlalte vietati din lumea asta are cauza umana. Si asta trebuie rezolvata ca sa se rezolve si restul, de la sine. Dar e mult mai usor sa ne transformam in exterminatori sau manipulatori de vietati decat sa ne facem curatenie in propria ograda (adica suflet)…

  3. Cu siguranta a facut insa nu cred ca Siria, Iranul, Libia, Coreea de Nord, Venezuela, Panama sau oricine altcineva se va sesiza si va cere sanctiunile drastice pe care evident le-ar merita din plin (ex. sa se faca un comando international care sa bombardeze acele centre in care s-au facut asemenea experimente care au pus / pun in pericol intreaga lume).

    Nu de alta dar chiar americanii sustin ca nu sunt de acord cu dublul standard. Daca au spus-o cu sinceritate atunci cred ca se vor bucura cand vor fi bombardati iar daca au spus-o cu ipocrizie atunci ar merita de doua ori mai mult sa fie bombardati ca sa se invete minte si sa respecte legile internationale pentru ca nimeni nu i-a angajat ca jandarm global ;)

  4. Starețul Antonie spune într-una din viziunile sale ca SUA nu va participa la ww3. Vedem ca Dumnezeu ii bate destul de tare. Sunt foarte curios ce va urma…

  5. Se lauda cu ce n-au (controlat). In urma poluarii si iradierii globale or fi suferit mutatii genetice (necontrolate de mana omeneasca) si capisele … si avem ce avem.
    Eu cred ca americanii si rusii si altii care fac pe zmeii sunt de fapt Petrica din povestea cu lupul. Acum ei zic – care lup? V-am fraieriit! Cu super tehnologia mea genetica. – Care extraterestrii? V-am fraieriiit! Cu super tehnoligia mea digitala.
    Pe urma va veni lupul extraterestru si vor zice “lupul!” Si nu-i va mai crede nimeni. Si va fi lupul. Dar noi atunci vom fi ocupati sa ne temem de Dumnezeu si ei vor ramane singuri cu lupul…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button