X

Soția lui Cioloș vrea cursuri de mindfulness în şcoli. Adică RUGĂCIUNE la DRACI

Foto: https://www. abc.net.au/news/2019-06-03/meditation-hailed-as-important-tool-for-helping-kids-with-stress/11168336

In vara anului trecut, sotia lui Dacian Ciolos ne promitea ca se va ruga printr-o tehnica budistă mindfulness pentru România. Se pare ca a avut succes, dovada fiind rezultatul dezastruos al Referendumului din toamna si succesul Alegerilor-Referendum din mai.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Despre mindfulness cititi va rugam mai multe la:

SUNTEM “SALVAȚI”! Valérie Cioloş-Villemin se va ruga printr-o tehnica budistă mindfulness pentru România

Aceeasi rugaciune la draci o vrea Valérie Cioloş-Villemin si in scoli. Iata ce putem citi pe Adevarul:

Valerie Cioloş, soţia preşedintelui, PLUS Dacian Cioloş, proprune, într-o postare pe pagina personală de Facebook, introducerea de cursuri de mindfulness în programa de şcolară, pentru a-i ajuta pe elevi să facă faţă stresului şi anxietăţii.

„Stres şi anxietate la copii este o dură şi tristă realitate. În Australia, un copil din 7 are cel puţin un episod de tulburare mintală pe an. Cauzele? Probleme personale, goana după note bune, presiuni de la social media… Mai mult de 50% din condiţiile de sănătate mintale îşi iau rădăcinile înainte vârstei de 12 ani”, scrie Valerie Cioloş pe Facebook.

Ea consideră că „a introduce Mindfulness în programa şcolară este o modalitate de a adresa această realitate şi de a dezvolta abilităţile relaţionale şi de rezilienţă la viitori adulţi“.

Valerie Cioloş Villemin susţine deja cursuri de mindfulness şi este trainer autorizat de MBSR® – Programul de Reducere Stresului prin Mindfulness, Massachusetts University, USA.

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

11 comentarii

  1. Mda…
    Și totuși, nu din pricina asta a eșuat Referendumul!
    Referendumul, ca și prostia asta ce se vrea băgată pe gât, reprezintă gradul indiferenței, opacității în privința lucrurilor duhovnicești, care par arhaice, perimate, de ne-înțeles….știți pe câți aș lua la palme, indiferent de vârstă atunci când îi văd cum își fac cruce?
    Pe majoritatea!
    Alungă muște ”evlavios” și se supun unor ritualuri în Biserică, nu unor Taine!
    Să fiu eu sănătoasă de la câți am auzit în privința Învierii….”ce mă? a venit de-acolo cineva să spună că există CEVA dincolo?!” și mai și râd ca proștii!
    Dar mă opresc…lumea e pregătită, fezandată să-l primească pe Antihrist…datorită a ceea ce au înăuntru și lucrează și în afară!

  2. Tampita asta de Valerie Viledraci-berelagard-bivolaru cred ca se crede, asemenea lui Tom Cruise, vreun semizeu, va dati seama, acum o perioada se ruga ea pt toata tara diavolilor.
    Da, asa e, copiii sunt tinta lor, ce sa te chinui cu adultii cand poti strica elevii de la o varsta frageda si, astfel, sa creezi societatea de spalati pe creier si plini de inrauriri diavolesti de la o varsta frageda.
    Chiar si-n zilele noastre, sa spui cuiva de diavol sau de iad e vazut ca o fantezie, sa spui de era varsatorului, reincarnari si toate dracismele posibile e vazut ca trendy, modern si adevarat.

    Dar o sa vada ea ce foc o asteapta, o sa se sature ea de “vai mie, vai mie!”.

    1. Disonanta cognitiva se va termina rau pentru aceste slugi.
      Varujan Vosganian: „Gazele stăpânului miros a parfum. Liderii USR protestează împotriva gazelor din România, care „au gazat” poporul român. Gazele din Franța, în schimb, îi îmbată cu arome”
      https://www.activenews.ro/stiri/Varujan-Vosganian-%E2%80%9EGazele-stapanului-miros-a-parfum.-Liderii-USR-protesteaza-impotriva-gazelor-din-Romania-care-%E2%80%9Eau-gazat-poporul-roman.-Gazele-din-Franta-in-schimb-ii-imbata-cu-arome-156443

  3. Și papa are ca țintă generațiile mai tinere..ca și d..na Valeria. .ca si activistiiproprii LGBT, toti își întind lațurile asupra copiilor..mulțime de lupi vor sa distrugă totalmente acest neam..vor sa dispară nația românească. .iar apărătorii, din toate categoriile de cetățeni suntem slabi,dezorientati,fără liantul unității, ,așteptăm, acceptam,mai vorbim uneori fără a fi auziți și iar așteptăm…trist,dureros. .

  4. Dracoaica asta a lui ciolos nu-i poate fi sotie,ciolos fiind divortat.Apoi,amandoi sunt nebotezati(neortodocsi).Asa cred.Va dati seama cine a ajuns sa ne conduca?!O sleahta de nebotezati:joianis,ciolosoaica asta,usr-ul.Se intorc domnitorii nostri pravoslavnici in morminte…

    1. Astia au fost votati de jumatate dintre romani,ce va mirati?Sa ma iertati ,o mare parte din vina ,la fel ca si noi ceilalti,o poarta si Biserica Ordotoxa.De 30 de ani clerul BOR a privit de pe margine cum ONG-uri ,politicieni si media sapa la temelia noastra ortodoxa.Rezultatele le culegem astazi.Vedem cum generatia pe care trebuia sa o crestem si sa o educam crestineste voteaza cu anticristii.Si aici e numai vina noastra,a celor care le-am dat viata.

  5. De ce are această optiune? A incercat să se roage prin rugăciuni ortodoxe şi a fost dezamăgită? A dezamagit-o Hristos? Sau nici macar nu vrea sa ştie ce e cu Hristos? De ce sa-i smintească pe copii înainte ca aceştia să afle despre Hristos? Să nu vă atingeţi de copii, că iadul vă mănâncă!

  6. Muult tupeu si obraznicie! Nici o picatura de omenie, de firesc.Un desavursit prost-gust si proasta crstere sa vrea cineva sa-si impuna parerile, gusturile, optiunile , etc cu forta altora di cu atat msi grav , copiilor. Nici macar nu este romanca , nici ortodoxa:cum de indrazneste sa vrea ea ceva in tara altora?! Cata nemernicie!

  7. Pentru că oamenii refuza să se mai roage la Dumnezeu, atunci li se va da sa se inchine la draci, ca pedeapsa !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button