X

PROFEȚII: De 4 iulie să ne amintim că SUA sunt un produs masonic în care se va desăvârși bolșevismul, iar la final își va primi răsplata

de Saccsiv

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Cuviosul Serafim Rose avea mereu în vedere proorocia Stareţului Ignatie de Harbin (Manciuria), un părinte văzător cu duhul, care încă din anii `30 spunea: „Ceea ce a început în Rusia se va încheia în America.
Cuviosul Serafim Rose:

„Nu vreau să vă sperii, însă este mai bine să conştientizăm faptul că ceea ce suferă ei acum, sau ceva asemănător, va veni probabil şi aici, şi cât de curând. Noi trăim vremurile din urmă, Antihrist este aproape, iar ceea ce se petrece în Rusia şi în alte ţări asemenea ei reprezintă experienţa normală a vremurilor noastre. Aici, în Occident, noi trăim într-un paradis la nebunilor, care oricând se poate pierde şi, foarte probabil, aşa se va şi întâmpla. Să începem dar să ne pregătim – nu făcând stocuri de alimente sau alte lucruri, aşa cum s-au apucat unii să facă în America, ci cu o pregătire lăuntrică de creştini ortodocşi.”

Staretul Antonie:

„Vor cadea avioane, se vor ineca corabii, vor exploda centrale atomice, uzine chimice. Si toate acestea pe fundalul unor fenomene naturale, care se vor intampla pe tot pamantul, dar mai ales in America. Uragane de o forta nemaivazuta, cutremure de pamant, secete nemiloase si, invers, ploi torentiale, ce vor aminti de potop. Va fi stearsa de pe fata pamantului Sodoma contemporana- New York-ul. Nu va ramane fara rasplata nici Gomora- Los Angeles-ul.”

SUA este un produs masonic:

STATUIA de pe cladirea CAPITOLIULUI (unde se intruneste congresul SUA) o reprezinta pe PERSEFONA, sotia lui Hades, zeul infernului

STATUIA LIBERTATII – simbol masonic

Locuri sinistre – ROCKEFELLER CENTER. O celebră locație din New York construită special pentru promovarea LUCIFERIANISMULUI

Ai carei papusari au finantat Revolutia Bolsevica, care Revolutie Bolsevica a aratat, celor ce aveau ochi sa vada, cum va trebui sa fie Noua Ordine Mondiala:

REVOLUTIA BOLSEVICA si SEXUL / Nationalizarea femeilor, orgii publice educative, educatie sexuala cu practica in tabere scolare, abolirea familiei, copiii rezultati apartin statului, parade homosexuale nud, avort fortat / A fost o reusita implementare a DOCTRINEI NOII ORDINI MONDIALE in cea mai mare tara ortodoxa si curand ASA VA FI pe intreg PAMANTUL…

Cele ce se petrec actualmente in SUA seamana din ce in ce mai mult cu cele ce s-au petrecut acum 100 de ani in Rusia:

NATURAL NEWS: Dacă nu ne vom feri copiii de avorturi și mutilări LGBT, Dumnezeu va dezlănțui focul și furia

Si tot SUA este folosita pentru pregatirea Ierusalimului si al celui de al treilea templu, prin ultimul presedinte Donald Trump:

GEMATRIA EVREIASCĂ (mult înaintea alegerilor): “DONALD TRUMP îl va anunța pe MESIA”

A ÎNCEPUT SFÂRȘITUL: Donald Trump recunoaște Ierusalimul drept capitala a Israelului si a ordonat începerea pregătirilor pentru transferarea ambasadei americane

Rabinii îl aseamănă pe Trump cu Cyrus și doresc ca președintele american să acționeze imediat pentru a stabili drepturile Israelului la Muntele Templului (unde va fi construit a 3-lea templu)

Pentru cei ce inca nu stiu, acel mesia asteptat de rabini este, de fapt, antihristul:

Mitropolitul Serafim de Pireu: MESIA asteptat de RABINI este ANTIHRIST

 

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

7 comentarii

  1. Atentionare-Evitati Centrul vechi al Bucurestiului din cauza tehnologiei 5G

    Am primit mesajul de mai jos zilele trecute, pe WA, dela un medic la Spitalul Municipal.
    Rog imprastiati larg deoarece exista tendinta de a petrece cateva ore in ambianta de acolo pentru foarte multi, bucuresteni sau nu.

    Mesaj de interes general

    Evitati Centrul Vechi Bucuresti sau impacati-va cu ideea riscului semnificativ crescut de cancer!

    Grupul Lloyds din Londra refuză să încheie contracte de asigurare a sănătății față de efectele tehnologiilor wireless 5G!

    Ieri a fost anunțată triumfal punerea în funcțiune a primelor stații de emisie 5G în București. O stație-pilot 5G a fost pornită în Centrul Vechi din București, care este cea mai aglomerată zonă din capitala României (așa cum are grijă să ne spună Europa FM).

    Ce dacă Bruxelles-ul a oprit planurile de lansare a tehnologiei 5G, deoarece nivelul de radiații este imposibil de exprimat, iar „oamenii din Bruxelles nu sunt porci de Guineea, a căror stare de sănătate se poate vinde pentru profit”.
    Ce dacă grupul Lloyds din Londra refuză să încheie contracte de asigurare a sănătății față de efectele tehnologiilor wireless 5G.
    Ce dacă membrii parlamentului din Olanda insistă ca o serie de cercetări mai substanțiale în privința impactului radiațiilor asupra sănătății să fie efectuate înainte de aprobarea rețelelor 5G.
    Ce dacă Geneva a adoptat o moțiune pentru un moratoriul privind wifi-5G.
    Ce dacă Florența aplică principiul precauției, refuzând să permită instalarea rețelei 5G, referindu-se la „dovezile uriașe ale studiilor publicate privind impactul sănătății”.

    #România #5G

  2. Eu nu cred ca SUA sunt produs masonic intentionat. Masonii au pus latul pe ei deoarece americanii sunt mai fermieri si mai creduli dar mandrii foarte genul usor de manipulat. In plus ca sa formeze acel stat au facut pacate foarte mari (populatia locala era pagana dar acesta nu este scuza sa extermini localnici ca sa faci tu afaceri cum au facut nordistii dupa Razboiul de Independenta).
    Ei au doar 200 de ani de existenta. Se supara daca le spui. Eu nu spun asta ca sa ii acuz ci ca sa ii scuz.
    Ce cred eu ca e esential SUA e protestantismul si dogmele lor eretice. In protestantism Calvin sau Zwigli sau nu mai stiu care a zis ca omul se mantuie (singur?) Prin munca. Pai si atunci ce mai e cu Jertfa Mantuitorului? Greseste Dumnezeu? Niciodata! Americanii au muncit “in draci” , au construit si fiind foarte obositi si avand de acum nevoi fizice au fost usor de manipulat
    Le doresc numai bine si sa ia decizii bune deoarece multi oameni ii vad ca pe “o colina in fata lumii” si se iau dupa ei.
    Muncind dupa idei protestante ei acum sunt obositi si au imbatranit inainte de vreme. Deaceea cedeaza la toate ideile inepte ca sunt obositi generational, au nevoie de odihna si acum e nevoie de efort spiritual.si ei nu mai au nervi.

  3. pentru SAVONAROLA

    “DE ACUM INAINTE PROFETIILE VOR DEVENI STIRILE ZILEI… Avem nevoie de o operatie chirurgicala profunda“- Mitropolitul cipriot NEOFIT despre nevoia de pocainta, CATASTROFELE NATURALE care urmeaza legalizarii pacatelor impotriva firii si SEMNELE apropierii ultimului RAZBOI MONDIAL: Atacarea Iranului de catre Israel si caderea lui Erdogan

    Uitati! Asta va mai spun, dupa care inchei. Mi-a spus un om al lui Dumnezeu, acesta despre care v-am spus mai devreme, care a facut rugaciune ca sa vada unde se gaseste Gheron Evmenie [Cuviosul Evmenios Saridakis din Creta], si i-a aratat Hristos ierarhia cereasca a sfintilor contemporani. Acesta [omul lui Dumnezeu amintit – n.n.] traieste undeva, nestiut de lume, nici nu il voi da in vileag vreodata deoarece avem nevoie de oameni sfinti ascunsi de lume. Si l-am intrebat cu durere cand am vazut ca platformele petroliere ale turcilor au ajuns in apele Ciprului – stiam de mult ca se vor intampla acestea, mi le-au spus sfintii, nu ca le-am vazut eu – si un coleg de-al dumneavoastra, ministru, a venit sa vorbim ca sa inteleaga cum vad oamenii sfinti cele ce se vor intampla. (…)

    Nu va lasa Hristos Ortodoxia si elinismul sa piara, vom fi incercati ca sa ne lepadam cu totii starea pacatoasa pe care noi insisi am cultivat-o in noi. Avem nevoie de o operatie chirurgicala profunda. Si asta se va intampla odata cu al treilea razboi mondial in care toti se vor infricosa, chiar daca in Cipru si in Grecia nu va ajunge acesta, dar va ajunge la vecinii nostri. La unii vor cadea si bombe nucleare.

    “Copiii mei, va veti bea cafeaua si veti auzi ca evreii au lovit programul nuclear al Iranului. Atunci vor incepe marile evenimente. Si, in aceeasi perioada, sau putin inainte, va cadea Erdogan. Astea vor fi semnele pe care le veti avea ca sa intelegeti ca incep marile evenimente.” Acum, cand vad ca evreii fara nici un ascunzis au ca obiectiv sa loveasca in programul nuclear al Persiei si Trump slujeste acestui scop, inteleg ca cele de departe au ajuns aproape.

    http://www.cuvantul-ortodox.ro/profetiile-stirile-zilei-mitropolitul-neofit-cipru-al-treilea-razboi-mondial-nevoia-de-pocainta-catastrofele-naturale-legalizarea-pacatelor-impotriva-firii-semnele-vremurilor-israel-bombardeaza-iranul/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button