X

Directorul Muzeului Țăranului Român vrea Muzeul Holocaustului pe terenul Muzeului Antipa. Tot el este și promotorul homosexualității la MȚR

Foto: https://www.romaniatv.net/virgil-nitulescu-castiga-sefia-mtr-astept-incheierea-controalelor_308172.html

Dupa cum stiti, se vrea înstrăinarea unui teren din Muzeul Antipa pentru construcţia Muzeului Holocaustului:

Comentatorii Adevarului, Hot News si Ziare com se opun vehement înstrăinarii unui teren din Muzeul Antipa pentru construcţia Muzeului Holocaustului

Într-un interviu pentru Europa Liberă, directorul Muzeului Țăranului Român afirmă că între instituția pe care o conduce și Muzeul Antipa ar fi loc pentru un al treilea: „Nu știu dacă managerul Muzeului Antipa ar avea dreptul legal de a refuza o hotărâre a guvernului”:

EXCLUSIV. Directorul MȚR: Guvernul poate da o hotărâre prin care terenul de lângă Muzeul Antipa să fie alocat Muzeului Holocaustului

Sa ne amintim ca Virgil Stefan Nitulescu este si promotorul homosexualitatii la MTR:

Conducerea Muzeului Țăranului Român susține homosexualitatea

 

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
anti-România
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

13 comentarii

 1. Două din una: ori e pe INVERS, ori are 30 de arginți în buzunar…sau poate și una, și alta!
  Trebuie văzut dacă-i român get-beget!
  Cine știe din ce neam se trage!
  Apoi, asta se întâmplă pentru că posturile se cumpără, sunt numiți politic și-atunci, n-o să fie NICIODATĂ omul potrivit la locul potrivit…ci numai neica-nimeni d-ăștia!
  MAFIA IUDEO-MASONICĂ NU DOARME, NOI DORMIM!

  1. Exact!
   Numai la ochișorii lui când te uiți și la expresia toată a feței lui, îți dai seama că nu e în regulă ceva cu el….

 2. Muzeul holocaustului evreiesc are ca regula de amplasare punctul de importanta zero al fiecarei tari. Este un simbolism al lor ca sa arate cine-i la carma. De aia o tin mortis cu Pta Victoriei.

  Ei stiu ca de fapt Tata-i la carma insa nu se opresc niciodata din incercarea de inselare pentru ca tocmai inselatorul sef le este conducator.

 3. iluminatii spurcati au resusit aproape in totalitate sa-si impuna oamenii in conducerea principalelor institutii din Romania si, cum au nevoie, cum ii activeaza. Acestia, de regula mediocrii sau ahtiati dupa arginti/slava/scaun/etc, raspund instantaneu.
  Ma mir cum de au sarit mai multi romani –intelectuali– in sprijinul muzeului Antipa si inca nu s-a deschis vreun dosar penal pe acolo. Probabil elie wiesel mai cauta in alta parte, oricum evreimea vrea ceva de calitate si gratis si probabil va si obtine, iarasi rupand din pamanturile noastre pt spurcaciunile iudeilor.

  Dar, asa e, asta se vede, dupa fata, ca e pe aratura, probail e si homosexual.

 4. Individul uita de unde isi ia salariul gras: MUZEUL TARANULUI ROMAN !!
  Taranul roman, ortodox de 2000 de ani – credinta din convingere, imanenta lui pina in esenta suflelui sau- nu a fost niciodata ceea ce vrea , ce- i place individului.
  De elementarul respect uman, respectivul nerusinat nu stie nimic?!
  Atunci , ori sa- si ceara iertare Taranului Roman , ori sa- si dea demisia!
  Nu e acolo locul lui.

 5. Îți vine scârbă când vezi cine conduce tara asta. Pentru păcatele și fățărnicia noastră permite Dumnezeu sa fim conduși de astfel de trădători și scursuri. In tara asta trebuie un conducător roman cu mana de fier. Un conducător care să-l iubească pe Dumnezeu, sa facă voia Lui și sa iubeasca poporul asta. Unde s-a pierdut poporul asta oare?. Unde sunt oamenii de altadata?.

 6. Nu mai este director al MTR din martie 2015! A fost dat afara de ministrul culturii si numit manager interimar.
  Virgil Ştefan Niţulescu a fost eliberat din funcţia de director al Muzeului Naţional al Ţăranului Român din Bucureşti, printr-un ordin emis de ministrul Culturii în data de 17 martie 2015, fiind apoi numit manager interimar al instituţiei, până la organizarea unui nou concurs pentru ocuparea postului.
  https://www.mediafax.ro/cultura-media/virgil-stefan-nitulescu-eliberat-din-functia-de-director-al-muzeului-taranului-roman-din-bucuresti-14038474

 7. Puterea unui stăpân consta în aceea ca da o libertate cât mai mare supușilor sai și totuși nu-i scăpa din mana. Dumnezeu fiind Atotputernic lasă acest haos actual sa se manifeste. Noi, fiind infinit mai slabi, ni se pare ca lucrurile au luat-o razna. Dumnezeu va interveni în momentul x.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.