X

Noul președinte ales al Ucrainei, Volodimir Zelenski, a declarat că va recupera Crimeea

Noul preşedinte ales al Ucrainei, Volodimir Zelenski, a declarat că Ucraina va recupera Crimeea. Declaraţia sa a fost postată pe Facebook, unde noul preşedintele ales a mai adăugat că el crede în faptul că Ucraina va recupera peninsula Crimeea, relatează Agenţia de presă RIA NOVOSTI.

„Eu cred că vom elibera patria tătarilor crimeeni de ocupaţie şi indiferent de cât de lung va fi drumul către recuperarea Crimeii, îl vom parcurge împreună cu tătarii crimeeni”, a declarat Zelenski.

Preşedintele nou ales al Ucrainei, Volodimir Zelenski, a publicat recent un mesaj de pace pentru locuitorii din Donbass și din Crimeea.

Categorii
Externe
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

7 comentarii

  1. Comedia e bună, îi eliberează cu forța pe Crimeeni, chiar dacă ei nu vor… Comicul ăsta e plătit să provoace ursul (rusul) să iasă din bârlog.

  2. Populatia Crimeii este formata in majoritate din ruși la fel ca și In Donbass. In Crimeea a avut loc un Referendum.
    La acest Referendum populatia Crimeii a votat in procent de peste 96% pentru realipirea Crimei la Rusia, deoarece Crimeea apartine Imperiului Rus din anul 1783.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.