X

Youtube oficializează CENZURA pe motiv de ură, discriminare, violență sau segregare rasială

Image result for youtube censor
Youtube a anunţat miercuri că va lua măsuri pentru a elimina conţinutul care promovează discursurile de ură şi va interzice filmuleţele care justifică discriminarea, promovează segregarea pe criterii etnice sau glorificarea ideologiei naziste, potrivit Reuters. 

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Într-o postare pe blogul său oficial, Youtube a precizat că va elimina conţinutul care neagă evenimente de natură violentă precum Holocaustul sau masacrul de la şcoala elementară Sandy Hook din statul american Connecticut din 2012.

”În ultimii ani, am investit în politicile, resursele şi produsele necesare pentru a ne respecta responsabilitatea şi pentru a proteja comunitatea YouTube de conţinutul dăunător. Această lucrare s-a axat pe patru piloni: eliminarea conţinutului violent, ridicarea conţinutului autoritar, reducerea răspândirii conţinutului limită şi recompensarea creatorilor de încredere.

Datorită acestor investiţii, videoclipurile care încalcă politicile noastre sunt eliminate mai repede decât oricând şi utilizatorii văd conţinut mai puţin limitat şi dezinformare dăunătoare. Pe măsură ce facem acest lucru, colaborăm îndeaproape cu parlamentarii şi societatea civilă (ONG-uri?) din întreaga lume pentru a limita răspândirea conţinutului online extremist şi violent”, se arată în postarea de pe blogul Youtube.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Fără a fi vorba de vreun motiv din comunicat invocat de Youtube, a fost eliminată o filmare cu Părintele Justin în care demonstra că în România nu a fost Holocaust. De fapt, cenzura Adevărului este ceea ce urmărește Youtube.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. DICTATURĂ se numește ceea ce fac ei!
    La câte filme smintitoare și ordinare sunt pe net, s-au găsit să facă curățenie numai la ce li se incorect dpdv politic…e cu ȚINTĂ: să nu cumva să-ți treacă prin cap să fii naționalist, să ai ceva împotriva imigranților demenți, altminteri faci dovadă de violență și discriminare, hai marș demenților de la youtube!

    Vor să fie o dulcegărie grețoasă în privința tuturor scârboșeniilor inovate și promovate de demenți, atingând pe toată lumea: de la cel cu suzeta-n gură, până la cel cu barba sură!

    Dacă suntem proști! Nu s-a găsit în U.E., nicio țară, niciun șmecher de IT-st să promoveze o alternativă la ceea ce se numește google, youtube, etc….noooo, Europa e comodă în gândire!

    DEJA ÎNCEP RESTRÂNGERILE, OBSERVAȚI?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button