X

Piciorul tău frumos ispitește. ACOPERĂ-L

Au venit căldurile, se dezbracă fetele. Ca atare, trebuie sa abordam din nou o tema specifica. Legat de ea, vom discuta preponderent despre picioare. Tangential, am mai facut-o dar unii (majoritatea femei) ne-au atacat cum ca noi barbatii suntem vinovati ca ne ispiteste un picior frumos.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

„Vara adoram sa purtam sandalutele delicate care ne fac picioarele sa aiba un aspect extrem de sexy, insa nu doar sandalele vor face ca picioarele noastre sa arate impecabil, ci si atenta grija pe care o acordam pedichiurii pentru ca picioarele noastre sa arate irepsosabil”, scrie in articolul Pedichiura impecabila pe timp de vara de pe Secret Beauty Salon. Asadar, cum e, dragi surori crestine?

Exista acum sapte ani un articol intitulat Dacă piciorul tău sminteşte pe altul, acoperă-l. Nu mai e. Nu stiu de ce. Dar a fost preluat la acea vreme pe saccsiv si astfel a fost salvat. Iata-l:

Vara cu toţii ne plângem de căldură şi invocăm acest motiv pentru a umbla mai dezbrăcaţi. Problema este însă este că se umblă indecent nu numai vara când e cald, ci unele tinere, dar şi unii băieţi, umblă sumar îmbrăcaţi şi iarna, doar ca să îşi etaleze trupurile. Puştoaice din generală până la “doamne” căsătorite deja, umblă pe stradă ca pe podiumul fotomodelelor, îmbrăcate provocator în fuste mini sau colanţi strânşi pe corp şi cu cel mai mare decolteu de pe piaţă. Astfel motivul a devenit pretext.

Hristos acuza pe bărbaţii “pofticioşi” de acelaşi păcat ca şi un notoriu curvar. Dar şi unele femei sunt vinovate fiindcă le oferă priveliştea care îi aprinde spre poftă. Dacă lor se pare, Mântuitorul nu le-a adresat nicio mustrare, să citească mai bine: ”Iar cine va sminti pe unul dintr-aceştia mici care cred în Mine, mai bine i-ar fi lui să i se atârne de gât o piatră de moară şi să fie afundat în adâncul mării. Vai lumii, din pricina smintelilor! Că smintelile trebuie să vină, dar vai omului aceluia prin care vine sminteala” (Mt. 18, 6-7). Femeile şi bărbaţii care astfel sau în orice alt chip smintesc, fac un păcat aproape de neiertat.
Creştinelor, prin îmbrăcămintea indecentă smintiţi pe aproapele mai slab de cuget şi intraţi în categoria de păcate enunţată mai sus. Frumuseţea trupului vostru e “proprietatea” lui Dumnezeu şi prin căsătorie, a soţului. Trupul vostru nu e subiect pentru fanteziile curvarilor! Şi să mă iertaţi de ce voi scrie acum: doar vacile sunt alese la târg după mărimea ugerelor, pentru a găsi un soţ bun nu trebuie să vă etalaţi picioarele şi sânii, ci caracterul nobil, frumuseţea sufletului.
Să revenim şi să argumentăm “teoria” combaterii căldurii de vară prin dezgolire.
Căldura nu se combate prin dezgolire ci prin haine subţiri prin care pielea poate să respire. Fustele lungi de in sau de bumbac răcoresc mai mult decât o fustă mini, unde picioarele stau direct în bătaia soarelui. De obicei puştoaicele şi tinerele necăsătorite umblă mai “sexy”, crezând că aşa vor găsi un soţ bun. Dar, deşi par numai ele de vină, nu e aşa. Cea mai mare vină o au mamele neglijente, care nu au grijă să le educe în duhul decent al creştinătăţii şi nu le pedepsesc când le văd că umblă pe stradă îmbrăcate ca nişte prostituate. Le lasă să meargă aşa şi la şcoală, iar apoi se plâng că un anume profesor sau coleg le-a stricat fata. Nu numai că nu le interzic fetelor lor îmbrăcămintea indecentă, ci ele însele fac tot posibilul ca fata lor să fie la modă, apoi se plâng la Dumnezeu că fiica s-a dus cu un golan, că nu o mai ascultă, că nu mai învaţă ci umblă prin discoteci, că băieţii o consideră o uşuratecă…
Tot din acest motiv bărbaţii nu mai vor să se însoare de tineri pentru că şi aşa au acces gratuit la o mulţime de fete, gata să le cedeze. Tinerii de asta se căsătoresc târziu, după ce s-au săturat de sex şi vor un copil care să îi moştenească, dar din cauza păcatelor apare sterilitatea, apar bolile, cancerul…
Creştino, dacă picioarele smintesc acoperă-le cu o fustă mai lungă, că e mai bine să zică lumea că eşti învechită, decât desfrânaţii să curvească cu tine în minţile şi inimile lor. Şi tu păcătuieşti dacă, din cauza ta, un astfel de curvar a privit cu poftă la formele tale. Dacă ai fi fost îmbrăcată decent, păcatul ar fi fost doar al lui, dar prin dezmăţare, cea mai mare parte din vină o porţi tu. Acoperă-ţi şi sânii, că ei sunt daţi pentru hrana pruncilor pe care femeile de azi nu îi mai doresc, “fiindcă e criză”! Fii o creştină model, nu te lua după gura lumii! Lumea pe toţi îi vorbeşte de rău. Dacă văd o tânără îmbrăcată la modă,  zic că e uşuratecă, dacă văd o adevărată creştină îmbrăcată cuviincios, zic: Uite pocăita!
Un lucru şi mai de plâns e că dragele noastre creştine fac parada modei şi îşi etalează formele şi vin indecent îmbrăcate chiar şi la biserici şi mănăstiri, cu toate că multe din ele ştiu că nu au voie aşa în locurile sfinte. Dragelor creştine, dar şi voi dragi creştini, nu luaţi ca model de comportament actorii sau cântăreţii, fotomodelele şi manechinii, ci pe sfinţii care au bineplăcut lui Dumnezeu. Mamelor şi voi taţilor, educaţi-vă copiii în duhul creştinesc şi nu îi lăsaţi în marea învolburată a televiziunii şi internetului, unde desfrânarea e “cheia succesului”. Nu vedeţi că asta vor să facă ateii din creştini, nişte dobitoace înfierbântate, fără credinţă şi moralitate, fără ruşine şi plini de patimi? Astăzi păcatul e modă, păcatul e la ordinea zilei, iar moralitatea e doar un arhaism, căruia nu-i mai ştim semnificaţia.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

15 comentarii

 1. Femeile tinere din ziua de astăzi fac totul pe dos! Umblă cu toate tâmpeniile de boieli!
  Dar fusta decentă (nu scurtă, nu mulată), unde este? Ori sunt dezbrăcate, ori în pantaloni!

 2. Cate femei mai intra acoperite în Sfânta Biserică astăzi pentru a se ruga? Nici macar preotesele sau fiicele preoților nu mai respecta in majoritatea cazurilor aceasta regulă elementară.

  1. Draga Savonarola la bisericile unde merg eu de obicei vad femeile acoperite pe cap cu esarfe, baticuri, caciuli, palarii, cochete si dragalase si in acelasi timp decente. Procentul celor cu capul descoperit ar fi la vreo 20%, iarna spre 0%! Asadar… mai multe prezente la biserica – pentru o mai buna informare. Tot spre informare (nu ca asta ar trebui sa aiba vreo relevanta, este doar observatia unui pelerin) in Grecia procentul celor acoperite este spre 20%! (la mormantul Sf. Paisie Aghioritul veneau grecoaicele in grup sa se inchine, dar majoritatea nu purtau nimic pe cap). Romancele si rusoaicele / ucrainencele se vad dintr-o privire intr-o biserica din Grecia prin faptul ca poarta baticuri/esarfe (rusoaicele chiar mai mult decat romancele).

  1. Oau!
   Am urmărit filmulețul…pe spatele Crucii cipate, scrie IERUSALIM…deci, se împușcă doi iepuri: 1. dacă vrei să mergi la Ierusalim, accepți pașaportul biometric cu cip și iris-scan-ul (mi-a confirmat cineva…); 2. speculând evlavia creștinilor, li se vând cruci, dar cu cip…ca să-l porți pe Sărsăilă la gât, crezând naiv că tu slujești/te închini adevăratului Dumnezeu.

   Înșelătorie maximă!

 3. „Cine ne face poftele, sunt ai nostri… ,b>Femeile sulemenite (machiate) si femeile in pantaloni sunt papusile iadului… Noi le punem sa faca asta, dar ele nu ne vad. Noi le spunem cu ce sa se infrumuseteze, sa se faca frumoase… Vai de ele…”

  Sursa: http://crestiniisecolului21.blogspot.ro/2013/03/puterea-sfantului-masluminuni-din.html
  http://crestiniisecolului21.blogspot.ro/2013/03/puterea-sfantului-maslu-partea-2.html

  Asa cum nu este frumos a manca in fata cuiva, pentru ca ii faci pofta de mancare, mancand in locuri unde nu ar trebui, tot asa nu este frumos a umbla dezbracata in fata unui barbat, pentru ca ii faci pofta de sex, umbland dezbracata in locuri unde nu ar trebui. Asa cum uneori cineva isi stapaneste greu pofta de mancare cand vede pe cineva mancand, asa si un barbat uneori isi stapaneste greu pofta de sex cand vede o femeie dezbracata.

  Spunand ceva de genul “Eu pot sa umblu dezbracata iar tu trebuie sa te abtii.”, e ca si cum ar spune ceva de genul: “Eu pot sa mananc in fata ta iar tie trebuie sa nu ti se faca pofta, iar daca ti se face pofta nu mai intereseaza cat de mult te chinui tu ca sa rezisti. Nu este urât faptul ca eu mananc in fata ta, ci ca tie ti se face pofta. Poafta ar trebui sa ti de faca doar atunci cand vreau eu.”

 4. Atenție, pericol! Femeile trebuie să fie cu adevărat frumoase și feminine!
  Însă sub nicio formă nu sunt mizeria din trei litere + litera străină i grec!

  1. In niciun caz frumusetea adevarata nu o face trupul. Un cap de femeie plecat, acoperit smerit si ascultator ? este semnul unei relatii trainice.

   1. cristina, cred că tu ești de fapt Cristian, nu-i așa?
    O femeie nu poate să fie “ateu”, ci atee. Așa se scrie în limba română. Ești român?
    A se vedea comentariul tău din 13 iunie 2019 la 9:02.

 5. Si fesele care joaca prin pantalonii stramti in ciuda p…. trebuie acoperit, tocurile de caprite taiate, ghearele smulse, blugii cusuti, etc ! Nu de alta, dar iar o sa se planga muerustele ca au fost violate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button