X

Toni Greblă a fost achitat definitiv. În 2015 a fost dus la DNA, după ce și-a permis să respingă LEGEA BIG BROTHER

Foto: https://www. b1.ro/stiri/eveniment/toni-grebla-achitat-282937.html

Flux 24: Completul de cinci judecători de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie l-a achitat joi pe secretarul general al Guvernului, Toni Greblă, acuzat de DNA de mai multe infracţiuni, printre care şi trafic de influenţă.

Decizia este definitivă.

Sa ne amintim însă:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

RAZBOI TOTAL impotriva CURTII CONSTITUTIONALE dupa ce si-a permis sa respinga LEGEA BIG BROTHER. Toni Grebla, adus la DNA. Augustin Zegrean, acuzat că susţine MAFIA retrocedărilor

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

9 comentarii

  1. Vedeti romanii se intreaba unde sunt haiducii. Uite haiducul!
    Stiti ca sunt doctori care nu fac avorturi? Uite alti haiduci!
    Stiti ca sunt doctori impotriva vaccinurilor? Haiduci!

    E plina tara de haiduci! Si haiducii astia simt ortodox si sunt ortodocsi.
    Nu-i neaparata nevoie de pistoale si pumnale, ci de unitate avem noi nevoie.

    Ne trebuie un stat paralel si descentralizat al ortodocsilor!
    Un sistem prin care sa promovam acesti oameni, iar ortodocsii sa foloseasca exclusiv serviciile lor. E un drept fundamental sa alegi de unde sa cumperi sau ale cui servicii sa le folosesti. In felul asta invartim banii intre noi, ajutorul e intre noi si nu ne amestecam cu necredinciosii.
    Doctori ortodocsi, politisti ortodocsi, avocati ortodocsi, judecatori ortodocsi, notari ortodocsi, politicieni ortodocsi… si de ce nu tarani producatori agricoli ortodocsi.

    Comentati va rog!

    1. Grigore de fapt tu te iei după modelul masoneriei,nici o dată nu-i târziu, important în inițiativa asta de ar fi,să fie fără de păcat față de adversari și atunci moarte și cădere ca țară no să mai avem,Doamne ajută spre cele bine voitoare și de viață dătătoare.

      1. Mi-ar fi placut sa spui mai degraba dupa modelul machedonilor sau al evreilor de ce nu.

        Ortodoxia trebuie si va deveni elitista. Acum orice mocofan intra si calca pe covorul din Biserica cu bocancii plini de noroi. Vin in Biserica toate toapele imbracate necuviincios. Credincioase fara minte isi freaca hainele de Sfintele Icoane, crezand ca transfera ceva binefacator pe haine si implicit pe cei ce le vor purta.
        La fel poti face in sinagoga sau moschee?
        Ortodoxia trebuie sa se intoarca la misionariat si comunitate reala. Altfel preotii o sa vada tineri care stau pe facebook, beau bere sau se pupa in Biserica si o sa fie obligati sa gazduiasca cine stie ce concerte.

        E nevoie sa construim aceasta comunitate ACUM, nu peste 10 ani. Gata cu discutiile hai sa gandim cum si apoi sa punem mana pe lopeti.
        Fara comunitate chiar si cei mai buni sunt abonati la cipare cand o sa intre in lucru dracii teologi.
        Cum ar fi sa vedem un articol pe blogul Saccsiv ca se gandeste sa isi puna cipul? Sau preoti nemarturisitori acceptand pana la urma caderea?
        Va uitati lung si pare de neconceput? Eu zic sa va ganditi toti bine ca nu scrie de pomana in Biblie ca i s-a dat fiarei putere mare sa invinga si Sfintii ca sa ia de se poate si sufletele celor alesi. Ati auzit, SFINTII si cei ALESI!!!Trebuie sa actionam ca unul!!!

        Astia erau morti daca nu actionau ca unul:
        https://youtu.be/aQ_gLof5ifM?t=200

        Stiu ca unii planuiesc sa se retraga impreuna cand va fi vremea. E foarte bine!
        Eu propun ca sa folosim serviciile medicului care e ortodox in simtire. Propun sa cumparam de la taranul care e ortodox in simtire. Sa cerem ajutorul instalatorului ortodox, electricianului ortodox, invatatorului ortodox samd.

        Daca nu e corect sa te rogi cu necredinciosii, atunci nici nu e corect sa cumperi de la ei.

        1. Grigore, eu cred ca opunerea va fi tinuta doar ca si efort. Domnul vede pe cei ce se straduiesc, dar o.societate paralela, securizata spiritual nu va fi. Sfantul Pavel le-a vorbit despre asta evreilor. Le-a zis ca sunt SI EI primiti in Biserica la fel ca toti ceilalti.
          Este ca in regele Lear inversat. Tatal zice “va iubesc si pe voi” si ei zic “cum? Doar nu doar pe noi?”
          Eu ii iubesc pe evrei ca sunt oameni care se straduie si tristi asa ca mine, dar nu ma mint. Cand m-am rugat ca amtihristul sa nu fie evreu am primit reply si ispite multe…de mai de jos. Si Vrajmasul mi-a zis “pai.cum? Un Mesia neevreu? Pai evreii se prind din prima. Nu e cinstit. Trebuie ca ispita sa fie comuna, sa fie completa”.
          Eu sunt acum trista dar nu pot lupta contra acestei ratiuni. Hristos este mai degraba distant, fierbinte si logic. Si imi cere sa nu lupt fara sens…eu care credeam ca sunt pacifista. Dar pentru evrei as face-o.
          Dar mie mi se arata ca si ei trebuie sa se lamureasca la fel ca toti ceilalti.

    2. Înainte de toate România are nevoie de familii curate constituite în taina căsatoriei și a fecioriei cerute de Dumnezeu și nu de prostituate domestice care își pun pirostriile de 3-4 ori în viață și navetează de la unul la altul plimbând demonii din casă în casă. România nu are nevoie de cupluri, România are nevoie de familii adevărate plăcute lui Dumnezeu. De abia apoi vor apărea haiducii adevărați….Preoții ar trebui să facă mai mult pentru resetarea fundamentelor căsătoriei pe baze ortodoxe.

  2. Grigorie@,ai perfecta dreptate!Ai mai uitat ceva:toate aceste comunitati trebuie sa aiba si un preot antiecumenist.Si,inca ceva:toti trebuie sa dispretuiasca moartea.Hai sa ne unim!

    1. Daca am fi uniti in duh am fi uniti si in fapta. Asta este ordinea. Altfel nu se poate. Dar din pacate la capitolul duh suntem deficitari. Problema este lepadarea de credinta. Restul sunt vorbe.

  3. Așa e Andrei, suntem despărțiți in duh!,de ce se învârt sume de bani colosale: in fotbal( care naște competiție, ură etc)industria muzicală,industria filmului etc,toate sunt studiate și apoi aruncate în lume că să atragă suflete(că omul să își hrănească sufletul cu domeniul respectiv fie o melodie, fie un film ,fie un meci etc.Precum pescaru care aruncă plasă la pește,iar oamenii care nu veghează prin rugăciune înfrânare ascultare la cele Sfinte,se regăsesc în plasa asta a “pescarilor”(sau chiar ne naștem in acesta)și li se pare sau ni se pare normal,iar în momentul când un om cuviincios și de bună credință îți spune că nu te afli sau ne aflam pe drumul cel drept li se pare sau ni se pare anormal până în momentul în care singur își dau seama sau ne dăm seama de rătăcirea in care se afla sau ne aflăm, De-aia nici nu acceptă sistemul ocult pe DOMNUL Iisus Hristos și îndrumările Sale, că El de fapt, oricând și în orice vreme este ca o busolă care ne arată încotro ne îndreptăm și dacă e bine sau nu pe drumul respectiv,Iar dacă nu luom toții cu noi Această busolă care este Hristos Domnul grea ne este unirea in duh.

  4. Imi cer iertare pentru ca m-a luat valul cand am postat cele de mai sus. Probabil ca mai sunt cativa ca mine care inca mai spera intr-o unitate a romanilor, dar e imposibil.

    Imi vine in minte vorba rusilor, cu romanii nu faci ciorba buna.
    A incercat Parintele Iustin si nu a reusit nimic, desi a miscat 1 milion de oameni. Iar unul ca mine a visat ca un idiot cu ochii deschisi. O idiotenie sa crezi asa ceva. IDIOTENIE! PROSTIE!

    Cand a avut loc referendumul pentru familie abia am convins cativa oameni sa mearga sa voteze la referendum. Toti gandeau ca e referendumul lui Dragnea si ca e ceva rau acolo. Abia am convins cativa. Si era vorba doar de un drum la sectia de votare, nu de un efort sustinut cum cere apelul la unitate.

    Cu romanii nu faci ciorba buna…
    Imi cer scuze inca o data!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button