X

Viza SUA se ia cu istoricul online. Solicitanții trebuie să prezinte toate conturile de socializare

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Solicitanţii de viză pentru Statele Unite trebuie să prezinte oficialilor toate conturile pe care le au pe reţelele de socializare. 

Măsura anunţată anul trecut de președintele Donald Trump a intrat în vigoare luna aceasta.

Pe lângă conturile sociale, solicitanții de vize trebuie să prezinte și toate adresele de email și numerele de telefon folosite în ultimii 5 ani.

Noile reguli, impuse din motive de securitate, vor afecta  aproximativ 15 milioane de străini care merg anual în Statele Unite.

Singurele excepții sunt pentru vizele oficiale sau diplomatice.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

6 comentarii

  1. Precum în Cer așa și pe pământ. Se adeverește că vom da socoteală pt.orice cuvânt. Rețelele de socializare ,de fapt tot internetul,sunt o cursă. Ne -am scris dosarul singuri.Mai rămâne să fim puși să ne facem autodafe-ul…că ,,demascarea” ne-am facut-o online.

  2. Nu vreau să merg în SUA!!! Și dacă ei nu sunt de acord cu caracterul și demnitatea mea, sau cu credința mărturisitoare, atunci o să îi privesc cum se scufundă, cu tot cu sistemul lor, cu orașele lor, și cu ce mai pun ei în valoare! Până atunci, noi să fim sănătoși și bucuroși! Sănătate și mântuire! Doamne Ajută! ✝️ ✝️ ✝️

  3. Daca se cere declararea lor inseamna ca aceste informatii folosesc la verificarea celui care le declara(altfel de ce le-ar solicita).

    Insa verificarea este posibila numai daca exista o inregistrare a tuturor activitatilor din lumea virtuala in perioada respectiva (ultimii 5 ani). Altfel la ce le-ar folosi?

    Asta chiar da de gandit despre forta celor de la butoane.

    Oricum si amprentarea este obligatorie :)

  4. De ce să mai vrea cineva viză de SUA în vremurile astea? Ca să-și adauge niște probleme în plus, așa degeaba?
    Și apropo de rețelele de socializare. În vremea comuniștilor securitatea făcea eforturi pentru munca de informare. Acum oamenii își pun viața pe tavă așa, gratis, de proști și de fuduli.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button