X

Membrii PNL și USR din Primăria București nu suportă mirosul de tămâie

Gabriel Firea
Gabriel Firea

Consilierul general PNL Ciprian Ciucu dezvăluie un comportament uluitor al Gabrilei Firea înaintea ședințelor de la Primăria Capitalei.

Gabriela Firea ar trimite oameni care să dea cu tămâie la intrarea în sălile grupurilor PNL și USR, înainte de ședințele de Consiliu General. Dezvăluirea a fost făcută de Ciprian Ciucu, consilier general PNL.

”Vă dau cuvântul meu de onoare…
În zilele în care sunt ședințe de Consiliu General, și doar atunci, de dimineață, primărița Firea trimite pe cineva la intrarea în sălile grupurilor PNL și USR să dea cu tămâie.
Spuneți și dumneavoastră, așa se comportă oamenii întregi la minte? Vorbim despre primarul Bucureștiului.
Când ajung mai devreme, ca astăzi de exemplu, mirosul de tămâie este foarte persistent.

UPDATE : După ce a văzut această postare a trimis pe cineva ca să dea cu un „air refresher”. Acum miroase a gumă Turbo”, a scris Ciucu pe Facebook.

Gabriela Firea nu a făcut niciodată un secret din faptul că este credincioasă, ba dimpotrivă. O fotografie recentă din biroul Primarului General arăta că aceasta are pe pereți nu mai puțin de 16-17 icoane și un crucifix, în timp ce o biblie stă fix în mijlocul biroului.

Categorii
Interne
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

7 comentarii

 1. „Gabriela Firea nu a făcut niciodată un secret din faptul că este credincioasă, ba dimpotrivă. O fotografie recentă din biroul Primarului General arăta că aceasta are pe pereți nu mai puțin de 16-17 icoane și un crucifix, în timp ce o biblie stă fix în mijlocul biroului.”

  Atata prefacatorie mizerabila ca la Firea eu nu am vazut.

  Nu mai iau in considerare la cat timp de cand a ramas vaduva s-a recasatorit / era gravida.
  Dar iau in considerare faptul ca a incercat de 3 sau 4 ori pana acum in CGMB sa dea Palatul Dacia institutului Ellie Wiesel.
  Fariseismul femeii asteia nu are NICIO TREABA cu Ortodoxia.

  1. Ipocrita a facut expozitie de icoane ca sa-si arate extraordinara credinta si nu a ezitat sa arunce banii publici pe „paine si circ”, ca sa spuna acum ca nu mai are bani!

   Gabriela Firea a cheltuit 150 de milioane de euro pe spectacole şi recreere. Pentru educaţie a dat numai 19 milioane de euro
   https://adevarul.ro/news/bucuresti/bucurestenii-fostdistrati-anul-acesta-gabriela-firea-cheltuit-150-milioane-euro-spectacole-recreere-educatie-dat-numai-19-milioane-euro-1_5a3251835ab6550cb830054b/index.html

 2. Am mai spus și o repet! PSD nu este bun, multă prefăcătorie și mult furt este la ei!
  Însă cei care urmează după ei, PNL și mai ales USR, sunt mult mai răi decât PSD!

 3. „Vă dau cuvântul meu de onoare” ce onoare ai tu, ma nenorocitule, ca vinzi tara si romanii zilnic, ca esti sluga strainilor si servicilor si ambasadelor, ca esti strain de onoare, slugoiule si mascariciule!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.