X

SUNTEM "SALVAȚI"! Valérie Cioloş-Villemin se va ruga printr-o tehnica budistă mindfulness pentru România

de null


Iata ce putem citi la Soția lui Cioloș cheamă românii la MEDITAȚIE și rugăciune în stil oriental. Tehnica pentru „România mea dragă” de pe EVZ:
 

Soția fostului premier Dacian Cioloș invită românii să se alăture unei meditații de tip oriental pe care o va practica, luni seara, pentru a „îndrepta Stare de Prezentă către România mea dragă, să fie trează, respectată și îndrăgită”. Mindfulness este o adaptare a metodelor de meditație orientale la modul de viață occidental, o metodă de reducere a stresului și durerii.
Soția fostului premier Dacian Cioloș, Valérie Cioloş-Villemin a anunțat, pe Facebook, că astăzi, între orele 20.55 și 21.25, „voi practica o tehnică formală de Mindfulness și îndrepta Stare de Prezentă către România mea dragă, să fie trează, respectată și îndrăgită”. Ea precizează că va face acest lucru „la unison cu alți practicieni de Mindfulness”. „O rugăciune sau o simplă și frumoasă intenție, emisă în liniște este la fel, foarte binevenită. Vă alăturați?”, întreabă Valérie Cioloş-Villemin.
Așa cum reiese din descrierea Mindfulness, făcută pe site-ul traininguri.ro, „introducerea termenului în mainstream-ul gândirii occidentale îi este atribuită lui Jon Kabat-Zinn”. „Acesta din urmă, a integrat și adaptat metodele de meditație orientale la modul de viață occidental și a creat o metoda proprie de reducere a stresului și durerii prin tehnici de mindfulness”, arată sursa citată.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

 
Conform KHASTALIA:
 

Valérie este trainer autorizat al programului de Reducere Stresului prin Mindfulness (MBSR®), fiind certificată de către University of Massachusetts Medical School, instituția unde a fost fondată această metodă recunoscută în toată lumea şi folosită cu succes în medicină, educație sau în mediul de business.
Cu o triplă formare universitară în științele vieții, dezvoltare socio-economică și științe economice, și cu un doctorat despre restructurarea economiilor în tranziție, Valérie a lucrat întâi ca cercetător și, mai apoi, ca practician în evoluția sistemelor socio-economice şi adaptarea actorilor economici la un mediu de afaceri în schimbare. Timp de 4 ani, și-a adus contribuția la procesul de reformă din Republica Moldova, unde a coordonat biroul Agenției Universitare a Francofoniei (AUF).
În tot acest timp, a fost preocupată nu doar de procesul schimbării la nivel de societate, ci și de schimbarea și reziliența la nivel de individ. Dupa 15 ani de practică personală, a hotărât să se dedice în totalitate acestei pasiuni și s-a format ca trainer autorizat al programului de Reducere a Stresului prin Mindfulness (MBSR®) în cadrul cursurilor organizate de University of Massachusetts Medical School. Folosește în mod curent tehnicile pe care le predă în viața personală, atât din considerente de igienă mentală, cât și din datoria pe care consideră că o are ca trainer față de participanții la atelierele ei.
În paralel, Valérie compune și cântă sub pseudonimul Yohanna Grace, o pasiune din copilărie reactivată și trăită astăzi ca o experiență de creativitate și auto-depășire.

 

Acel fondator Kabat-Zinn este evreu:
https://en.wikipedia.org/wiki/Jon_Kabat-Zinn
Asadar, sotia se invarte in aceeasi zona cu sotul:
Gregorian Bivolaru: „Dacian Cioloș a practicat yoga în cadrul școlii MISA”
Iata insa care este adevarul despre yoga:
AUDIO: Ioan Vladuca – DEMONIZAREA sufletului prin YOGA
Cuviosul Serafim Rose: “ORTODOXIA ȘI RELIGIA VIITORULUI”.
Yoga pentru sănătate = poartă pentru draci
YOGA SATANICA. Interviu video cu OSHO: Distrugeti casatoria / Eliberati copiii din familii / Creati un om nou / Sfantul Duh e organul genital cu care Dumnezeu a violat-o pe Fecioara Maria
Nu exista yoghini crestini si nici chakre crestine
Altfel spus, ea se roaga la draci…

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

 1. De ce nu poate fi teraformată planeta Marte?
  Oamenii nu vor putea trăi confortabil pe planeta Marte, dacă vor ajunge acolo vreodată, potrivit unui studiu publicat în Nature Astronomy şi citat de The Independent. Descoperirea ar putea reprezenta o lovitură grea pentru NASA şi companiile private care vor să colonizeze planeta roşie.
  Visul omenirii este ca într-o bună zi să pună piciorul pe Marte. Fantezia nu se opreşte aici: oameni de ştiinţă, antreprenori privaţi şi agenţii spaţiale internaţionale iau în calcul chiar o colonizare a planetei roşii.
  Pentru acest lucru, însă, ar fi nevoie ca Marte să fie transformată într-o planetă asemănătoare Pământului, ceea ce savanţii numesc „teraformare”. Asta ar presupune ca Marte să aibă o atmosferă precum cea de pe Terra şi temperaturi mai primitoare. Mult mai primitoare.
  În prezent, Marte este un deşert extrem de rece, cu o temperatură medie de minus 60 de grade Celsius şi chiar minus 125 de grade în zona polilor. E adevărat că roverul Curiosity a măsurat în unele zile temperaturi de plus şase grade Celsius, dar trebuie precizat că în timpul nopţii, se poate ajunge şi la minus 73 de grade, potrivit space.com. În plus, Marte are o atmosferă de o sută de ori mai rarefiată decât cea a Pământului.
  Problema e că pe planeta roşie nu există suficient dioxid de carbon, pentru a permite atmosferei să devină suportabilă pentru oameni, potrivit noului studiu. Cercetătorii cred că am putea obţine cel mult jumătate din necesar şi că am putea creşte temperatura de la suprafaţă cu mai puţin de zece grade Celsius. Ceea ce este insuficient pentru ca oamenii să poată locui pe Marte la fel ca pe Pământ.
  De-a lungul timpului au existat mai multe propuneri din partea savanţilor şi a unor antreprenori mai mult sau mai puţin excentrici. Patronul companiei SpaceX, Elon Musk, de pildă, propune detonarea unor arme termonucleare la polii planetei, pentru a determina îngroşarea atmosferei.
  http://www.descopera.ro/stiinta/17381442-de-ce-nu-poate-fi-teraformata-planeta-marte

 2. Pentru ca mai tinem minte…:
  “Villemin Marie și Eduard Maya
  Numele complet al soției lui Dacian Cioloș este Villemin Valerie Denise Marie.
  Ȋn 1999, ea își avea domiciliul pe strada Trivale din Pitești.
  Un an mai târziu, Dacian Cioloș și Villemin Marie s-au căsătorit.
  Ȋn 2013, doamna Villemin, fost cercetător la Montpellier SupAgro, dar și director la Agence Universitaire de la Francophonie (filiala din Republica Moldova), compunea texte pentru melodiile interpretate de cuplul Edward Maya & Vika Jigulina. A fost un moft artistic sau o favoare între prieteni?
  Doi ani mai devreme, presa dezvăluise că Eduard Maya este adept al MISA. Ȋn septembrie 2011, el a fost surprins de fotoreporteri în timp ce participa la deschiderea oficială a noului sezon de cursuri MISA.
  A negat atunci că ar fi adeptul lui Gregorian Bivolaru și a spus că a învățat să facă yoga de la… Sting. Ȋn aprilie 2013 însă, Eduard Maya a fost fotografiat din nou, în timp ce medita în spirala MISA de la Băile Herculane.
  Colaborarea dintre Eduard Maya și Villemin Marie s-a concretizat, în același an, pe plan artistic.
  E doar o altă coincidență, veți spune…
  Ce înseamnă „MINDFULNESS – TRAININGS ROMÂNIA” și în ce constau „exercițiile și tehnicile aplicabile în viața fiecăruia”?
  MINDFULNESS – TRAININGS ROMÂNIA nu există oficial, în acte, nefiind înregistrată nici ca societate comercială, nici ca ONG.
  Cei patru reprezentanți ai MINDFULNESS – TRAININGS ROMÂNIA sunt soția actualului premier al României și alte trei persoane care au legături strânse și dovedite cu MISA.
  Col. (r) dr. Florin Lazo este analist de sisteme informaționale și operații militare și co-autor al lucrării „Activitatea statelor majore în viziunea forțelor armate NATO.”
  A fost unul dintre purtătorii de cuvânt ai MISA și este asociat la SC SANTO RAPHAEL SRL, cea care deține „Steaua Divină”, o afacere cu terapii și produse naturiste (printre care și tehnici Ayurveda sau afrodisiace). SC SANTO RAPHAEL SRL a fost înființată, în 2002, de Ciuciulete Petre-Daniel, unul dintre locotenenții lui Bivolaru.
  Dr. Dragomirescu Andreea este asociată la SC RAPHAEL MEDICA SRL, iar dr. Vânatoru Alexandru – fost asociat. Amândoi fac parte din echipa de medici „Steaua Divină” și au participat, în calitate de „vorbitori și invitați”, la „Congresul internațional de yoga”, organizat la București, în decembrie anul trecut, de Federația Internațională de Yoga și Meditație – ATMAN (înființată sub patronajul lui Gregorian Bivolaru) și găzduit de MISA – Mișcarea pentru Integrare Spirituală în Absolut.
  Singura informație a ANP, o adresă de mail
  Dorind să aflăm direct de la părțile implicate ce este MINDFULNESS – TRAININGS ROMÂNIA și ce rol joacă aici soția actualului premier al României, am contactat-o telefonic pe dr. Andreea Dragomirescu.
  Singura informație furnizată de domnia sa în legătură cu MINDFULNESS – TRAININGS ROMÂNIA a fost aceea că „am început activitatea de curând” și „doar dl. Lazo poate oferi mai multe date despre asta, atunci când se va întoarce în țară”.
  Despre prezența doamne Villemin Marie într-o instituție a statului român, în calitate de reprezentant al MINDFULNESS – TRAININGS ROMÂNIA, doamna Dragomirescu nu a dorit să facă nicio precizare.
  Ȋn baza legii privind accesul la informațiile de interes public, ActiveNews a solicitat Adminstrației Naționale a Penitenciarelor să ne comunice cine/ce este MINDFULNESS – TRAININGS ROMÂNIA și în ce a constat prezentarea susținută în cadrul ANP (v. document).
  Răspunsul oficial al ANP la această solicitare este năucitor:
  „în vederea obținerii unor informații suplimentare privind activitățile desfășurate de MINDFULNESS-TRAININGS ROMÂNIA, vă rugăm să vă adresați unuia dintre reprezentanții acestei instituții, domnului Florin LAZO la adresa de e-mail: [email protected]” (v. document).
  Ȋnsă, în răspunsul dat, ANP confirmă încă o dată prezența doamnei Villemin Marie la acel eveniment, în calitate de reprezentant MINDFULNESS-TRAININGS ROMÂNIA.
  Credem că dreptul la libertatea religioasă individuală, unul dintre drepturile fundamentale ale omului, trebuie respectat. Și că fiecare om este liber să se închine la ce zeități dorește și să practice orice activități consideră de cuviință. Inclusiv yoga. Inclusiv în cadrul MISA.
  Ȋn același timp însă, credem că este dreptul cetățenilor români să primească, de la Dacian Cioloș, toate lămuririle necesare în legătură cu acest aspect din viața sa.
  Pentru că transparența e unul dintre principiile ce stau la baza exercitării funcției publice.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button