X

La ora 19 prezența la vot este de peste 43%, iar referendumul a trecut pragul de validare – peste 35%

Foto: digi24. ro

Ora 17:00 – 35,14% au votat la europarlamentare, iar 29,11% au votat la referendumul lui Iohannis

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Ora 16:00 – 31,3% au votat la europarlamentare, iar 25,9% au votat la referendumul lui Iohannis

Ora 14:10 – peste 24% au votat la europarlamentare, adică peste 4,3 milioane, iar pentru referendum 3,5 milioane, adică 19,7%

Ora 13 – 20,33%, conform bec.ro. Să ne amintim că au fost 20,41 % la Referendumul din toamnă în doua zile…

Ora 12:00 – 15% dintre alegători s-au prezentat la vot.

Ora 11:00 – prezența la vot a trecut de 11%.

Ora 10:30 – prezenta la urne este 8,44%, conform bec.ro Sa ne amintim ca prima zi a Referendumului din toamna s-a incheiat cu 5,72 % prezența la vot.

In concluzie

Pe mult mai multi ii intereseaza legitimarea imperiului și Referendumul pe Justitie decat Referendumul din octombrie 2018.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

51 comentarii

  1. sa vedem la sfarsit cand se trage linia, cati trepanati vor vota legitimarea imperiului (cum bine zici).

  2. Să-i pomenim la fiecare Sfântă Liturghie pe toți creștinii ortodocși care au votat Da la Referendumul pentru definirea căsătoriei din 6-7 octombrie 2018. Toți aceia au fost adevărați mărturisitori ai lui Hristos. Rezultatele invalidării acelui referendum se vor vedea din păcate în cel mult 10 ani, deoarece Romania a semnat Convenția de la Istanbul prin care este obligată să implementeze teoria gender in tot sistemul de învățământ. Acest lucru nu ar fi fost posibil daca referendumul ar fi fost validat încă din anul 2015, atunci când s-au strâns 3 milioane de semnături pentru inițierea lui.

    1. Cred că din acel moment, s-a văzut foarte clar câtă credință mai este în România, așa zisa Gradina a Maicii Domnului și țara creștinată de Sfântul apostol Andrei. Mai punem și cele 22 de milioane de avorturi săvârșite de românce intre 1958 și până în prezent și putem sa ne facem o imagine clară despre binecredinciosul popor roman…

      1. @pcmouse, Doamne ajuta

        Aceia de care zici bine au facut insa ” Sa stea bine sa ia aminte !!!” sa nu cada!

        Mantuire

  3. E vorba si de manipularea cu privire la referendumul pentru casatorie. Au fost folosite tehnici de neimaginat pentru un om normal. Individual, cei care nu s-au lasat influentati si au mers la vot, au infrant sistemul ticalos. Dar ca popor, am esuat. Biruinta a fost personala, rusinea este nationala. Am fost uimit sa constat cum chiar unii zelosi au fost pacaliti de niste “frati” mai “intelepti” si nu s-au dus la vot. Viclenie diabolica. De-asta cateodata e bine sa gandesti singur si sa ceri ajutorul lui Dumnezeu si sa nu te abati nici la stanga, nici la dreapta, sa-ti astupi urechile si sa mergi inainte.

    1. Pai in octombrie 2018 se chinuiau sa te tina in casa sa nu te prezinti la vot, acum se chinuie sa te scoata din casa ca sa fii partas la ce schimbari fac ei.. Totul e aberant in zilele noastre. Exact pe dos

      1. Eu am fost și atunci și acum. Problema e ca cei care au inițiat acel referendum nu aveau legitimate morală. Unul la a cincea nevasta și tul cu una mai tanara cu 30 de ani decât el. Ei chiar au crezut că românii sunt pro si și fac ce vor.

        1. Doamna draga,ati inteles gresit cine a declansat/adunat semnaturile/luptat cu GIUSTITIA ,cand SASALAULiohan werner, iubitor de excremente europene a refuzat ,sa schimbe constitutia FARA referendum, ci doar conform cu…contitutia…a denumirii de casatorie /familie…soti-un barbat si o femeie si nu ca azi…casatoria este unirea dintre soti…asa trecandu-se la faza 2, prin adunarea a unui milion jumate de semnaturi de la cetatenii evoluati ai tarii si a unei micro parti de ortodocsi si nu doar a 500000 de semnaturi in 6 luni,asa cum zice constitutia,acea miscare CETATENEASCA a unor organizatii precum alianta ptr parinti,provita etc a DECLANSAT FORTAT conf cu giustitia ,organizarea referendumului,care trebuie sa-l plateasca si sa-l organizeze partidul de la Putoare din acea perioada stabilit DEJA de giustitie ,acesta fiind in aceasta perioada PSD SI ALDE.Deci nu mai credeti ca psd si alde,adica unu cu a 5 a femeie si unu cu o fata casatorit, reprezinta sau au facut mai mult decat…NIMIC ,in cazul Ref ptr Familie.

        2. Gresit. Nu Dragnea si Tariceanu au initiat referendumul. Tariceanu a avut chiar o pozitie ambigua la un moment dat.
          Si romanii nu au facut cum au vrut Dragnea si Tariceanu (dupa cum spuneti dvs.), ci cum a vrut propaganda homosexuala care i-a fraierit cu texte de genul asta.

  4. “Votul” – o noua teapa !
    Singura votare importanta pentru poporul nostru in 30 de ani de “valori” occidentale a fost referendumul pentru familie care afirma valorile crestine stramosesti normalitatea!
    Restul “votarilor” reprezinta batjocora si sfidarea strainilor, care au ocupat toate institutiile statului ca lupii la oi prin minciuna si viclenie…reprezinta tradare si vanzare de neam la straini…reprezinta alungarea milioanelor de români din tara, jefuirea economiei,fabricilor…reprezinta jefuirea resurselor aur petrol gaze paduri,pamantul stramosesc pentru care si-au varsat sangele strabunii nostri la Posada, Rovine, Vaslui, Calugareni, Plevna, Marasesti…toate sant acum in mana strainilor ! Invadati de mahomedani si sodomisti, fara cultura, familie, fara omenie…asta “votam” de 30 de ani !
    Altfel, cum putem explica faptul ca nationalistii patriotii nu au acces in politica, ci numai oportunisti, indivizi fara caracter, alogeni si tradatori ?
    “votul” este manevrat din tastatura calculatorului, pentru ca sistemul de manipulare si control: massmedia, tv, ziare radio sistemul digital informatic card si cip,  se afla in mana strainilor, a ocultei iudeomasonice!
    “votul” nostru nu reprezinta nimic,  doar iluzia ca ne facem datoria ! 
    Cand le convine e “democracy”, e “justitie independenta”(avizata de ambasadele lor) cand nu le convine e rasism, ura, extremism…nu conteaza majoritatea si libera
    exprimare…minoritatea decide si cenzura… corporatiile lor care au acaparat resursele trebuie protejate!
    STATUL ACESTA (cu toate institutiile ocupate de alogeni)ÎI APARA PE STRAINI DE NOI, CA-N COLONII – PETRE TUTEA
    “Nu este filosofia UE ca multimea sa poata decide destinul sau” spune martin schulz!
    juncherul declara ca nu v-a lasa Europa pe mana nationalistilor “prosti” care isi iubesc popoarele lor !
    E clar!
    “Votul” nu conteaza, ci prezenta la vot, manipularea, controlul total si global !

  5. Prezenta la vot de azi,probabil va fi destul de mare fata de votarile ptr europa.Inca o dovada ca suntem o POPULATIE majoritar M…UE…ista si care luptam pana la epuizare si chiar moarte,ptr valorile (=EXCREMENTELE) nebotezatilor si satanistilor.Atata de tare ne dorim lumea lu’ antihrist=M…Ue ,incat calcam totul in picioare .Spunea Sf Nicolaie Velimirovici intr-o carte ca..plange Hristos din ceruri, cand vede ca cei botezati, au ajuns mai orbi si morti ca cei nebotezati.Iertati-ma

  6. Referendumul pentru căsătorie din 6-7 octombrie 2018, a fost hârtia de turnesol, sau testul de normalitate, cu rezultatul pe care astăzi îl știm cu toții. Din acel moment, lucrurile au devenit clare. Personal nu mai am niciun fel de așteptări de la poporul român. Am zis popor, dar mai corect spus este populație. Poporul român a devenit o populație care va dispărea în tăvălugul globalizării în cel mult 25 de ani. Nu o spun eu, ci datele statistice. Romanii fac parte din primele 10 popoare din lume care vor dispărea.

      1. Neomarxisti mai sunt si altii. Sa ne amintim cum purtau unii parlamentari la sedintele parlamentului ecusoane cu “Boicotez” sau “Nu votez”, ca sa fie filmati si vazuti de toata lumea. Era mai multe partide !

    1. Popor insemna sa iti iubesti/lupti/sa mori ptr tara ,ptr neamul tau,ptr vecinul tau,fratele tau si copilul tau,inseamna sa lupti/mori/respecti , tot ce inseamna romanesc,de la traditie,port,limba,istorie,granite,stramosi,pamantul tarii si mai ales CREDINTA ORTODOXA.
      Populatie inseamna-o adunatura/amestecatura/corcitura cu de toate,adica RAVNESTI/lupti/aperi/mori,pt tot ce este nou,strain,necunoscut,nemaintalnit,in neamul tau,tara ta ,familia ta si urasti tot ce este romanesc si familiar.Adica asa se exprima NOUL OM=omul DRESAT…vrem o tara ca afara…numai in romania….aici mori de foame,nu ca in ,,comunitate”…romanii sunt niste penali si corupti,nu ca afara….si….mai NOU…come si dice coca cola…ca TARANOIUL de la stana s-a intors din italia dupa 3,4 ani si prima data a uitat…. lb romana.Adica azi ,pe langa prostul cel prost (ca daca le dai dictare ,vei ramane surprins de cati stiu sa scrie corect) dar cu respect,bun simt,cuminte si muncitor,a ajuns un prost fudul si plin de …basini,pe care le-a asimilat in cotetul NEBOTEZATILOR din occident.Sa nu uitam toate aceste lucruri se intampla datorita diluarii/tacerii/pierderii credintei.Nu stim nimic decat de cele legate de… burta si de aia strigam…murim de foame in romania ,cu toate ca atata prosperitate de chimicale si masini de plastic ,n-au avut romanii niciodata,dar nu poate intelege un om fara Dumnezeu…ca nu murim de foame,ci BURTA noastra a crescut prea mare si ne TARAIM pe pamant ca …serpii.Papa bergolio vine in romania sa verifice daca mai sunt inca Ortodocsi cu sange romanesc sau sunt toti …uniformizati,adica egali cu nebotezatii,cu …cei de’ afara… ca asta e lumea lui antihrist.Iertati-ma!

    1. normal, daca sta lumea acasa si face pe suparata, in occident e deja cu curu-n sus., venim si noi tare din urma. ori hotul nostru psd, ori satanistii lor usr plus pnl, nu votati cu hotul nostru iese satanistul lor, cine nu e cu hristos e impotriva lui, care partid e mai apropiat de biserica asa cum o fi ea decat psd. sa dormim ca ne trezim maine cu invatamantul lgbt +cursurile de ura fata de rasa alba sovinista si cu somalezii si pakistanezii in locuintele romanilor…

  7. Trist! Cand ceva bun pentru societate trebuie facut se gasesc tot felul de scuzr idioate, ma refer la REferedumul din octombrie. Atunci nu a votat nimeni ca e referedumul lui Dragnea, ca se schimba constitutia, si alte scuze patetice. Acum, cand referendumul asta e o porcarie, e consultativ, toti se inghesuie sa voteze. Multi spalati pe creier. Eu nu am votat azi nu o sa mai votez, ca nu e nimic de votat.

  8. Să vezi râs când România va avea reprezentanți Usriști(cu siguranță vor câștiga și curiștii);apoi urmează plânsul când românii își vor vedea băieții venind de la școlă sau grădiniță îmbrăcați în fustiță iar fetele n costume de băieți;de abia atunci vor realiza cu adevărat ce a reprezentat forumul din Octombrie 2018 și alegerile europarlamentare de acum.

    1. Numai că atunci va fi prea târziu! Avem prea mult sex în cap!
      Votăm cu perverși și facem avorturi pe bandă rulantă! De ce?

    2. Din pacate nu numai Usristi dupa cum spui. Adauga PNL, PRO ROM si PMP cel putin. Partide securiste care reprezinta noul val de comunism. Astia sunt adevarata ciuma rosie. Progresistii = neomarxisti = adevaratii comunisti

  9. Ceea ce ati vazut astazi(cozile la vot)este o avanpremiera a cozilor viitoare:la cipare si la votarea antihristului.Infiorator!

  10. Am votat pentru partidul PRODEMO, pt familie si viata. Trebuie incercat sa sa gaseasca o voce care sa marturiseasca valorile crestine, in lumea antihristica de la Bruxelles.

    Ioana Picoș: „Susținătoare a valorilor pro-familie și pro-viață, actriță; candidez la Europarlamentare din partea PRODEMO”

    Cred că 3,5 milioane români care au votat ”Da” la Referendumul pentru căsătorie merită un răspuns constituțional! Au fost 3, 5 milioane de conștiințe active; ele merită să fie auzite și eu vreau să fiu vocea lor. Nu vreau să fiu un glas care strigă în pustie ci o voce în Parlamentul European.
    E nevoie de legi puternice de apărare a familiei, a femeii în criză de sarcină, a mamelor singure, a victimelor violenței domestice. Cred că materia „ideologiile de gen” nu are ce căuta în școli. Cred că educația, informarea și cadrul legislativ pentru toate cele numite mai sus, sunt esențiale! Cred că noi ca popor avem multe de oferit și că merităm să existăm.

    https://stiripentruviata.ro/ioana-picos-sustinatoare-a-valorilor-pro-familie-si-pro-viata-actrita-candidez-la-europarlamentare-din-partea-prodemo/

    1. Un vot risipit. In situatia actuala a vota pt ei inseama 0,65 dintr-un vot acordat comunistilor (USR + PNL + PRO + PMP).

      1. UDMR iar a luat 5%. Daca am fi mers mai multi sa dam voturi risipite poate ca n-ar fi atins pragul. Dar duca-se.

      2. La europarlamentare nu poti vota cu PSD, pt ca facand arte din stanga UE, neconditionat voteaza cu legile pro LGBT. Pe lista de acadidati au pe unul care are parteneriat pt sustinere accept. Globalistii pnl, au fpost mai isteti, si nu au pus pe nimeni. La USR sunt vreo 8-10 cu parteneriate accept.

  11. Mai fratilor, au aparut iarasi cei ce arunca mizerii in nemul romanesc. Vad ca nu scapa nici o ocazie. Pentru ce va plangeti asa, bocitorilor? Pentru ce batjocoriti din nou neamul romanesc? Ca suntem nu stiu cum…ca vai de noi….sa fim seriosi mai baieti.

    Nu era de asteptat sa treaca acest referendum?
    1. A fost organizat in acelasi timp cu alegerile pentru parlamentul european. Asadar multi din cei ce au mers pentru europeni, au votat si aici.
    2. Au facut o campanie nebuna pentru acest referendum. Ca este impotriva PSD, ca este pentru justitie, ca numai hotii nu se duc…etc, etc.

    Lumea nu a votat impotriva credintei la acest referendum. Asta este clar. Unii au votat impotriva PSD, altii au votat pentru USR-PNL-Iohannis. Ar trebui sa intelegeti treburile acestea. La fel cum trebuie sa realizati ca acum va incepe propaganda pro USR-PNL si vor incerca sa faca din rezultate o victorie uriasa.

    Atata vreme cat toata mass-media (cu exceptia catorva site-uri nationalist-conservatoare) toata, este de partea progresistilor, a comunistilor, si a neo-comunistilor la ce va asteptati?
    Nu avem nici o televiziune nationalista. Nu avem nici un ziar nationalist. Nu avem nici un post de radio nationalist. Nu avem fonduri, nu avem oameni platiti pentru asta. Nu avem strategi si experti PR care sa ne indrume. Pe retelele de socializare paginile nationaliste sunt inchise, conturile sunt suspendate.
    De celalta parte progresistii, globalistii, comunistii au vreo 250 de ani de experienta in manipulari, in mobilizarea maselor, in revolutii. Au fonduri nelimitate. Au specialisti platiti pentru campanii specifice pe diferite teme. Au la dispozitie toate mijloacele de informare in masa. Toate retelele de socializare. Controleaza legislatia si sistemul juridic.

    Si unii dintre voi ori nu pricep ce se intampla si isi varsa frustrarile pe NEAMUL ROMANESC ori sunt rau intentionati si au ceva misiune pe aici. Poate sunt pusi sa arunce cu noroi in toti romanii si sa demoralizeze oamenii. Nu inteleg de ce nu pleaca in tarile unde nu sunt atat de decazuti oamenii. Ca nu ii tine nimeni cu forta aici.

    Eu vad o minune faptul ca la referundumul din 2018, lansat special pentru a nu fi validat, au fost peste 21% cei care nu s-au lasat manipulati. Care in ciuda celei mai viclene campanii anti-referendum, au fost la vot.
    Cum puteti compara ce a fost atunci cu ce a fost astazi??? Sunt doua campanii de manipulare diametral opuse. Cum sa trageti astfel de concluzii despre neamul romaneasc?
    Doar rauvoitorii pot cauta in orice stire ceva de aruncat cu mizerii spre romani si spre neamul romanesc.
    Dupa revolutie, au inceput dintr-odata stirile cu omoruri si cu violuri si cu toate nenorocirile prin ziarele vremii. Toate orchestrate pentru a demoraliza populatia, pentru a distruge increderea oamenilor in semenii lor. Mizeriile continua si astazi.

    Stau si ma intreb, cum ar fi sa existe un post de televiziune care sa prezinte stirile bune. Adica acele stiri despre olimpicii nostri, despre faptele bune facute de o multime de oameni de rand, de pe tot cuprinsul tarii. Sa scoata in evidenta caracterul crestin al neamului si sa arate ceea ce este vrednic si frumos. Aaaa, dar nu. Asta nu face parte din agenda. Romanii trebuie sa stie doar ca sunt hoti violatori si criminali.
    Pentru cine lucrati voi astia care mereu cand comentati aveti ceva mizerii de aruncat spre neamul romanesc? Ma intreb si eu…retoric

  12. Doamne ajuta @oroles,

    Subscriu.

    Dragule oroles, decat a ne ruga pentru ei si a marturisi cu fiecrae ocazie pt tot neamul nu avem ce face , e multa “palamida” in sfletele lor si a ale noastre. Si trebuie lucrat din greu sa vedem valoarea monumentala a acestui neam, nici mie nu mi-a fost usor, dar doar cu ajutorul Domnului Hristos ma simt mandru si binecuvantat sa fac parte din neamul meu Romanesc . Nu “valoare” creata de cainii mediatici si epigonii stravezii ai vremii.

    Mantuire

  13. @oroles
    Asa o fi cum spui tu, dar cum sa nu fie manipulat romanul atita timp cit este incremenit in material, atita timp cit i se gidila mindria si prostia. Iesi pe strada si te convinge singur de neamul romanesc unde a ajuns, cu voia sau fara de voia lui, asta e alta problema. Fa o paralela intre neamul romanesc si cel sarbesc sa vezi oarece diferente. Uita-te pe strada sa vezi cine comenteaza ca vine papa in Romania pingarindu-ne credinta si neamul, intreaba pe strada omul de rind ce parere are despre avorturile pe banda rulanta. Crezi tu ca pe vremea lui Mihai, sau Brancoveanu nu erau presiunile de care spui tu ca fac cei de la PR ai ocultei, e adevarat erau alte mijloace, dar erau, numai ca atunci romanii nu-si pierdusera sufletul si credinta. De aici vine toata nenorocirea.
    Sintem manipulabili pentru ca am ajuns jos, egoisti ce visam dupa asazisele valori europene.
    Un virus intra intotdeauna intr-un organism slab.

    1. @dante
      Da frate, nu mai suntem ca pe vremea voievozilor. Si vremurile sunt insa mult mai viclene. Cu toate acestea, nu as compara neamul nostru cu nici un alt neam. Vor parea sarbii mai nationalisti, sau mai uniti, insa au trecut printr-un razboi in care le-a fost rupta tara in bucati. Sa fereasca Dumnezeu sa ajungem sa ne trezim la nationalism si unitate dupa un astfel de razboi.
      Exemple mai sunt, cu tari care sunt mai nationaliste ca noi. Polonia sau Ungaria. Rusia, pana si China este “nationalista” daca s-ar putea vorbi de nationalism la comunisti.
      Ideea insa nu este asta. Ideea este ca de ani de zile ni se spune ca suntem cei mai prapaditi dintre toti. Ca suntem vai de noi. Ca peste tot este mai bine decat la noi. Este o campanie ticaloasa purtata de patapieviecii mai vechi sau mai noi. Este o campanie foarte vicleana. Ei vin si spun: “cum sa ascundem lucrurile rele? Trebuie sa le recunoastem.” Ticalosii! Ei cauta lucrurile rele precum paparazzi stirile de senzatie. Cu bucurie satanica. Din asta traiesc. Din mizerii. Dar nu ar vorbi o data despre un lucru pozitiv.

      Despre asta este vorba, dante. Despre cei ce se bucura sa mai arunce o mizerie pe umerii neamului, sa poata dormi satisfacuti ca au mai dat o mana de ajutor lui tismaneanu, patapievici si altor jeguri de indivizi care traiesc de pe urma batjocoririi neamului nostru. Dar cine i-a pus pe ei contabili peste pacatele neamului? Se intreaba cineva?

  14. Votul de astazi este o VICTORIE A LUMII VIRTUALE. Este o realitate. Ne astepata vremuri tulburi.

    Rezultatul este cu adevarat incredibil. Cine i-a votat pe comunisti (PNL, USR, PRO ROM sau PMP)?
    – cei 3,8 milioane de romani care au spus DA la Referendumul pt familie stiut fiind ca cei de mai sus s-au opus pe fata referendumului? Nu in mod normal.
    – cei 1,2 milioane de membri PSD cu familiile lor (am considerat 2 membri / familie)? Nu in mod normal.
    – cei peste 5 milioane de pensionari ale caror pensii au crescut intr-un ritm cu totul neasteptat? Nu in mod normal.
    – cei peste 1,2 milioane de bugetari cu cresteri salariale de peste 100%? Nu in mod normal.
    – Plus alte milioane – persoane apropiate ale celor mantionati mai sus. Nu in mod normal.

    In aceste conditii inseamna ca oamenii tocmai au trecut printr-o operatiune de spalare pe creier realizata prin internet si mass-media.

    Intram mult mai repede decat ma asteptam in minunata lume noua.

  15. 1) Azi noapte tarziu, primarul Timisoarei – fara sa realizeze ce zice, a spus ca angajatii multinationalelor si corporatiilor au votat in bloc cu USR, de frica sa nu ramana fara loc de munca. Dragnea a fost perceput ca fiind omul care vrea sa scoata din Romania corporatiile, pierzandu-se astfel sute de mii de lucuri de munca bine platite bine platite.
    Din ce stiu caz concret, cand a fost ales Johanis in turl al II lea acum 4 ani, o corpratoista, timp de o saptamana da dat mesaje pro-Johanis la mii de oameni (cunoscuti si necunoscuti), avand in plus liber de la servici vreo 2 zile. A transmis mesaje inclusiv sambata si duminica, nerespectand un minim de legalitate. De asemenea la servici majoritatea timpului a fost alocat pt facebook si pt SMSuri, …. Asta pare sa se fi petrecut si acum, si asa se explica faptul ca in comune si orase unde practic nu exista structuri USR in teritoriu, sa exista un mare numar da votanti. In Romania unde corporatiile detin 50% din economie este normal pe undeva ca puterea economica sa se transforme in putere politica.
    2) Parghiilie si motoarele de pe internet ale facebook, … , sunt in mana mosadului. Ei au putut provoca revolutii in lumea araba, unde teoretic aveam cele mai conservatoare societati. Nu e de mirare ca bolsevicii albastri si globalistii au realizat scorurile de ieri.
    3) In unele corporatii, femeile si barbatii deja traiesc “in grupuri”, in afara familiei. Socializarea la sfarsit de saptamana in diverse zone turistice, imperecherile/reimperecherile devin tot mai dese.
    Foarte mare numarul de femei de peste 35 de ani necasatorte.
    Mai nou, TVR2 semnala sambata la jurnalul de stiri, faptul ca s-au introdus cursuri de yoga pt eliminarea stresului si pt cresterea performantelor profesionale.
    USR reprezinta inceputul implementarii experimentului BRAVE NEW WORLD in Romania; cu tot cu new age.

    1. Corect. Oamenii au inceput sa petreaca mai mult timp cu colegii de serviciu decat cu propria familie (daca au). Povestea cineva ca e o nebunie la multinationale (divorturi, “recasatoriri” etc.)

  16. La parlamentare, UDMR poate fi scos din parlament cu cateva sute de mii de vouri in plus din Republica Moldova, de la basarabeni cu dubla cetatenie. Ponta pt castiga niste voturi, l-a pus e Iurie Leanca pe listele Pro Romania. Basescu prin demagogia unionista atrage cele mai multe voturi de la basarabeni. Dragnea nu a inteles miza acestui electorat.
    Din pacate, pt multi basarabeni, Romania nu inseamna mai mult decat un pasaport UE, care sa-ti permita sa lucreszi in prosperul occident…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button