X

Dăncilă i-a dat afară pe consultanții israelieni

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Premierul Viorica Dăncilă a declarat pentru Europa Liberă că a reziliat contractul cu consilierii israelieni. Aceștia au fost aduși alături de PSD de fostul președinte, Liviu Dragnea, ei participând la campaniile din 2016 și 2019.

„Am reziliat contractul cu consilierii israelieni. Toate contractele PSD sunt suspendate”, a declarat Viorica Dăncilă pentru Europa Liberă.

Consilierii israelieni conduși de Asaf Eisin au fost văzuți ultima dată la PSD în seara alegerilor din 26 mai, când au plecat cu un taxi din sediul din Băneasa. Era în jurul orelor 23.40, când consultanții au ieșit din sediu și au discutat pe fugă cu un simpatizant PSD până au găsit un taxi care să îi ia din fața clădirii.

Președintele interimar al PSD a cerut în partid realizarea unui audit intern pentru a se afla care este situația financiară. Noua conducere vrea să vadă ce clauze au contractele semnate în numele partidului, de ce cine au fost semnate și dacă acestea pot să fie reziliate.

Colaborarea PSD cu firma de consultanță condusă de Asaf Eisin a început în 2016, la cererea lui Liviu Dragnea. Consultanții au fost considerați artizanii victoriei de la parlamentare, când partidul a înregistrat un scor istoric. Prezentarea programul de guvernare a fost marea găselniță electorală. PSD și-a concentrat toată campania pe promisiuni pentru salarii și pensii mai mari, mii de școli și grădinițe noi, 8 spitale regionale și unul republican, tot noi. Liviu Dragnea era desemnat responsabil cu prezentarea mai multor programe de dezvoltare sectorială.

NOTĂ OrtodoxINFO
Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

8 comentarii

 1. Fa-te frate cu dracu până treci…la smoală ! Cam așa a pățit Dragnea…și nu doar el.Urmează Trump.

 2. Oricum romanii ar trebui sa le multumeasca acestor consultanti pt ca au indicat PSD sa aiba program de guvernare. Ceva normal de altfel intr-o tara civilizata insa prima data in Romania.

  Inainte erau numai promisiuni peste promisiuni pe care le uitau a doua zi dupa alegeri. Era concurs de ipocrizie. PSD are meritul de a fi pus ceva pe hartie si, culmea, au respectat in mare parte (chiar daca mai au un an si jumatate din actualul mandat este putin probabil sa mai faca ceva nou de acum in colo; macar sa termine ce au inceput).

   1. Ba am inteles dar nu putem sterge de fiecare data totul cu buretele si sa o luam de la zero. Este nevoie sa avem capacitatea de a selecta ceea ce este bun de ceea ce este rau. Iar masura cu planul de guvernare chiar a fost buna.

    Ca Dancila i-a dat afara pe acesti consultanti nu-i o stire. Nu mai asculta de ei insa va asculta de altii care poate vor fi mai rai decat cei recent concediati. Tinta finala este oricum aceeasi: Imparatia Omului.

 3. Poate ca e ceva bun si daca va urma nemutarea ambasadei Romaniei la Ierusalim,asta ar putea intarzia reconstruirea celui de-al treilea templu(cu litere mici deoarece in el va fi inscaunat stiti voi cine).

  1. Greu de spus cu ceva bun sau nebun. Semnele sunt ca mai nou PSD-ul s-a aliniat si asculta comenzile stapanilor.

   Abia dupa arestarea lui Dragnea am inteles ca politica pe care au dus-o dupa alegerile din 2016 i se datoreaza aceluia mai mult si nu era o convingere pe care sa o impartaseasca un grup mai mare din conducerea partidului (cu mici exceptii gen Vasilescu, Stefanescu, Plesoianu si alti cativa).

   Abia acum mi-am explicat mai bine ura pe care o aveau fata de Dragnea. Apropo, asta indraznise sa propuna si interzicerea exportului de busteni si cherestea plus ca a fost cel care a ciupit ceva de la exploatatorii de gaze offshore. Tot el a avut si marele merit de a sustine Referendumul pt familie timp de 2 zile. Este adevarat ca s-a timorat de reactia Bruxelles-ului si nu a sustinut vocal participarea in ultimele 2 saptamani de campanie dar, sa recunoastem, ca fara el nici nu s-ar fi organizat. Ca noi am fost fraieri si n-am votat chiar ca nu mai este vina lui.

   Vedem asadar ca in istoria romanilor s-au remarcat punctual cateva personalitati care au marcat-o si care au facut ca romanii sa aiba un cuvant de spus pentru o clipa. Insa alti romani i-au tradat si au vandut tara la propriu.

   Un fenomen curios este si faptul ca acum nu se mai vorbeste de comunism iar tinerii chiar nu inteleg ce este acela. Altfel ar recunoste ca ceea ce promoveaza in special USR dar nu mi-e rusine nici cu PNL, PROr sau PMP care contriibuie de zor la instaurarea adevaratului comunism. Sa ne feresca Dumnezeu atunci cand vor ajunge ei la putere (si nu este departe momentul acela).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button