X

In SUA nu poti fi politist daca ai un IQ prea mare. In Romania cum e?

Mugur Mihăescu „Vacanţa Mare” l-a interpretat ani de zile pe poliţistul Garcea. Foto: https://adevarul.ro/locale/suceava/top-10-bancuri-cupolitisti-taxeaza-seful-post-doua-bilete-atunci-calatoreste-autobuzul-1_578210df5ab6550cb8b91ab2/index.html

Cititi va rugam cum este in SUA:

Hotărâre a Curtii de Apel din SUA: Poti fi „prea inteligent” pentru a fi polițist / Departamentul de Poliție descalifică pe oricine are IQ-ul “prea mare”

Pe vremea lui Ceausescu, circulau astfel de bancuri cu militieni:

 

Intrebare: Care este unitatea de masura a inteligentei?

Raspuns: Țianul

Intrebare: Care sunt submultiplii țianului?

Raspuns: decițianul, centițianul si milițianul

 

Dupa Revolutie, Militia si-a schimbat denumirea in Politie. E important de stiut daca actualmente in Romania exista o limita superioara a IQ, dincolo de care nu poti deveni politist.

loading...
Categorii
Abuzurile poliției
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

2 comentarii

  1. Cred ca daca vad ca esti prea inteligent te pun sa faci pactul cu diavolul(„sistemul”),altfel….Ma refer la cei cu academie.

  2. Adevarul e ca da, nu cred ca poti ajunge politist decat daca esti total aservit sistemului.
    De altfel, fratilor, testele psihologice sunt clare. Intra persoanele care sunt supuse. O persoana cu personalitate nu are ce cauta in sistem, pentru ca are pareri, iar in Politie, Jandarmerie etc. nu e nevoie de asemenea oameni. Eu asa zic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.