X

California adoptă o lege prin care micşorează pedepsele penale pentru adulții LGBT care abuzează sau întrețin relaţii sexuale cu minori

Adunarea Generală din California, condusă de democrați, a adoptat o lege care va micșora pedepsele penale pentru adulții LGBT care sodomizează sau fac sex oral cu adolescenți minori.

S.B. 145 a fost introdus de senatorul de stat Scott Wiener (D), care este în mod deschis gay, și a fost aprobat de Senatul de stat cu un vot de 23-10 și adoptat de Adunare cu un vot de 41-18, conform San Francisco Chronicle.
Dacă este semnat de guvernatorul Gavin Newsom (D), ceea ce este probabil, legislația va impune judecătorilor să fie discreți în repartizarea unei persoane în registrul infractorilor sexuali, în cazul în care victima lor are vârste cuprinse între 14 și 17 ani și diferența de vârstă dintre infractor și victimă nu este mai mare de 10 ani.

Cronica a explicat intenția proiectului de lege în acest fel:

Conform legislației actuale, un judecător poate decide dacă va plasa un bărbat care are relații vaginale cu o adolescentă minoră în registrul infractorilor sexuali pe baza faptelor din caz. Dar dacă este implicat sex anal sau oral sau penetrare vaginală cu orice altceva decât penisul, adultul trebuie să se înregistreze ca infractor sexual – o relicvă a unui cod penal care a incriminat acele acte până în 1975, chiar și între adulții consimțitori.
Curtea Supremă din California a confirmat diferența juridică în 2015, argumentând că, din cauza faptului că actul sexual vaginal poate duce la sarcină, forțarea unui tată să se înregistreze ca infractor sexual l-ar supune unei stigmatizări sociale care ar putea îngreuna găsirea unui loc de muncă și întreținerea copilului său.
Wiener a susținut că legislația „elimină discriminarea împotriva tinerilor LGBTQ în sistemul nostru de justiție penală”.
Pompeo solicită Turciei să păstreze statutul de muzeu al catedralei Sfânta Sofia din Istanbul

Cu toate acestea, nu toți democrații participă la propunere.

Reprezentantul statului Lorena Gonzalez (D) a explicat într-o declarație: „Nu pot în gândirea mea, ca mamă, să înțeleg cum sexul între un tânăr de 24 de ani și un tânăr de 14 ani ar putea fi vreodată consensual, cum nu ar putea fi vreodată o infracțiune înregistrabilă. ”

„Nu ar trebui să renunțăm niciodată la această idee că copiii nu ar trebui să fie în niciun fel supuși unui prădător”, a adăugat ea.

În ultimele luni, Wiener a fost ținta atacurilor QAnon, o bandă a teoreticienilor conspirației care se adună pe diferite platforme de socializare de pe internet. El a susținut că s-a confruntat cu numeroase amenințări cu moartea din cauza legislației sale îngrijorătoare.

Traducere: Prodocens Media

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Homosexualitate
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

4 comentarii

  1. Sexul lui pește prăjit! Trebuie ca societatea să-l scoată din cap, altfel înnebunim cu toții!
    Mă refer la LGBT, la educație SEXuală, la orientări SEXuale, la promovarea SEXului etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.