X

Alegerile europarlamentare au fost fraudate sau românii sunt unicul popor din lume care vrea diminuarea salariilor și a pensiilor?

Foto: https://www. fanatik.ro/un-fost-lider-pmp-face-acuzatii-grave-frauda-la-alegeri-peste-un-milion-de-voturi-furate-18979775

Continuam analiza bizarelor rezultate ale alegerilor europarlamentare din mai.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Pana acum ne-am lamurit ca un numar colosal de mare de romani au fost la urne, deci au legitimat imperiul UE dar pe de alta parte am ramas total nelamuriti cum de a reusit UDMR sa treaca pragul.

Azi discutam si despre celelalte ciudatenii.

Romanii sunt unicul popor din lume care vrea diminuarea salariilor si a pensiilor?

Conform articolului Rezultate finale alegeri parlamentare 2016. PSD a castigat alegerile, insa nu are majoritate in Parlament din 18 decembrie 2016 de pe Pro tv, ca numar de voturi valabil exprimate, la Senat PSD a obtinut 3.221.786; PNL – 1.440.193; USR – 629.375; UDMR – 440.409; ALDE – 423.728; PMP – 398.791, iar la Camera Deputatilor PSD a obtinut 3.204.864; PNL – 1.412.377; USR – 625.154; UDMR – 435.969; ALDE – 396.386; PMP – 376.891.

Dupa nici trei ani, la recentele alegeri europarlamentare, conform Hot News, clasamentul este total schimbat:

  1. PNL – 27% – 2.448.355 voturi
    2. PSD – 22,51% – 2.040.682 voturi
  2. USR-PLUS – 22,36% – 2.027.032 voturi
  3. ProRomânia – 6,55%
  4. PMP – 5,66%
  5. UDMR – 5,44%

Adica, de la sfarsitul lui 2016 si pana la mijlocul lui 2019, PSD-ul a pierdut aproximativ 1 200 000 de voturi, in conditiile in care a marit salarii si pensii, ba a mai dat si gratuitati. Altfel spus, nu i-au votat nici macar toti cei ce au beneficiat de toate acestea.

Daca acest minim istoric ar fi fost obtinut in urma boicotarii de catre popor a acestor alegeri, atunci n-ar fi fost nimic ciudat, insa din contra, lumea a iesit masiv la urne, dar votul a fost dat celorlalti: PNL a crescut cu peste 1 000 000 iar USR cu peste 1 400 000.

Deci cifrele ne spun nu doar ca romanii nu sunt de acord cu marirea salariilor, a pensiilor si cu gratuitatile, ci mai mult, romanii vor scaderea drastica a acestora. Altfel de ce ar fi ales PNL-ul si PMP-ul? PNL si PMP fiind fostul PDL ce la vremea lui Traian Basescu ne-a bagat pe gat uriasul imprumut FMI:

Rezultatele dezastruosului acord de imprumut cu FMI incep sa se vada. Ce masuri au in vedere autoritatile conform noii scrisori de intentie

Acelasi PDL care a taiat si salariile:

Comentariul zilei (11.05.2010): BASESCU, marioneta ELITELOR, identifica printre cauzele actualei crize si parintii care fac copii fara sa aiba bani de pampersi … De ce continua preseditele natiunii acest joc periculos? E cumva DEMONIZAT?

Si ca sa nu creada cumva careva ca noul PNL va fi altfel decat fostul PDL, presedintele formatiunii a recunoscut de curand ca vor face concedieri masive.

Dar nici USR-PLUS nu e mai breaz, poate ca din contra. Acolo gasim personaje precum Dacian Ciolos, al carui guvern ne spunea in 2015 ca romanii trebuie sa invete sa lucreze pe 2 lei, ca in India sau tinere millennials precum Oana Maria Bogdan (roata motrice în jurul căreia s-a construit echipa executivă), cea care spunea ca oamenii vor fi mult mai buni cand vor renunta la proprietăți:

Comentariul Oanei-Maria Bogdan se incadreaza perfect în Doctrina Illuminati a Noii Ordini Mondiale

Sau poate ca alegerile au fost fraudate?

De curand, membrul CNA Radu Herjeu prezenta pe pagina personală de Facebook procesul verbal al unei secții de votare de la Bruxelles. Conform documentului, în secția respectivă au fost 1673 de alegători care s-au prezentat la urne, iar la final au fost contorizate 5234 de voturi:

Un membru CNA reclamă fraudă la alegerile europarlamentare

Biroul Electoral Central (BEC) comunica vineri opiniei publice ca va analiza o solicitare a presedintelui Curtii Constitutionale, Valer Dorneanu, care a cerut lamuriri referitoare la listele pentru referendumul din 26 mai. Conform Ziare com:

Dorneanu a intrebat, printre altele, de ce numarul votantilor inscrisi pe liste nu a fost identic la cele doua intrebari.
Presedintele CCR a cerut lamuriri in legatura cu sintagma “numarul persoanelor inscrise in lista pentru referendum” si daca aceasta reprezinta “numarul persoanelor inscrise in listele electorale permanente”.
Valer Dorneanu mai solicita precizari vizand posibilitatea de a exista un numar diferit de persoane votante pentru prima si cea de-a doua intrebare la referendum.
“Care sunt diferentele existente in procesele verbale intocmite pentru cele doua intrebari de catre Birourile Electorale Judetene ce au condus la consemnarea de catre Biroul Electoral Central a unui numar diferit de persoane la pct. 1 din procesele-verbale, respectiv la rubrica “numarul persoanelor inscrise in lista pentru referendum” (identificare Birouri Electorale Judetene care au transmis date diferite la pct. 1 din procesele verbale si diferenta constatata la fiecare)”, se mai arata in document.

Cititi va rugam si:

CCR a amânat validarea referendumului din 26 mai. 

Sputnik ne spune ca europarlamentarul Renate Weber a declarat la tv cum ca sunt mii de procese verbale ale cărei chei nu se închid”. N-avem incredere in Sputnik. Si nici in Renate Weber, caci e din “societatea civila” a lui George Soros, fiind chiar presedinte al Fundatiei Soros Romania intre 1998 si 2007 (cand a demisionat pentru a se inscrie in PNL, care la vremea aceea inca nu fusese absorbit de PDL). Totusi, ce a vrut sa spuna? Un proces verbal nu inseamna un vot, ci o intreaga sectie de votare.

Conform FANATIK, Gelu Vişan, fost lider PMP, sustine la randul sau ca s-a furat cu ajutorul programului STS, iar voturile au fost luate de la PSD, ALDE pentru a fi date către UDMR, PMP și Pro România.

Tot de fraudarea cu ajutorul STS, vorbea azi la tv si Sorin Rosca Stanescu. STS fiind Serviciul de Telecomunicaţii Speciale, adica instituţia militară abilitată să coordoneaze activităţile în domeniul telecomunicaţiilor speciale pentru autorităţile publice din România.

ZIARUL DE CLUJ a descoperit ca pe 26 mai, in comunele si orasele mici din judetul Cluj au rasarit in mod ciudat 32637 de voturi pe liste speciale:

Frauda e un substantiv potrivit pentru a descrie alegerile din 26 mai de la europarlamentare, cel putin pentru judetul Cluj. USR-ul a fost urcat pe val, iar valuri din astea am mai vazut noi create cand cu Iohannis. E clar ca Sistemul, ca e SRI, ca e mix de servicii sau securisti sau americani, are o capacitate aparte de a mobiliza forte extraterestre in ziua votului, atunci cand interesele o cer. Pagina lui Iohannis a urcat de la 0 spre stratosfera “din intamplare”. La votul lui Iohannis, sute de mii de romani au votat pe liste speciale.

Trecand peste numarul imens de voturi date pe liste speciale din MUNICIPIUL Cluj-Napoca, pentru care mai poti gasi explicatii diverse – ca e centru universitar si nu au toti buletin de Cluj, ca sunt multi turisti, etc, am fost curiosi sa vedem ce s-a intamplat “la tara”, adica in comunele din judetul Cluj si in orasele mai mici din zona. Soc si groaza, analizand rezultatele de la vot pe siteul Biroului Electoral Central, am descoperit ca duminica, 26 mai 2019, pe circa 32 637 romani i-a apucat turismul rural, ajungand sa voteze pana si in ultimele catune din judet. Doamne, cata implicare civica!

[…]

Sau a fost o combinatie dintre cele doua?

Vom reveni…

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

44 comentarii

  1. Românii habar nu au ce au votat.Dacă-i întrebi,atâta pot să-ți spună că au votat contra lui ,,Dracnea” și să nu mai fie corupție. Basescu are în continuare un mare succes la public iar Boc e lăudat că ,,uite ce a făcut la Cluj”.Dacă le vorbești despre ce ați scris voi aici,se uită la tine ca boul la poarta nouă. Ceilalți care nu sunt complet idioți ,sunt mânați de o ură irațională către ,,ceilalți care fură sau au furat”.Este o atmosferă ca înainte de revoluția bolșevică. Lumea e condusă prin lozinci.

  2. Un comentariu perfect, pt.tot ce s-a întâmplat acum precum si la referendumul de anul trecut când s-a ajuns până acolo să se ascundă buletinele sau cărțile de identitate pentru a fi pe placul PNL sau USR.
    Este o psihoză asupra acestui popor care l-a deviat de pe axa cu Dumnezeu Cel Adevărat slujind cu totul mamonei.

  3. Sper ca analfabeții funcționali (cam mulți!) să nu creadă că acest portal ar fi pro-PSD!
    Populația din România este spălată pe creier! Își bate joc până în ultimul hal de bătrâni!
    Problema nu este că salariile și pensiile ar trebui mărite sau micșorate, ci cu totul alta!
    Sunt oameni care își merită din plin banii, ei ar trebui să aibă salariile și pensiile mărite!
    Sunt însă oameni care primesc bani pe nedrept, angajați pe pile sau cu pensii nesimțite!
    Niciun partid nu vrea să facă diferența între aceste două categorii! O apă și un pământ!
    Unii spălați pe creier cred că diminuarea salariilor și pensiilor salvează țara! Ce tâmpenie!
    Dar nici să ne împrumutăm (FMI) pentru ca cei care au furat să o ducă în continuare bine!
    PSD a furat destul, dar USR este ciuma albastră! Iar PNL ciuma galbenă! Rezistenții nu știu?

  4. intr-adevar e si ura multa impotriva lui Dragnea, zionistii au capacitatea -inclusiv in Romania, de cativa ani– sa transforme pe aproape oricine intr-un monstru ca toti sa-l urasca; oamenii, pe de o parte nemultumiti de viata actuala, pe de alta parte dorind din ce in ce mai multe, isi arunca ura pe cine le arata zionistii.
    DAR voturile sunt manevrate sigur, Iohanis cred ca va castiga din primul tur –cu ajutorul zionistilor–, iar la urmatoarele alegeri parlamentare cred ca USR+PRO Romania (unde e PRO sunt de-ai zionistilor pe fata, de ex: PRO sport, tv, democratia etc) vor avea o majoritate confortabila, tot furata s-asta, asta insemnand practic instalarea unui guvern 100% marioneta, exact ca “afara”.

  5. Toți politicienii și implicit toate partidele sunt la fel,diferența constă în gradul de răutate pusă în practică asupra poporului;în acest articol se pleacă de la premiza greșită că grosul populației ar fi alcătuit din bugetari deci ce cei care au beneficiat cu adevărat de măririle de salarii;dacă ar fi ieșit cel puțin 70% din emigranți la vot,PSD ul aproape că era istorie azi…

  6. &&&Un om,nu este vorba că acest portal ar fi pro PSD,ci este vorba că el(portalul)dă de înțeles că PSD ul,printre altele,ar fi avut cam nemeritat aceste rezultate de la alegeri;eu spun altfel:PSD ul,la cât rău a făcut din 1990 încoace,consider că stă prea bine în 2019;la câte fraude au făcut și ei,la câte mituiri(sub formă de găleți,mâncare,telefoane,bani ș.a.)au făcut și încă mai fac,la câte familii a dezbinat din cauza emigrării,la câți copii orfani au rezultat din mișcările lor economice,consider că deja trebuia să fie istorie
    Că vor veni alții care vor face mai mult rău nu mă va mira dar asta este partea a doua;eu scriu doar cauzele pentru care PSD ul este perceput ca un partid criminal.

    1. PSD au majorat salariile la.stat
      Salariile.de.stat sunt platite de.noi toti..Cand statul.se autojustifica pe.sine, se face cel mai profitabil dintre toate, ne apropriem de comunism., din nou. Comunism fara etatism nu exista deoarece Partidul este o omida lenesa care are nevoie de salarii din taxe pentru a ne explica de ce face ce face si adica nimic (mai putin pe partea de lozinca unde este foarte activ; lozinca poate fi capitalista, socialista, nationalista, globalista, nu conteaza.e doar vorba, nouvorba).

  7. Chiar nu inteleg de ce este atat de greu sa se renumere voturile si sa se verifice toti cei de pe listele suplimentare. In acest fel se va vedea furtul prin STS.

    In al doilea rand putem vorbi de o campanie reusita de demonizare a puterii. Am intalnit oameni care gandesc in lozinci si urasc irational. Nu sunt capabili sa sustina ce spun nici macar cu un exemplu dar sunt convinsi de justetea gandirii lor. Acestia sunt oamenii noi, reeducatii. Sa ne fereasca Dumnezeu sa ajungem la mana lor (macar la urmatoarele alegeri pentru ca dupa aceea nici o sansa sa mai scapam o data ce vor ajunge #-istii la putere).

  8. Vreau sa emigrez pe Marte. Am aflat ca acolo ar fi viata. Fiintele de acolo nu cred ca ajuns la abrutizarea si stadiul de degradare al romanilor.

  9. Perfect de acord P.M.!
    Romania si-a pierdut liderii; aceleasi persoane si partide polueaza criminal spatiul public cu aceleasi metehne de 30 de ani, iar romanii s-au saturat! Si atunci incearca alternative.
    Orice om care a tras din greu sa studieze si apoi sa-si faca o cariera in mod cinstit a eclipsat si umilit de sistemele speciale ale mediocritatii, paralele cu performanta si capabilitatea individului, care cangreneaza de ani de zile in mod imoral si distructiv insasi existenta unei tari. Am fost adusi in pragul colapsului iar cei vinovati nici macar nu au capacitatea de a vedea ce se intampla azi, ce sa mai vorbim de maine sau de situatia din perspectiva.
    Vin batalii grele si noi ne uitam cu stupoare la imensa prostie care ne guverneaza involutia politico-economico-sociala dar in primul rand morala.

  10. romanii s-au saturat? de prea mult bine? “alternativele” majoritatii votante sunt fara exceptie pro globaliste. nici un singur eurosceptic trimis in PE de catre “binecredinciosul” popor Roman, ne-au rusinat ereticii polonezi, italieni, englezi, francezi etc.
    dar asa au fost si evreii in vremurile lui Ilie. o majoritatea corupta si o mana de oameni care NU si-au plecat genunchi in fata lui Baal.

  11. PS
    am filmat (am dovezi cacalau) turmele imbecilizate de votanti din Madrid (consulat Avenida Albufera)de la vladica la opinca.incolonati ca oile la abator sa -si voteze lupii, muie psd ,huo si lasati-ne sa votam (dupa ora 21) erau cuvintele de ordine, so, nici vorba de vreo manipulare a serviciilor, doar mii de lumpenproletari fanatici #resist(oastea antihristului)

    1. Este rezultatul unui lung proces de indobitocire a populatiei. Avem deja o prima generatie care a ajuns la majorat si incepe sa voteze. Vor urma si altele. Cum sa le explici astora ca istoria se repeta si ca vom trai vremuri mai grele decat in anii ’50? Se facea si atunci politie politica dar numai pe baza de delatiuni mincinoase. Acum la acestea s-a adaugat si fabricarea cu nonsalanta de probe.

      Adevaratul comunism abia acum se instaureaza iar actuala asa-zisa opozitie este fara peiorativ o ciuma rosie.

      Nu contest pacatele psd din trecut dar sa nu observi ca au castigat alegerile din iarna 2016 cu primul program de guvernare coerent pe care, culmea, au reusit sa-l implementeze in mare parte spre beneficiul romanilor este o dovada de prostie si rea-credinta.

      Este o realitate ca actuala coalitie, in ciuda tuturor piedicilor puse de opozitie si statul subteran, care doar ca nu s-a dat si peste cap ca sa le puna bete-n roate, a avut prima incercare coerenta de ridicare a Romaniei din statutul de colonie. Au reusit binisor chiar. Si in continuare stiu ce au de facut ca sa micsoreze deficitul comercial dar, din pacate, partidul a fost decapitat si par timorati. Si cum sa nu fii asa cand ai vazut ca te injura chiar cei carora le-ai facut bine.

      N-a calculat nimeni cat investeste tara in formarea unui medic bun? Si au plecat vreo 15.000. Plus alte zeci de mii de asistente. Uite ca au avut curajul nebunesc sa le creasca salariile atat de mult incat nu mai sunt tentati sa plece. Ce-i rau in asta? Nu beneficiaza toti de servicii de sanatate? Este rau ca profesorii au inceput sa aiba salarii decente? Sigur ca sunt multe de reformat in educatie dar fara profesori care sa se simta oameni nu poti face invatamant.

      Este rau ca a dat o gura de oxigen CFR aflat in moarte clinica acum inainte de liberalizarea completa a transportului feroviar si este amenintat cu inghitirea de catre companii straine care abia asteapta sa opereze in Romania? Sigur ca de asta au beneficiat si studentii care acum fac naveta la mare si la munte gratuit. Ce-i de criticat aici?

      Cu greu au smuls cateva procente in plus la taxele pentru exploatarile off-shore. Cei care au ca slogan o injuratura porcoasa s-au dat cu fundu’ de pamant sa oferim gazele gratis. Aproape au reusit.

      Evaziunea facuta de multinationale este de cca 15 miliarde eur anual. Cat deficitul comercial al Romaniei. Este rau ca se incearca aducerea lor cu picioarele pe pamant?

      Este rau ca s-au vaucere de vacanta care au salvat turismul autohton si i-au mai tinut pe unii prin tara ca sa nu-si mai cheltuiasca banii in concedii la straini?

      Este rau ca se incurajeaza agricultura intr-un mod coerent cum nu s-a mai facut niciodata pana acum? Este rau ca au extins sistemul de irigatii si le-a dat apa gratis?

      Este rau ca a scazut fiscalitatea? Iar de asta chiar ca au beneficiat toti romanii de la opinca la vladica?

      Greu de explicat cum pot fi atatia care ii urasc pe cei care au luat aceste masuri. Singura explicatiei este ca nu mai traiesc in lumea reala si nu inteleg ce se intampla. Au ajuns unii atat de spalati pe creier incat nici nu mai stiu sa-si numere banii din buzunar. Stiu caz concret de unul care lucreaza in administratie si i s-a dublat salariul dar el crede sincer ca traieste mai rau decat inainte pentru ca inflatia a anulat cresterea salariului. Inteleg ca mai sunt si prosti dar parca sunt prea multi.

      Sigur ca este cinic sa gandim ca ar fi bine sa vina la putere cei pe care i-au votat si sa ia masurile de taiere pe care le-au anuntat deja (pentru ca nu inteleg decat limba asasinilor economici de la fmi si banca mondiala) dar nici o guvernare nu se poate pastra fara sprijin popular. Daca asta au ales …

      ps – sa nu uit. Dragnea este detinut politic in tara in care disperatii urla pentru mentinerea “independentei” justitiei. Ati vazut ipocrizie mai mare in conditiile in care este evident ca numai independenta nu e?

  12. Și hai să vă spun și care este treaba cu măririle de salarii care le au făcut ,,bunii” de la PSD:sunt două motive,cine cunoaște mai multe,e liber să scrie;o iau în ordinea importanței lor:
    1 în perioada când s au mărit salariile,s a votat celebra lege de a se lăsa libere salariile pentru cei din administrația publică cum ar fi primarii,consilierii ș.a.;dacă nu știți sunt primari care au salarii de peste 10.000 lei în comune și sate unde i sărăcie lucie;atunci s au mărit și salariile politicienilor,s a votat și legea aia specială prin care,în funcție de numărul mandatelor de parlamentar,deputat ș.a.se vor câștiga bani gârlă la pensie;automat că trebuiau să compenseze cumva fiindcă le săreau în cap profesorii,cadrele medicale ș.a.
    2 înfrânarea emigrației cadrelor medicale care ajunsese la cote alarmante
    Prin asta sper că am demonstrat celui ce a postat acest articol prin care se încearcă victimizarea PSD ului,că nu există partid ce vrea binele populației

    1. Esti idiot sau rau intentionat amice. Problema primarilor din comune sarace se rezolva prin reforma administrativa cand se vor face comasari de unitati administrativ teritoriale astfel incat sa nu mai fie comune cu doar cateva sute de locuitori. Este un alt subiect.

      In majoritatea comunelor insa aveam urmatoarea problema: primarii castigau foarte putin incat puneau usor botul, ca sa ma exprim pe limba ta, la tot felul de “oferte” prrin care favorizau pe unii sau altii. Multi oameni onesti dar bine intentionati si o buna capacitate administrativa evitau sa candideze ca primari pentru ca ar fi trebuit sa renunte la propriile afaceri private pentru un salariu de nimic ca primar. De undeva trebuia taiata coada pisicii.

      Da, un parlamentar primeste 3.000, dar cati sunt? Un primar va primi 1.000-2.000 lei la pensie dar prin buna lui guvernare influenteaza vietile a mii-zeci de mii de oameni si i se cere sa renunte la multe pentru a face meseria asta. Eu as taia si pensiile speciale din armata pentru ca in intelegerea mea le merita cu prisosinta doar cei care au suferit pentru tara. Nu cei care s-au ingrasat in vremuri de pace sau au fost mercenari prin tari straine.

      De ce nu faci un minim efort de documentare ca sa te pui la punct cu teoria economica a profesorului Socol de la ASE Bucuresti despre cresterea economica prin cresterea salariilor alaturi de alte masuri coerente in economie, fiscalitate si administratie?

      Esti chiar dobitoc si nu poti face un calcul simplu cu cat a crescut punctul de pensie si cu cat a crescut inflatia? Chiar nu vezi ca este o crestere de cca 20% in termeni reali? Astea sunt cifre concrete si cat ai vrea nu le poti nega.

      psd in campanie a facut o comparatie pentru oligofreni cu cate paini, oua sau altceva puteai cumpara in trecut cu o pensie in trecut vs acum. Chiar nu gandesti? Si nu uita ca pensiile sunt folosite in general pentru produse si servicii de pe piata interna. Pensionari sunt mai calculati si mai patrioti. Nu dau fuga in concedii in strainatate si nu-si iau masini straine scumpe cum fac spalateii pe creier din multinationale care voteaza cu comunistii.

      Pensiile speciale sunt si la procurorii care faceau politie politica numindu-se magistrati cu toate ca sunt niste avocati ai statului, la cei din servicii care dupa ce nenorocesc tara primesc pensii uriase de zeci de mii de lei. Si sa nu uitam ca se pensioneaza ca boierii la 45-50 de ani.

      In ce lume traiti nenica de nu sunteti in stare sa ganditi?

  13. Iar în privința creșterii pensiilor sunt nesemnificative măririle ce le au făcut;la o pensie de 600-2000 cum sunt majoritatea pensiilor,o mărire de 10-20%nu cred că acoperă nici inflația care a cam luat o razna în ultima perioadă;dacă erau așa buni cum vor să pară,eliminau pensiile speciale și automat existau mult mai mulți bani pentru a mări pensiile celor care se luptă să supraviețuiască;așa că PSD e un partid la fel ca și celelalte.

  14. ***Andrei,vin eu și vă întreb:credeți că pe un salariat român plătit de către o multinațională îl interesează că statul,PSD ul în speță,a schimbat sistemul de taxare a lor,a celor care fac jocurile aici?i se îmbunătățește salariatului nivelul de trai dacă multinaționalele sunt taxate suplimentar?
    Ca să ridici nivelul de trai tu că partid ce vrei binele populației trebuie să umbli la bază;acolo unde ar beneficia majoritatea,nu doar un segment din populație și anume:salariul minim și pensiile mici;un salariu minim de cel puțin 3.200 net cât ar trebui să fie în anul 2019 și ai demonstra că tu ca partid chiar dorești ca oamenii să trăiască nu doar să supraviețuiască;cu toate că mă îndoiesc că la 1.250 cât este minimul acum poate cineva supraviețui

    1. “se îmbunătățește salariatului nivelul de trai dacă multinaționalele sunt taxate suplimentar” – nu stiu cum s-ar schimba situatia salariatului dar stiu ca tara ar beneficia a resurse importante pentru a construi infrastructura, dezvoltare economica si cate si mai cate.

      Nu este normal sa faci un profit urias fara sa platesti o taxa pe acel profit. Simplu.

      Gandeste te rog si nu mai srie prostii.

  15. Și așa s a trădat unul ce are treabă directă cu PSD ori cu aparatul de stat(consilier,primar,viceprimar,ce anume Andrei?);se vede ce se dezvoltă infrastructura că o să murim și autostrăzile nu se mai termină;e așa de puternică e mafia,mafie creată și întreținută de toți ceilalți mai puțin de PSD;taxarea suplimentară a multinaționalelor nu ar face decât să mărească beneficiul mafioților de la drumuri care nu fac altceva decât să mărească prețurile la lucrări,lucrări care încep dar nu se sție când se termină;cu alte cuvinte se ia de la ei și se dă la ai voștri,iar salariatul român rămâne și fără drum și fără nivel de trai mai ridicat.

  16. Iar în privința măririlor de salarii ale primăriilor,viceprimarilor ș.a. eu nu am spus că nu sunt de acord cu ele,ci am scris faptul că nu sunt de acord cu legea de a lăsa la latitudinea fiecăruia să și mărească cât consideră;iar treabă cu tentațiile nu se justifică,cel care e cu tentații se va ocupa de ele chiar și la acele măriri de salarii.

  17. Bai Andrei, bai “dashteptule”, iti “admir” in primul rand limbajul si invectivele care te “califica” direct in marea turma de imbecilitate exersata, finantata de oligarhia PSD-ista. Scoala si cercurile in care te invarti nu-ti permit sa vezi dincolo de bula in care ai cazut captiv, tributar celor care te tin la loc caldutz, sa pierzi vremea postand bazaconii de 2 bani. Cu cat esti platit sa debitezi asemenea aberatii? Nu crezi ca ar fi mai bine sa-ti gasesti si tu o meseria adevarata, care sa aduca plus-valoare tarii asteia? Ca un pic de potential pari a avea…
    De faptul ca la tine principiile economice fundamentale – de investire si economisire – nu inseamna nimic – nu ma mira in nici un fel; insa sa starui ca ne putem dezvolta doar cu salarii mari date la bugetari – asta chiar le depaseste pe toate! Este intr-adevar o componenta necesara – in special pentru consum – dar asta de una singura nu va duce la nici un castig pe termen mediu si lung, decat la dezechilibrarea si mai mare a bugetului si la indatorarea si mai mare a tarii – si poate ca cel putin de asta esti constiient, in special privind la cifrele din ultimii 2-3 ani, si mai ales din ultimul an.
    Uita-te doar ce declara pre-iubitii tai lideri PSD acum, dupa debarcarea iubitului tau impostor Dragnea: peste jumatate din administratiile locale sunt in faliment!
    Cata vreme investiile in locuri noi de munca, in spitale, in strazi, cale ferata si in general in infrastructura au ajuns ridicole si pentru o tara africana – nu aveti dreptul sa mai deschideti gura! Si ultima tara – pe care o consideram mult dupa noi – Bulgaria – a ajuns sa rada de infrastructura noastra, avand cu mult mai multi km de autostrada la o populatie si o suprafata cu mult mai putin numeroasa/mica.
    Adica avem la dispozitie bani europeni GRATIS si noi ce facem? Decidem sa facem ceva pe ei (pai da, ca nu-i asa usor sa-i manglesti si sa-i aduci la partid) si acordam contracte in Parteneriat Public-Privat, ca acolo castiga “toata lumea” -> adica cine trebuie, mai putin tara si omul de rand.
    Ma bucur insa ca esti de acord barem cu un ultim lucru: ca trebuie anulate pensiile si celelalte venituri speciale si nesimtite! Si de ce nu a facut PSD-ul nimic in priviinta asta? Ca din contra, le-a crescut exponential!
    Amice, grotescul situatiei din Romania are un raspuns cat se poate de simplu, si romanul nu poate fi prostit la infinit: prostia doare si PSD-ul tipa din toti rarunchi. Iar voi dansati pe langa – ca niste maimute – si altii rad de noi, de neputinta noastra de face ceva din tara asta.

    1. Raspuns de postac imbecil fara argumente. Eu am indicat teoria care a stat la baza programului de guvernare dar tu n-ai avut nu curiozitatea ci macar bunul simt sa vorbesti dupa ce te informai. Citeste te rog doar cu titlu introductiv: https://www.worldnewslive4you.com/2019/02/10/cristian-socol-profesor-ase-cum-s-a-reusit-intrarea-in-cercul-virtuos-stimuli-mediul-concurential-wageledgrowth-convergenta-peste-60-miliarde-lei-stimuli-pentru-mediul-concurential-in-2019/ sau, daca vrei ceva mai “de incredere”, citeste de pe scanteia ca tot sustii intoarcerea comunismului: https://adevarul.ro/economie/stiri-economice/despre-efecteleimplementarii-wageledgrowth-tensiunilor-economie-societate-1_5bee8799df52022f75844184/index.html

      Inteleg ca ati castgat alegerile cu injuraturi dar nu crezi ca a venit momentul sa livrati si altceva?

      Rog postacii care se mai inscriu la cuvant sa renunte daca le lipsesc sinapsele neuronale. Timpul meu este pretios si nu mi-l pierd discutand cu spalati pe creier.

  18. Si pentru ca uitasem, tovarase “responsabil cu propaganda” Andrei, avem aproape 300.00 de pensionari “speciali” care au practic aproape acelasi buget ca si restul de 5.5 mil de pensionari “normali”. Ce merite deosebite au avut acesti “speciali” ca sa aiba pensia media de 15 ori mai mare decat omul de rand???
    Apoi avem 40% din populatie traind pe salariul minim si inca 35% cu venituri sub salariul mediu, adica 3/4 din populatie traind cu aprox 2000 RON neto. Ei sunt in special cei care lucreaza la privat si in corporatii. Pentru ei, salariul nu a crescut aproape deloc (mai ales daca pune si inflatia) in ultimii 5-6 ani in timp ce la stat s-a dublat sau chiar triplat. In spui tu mine cum pot aceste salarii de 2000 RON – reprezentand marea majoritate, adica undeva la 3 mil de angajati cu carte de munca – sa finanteze aparatul de stat al unei tari ca Romania, de 1.4 mil de angajati la stat (adica exact cat are Polonia la o populatie de 38 mil) – cu salarii de peste 4000 RON?
    N-are cum, si asta o vedem in deficit si in imprumuturile constante pe care PSD-ul le ia la niste dobanzi ce vor inrobi tara asta pe zeci de ani.
    Asta e performanta voastra tovarasi. Aveti cu ce va lauda.

    1. Ba, vezi ca te … impotriva vantului. Acei „speciali” cum le spui au fost tortionari comunisti (ex. taica Lazar) sau au manipulat alegerile de au votat pana si ungurii in Teleorman. Coldea a nenorocit tara cu politia politica. Vrei cumva sa-i scada pensia?

    1. Andrei

      Nu ti-a trecut deloc prin cap ca postarea ta a intrat la moderare pentru ca avea link-uri, ci repede ai aruncat o acuza…

  19. incerc din nou …

    Comentariul tău așteaptă moderare. Aceasta este o previzualizare, comentariul tău va fi vizibil după ce a fost aprobat.

    Raspuns de postac care a chiulit de la scoala si fara argumente. Eu am indicat teoria care a stat la baza programului de guvernare dar tu n-ai avut nu curiozitatea ci macar bunul simt sa vorbesti dupa ce te informai. Citeste te rog doar cu titlu introductiv: https://www.worldnewslive4you.com/2019/02/10/cristian-socol-profesor-ase-cum-s-a-reusit-intrarea-in-cercul-virtuos-stimuli-mediul-concurential-wageledgrowth-convergenta-peste-60-miliarde-lei-stimuli-pentru-mediul-concurential-in-2019/ sau, daca vrei ceva mai „de incredere”, citeste de pe scanteia ca tot sustii intoarcerea comunismului: https://adevarul.ro/economie/stiri-economice/despre-efecteleimplementarii-wageledgrowth-tensiunilor-economie-societate-1_5bee8799df52022f75844184/index.html

    Inteleg ca ati castgat alegerile cu injuraturi dar nu crezi ca a venit momentul sa livrati si altceva?

    Rog postacii care se mai inscriu la cuvant sa renunte daca le lipsesc sinapsele neuronale. Timpul meu este pretios si nu mi-l pierd discutand cu spalati pe creier.

    1. Andrei

      Tu poti sa incerci pana imbatranesti. Daca platformei nu-i place de comentariul tau, atunci tot ce poti realiza repetand acelasi lucru in speranta unui rezultat diferit, e doar sa te enervezi.
      Trebuie doar sa ma anunti civilizat ca ai un comentariu la moderare.

  20. Rezultatul alegerile este trucat prin „electorat fantomă”! Votanți inventați de statul subteran prin falsificarea numărului real de alegători!
    Posted by justitiarul 4 hours ago
    Din nou despre alegeri
    Hai să vă spun o șmecherie: alegerile au fost furate.Spuneți că știați? Că miroseați asta? Hmm, sună interesant. Înainte de a continua discuția aș vrea să fiu sigur că știți despre ce vorbesc. În fapt, vreau să vă fie extrem de clar că atunci când spun că „alegerile s-au furat” nu fac o discuție similară uneia de la bere, ci că există dovezi solide care ne conduc spre această concluzie. S-o luăm cu ușurelu’.

    În primul rând, în ceea ce privește numărul de participanți, aveam indicii încă de anul trecut că se urmărește o falsificare grosolană a acestuia. Când a fost anunțată cifra de 18.8 milioane de votanți treaba a devenit logică. Poate că eu sunt subiectiv. Dacă vă gândiți că așa stă treaba, hai să vedem cum gândește Dan Șelaru, cu creierul lui de matematician:

    „În 1992 eram 22,8 milioane, în 2002 eram 21,7, o scădere cu 0,11 milioane anual; în 2011 eram 20,1 milioane, o scădere de 0,16 milioane pe an. Au trecut 8 ani, suntem cu 1,3 milioane mai puțin, adică suntem în țară cam 18,8 milioane.

    În aprilie s au plătit 3,56 de milioane de alocații, ne răman 15,3 milioane de cetățeni cu drept de vot.

    La o prezenta de 50% înseamnă ca au venit la vot cam 7,6 milioane de cetățeni, nu 9 milioane cat reiese din listele electorale unde sunt trecuți 18,2 milioane de electori.

    Atâtea voturi au apărut din pălărie, 1,4 milioane.”

    Dacă nu vă e limpede, tot Dan Șelaru vă mai dă una, tot cu cifre:

    „Numărul de alegători de pe liste permanente:
    1990 17,2 milioane
    1992 16,4 milioane
    1996 17,2 milioane
    2000 17,7 milioane
    2004 18,4 milioane
    2008 18,5 milioane
    2009 18,3 milioane
    2012 18,4 milioane
    2014 18,3 milioane
    2016 18,4 milioane
    2019 18,2 milioane

    Să-mi explice si mie sociologii, pufoși sau nu, cum intre 1992 și 2004 a crescut numărul de electori cu 2 milioane în timp ce populația a scăzut cu în jur de 1,3 milioane. Chiar nu pricep

    Cum nu pricep cum în înca 15 ani, deși populația a mai scăzut cu aproximativ 1,7 milioane, numărul de electori e relativ constant.

    Aici e cheia și lacata rezultatelor de la alegeri din 2004 încoace.”

    E limpede, cred, că avem de-a face cu o fraudă în ceea ce privește numărul de alegători. Cam cât de mare să fie frauda? Și asta se poate calcula. Întrucât avem suspiciunea rezonabilă că au apărut 1.4 milioane de voturi ale „ambasadelor”, putem calcula rezultatele reale ale PSD & ALDE ținând cont de faptul că în urne n-au fost introduse buletine ale acestor partide. Așadar, eliminând cei 1.4 milioane de intruși ne rezultă că PSD a avut un scor real de 27%, în timp ce ALDE de 5.04%. Asta fără ce-a fost scos de la unii și dat la alții. Că încă se mai practică și de-astea!

    Poate că spuneți că avem de-a face cu simple presupoziții bazate doar pe calcule. Știu, afirmația e o aberație în sine. Dar s-o luăm de bună. Mai există alte dovezi? La greu. Una dintre ele este aceea că nu se închid cheile de control. Sunt vreo 3000 de secții de votare unde situația e ciudată rău de tot. În sensul că au intrat în secție un număr X de oameni și de votat au votat X+Y oameni. Unde Y poate însemna câteva mii de oameni. Acum înțelegeți cum de-a depășit UDMR pragul electoral? Și stați că nu-i doar asta! Într-un mod cu totul și cu totul ciudat, în momentul în care stătea să explodeze treaba cu imposibilitatea de validare a alegerilor, a izbucnit scandalul de la Valea Uzului. Ciudat, nu?

    Dacă tot nu vă este clar că s-a furat porcește, ar trebui să mai dați un ochi pe pagina lui Ionut Apahideanu unde, la vederea proceselor verbale pe care le scoate în evidență n-ai cum să nu-ți dai seama că situația e groasă. Groasă rău! Se vede negru pe alb cum s-au falsificat voturile și de ce nu se închid cheile acelea. Mai mult, confruntați cu „falșu-n acte”, ăia de BEC s-au apucat să șteargă de pe site secțiile cu probleme. Așadar, să rezolve problema din topor.

    OK, cred că acum n-aveți niciun motiv să mai spuneți că nu s-a furat. Se vede din avion că s-a furat grosolan, la lumina zilei, fără nicio rușine. S-a furat pentru a scoate campioane partidele Plăvanului, s-a furat pentru a-i ridica pe nulii Ponta & băsescu, s-a furat pentru UdeMereu. E-n regulă, acum știm. Și ce facem? Stăm la o bere și ne lamentăm? Stăm să bârfim, să facem bancuri, să fluierăm a pustiu? Iar ne facem că plouă, iar facem mișto de necaz? Putem face și asta, dar o să rămânem cu ticăloșii ăștia pe cap. Iar ăștia au tupeu, nu ca mămăligile din PSD. Nici n-au trecut bine peste fraudă că ăia de la USR au depus un proiect pentru desființarea Secției Pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție. Iar Barna vorbește deschis despre introducerea unei legi pentru căsătoriile homosexuale. Dacă stați pasivi o să vă călărească la fel cum ne-au călărit staliniștii emanați de tancurile sovietice. Vreți să pățiți ce-ați pățit în anii 50?

    Păi ce altceva am putea face? E simplu, se numește plângere penală. O poți face oriunde, chiar și la secția de poliție de lângă tine. Trebuie doar să știi câteva chestii simple:

    – dacă ai participat la vot înregistrezi o plângere penală întrucât prin furtul votului ți s-a cauzat o vătămare; dacă n-ai participat la vot sau consideri că n-ai suferit o vătămare, poți face un denunț penal;

    – trebuie să-ți treci datele de contact corecte pentru ca organul de cercetare să nu refuze începerea urmăririi penale pe motiv că nu te poate contacta;

    – trebuie să descrii fapta, anume fraudă la vot în conformitate cu art. 387 Noul Cod Penal;

    – trebuie să indici făptuitorul; poți să-i introduci pe toți cei pe care-i consideri vinovați(nu uitați STS) sau poți să soliciți organului de anchetă să găsească vinovații;

    – mai trebuie să mai depui ceva mijloace de probă. E destul dacă imprimi câteva dintre imaginile proceselor verbale de pe pagina lui Ionut Apahideanu. De asemenea, nu uita să specifici că acelea nu sunt singurele probe și că situația este identică la peste 3000 secții de votare unde nu s-au închis cheile.

    – semnezi și gata.

    În cazul în care nu vrei să te expui, poți face același lucru trimițând o scrisoare recomandată anonimă. Cel puțin au obligația s-o înregistreze și să facă ceva cu ea. Probabil vă întrebați dacă are vreo miză treaba asta. Doar pare că te plângi despre abuzurile Securității brațului juridic al Securității. Fix așa e, dar numai în cazul în care se înregistrează câteva plângeri. Dacă se trezesc cu sute de mii sau milioane de plângeri situația devine groasă și trebuie cineva să miște treburile. În fapt de asta le e frică, de o coalizare a oamenilor. În fața unui asemenea asalt, vă spun sigur că nici dracu nu-și mai pune curul la bătaie.

    Poate că ar trebui să ne mișcăm puțin pentru a face treburile să se miște. Am stat prea imobili, prea ne-am lamentat pe net sau la o bere. Hai să mișcăm împreună lucrurile. Nu-i greu! E vorba doar de o coală de hârtie și-un pix. Atât!

    Dan DIACONU

    Sursa: Trenduri economice
    http://www.justitiarul.ro/rezultatul-alegerile-este-trucat-prin-electorat-fantoma-votanti-inventati-de-statul-subteran-prin-falsificarea-numarului-real-de-alegatori/

  21. vreau sa atrag si eu atentia asupra “explicatiei” ca judetele “rosii” ar fi aranjat voturile pt udmr. Ulterior au fost facute public locurile pe unde a prins concret udmr voturi. Sunt cate 4-5 voturi in multe sate de prin judetele din Moldova. Pe acolo s-a operat. Pai cum sa te intelegi tu ca primar cu cateva babe in sat, si sa ramai “la mana lor”, ca sa “rezolvi” voturile cu udmr? In primul rand babele alea nici nu intelegeau ce le-ai fi spus. Si hai, la unele mergeau poate, dar la altele nu, si pasenta nu-ti iesea, iti riscai apoi guvernarea. Pe cand treaba a mers, au fost aceste cateva voturi la sate multe, asa incat au iesit cateva mii in unele judete, de a trecut pragul udmr. Deci se vede o “mana umana” acolo, la grija cu care s-au “distribuit” aceste voturi, dar din tasta, din soft, lucrurile mi se par limpezi. Daca voiai prin absurd sa aranjezi in realitate votul mai in siguranta, nu apelai la “babe”, ci te duceai intr-un oras mai mare ca primar, intr-un cartier cu tineri mai habauci si mai “someri” sau infometati, si vorbeai treaba pt udmr, se facea cu buletinul inmanat tie inainte de primar deja stampilat si il inlocuia cu ala gol dat de la sectie, pe care ti-l aducea tie apoi ca sa arate ca a fost la vot etc, cum se facea odata. Dar tocmai asta nu s-a facut. A fost la tara cu mosi si babe. Sts a actionat in tihna, la racoarea gandului ca nimeni nu o sa vada, iar daca vede (ca noi) n-are curajul sa faca nimic! Pana la urma totul e pe fata, cu ranjetul (tip iohannis) pe buze. Iar pe de alta parte, psd nu s-a putut organiza coerent pt ei, sa scoata procente rezonabile pt partid (desi gelu visam zice cam altceva), si se organiza asa exemplar pt udmr? De unde asta.

    Pe de alta parte, daca se faceau manarii prin absurd, erau imposibil sa nu se utilizeze si telefoane. Pai serviiciile abia asteptau ca incepand cu ziua alegerilor sa ii gasesca pe cei de la “ciuma rosie” care iata fraudau alegeri en gross, ar fi intervenit imediat justitia, astia abia asteptau. Iar psd-istii pe de alta parte de atatia ani stiu reteta si n-au riscat nimic, pt nimeni.

    Si iarasi pe de alta si alta parte, daca aveau o intelegere cu udmr, iata ca azi udmr voteaza motiunea de cenzura, la vedere.

    Ramane intrebarea, cum de acum 3 ani, cand psd a facut 44% nu ai mai intervenit serviciile? Si a mai fost si alde cu voturile lor Deci e reala sau nu implicarea serviciilor? Da este. Iar acum 3 ani nu s-au “bagat”, intentionat. De ce? Pai pt ca la ora aia Iohannis era presedinte…, si fusese pus de coldea care stia multe despre el, de la adoptiile de copii pana la casele cumparate. Il aveau la mana. Era limpede de presupus ca iohannis daca va avea vreodata o putere sporita, adica inclusiv puterea din parlament cu partidele lui, va avea forta sa se descotoroseasca de coldea si sa-l prapadeasca, caci ii era cel mai periculos adversar posibil. De aceea “serviciile” l-au lasat pe iohannis la alegerile din 2016 in “fundul gol”, ca sa-l fava dependent de ele, nu s-au implicat deloc si asa a iesit psd si alde cu scorul acela. L-au aruncat la groapa cu lei. Astfel, iohannis vrand-nevrand a facut dependent in continuare de “servicii” si de dna (pe atunci inca coldea + kovesi) singurii asi in maneca care-i mai ramasese sa supravietuiasca in lupta cu psd. Asta a fost istoria. De aceea nu s-au implicat atunci serviciile deloc, iar psd a facut acel scor. Acum coldea nu mai e, hellvig vrea altceva, vrea si puterea parlamentara. Morisca softului sts s-a pus din nou in miscare.

  22. În țara în care aranjamentele au ajuns la cote în care lumea moare(mă refer la dezinfectanții din spitale și nu numai)să nu mire pe nimeni că se aranjează și niște alegeri;se făceau și în trecut chestiile astea, diferența acum făcând o tehnologia care nu se compară cu cea din urmă cu zece ani să zic și mafia care a împânzit toate instituțiile statului și numai poate fi îndepărtată;e așa de puternică încât dacă s ar da mâine dispoziție ca banii cash să numai existe,exact așa s ar întampla.

  23. Asta spune TOT:

    Noi acuze de fraudă electorală la alegerile europarlamentare cu implicarea serviciilor secrete (II)

    Frauda și abacul
    Așa cum am scris, alegerile nu numai că au fost fraudate cu SOFTUL centralizator, dar pentru prima dată în istoria României, viața politică s-a răsucit la 180 de grade, cei care au schimbat voturile mergând prima dată până la acordul fin, la numărul de procente la zecimală, dictând nu numai cine intra sau nu in Parlamentul European, ci inclusiv ierarhia, în amănunt.

    Înainte de a explica cine și de ce a călcat în picioare Democrația din România, falsificând grosolan alegerile prin rearanjarea a peste un milion de voturi, o să explic, tehnic, în mare, cum s-au furat alegerile cu SOFTUL.

    Atunci când a fost cumpărat de la o firmă privată, SOFTUL a fost programat să intervină, oficial, în reglarea unor disfuncționalități ce se înregistrează în completarea proceselor verbale la nivelul secției de votare. Un program care ar fi trebuit doar să centralizeze rezultatele unor alegeri, a fost creat de la bun început pentru a interveni în aranjarea rezultatelor. De ce?

    Dintr-un motiv foarte simplu: Birourile electorale Județene, atunci când verificau Procesele Verbale de la Secțiile de votare, fie ele circumscripții sau direct în Secții, constatau că erau grave erori de completare în Procesele Verbale la nivel de Secție de Votare, astfel încât cheile de verificare nu se închideau aproape niciodată. Până în momentul apariției Softului, reglarea se făcea manual, cu pixul, astfel încât, la nivelul Circumscripției Județene să se închidă Procesul Verbal, Biroul Electoral Central neacceptând de la BEJ Procese Verbale care „nu se închideau”.

    Din Secții, Procesele Verbale nu se închid niciodată din cauza greșelilor de completare, iar în BEJ, respectiv BEC, trebuiau obligatoriu să se închidă. Era o “teroare” pe membri BEJ, care încercau să facă lucrul acesta, încercând să nu afecteze rezultatul alegerilor. Pur și simplu se modificau din pix, inclusiv cu pastă corectoare uneori, aceste greșelii.

    Am coordonat zeci de alegeri județene, inclusiv naționale, și cunosc bine această situație.
    În momentul achiziționării Softului, problema s-a agravat, nu s-a simplificat, pentru că programul nu avea voie să închidă rezultatul dacă într-una din cele peste 18:000 de secții de votare nu se „închidea”.

    La concret: Gândiți-vă că într-o secție printr-un sat, fie el în munte sau prin cine știe ce comună, se completează greșit Procesul Verbal, semnează toți, pleacă acasă, PV ajunge la BEJ, și când îl vezi, constați câ nu „bate” la șapte voturi. Asta se întâmpla a doua/treia zi, după ce oamenii din secție stătuseră în medie o zi și o noapte, președintele de secție mai stătea și el cu orele la coadă să predea PV, o Nebunie. Și nu era vorba de o secție, ci de mii de greșeli la nivel național.

    În momentul probării SOFTULUI, acesta nu „închidea” sub nici o formă rezultatul la nivel național, datorită erorilor din secții. Și atunci a intervenit nenorocirea: S-a schimbat Programul astfel încât să se intre in componentele tuturor elementelor din Procesul Verbal de Secție de Votare, fie ele voturi anulate, nule, sau ale partidelor politice.

    O nenorocire mai mare nu putea fi imaginată. Știind că astfel se dă posibilitatea intervenție în rezultat, s-a luat decizia ca SOFTUL să fie gestionat de STS, Serviciul Secret aflat de facto în subordinea Președintelui, nu a Parlamentui. Practic, prin Program, cât se poate de oficial, STS-ul face reglajul cheii finale, până la nivel de Secție de votare!

    Iar acum vine exemplul care vă va înmărmuri: Dacă prin Program se reglează doar zece( zece!) voturi în medie pe Secția de Votare, vom avea un total de aproximativ 200.000 (două sute de mii!!) de voturi „reglate” la nivel național, care, în cazul in care se reglează între partide, pot însemna diferențe de 400.000 de voturi!!! Cum așa?

    De exemplu, dacă un partid ia 100 de voturi și altul tot 100, dacă iei de la unul 10 și pui la celălalt (doar 10!), unul va avea 90 de voturi, iar celălalt 110, diferența fiind de 20 (douăzeci de voturi), adică de (țineți-vă bine!) 10% din total. Dacă aveau 50% unul și 50% altul, după ce ai mutat 10 voturi, unul va avea 45%, iar celălalt 55%!

    Doar la 10 voturi în medie pe secție! La 30 de voturi în medie pe secție, voturile mutate, „tranzacționate”, pot ajunge la peste 1,2 milioane, ca diferență! Adăugați la aceasta modificările pe voturile anulate sau pe „nule” și veți vedea adevărata proporție a carastrofei!

    La alegerile europarlamentare chiar asta a făcut STS! A luat/pus cu mâna (prin Program) voturi de la anulate/ nule și între partide politice astfel încât să doboare PSD, să nu bage ALDE în prag, să crească Pro Sistem, UDMR și PMP, astfel încât să depășească pragul.

    Adevărata proporție a furtului nu o putem vedea decât dacă s-ar face o numărătoare paralelă din toate Secțiile de votare, inclusiv a celor din Diaspora. Așa cum am spus, după condamnarea lui Dragnea, PSD-ul nu mai are interesul să o facă, fie și măcar aproximativ, pentru că ei ar putea intra în posesia tuturor, sau aproape tuturor PV din secții. ALDE poate ajuta la completare.

    Însă, in momentul in care, după condamnarea lui Dragnea, PSD a fost capturat de Sistem și, a doua zi după alegeri, Codrin Ștefănescu a fost schimbat din funcție, o eventuală numărătoare paralelă a fost blocată. Așa cum v-ați dat seama, schimbarea lui Codrin Ștefănescu era „necesară” pentru a acoperi frauda enormă! Degeaba îl condamna Sistemul pe Dragnea, dacă nu neutraliza și Secretarul General care ar fi putut în trei zile să dovedească furtul!

    Așa cum am spus, informațiile mele, actuale, sunt că au fost „tranzacționate” peste un milion de voturi! Enorm! Cea mai mare fraudă de după ‘89!

    Gelu VIȘAN, Facebook

  24. Pare incredibil dar este foarte posibil:

    Cum l-a executat Dăncilă pe Dragnea

    Motto: „Fereşte-mă Doamne de prieteni, că de duşmani mă feresc singur!” (Proverb românesc)

    Evenimentele dureroase, despre care o să scriu în această postare, s-au întâmplat în ultima lună, dar nu am vrut să scriu despre ele până acum, când moțiunea a fost respinsă. Oricum nu puteam scrie pentru că am fost blocat o lună. Totul a început de la Radu Mazăre. De la aducerea lui Radu Mazăre; sau, mai corect, de la Referendum.

    Cu ceva timp în urmă, SIE, prin directorul Vlase, i-a spus Vioricăi Dăncilă că Iohannis îl vrea pe Mazăre adus în țară în cătușe, înaintea Referendumului, pe modelul Popa, al lui Băsescu, pentru a sensibiliza opinia publică împotriva „corupților” și pentru a mobiliza electoratul. Tot Pahonțu și Vlase îi spuseseră să nu facă secții separate la Referendum, pentru că lui Iohannis îi era teamă că nu se va face Cvorumul, iar Dăncilă fusese de acord. În schimbul aducerii lui Mazăre, Vioricăi Dăncilă i-a fost promisă funcția de Președinte al PSD și că va fi acceptată de Servicii ca și candidat al PSD la Prezidențiale, iar lui Birchal i s-a promis funcția de ministru plin al Justiției.

    Dacă Dăncilă era de acord cu acest plan, Iohannis îl va condamna cu executare pe Dragnea, cu condiția ca PSD să facă pace cu Statul Paralel.

    Atunci când mi s-a spus, târziu în noapte, am avut o singură întrebare:

    – Bine, bine, dar pe Dăncilă cine a recomandat-o, nu poate să o facă să nu-l bage pe Dragnea în pușcărie și să vândă PSD-ul Securității?

    Arsene, de la Neamț, zicea că era „fată” bună, iar acum își dă cu pumnii în cap, nu mai ascultă decât de Pahonțu/Helvigh, de Iohannis și de Vlase.

    Am stat mult în cumpănă dacă să-i spun sau nu lui Dragnea, am solicitat să ne vedem, ne-am văzut, dar nu am vrut să-i arunc partidul în aer înainte de alegeri, mai ales că știa de Trădarea lui Dăncilă, pe speța Toader. Speram că va reuși să ia 30%, atât cât aveau în sondaje, iar atunci Dragnea scăpa de pușcărie, nici nu credeam că Securiștii vor folosi SOFTUL în halul în care l-au folosit- să tranzacționeze peste un milion de voturi- și oricum nu prea avea ce să facă, decât să-și bubuie toată campania.

    La aceasta s-au adăugat multe trădări ale oamenilor pe care i-a pregătit dinainte Dăncilă și care trebuiau să obțină un rezultat prost, pentru ca Dragnea să fie executat.

    I-am spus însă multe lucruri cu caracter confidențial: care sunt punctele slabe ale Sistemului, cum poate fi destructurat. După discuția cu Dragnea am fost convins că războiul lui cu Sistemul nu este de Paradă, credea la fel de mult ca și mine că poate fi învins. Sincer, am și acum o strângere de inimă că nu i-am spus, poate ar fi reușit să facă ceva, nu știu ce, poate își dădea demisia și numea un înlocuitor, nu știu.

    Cert este că, imediat după ce au furat PSD-ului multe sute de mii de voturi, peste 700:000, Statul Paralel l-a condamnat pe Dragnea și și-a pus planul cu Dăncilă în aplicare. Sistemul s-a ținut de cuvânt și a pus-o pe Birchal ministru plin la Justiție, după ce l-a extras în timp record, ilegal, pe Mazăre.

    Mai mult, Sistemului îi este frică că Dragnea va fi eliberat curând și i-a spus lui Dăncilă să organizeze rapid Congresul, pentru ca acesta, atunci când va fi în libertate, să nu mai poată revendica funcția de președinte al PSD, și totodată să rupă partidul de el, punând tot rezultatul PSD în seama lui Dragnea și a lui Vâlcov, proaspăt trimis în control judiciar, la Slatina, fix înainte de Congres, Dăncilă încercând să neutralizeze în acest fel orice influență a lui Vâlcov în Guvern și PSD.

    După ce l-a executat pe Dragnea, l-a executat și pe Vâlcov, pe care-l vrea în pușcărie. Mai urmează două nume importante din PSD, care i s-au opus.

    În schimb, Sistemul i-a promis o candidatură liniștită la Prezidențiale. Care este strategia echipei Helvigh/Pahonțu? Ei știu că Dăncilă nu va intra în turul doi, Iohannis va intra cu Kovesi sau Cioloș, la ora aceasta fiind Kovesi. Vă reamintesc că USR/PLUS, sprijinit de Coldea, are prima șansă în fața lui Iohannis, în cazul acesta voturile PSD fiind vitale pentru Iohannis. Rolul lui Dăncilă este acela de a cere în turul doi votanților PSD să-l voteze pe Iohannis, după modelul Iliescu-Vadim. Cert este că Iohannis nu poate ieși președinte fără voturile PSD, iar Dragnea ar fi făcut orice ca și candidatul PSD să între în turul doi, cel care ieșea afară din primul tur fiind Iohannis.

    Astăzi am scris că viitorii candidați sunt: Iohannis, Kovesi, Dăncilă și Tăriceanu. În turul doi vor intra Iohannis și Kovesi, iar a doua zi Dăncilă va cere votanților PSD să-l voteze pe Iohannis. Acesta este motivul real pentru care echipa Helvigh/Iohannis/ Pahonțu l-a executat pe Dragnea, au pus-o pe Dăncilă, au numit-o pe Birchal și și-au doborât moțiunea, prin neimplicarea lui Pahonțu, care ar fi putut să o treacă. În cazul în care moțiunea trecea, Dăncilă nu mai ajungea președinta PSD și nici candidat la prezidențiale, Iohannis nemaiavând nici un control asupra PSD-ului.

    Viorica Dăncilă, pentru a fi președinte al PSD, l- a vândut echipei Helvigh/ Pahonțu/ Iohannis pe Liviu Dragnea. De ce? Scriam la un moment dat, în urmă cu două luni, că i s-a umflat capul și a trădat. Dăncilă știa că după alegeri, Dragnea va pune în discuție mandatul său, pentru motivul că a pactizat cu Sistemul prin Pahonțu/ Vlase, și atunci l-a vândut ea pe Dragnea.

    În acest moment PSD-ul a devenit un partid al Sistemului – aripa Pahonțu/ Helvigh-și a renunțat la războiul cu Statul Paralel, în înțelegere fiind și alte elemente, de la exploatarea de gaze până la pacea cu Multinaționalele, precum și multe altele, pe care o să le vedeți; curând, România va deveni și mai mult o Colonie.

    Cum era proverbul românesc? „Fereşte-mă Doamne de prieteni, că de duşmani mă feresc singur!” Liviu Dragnea a fost băgat în pușcărie fix cu sprijinul omului pe care l-a scos din anonimat, pentru că nici dracu nu auzise de ea până când a pus-o Premier: Viorica Vasilica Dăncilă.

    Gelu VIȘAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button