X

ELIJAH WOOD (Frodo din “Stăpânul Inelelor”) despre PEDOFILIA de la HOLLYWOOD

Foto: listal. com

Actorul american Elijah Wood (35 de ani), cunoscut din trilogia „Stăpânul Inelelor“, susţine că tinerii artişti de la Hollywood sunt supuşi abuzurilor sexuale de către oamenii influenţi din industrie, motiv pentru care mulţi copii promiţători ajung să-şi compromită carierele refugiindu-se în consumul de droguri şi alcool.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Elijah Wood, care l-a interpretat pe Frodo Baggings în seria „Stăpânul Inelelor/ Lord of the Rings“, a declarat pentru „The Sunday Times“ că la Hollywood este foarte probabil ca abuzurile asupra copiilor să nu fi încetat. Actorul a mărturisit că mama lui a fost cea care l-a protejat de pericolele din Cetatea Filmului, unde a ajuns la vârsta de opt ani, deoarece nu-l lăsa aproape niciodată să participe la petreceri.
Totodată, artistul a mărturisit, fără a nominaliza, că mulţi dintre colegii lui de la vremea respectivă erau adesea chinuiţi şi persecutaţi la astfel de evenimente. „Am păşit pe căi întunecate pentru a realiza că aceste lucruri încă se mai întâmplă la Hollywood“, a afirmat Wood.

„Dacă eşti inocent, ştii foarte puţine lucruri despre lume şi îţi doreşti să ai succes, iar oamenii cu anumite interese te vor vedea ca pe o pradă. Ceea ce mă întristează la aceste situaţii este că victimele nu pot vorbi la fel de tare precum cei aflaţi la putere. Aceasta este tragedia când încerci să arăţi ce li se întâmplă unor oameni nevinovaţi. Ei sunt striviţi, iar vieţile lor sunt distruse iremediabil“, a mai adăugat actorul.
Wood a amintit şi de cazul lui Jimmy Savile celebru realizator de televiziune şi radio britanic care a abuzat sexual zeci de persoane în peste cinci decenii. El a fost înnobilat de Regina Marii Britanii, iar crimele sale au fost descoperite abia când a murit, în anul 2011, în ciuda zvonurilor care circulau de mai mulţi ani. După decesul său, au apărut acuzaţii grave, printre care faptul că a fost protejat de figuri guvernamentale şi de şefii radiodifuzorilor.

Actorul american compară acuzaţiile ce vizează Hollywood-ul cu plângerile formulate împotriva lui Savile. „Noi toţi am crescut cu Savile. Dumnezeule, a fost devastator. Cu siguranţă ceva important se petrece în Hollywood. A fost totul organizat. Sunt o mulţime de vipere în această industrie, oameni care ţin cont doar de propriile interese“, a mai precizat Wood.
Acuzaţii de-a dreptul şocante care vizează figuri marcante din industria cinematografică au circulat în ultimii ani, foşti copii-vedetă, inclusiv Corey Feldman („The Goonies“), mărturisind că au fost înconjuraţi de pedofili.

Feldman, unul dintre cei mai de succes copii de la Hollywood în anii ’80, a dezvăluit că a fost abuzat la începutul carierei. „Principala problemă la Hollywood a fost, este şi va fi întotdeauna pedofilia. La vârsta de 14 ani mi s-au întâmplat anumite lucruri. Bărbaţii mai în vârstă se strângeau în jurul meu ca nişte vulturi“, a povestit Feldman, acum în vârstă de 44 de ani, în urmă cu câţiva ani. Ulterior acelor episoade, artistul a devenit alcoolic, dependent de droguri şi a fost diagnosticat cu probleme mintale.

Şi alţi copii-vedetă au dezvăluit că primeau asigurări din partea adulţilor că este perfect normal ca bărbaţii mai în vârstă şi băieţii din industrie să întreţină relaţii sexuale. Prietenul lui Feldman, Corey Haim, a murit de pneumonie în 2010, la vârsta de 38 de ani. Feldman susţine însă că un mogul hollywoodian este vinovat de moartea amicului său, fiind ferm convins şi că agresorii încă fac parte din această lume şi sunt unii dintre cei mai bogaţi şi puternici oameni din industrie.
Anne Henry, co-fondatoare a Bizparentz, un grup dedicat sprijinirii actorilor tineri, afirmă că aproximativ trei sferturi dintre copii-vedete care „au luat-o razna“ au fost victime ale abuzurilor. „Această problemă a fost endemică la Hollywood pentru o lungă perioadă de timp şi în sfârşit iese la lumină. Oameni foarte răi încă lucrează acolo, protejaţi de prietenii lor“, a declarat Henry, citată de „Daily Mail“.

S-a scris şi despre numeroasele petreceri ce au avut loc în Los Angeles-ul anilor ’90, organizate de omul de afaceri Marc Collins-Rector. În cadrul acestor evenimente, Collins-Rector şi alţi bărbaţi ar fi agresat sexual tineri de la Hollywood, potrivit unor procese intentate în anii 2000 şi 2014.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. “Da, vor partenariat civil. Da, vor căsătorii homosexuale. Da, vor dreptul de a adopta copii. Da, întreaga agendă LGBT despre care citiți pe internet, va fi implementată și în România, chiar în următorii 5 ani. Deși nu s-a vorbit punctual despre așa ceva, da, copiii Dvs vor primi la grădiniță și în școala primară lecturi despre normalitatea actului homosexual, ca o chestiune educativă, desigur. ”

    ATI RETINUT: 5 ANI !

    https://bogdanherzog.ro/am-fost-la-conferinta-homosexualilor-cu-icoana-pe-piept/

  2. Păi dacă sunt goimi,cum sa nu li se întâmple asta?Numai prin abuzuri sexuale au trecut?Cine stie prin mai cate chinuri,pana la jertfa sangeroase,asa cum spune Părintele Neofit Cavsocalvitu in cartea sa,sunt in stare de multe lucruru,lepădăturile astea amărâte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre nu sunt suficiente. Vă mulțumim! DONAȚIE