X

“THE CIRCLE”, cu Tom Hanks și Emma Watson – o teribilă PROPAGANDĂ pro cip și pro Big Brother

Imagini pentru THE CIRCLE
Foto: https://www. google.com/search?q=THE+CIRCLE&sourM

Iata si un trailer:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Povestea pe scurt:

Tanara Mae Holland (Emma Watson, din Harry Potter) are o viata cam grea: sta cu parintii nu tocmai bogati, tatal bolnav de scleroza multipla iar serviciul e un soi de scarbici.

Si traind ea asa in monotonia asta austera si fara orizont, brusc o suna o prietena pentru a o anunta ca i-a aranjat un interviu la The Circle, o super mega companie tech, ce se ocupa cu Big Brother la nivel mondial, de la camere de supraveghere minuscule dar super inteligente si pana la implanturi cu cip.

E angajata si intra intr-o alta lume. Prosperitate, loc de munca frumos, curat, aerisit, cu multe avantaje. Companie prietenoasa, il ajuta si pe tatal sau pe latura medicala, ei ii ofera tot soiul de oportunitati, ce mai, sa tot vrei sa lucrezi acolo.

I se pune o bratara pe mana, avanseaza rapid, ajunge pe langa marele sef Eamon Bailey (Tom Hanks) si chiar vorbeste de pe scena celorlalti angajati, chiar daca e totusi noua.

E plina de initiative si devine prima care isi pune pe piept una dintre super performantele camere ale companiei in piept, pentru ca nu are nimic de ascuns. Si ca indemn ca toti sa faca aidoma. Astfel, milioane de cetateni de pe intreg Pamantul stiu ce face aproape non stop, cu exceptia momentelor cand e la baie.

Parintii ei isi pun de asemenea camere in toata casa, dar de vazut nu-i vede decat ea pe un mare monitor. Insa cum ea are camera aia cool mereu pe ea, automat ca atunci cand se uita la parintii ei, ii vad si celelalte milioane. Si astfel se ajunge la un moment jenant, cand Mae isi surprinde parintii … facand sex.

Ca atare, acestia decid sa deconecteze camerele si sa se rupa astfel de acest sistem.

Foarte interesant e ca cei doi actori (Bill Paxton si Glenne Headly) ce-au interpretat rolurile respectivilor parinti, au murit la scurt timp, in 2017.

Homefront: Mae's parents are played by Hollywood veterans Bill Paxton (left) and Glenne Headly
Foto: http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-4210664/Emma-Watson-Tom-Hanks-star-trailer-Circle.html

Tanara Mae are si alte idei, printre care toata omenirea sa fie prin lege legata la sistemul The Circle si sa fie obligata sa participe la un soi de vot electronic.

Intre timp il cunoaste pe Ty Lafitte (John Boyega), cel ce si-a adus o contributie majora la program, dar care crede ca lucrurile au ajuns prea departe. Incearca s-o lamureasca si pe fata, dar aceasta nu intelege.

Dupa ce lucrurile mai avanseaza si deja multimi de habauci au intrat in sistem, conducerea The Circle, impreuna cu Mae, vor sa faca o demonstratie in direct, de pe o scena cu ecran gigant, despre cum in maxim 20 de minute poate fi depistat un raufacator, altfel de negasit in varianta clasica. Aleatoriu, este aleasa o criminala evadata, care chiar daca nu e in sistem, va fi totusi descoperita de catre niste simpli cetateni din randul multelor milioane ce incepusera s-o caute fiecare in jurul sau.

Demonstratia avea insa si o a doua parte, aceea de a gasi si pe cineva drag, dar de care nu mai stii nimic. Doar ca la cererea publicului, nu mai e ales cineva la intamplare, ci e nominalizat chiar iubitul tinerei. Acesta nu fusese de acord cu intregul acest sistem si se despartisera.

La inceput Mae nu vrea, dar pana la urma accepta si astfel incepe cautarea tanarului. Niste cetateni il gasesc rapid si pe acesta, el se sperie, intra in masina si goneste pe drum. Cetatenii, dupa el, care cu masini, care cu motociclete, care cu drone, intr-o nebunie generala cam ca la Pokemon Go:

Iubitul pierde controlul volanului, cade de pe un pod si moare …

Tanara cade si ea, dar intr-un soi de depresie, si se retrage la casa parinteasca, rupandu-se de sistem. Isi revine insa dupa cateva zile si se reintoarce la munca. Cu ganduri mari. Ii cere ajutorul lui Ty Lafitte si planuieste sa-i distruga pe sefii The Circle.

Se preface ca e inca alaturi de Eamon Bailey, mai urca o data pe scena, au ei un scenariu, dar de indata ce intra in direct, Mae nu-l mai respecta si loveste decisiv: incepe un ditiramb, continua cu ideea ca nimeni nu trebuie sa aiba nimic de ascuns si sfarseste prin a le pune celor doi sefi cate o camera din aia in piept iar simultan milioanele din retea primesc absolut toate e-mailurile celor doi, oricat de secrete ar fi fost. La ultima faza ajutand-o acel Ty Lafitte.

Si pare ca filmul s-a terminat, terminandu-se si cu The Circle. Dar …

SURPRIZE, SURPRIZE

Ultima scena ne-o arata pe Mae Holland relaxandu-se intr-un caiac pe un lac inconjurata de drone, salutand publicul. Cadrul se largeste si usor usor vedem multe multe alte imagini cu alti cetateni filmati si ei in direct.

In concluzie, mesajul filmului ar fi cam acesta: sistemul e bun, e util, e cool, rai au fost doar cei doi sefi …

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. VACCINARE = MOARTE

    Vizionați documentarul “Vaxxed”, produs sub egida lui Robert De Niro (2016)! Documentar interzis de Sistemul iudeo-marxist globalist.

    Dr.William W.Thompson, cercetător științific-principal, Centrul American pentru Controlul Bolilor, Atlanta – CDC.

    Dr.William W.Thompson se autodenunță și demască genocidul făcut prin vaccinare de Centrul American pentru Controlul Bolilor, Atlanta – CDC.

    VACCINAT – De la mușamalizare la catastrofă (“Vaxxed”):
    http://www.dailymotion.com/video/x4zc9b7

  2. Mda…
    Tom Hanks s-a convertit dar crede in erezii asa ca nu ar fi de mirare sa interpreteze eronat semnificatiile rolurilor…
    http://www.johnsanidopoulos.com/2009/05/orthodoxy-of-tom-hanks.html
    Sustine pe fecalisti… si “mariajul” dintre homosexuali…
    Nu am observat sa se fi botezat ceea ce ar fi presupus lepadarea de Satana.
    La grecii americani, duplicitatea apartenentei la masonerie si inclinatia pronuntata pentru ecumenism nu reprezinta o exceptie ori o noutate – comertul si afacerile nu sint definitorii pentru crestin, desigur doar ortodox.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button