X

Semnal de alarmă: ‘Prea multe coincidențe la frontierele noastre. Ceva pare a fi în neregulă’

Probabil iar nu este nicio coincidență cu primirea ereticului papa pe pământ ortodox

Image result for europa razboi

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Fostul președinte Traian Băsescu semnalează luni, pe Facebook, că sunt „prea multe coincidențe la frontierele” României și că „ceva pare a fi în neregulă”. În acest sens, Băsescu dă exemplu ultimelor acțiuni din Ungaria, Ucraina și Rusia, punctând că România se află „între doi nebuni și un cinic”.

„Romania intre doi nebuni si un cinic .

La frontiera de West a Romaniei, Victor Orban a mobilizat Garda Nationala pentru a consolida apararea frontierei de Rasarit a Ungariei .
La frontiera de Nord si la Dunare, alertat de un filmulet caraghios postat de un necunoscut pus pe glume proaste, Procurorul General al Ukrainei , se sperie ca România va invada Bucovina de Nord si alerteaza toate structurile de securitate ale tarii inclusiv armata.
Si peste toate, cinicul Putin isi plimba navele de razboi prin Marea Neagra si ticseste Crimeea cu avioane de lupta, rachete si trupe.
O discutie cu polonezii sigur nu strica, macar pentru a schimba cateva pareri .
Prea multe coincidente la frontierele noastre .
Ceva pare a fi in neregula”, scrie Băsescu, pe Facebook.

O ști marinarul ceva, nu degeaba l-au pus măcelar timp de 10 ani la conducerea României…

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

9 comentarii

 1. Ucraina a cerut presiuni impotriva Rusiei pentru eliberarea marinarilor capturati
  https://www.unian.info/politics/10571634-mfa-ukraine-demands-from-partner-countries-to-put-pressure-on-russia-to-implement-itlos-decision-on-sailors.html

  Ministrii de externe german si francez s-au dus la Kiev sa-i spuna comediantului ca se cam intrece cu gluma si ar putea fi strivit de o laba de urs .
  https://www.kyivpost.com/ukraine-politics/french-and-german-foreign-ministers-visit-ukraine-meet-zelenskiy.html

 2. Corect!Sluga asta penala care ne a distrus timp de 10 ani e in stare de orice ,numai sa le faca pe placul stapanilor lumii.Trebuie ignorat maxim acest sarpe ,care mai ieri spunea ca trebuie sa ne dam resursele gratis la occidentali ,pentru ca putrezesc in subsl si ca aceste firme ne ofera salarii …Un jeg penal de cea mai joasa speta.Trebuie sa fii spalat rau de tot pe creier sa ccrezi ca jivina asta e patriot si vrea binele romanilor.Cel mai periculos dintre toti dupa lovitura de stat din 89.El a vinovatul principal pentru distrugerea romaniei pentru ca a condus 20 programul PSA.L

 3. Nimic deosebit pentru securitatea României pentru un viitor apropiat și un viitor pe termen mediu.
  1) Unicul real adversar pentru România este Ungaria – pe viitor poate avea între ele un conflict armat.
  2) Conflictul cu Ucraina nu se va începe la inițiativa Ucrainei – doar în cazul dacă România va ataca prima. Ucraina este mult mai puternică militar decât România – incomparabil. În plus Ucraina poate duce un război de lungă durată – având propria industrie militară. România nu are industrie militară – depinde doar de actualele rezerve. România fără acceptul SUA nu va întreprinde militar absolut nimic. Chiar dacă R. Moldova se va afla într-un conflict militar cu Transnistria, pe care cu mare probabilitate R. Moldova î-l va pierde – România nu va interveni direct și nici nu va obține permisiunea SUA.
  3) Conflictul României cu Rusia este exclus – precum este exclus un conflict direct între NATO și Rusia. La momentul actual nici SUA, nici Rusia nu posedă sisteme antiaeriene care să poată intercepta și distruge rachetele nucleare cu o probabilitate mai mare de 40%. Toată amenințarea Rusiei la adresa unor state NATO – e o propagandă a statelor gen baltice, Polonia, România – lipsită de realitate și argumente. Poate – pentru a se promova procurarea armamentului pentru aceste state NATO.

 4. Tot sprijinul și respectul pentru domnul președinte Traian Băsescu, un român cu R-mare,
  Un adevărat patriot ce-și iubește țara și neamul, mulțumim domnule președinte!

 5. OFF-TOPIC
  Negarea patriotismului și a naționalismului sănătos este un păcat grav!

  https://3rm.info/publications/66704-otricanie-patriotizma-i-zdorovogo-nacionalizma-tyagchayshiy-greh.html

  Conceptul de Patrie a fost întotdeauna sacru pentru creștini. Acesta este, fără îndoială, un semn al unui suflet sănătos – rodul dezvoltării spirituale și morale corecte. Un sentiment patriotic se bazează pe sacrificiul de sine în numele iubirii vecinului până la moarte. ” Nu este decât dragostea, ca și cum cineva își pune sufletul pentru prietenii săi ” (Ioan 15,13), este porunca Domnului nostru Isus Hristos.

  Orice națiune este capabilă să supraviețuiască în măsura în care are o identitate națională. Pierderea acestei calități esențiale implică în mod inevitabil prăbușirea tradiției spirituale și, în cele din urmă, duce orice civilizație la moartea fizică .

  Din cauza unei astfel de catastrofe, planul lui Dumnezeu pentru această civilizație este întrerupt .

  Toți marii sfinți ruși au cerut întotdeauna slujirea neegoistă a Patriei, a societății și a vecinilor. Mai mult, ei au privit această slujire ca o datorie creștină sacră. Este suficient să dați câteva exemple.

  Sfântului Filaret, Mitropolitul Moscovei și Kolomenskoye: ” Dacă eviti moartea pentru onoarea credinței și pentru libertatea Patriei, atunci vei muri ca un criminal sau ca un sclav. Și dacă veți muri pentru Credință și Pasăre, atunci veți primi viață și o coroană în Cer ”

  Și Sf. Ignatie Bryanchaninov într-o scrisoare către generalul N.N. Muravyov-Karsky a scris în Caucaz: ” Să dezvolti în soldații ruși ideea că ei își sacrifică viața în patrie, o sacrifică lui Dumnezeu și se numără printre adunările sfinte ale martirilor lui Hristos “.

 6. Inca o coincidenta: Romania a inceput exercitii navale cu şapte nave militare şi un elicopter, iar Rusia raspunde cu peste 30 de avioane şi elicoptere ale aviaţiei navale!

  Aviaţia navală a Flotei Rusiei din Marea Neagră desfăşoară joi în Crimeea exerciţii cu lansări de rachete
  Peste 30 de avioane şi elicoptere ale aviaţiei navale a Flotei Rusiei din Marea Neagră participă la acest exerciţiu
  În acelaşi timp, şapte nave militare şi un elicopter Puma Naval desfăşoară, în perioada 18-21 iunie, misiuni de foc în raioane maritime ale Mării Negre cuprinse între Capu Midia şi Mangalia, acţiuni ce fac parte din Exerciţiul tactic “Tomis 19”
  https://adevarul.ro/international/rusia/rusia-desfasoara-exercitii-militare-amploare-lansari-rachete-marea-neagra-1_5d0b8a81892c0bb0c69609fb/index.html

  Ce s-au suparat rusii ca am scos vechiturile pe mare sa vedem daca mai plutesc sau le dam la fier vechi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button