X

ROMÂNIA FERICITĂ: FMI cere renunțarea la creșterea salariilor și a pensiilor, iar PNL anunță concedieri masive

Foto: mogicons. com

Va mai amintiti de Oana Maria Bogdan, cea care spunea ca oamenii vor fi mult mai buni cand vor renunta la proprietăți și vor trăi în grupuri în loc de cupluri?

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Comentariul Oanei-Maria Bogdan (membra în conducerea centrala a partidului lui Dacian Ciolos) se incadreaza perfect în Doctrina Illuminati a Noii Ordini Mondiale

De curand ne-a spus si cum guvernarea USR PLUS va creste starea de bine a romanilor. Iata ce putem citi la Oana Bogdan, ”roata motrice” a PLUS: Programul politic al formațiunii este realizat după un model bazat pe creșterea stării de bine a oamenilor mai degrabă decât pe productivitate și creștere economică de pe HotNews:

Oana Maria Bogdan, lidera PLUS care a declanșat un val de reacții în martie după ce a vorbit de ”renunțarea la proprietate” spune că programul PLUS este construit pe ”un model bazat pe creșterea stării de bine a oamenilor mai degrabă decât pe productivitate și creștere economică”.
”Fiecare dintre noi trebuie să aibă grijă de mediul înconjurător, dar rolul cel mai important îl joacă politicul. Vestea proastă e că ne confruntăm cu o criză de sistem: modelul bazat pe creștere economică infinită pe o planetă cu resurse finite și-a atins limita” a scris pe Facebook, de Ziua Mediului, Bogdan, despre care Dacian Cioloș spus în trecut că ”a fost și este roata motrice în jurul căreia s-a construit echipa executivă care a dat formă și substanță proiectului politic RO+ devenit, mai apoi, PLUS”.
”Vestea bună e că un model bazat pe creșterea stării de bine a oamenilor mai degrabă decât pe productivitate și creștere economică (ce deseori nu se reflectă în calitatea vieții) este posibil, dar doar dacă există #voință #politică. Programul politic al PLUS este construit în sensul acesta. Dar mai vorbim noi despre asta…”, mai notează Oana Maria Bogdan, membră a conducerii PLUS.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2097999863830478&id=100008614542652

Tot ce spune ea pare de bine, daca n-ar fi de antihrist.

Dar cum ea e roata motrice, inseamna ca intregul partid PLUS vede astfel o Romanie fericita. Si foarte probabil de asemenea si USR, adica aliatii din alegeri.

Dar pentru a se ajunge la un asemenea grad de fericire, gloata trebuie ajutata, caci fiind gloata, nu pricepe. Pentru aceasta exista tot soiul de instrumente, inclusiv financiare. Astfel, conform Adevarul, FMI a comunicat recent romanilor ca cresterea pensiilor si a salariilor bugetarilor nu-i buna, iar taxele pe banci sunt rele.

Ca sa fie si mai bine, PNL pluseaza si anunta ca in timpul guvernarii sale vor avea loc concedieri masive.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

18 comentarii

    1. Lasa-ne cu discursul pentru idioti pe care ni l-a servit FMI.

      Sa ne fie rusine ca nu suntem in stare sa recunoastem valoarea. Adevarul este ca in ultimii ani PSD a facut singura incercare coerenta de iesire din starea de colonie a occidentului. Da, au avut curajul sa-l asculte pe un profesor de la ASE, Cristian Socol, care a structurat programul “wageledgrowth” – o strategie de creștere economică ce are la baza creșterea salariului dar care se foloseste de investitii in infrastructura si industrii cu valoare adaugata mare (de asta au facut si fondul de dezvoltare – ca sa aiba cu ce), atragere de investitori (sa recunoastem ca acum Romania este aproape paradis fiscal) si multe altele in paralel cu o taxare reala a profitului – in special la cei care-l ascund, adica multinationale (numai asta daca s-ar aplica si am iesi din deficit bugetar).

      Pentru cei care au lipsit si nu stiu ce se intampla in politica va aduc la cunostinta ca USR=PNL=PMP= noua ciuma rosie. Acestia sunt adevaratii comunisti si daca romanii nu vor fi atenti se vor instala curand la putere. Stiu ca nu ne putem opune valului de sclavagism tehnoglobalist dar, sincer, speram s-o faca ceva mai tarziu dar romanii au dovedit ca sunt mai spalati pe creier decat ma asteptam.

      Dumnezeu cu mila

    2. Dar Romania este printre primele două tari din UE la crestere economica in ultimii ani. Si atunci asta trebuie să se vada si in buzunarele romanilor, corect ?

      1. Si nu se vede?
        – medicii au salarii de peste 3 ori mai mari
        – cadrele didactice de peste 2 ori mai mari
        – administratia publica intre 1,5 si 2 ori mai mari
        – muncitorii din constructii au salarii cu 15-30% mai mari datorita masurilor fiscale
        – pensiile au crescut cu peste 11% in termeni reali (ca putere de cumparare – dupa ce a fost dedus efectul inflatiei)
        – au fost cresteri semnificative si la militari, MAI etc

        Datorita acestor cresteri si celelalte companii vor trebui sa mareasca salariile daca nu au facut-o deja.

        Sigur ca spalarea pe creier functioneaza bine. Am intalnit persoana din administratia publica cu salariul dublat care se plangea ca de fapt castiga mai putin pentru ca pe de alta parte inflatia a crescut preturile. Si omul era sincer.

        Asta este. Sunt destui idioti, bine intentionati de altfel, care ne vor conduce spre maretele culmi ale comunismului.

    3. Romania e o tara bogata in resurse, numai ca aceasta bogatie a ajuns in ghiarele unor mafioti internationali. Cam asa se intampla in Africa, tarile sunt bogate in minereuri si diamante, iar oamenii mor de foame sau se razboiesc intre ei.

  1. Oana Bogdan nu vorbeste de capul ei, ci este portavocea unei oculte. Referitor la ce spunea despre animalele ce nu tb sacrificate pt mancare:

    Paris: Marș pentru închiderea tuturor abatoarelor din Franța; Partidul Animalist, printre susținătorii protestului

    Sute de activiști, chiar mii, după cum au anunțat organizatorii, au defilat, sâmbătă, la Paris, solicitând închiderea tuturor abatoarelor din Franța, anunță Agerpres, citând AFP.

    Potrivit sursei ciatate, protestatarii au purtat pancarte pe care erau desenate găini, rațe, gâște, vaci și porci și pe care se puteau citi mesaje precum „în spatele fiecărei bucăți de carne se află o ființă sensibilă”. Protestatarii au strigat sloganuri precum „Coșmarul trebuie să înceteze, să închidem abatoarele” sau „Opriți sângele vărsat!”.

    „Ne aflăm aici pentru a susține că dacă un individ este diferit de noi nu valorează mai puțin. În ziua de astăzi, plăcerea noastră gustativă valorează mai mult ca viața animalelor”, a declarat, pentru AFP, Hugo Bouxom, reprezentantul Asociației L214.

    „Marșul roșu”, denumit astfel după culoare tricourilor purtate de manifestanți, a reunit între 3.000 și 4.000 de persoane, potrivit organizatorilor. Drapele cu însemnele Partidului Animalist și ale asociațiilor care luptă pentru drepturile animalelor, precum L-214, care a chemat oamenii la protest, Action Antispéciste sau One Voice, erau, de asemenea, vizibile deasupra procesiunii.

    De mai multe luni, scrie AFP, actele de vandalism și incidentele împotriva fermelor se multiplică, dar și împotriva măcelăriilor și comerțului cu produse din carne.

    1. Reîntoarcerea la Păgânism: De la Oana Bogdan la teroristul din Christchurch
      Mare rumoare stârneşte Oana Bogdan, consiliera lui Dacian Cioloş, cu declaraţiile ei aiuritoare despre desfiinţarea proprietăţii, viaţa în grupuri nu cupluri, efectele devastatoare ale pârţului asupra sănătăţii planetei etc.
      https://evz.ro/oana-bogdan-christchurch.html
      Asta este o super-feminista tunata si pregatita de cursa in laboratoarele high-tech ale NOM.

  2. Problema e ca toti sant la fel, atata timp cat servesc oricarui partid sau sistem, doar ca ne dau impresia ca sant unii mai buni decat altii! Pleaca ai nostrii vin ai nostrii, noi ramanem tot ca ……! Trebuie sa vina din nou criza care au programat-o de mult! Acum au toate sant pregatite, terenul e fertil , papa si-a facut datoria, ai nostri inghit galusca si uite asa ne trezim ca dintr-o tara Ortodoxa pt care stramosii nostrii si-au dat viata, am ajuns sa ne vindem si Tara si Credinta! Trist dar adevarat! Ce răspuns vom da inaintea Domnului la Judecată? Ne vor judeca Sfintii!!!!

  3. Din citirea Protocoalelor Inteleptilor Sionului, extragem urmatorul fragment: “Tot aurul lumii va fi in mainile noastre…”

    Adica, pana la instaurarea antihristului, tot aurul din lume va fi in mana finantei mondiale.
    De aici si prosteala cu redistribuirea resurselor si grija fata de mediu.

    Prin urmare, o tara realmente bogata si cu un real potential precum Romania, trebuie tinuta in saracie lucie, pentru a se renunta usor si in schimbul a mai nimic, la uriasele ei resurse.

    Cand esti in mocirla pana peste cap, iti vinzi tot ce ai de valorificat, sau renunti de buna voie, daca nu e cine sa cumpere avutia ta, caci nici impozit nu vei mai fi capabil sa platesti.

    Atunci, omul simplu va spune: decat sa platesc atatea impozite si atat de mari(pentru ca ele vor creste gradual), mai bine renunt la tot, sa nu mai fie pe numele meu.

    Aici deja ne incadram la un alt paragraf din Protocoale si anume: “Abolirea proprietatii private.” – abolire care nu se va mai face cu baioneta si deportarea in gulag ci, prin instrumentul numit “impozit”.

    Iar gloata, e dresata. Nu ati auzit pe multi strigand: “sa plateasca toti impozite, inclusiv Biserica!”.

    1. Bai om-ule,

      Atunci cand afirmi ceva este bine sa ai si argumente. Spune-mi te rog cu subiect si predicat ce au furat cei din actuala coalitie in ultimii 2 ani si jumatate. Si nu te intreb de forma. Chiar vreau sa stiu.

      Iar daca vei ajunge la concluziaa ca nu poti justifica “enorm”-ul pe care-l sustii atunci pune-ti neuronii in functiune si incearca sa intelegi cum ai ajuns la concluzia asta si daca nu cumva ti s-a inoculat aceasta idee si cu ce scop.

      Poate reusesti pana la urma sa afli ce inseamna de fapt comunismul si cine-i raspunzator de reinstaurarea lui in Romania de astazi. Iti dau un pont ca ar fi USR impreuna cu ceilalti din opozitie dar as prefera sa ajungi singur la aceasta concluzie pe baza faptelor si nu a unor idei vehiculate in spatiul virtual.

      1. PSD a furat începând cu împușcarea lui Ceaușescu! Înainte aveam industrie, acum ce mai avem? Mai producem noi ceva? Avem numai multinaționale! Străine, evident! Țăranul nu este lăsat să aibă porcii lui! Pădurile cine le taie și cine-i lasă? Cine execută ordinele, poate chiar ca să scape de pușcărie? Toți sunt o apă și un pământ! Opoziția este mai rea decât hoții de la PSD! Unii au furat țara, iar alții vor să ne fure sufletele! Hoții strigă hoții!

        1. Te-am intrebat concret “Spune-mi te rog cu subiect si predicat ce au furat cei din actuala coalitie in ultimii 2 ani si jumatate. ” iar tu raspunzi cu lozinci.

          Toata clasa politica este raspunzatoare de dezastrul Romaniei insa ar fi lipsit de onestitate daca nu am recunoaste meritul celor celor care au condus de la alegerile din 2016.

  4. PNL si USR se lupta pe ciolan! Nu e evident? Vor si ei “sa rontaie” putin si nu le mai ramanea mare lucru ca “rontaia” PSD-ul. De-asta s-au agitat atat ca “PSD fura”! LE ESTE SI LOR FOAME!! Acum or sa fure PNL si USR, doar ca or sa mascheze si or sa faca propaganda ca la ei nu exista coruptie (parca Ceausescu nu avea propaganda? sau altii inaintea lui?). Multi or sa creada asta, cum deja sunt care chiar cred! (odata venita Lumina in lume, oamenii au iubit mai mult intunericul / minciuna; le plac povestile…)

  5. USR+PLUS+PRO ROMANIA+PNL= politicieni 100% dresati ca in “lumea civilizata”, 100% slugi, dar slugi care se bat intre ei care sa serveasca pe zionisti mai bine.
    Intr-adevar, PSD a facut multe lucruri bune, salariile aproape le-a dublat si au incercat sa faca ceva cu tara asta –si destule le-au iesit–; asa e, si eu am avut discutii cu profesori care, dupa ce s-au vazut cu salariul marit considerabil, continua sa atace PSD, chipurile, ca le-ar fi marit dar au marit si preturile, si de fapt PSD ar fi micsorat salariile.

    Dintre toate partidele, USR cred ca e favoritul zionistilor, astia sunt VARZA.
    Binenteles, daca iese PSD de la guvernare, celelalte partide taie salariile imediat dar, surprizza, tampitii vor urla ca e un lucru bun, ca bine e sa ne taie salariile si, evident, o perioada vor arunca toate insuccesele lor pe spinarea PSD.
    FMI= organizatia zionistilor in proportie de 100%

    1. Sa nu punem totul la gramada ca iese ghiveci si nu mai intelege nimeni nimic. Au fost si sunt doar cateva zeci de indivizi, cu puternica sustinere externa, avand origini incerte si trecut dubios, care au vandut Romania.
      In 2007, Shimon Pers confirma ca au cumparat Romania, oare de la cine?
      https://www.youtube.com/watch?v=wgsYOsv-lCI
      Mihai Răzvan Ungureanu a fost între anii 2004-2007 a fost ministru de externe al României si director al Serviciului de Informații Externe al României între anii 2007-2012 și 2015-2016.
      https://ro.wikipedia.org/wiki/Mihai_R%C4%83zvan_Ungureanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button