X

VACCINAT vs. NEVACCINAT: Cine e MAI BOLNAV? STUDIU INEDIT efectuat pe COPII americani VACCINAȚI, comparativ cu COPII NEVACCINAȚI

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

de Celeste McGovern
Children’s Medical Safety Research Institute

Nu s-a mai făcut niciodată.  Primul studiu de acest gen, făcut pe copii americani vaccinați, comparați cu copii nevaccinați educați acasă (homeschooling), arată cine este cu adevărat maladiv … iar părinții ar trebui să își facă griji în privința asta.

Ceva este în neregulă cu copiii Americii. Sunt bolnavi – alergici, astmatici, anxioși, autoimuni, autiști, hiperactivi, fără capacitate de concentrare și învățare. 32 de milioane de copii americani – adică 43% din ei – suferă de cel puțin una din cele 20 de boli cronice, neincluzând aici obezitatea. Considerate cândva tulburări pediatrice rare, începând cu autismul și ADHD și terminând cu diabetul de tip 1 și sindromul Tourette, astăzi sunt din ce în ce mai răspândite, deși puține studii arată datele. Comparativ cu părinții lor, copiii de astăzi au un risc de 4 ori mai mare de a avea boli cronice. În timp ce bunicii lor poate nu au înghițit niciodată vreo pastilă în copilărie, generația actuală de copii sunt un vis devenit realitate pentru vânzările farmaceutice: la peste un milion de copii americani sub 5 ani le sunt administrate medicamente psihiatrice. Peste 8,3 milioane de copii sub 17 ani au consumat medicamente psihiatrice, iar lunar, unul din 4 primește cel puțin o rețetă de medicamente pentru o afecțiune anume.

Fast food-ul, genele degradate, prea mult TV, jocuri video, pesticide, plastic – numiți un factor de mediu înconjurător și ni se spune că acesta a fost implicat în valurile de îmbolnăviri, deși nimeni nu explică în mod adecvat scara sau ținta epidemiilor. Există totuși un factor, care a scăpat căutărilor, în ciuda faptului că copiii îl primesc prin injectare în doze ce se acumulează treptat în cantități nemaiîntâlnite de către nicio generație din trecut: 50 de doze ce conțin 14 vaccinuri până la vârsta de 6 ani, 69 doze de 16 vaccinuri farmaceutice ce conțin ingredienți ce alterează imunitatea, până la vârsta de 18 ani.

Am fost asigurați că vaccinurile sunt „sigure și eficiente”, deși oficialii din domeniul sănătății publice conștientizează că uneori ele au efecte secundare serioase, incluzând decesul, cu toate că nu s-a efectuat niciodată niciun studiu pe termen lung despre efectele  asupra stării generale de sănătate. Este de remarcat faptul că nici măcar un studiu care să compare copiii vaccinați cu cei nevaccinați nu a fost publicat vreodată, pentru a vedea care dintre copii sunt mai sănătoși după câțiva ani de la vaccin. Asta până acum.

Un studiu pilot efectuat pe 666 de copii școlari educați acasă cu vârste între 6-12 ani din 4 state americane, publicat pe 27 aprilie în Journal of Translational Science, a comparat 261 de copii nevaccinați cu 405 copii vaccinați parțial sau total și a evaluat starea lor de sănătate pe baza rapoartelor mamelor despre vaccinare și a bolilor diagnosticate de medici. Ceea ce s-a descoperit cu privire la creșterea incidenței bolilor imune, precum alergii sau degenerări neuronale, inclusiv autism, ar trebui să pună pe gânduri orice părinte și să se gândească de 2 ori înainte să își vaccineze copiii:

 • copiii vaccinați au un risc de peste 3 ori mai ridicat de a fi diagnosticați în spectrul autismului, comparativ cu copiii nevaccinați (rata de îmbolnăvire 4,3)
 • copiii vaccinați au un risc de 30 de ori mai mare de a fi diagnosticați cu rinită alergică (febra fânului), comparativ cu copiii nevaccinați
 • copiii vaccinați au un risc de 22 de ori mai mare de a necesita medicamente antialergice, comparativ cu copiii nevaccinați
 • copiii vaccinați au un risc de 4 ori mai mare de a fi diagnosticați cu o dizabilitate de învățare, comparativ cu copiii nevaccinați (rata de îmbolnăvire 5,2)
 • copiii vaccinați au un risc de 300% mai mare de a fi diagnosticați cu ADHD, comparativ cu copiii nevaccinați (rata de îmbolnăvire 4,3)
 • copiii vaccinați au un risc de 340% mai mare de a fi diagnosticați cu pneumonie, comparativ cu copiii nevaccinați (rata de îmbolnăvire 4,4)
 • copiii vaccinați au un risc de 300% mai mare de a fi diagnosticați cu infecții în zona urechilor, comparativ cu copii nevaccinați (rata de îmbolnăvire 4,0)
 • copiii vaccinați au un risc de 700% mai mare decât cei nevaccinați de a li se insera chirurgical furtune de drenaj în urechi, comparativ cu copiii nevaccinați (rata de îmbolnăvire 8,01)
 • copiii vaccinați au un risc de 2,5 ori mai mare de a fi diagnosticați cu orice boală cronică, comparativ cu copiii nevaccinați  

Școala acasă vs. școala acasă

Problema efectuării unui studiu de tipul vaccinat vs. nevaccinat, la un secol sau mai mult de la introducerea vaccinării, este aceea că practic toți copiii americani sunt vaccinați astăzi. Când 95% din copii sunt injectați, mai rămân puține pârghii pentru a studia efectele pe termen lung. Este edificator să comparăm copiii americani, în număr foarte mare, cu grupuri mici de copii nevaccinați, cum sunt cei din comunitățile Amish, dar criticii spun că este ca și cum ai compara mere cu portocale. Sunt prea multe alte variabile – dietă, aer curat, timp petrecut la computer, de exemplu – care pot explica diferențele de sănătate mai degrabă decât statusul vaccinal.

Deci, Antony Mawson, profesor în cadrul Departamentului de Epidemiologie și Biostatistică la Școala de Sănătate Publică de la Universitatea de Stat Jackson, împreună cu colegii Azad Bhuiyan și Binu Jacob, au colaborat cu Brian D Ray, președinte al Institutului Home Education Research din Salem, OR, pentru a iniția și înrola familii de tipul homeschooling (școala acasă) să participe la acest studiu. În acest fel, școlarii la domiciliu au fost comparați tot cu școlari la domiciliu (mere cu mere), dar cu avantajul că școlarii de acasă, ca populație, se potrivesc cu profilul general al familiilor americane de pretutindeni. Familiile care au răspuns la interviurile anonime online au fost recrutate prin asociația de homeschooling din Florida, Louisiana, Mississippi și Oregon.

Afacerea cu boli

În ambele grupuri, copiii vaccinați precum și cei nevaccinați, s-au îmbolnăvit uneori. Așa cum se aștepta, copiii vaccinați aveau o probabilitate scăzută de îmbolnăvire cu infecții împotriva cărora erau vaccinați: este cu 71 % mai puțin probabil să contacteze varicelă (rata de îmbolnăvire = 0,26), cu 75% mai puțin probabil, tuse convulsivă (rata = 0,3) și cu 87% mai puțin, rujeolă (rata = 0,1).

În orice caz, în ciuda isteriei publice cu privire la izbucnirea focarului de pojar la Disneyland și a oreionului, nu s-a găsit nicio dovadă că copiii vaccinați erau în vreun fel mai bine protejați împotriva așa ziselor „boli prevenibile prin vaccinare”. Copiii din ambele grupuri aveau aproximativ aceeași rată de îmbolnăvire cu pojar, varicelă, hepatita A și B, gripă (influenza), rotavirus și meningită (ambele virale și bacteriale).

Copiii nevaccinați din cadrul studiului, au fost de fapt mai bine protejați împotriva unor „boli prevenibile prin vaccinare” decât copiii care au primit respectivele vaccinuri. Din anul 2000, CDC a recomandat 4 doze împotriva a 7 tulpini de infecție cu pneumococ înaintea vârstei de 15 luni (13 tulpini începând cu anul 2010), dar copiii vaccinați din cadrul studiului au prezentat un risc de 340 % de ori mai mare de a fi diagnosticați cu pneumonie, comparativ cu copiii nevaccinați (rata de îmbolnăvire=4,4).

Drenajul creierului

Deci care este costul acestei protecții slabe a vaccinului împotriva varicelei, tusei convulsive și rubeolei ?

Legătura dintre autism și vaccinare, este cea mai mare tornadă în furtuna vaccinurilor. Autismul a luat avânt de la o tulburare rară, la ceva care afectează un copil din fiecare clasă școlară: în anii 80, afecta unul din 10 000 de copii, dar până în 1990 cifrele au ajuns la unul la 2 500. Acum 5 ani, rata era de unul la 88 de copii cu diagnostic autist, iar acum de unul la 68.

În studiul pe copiii școliți acasă, riscul de a fi diagnosticat în spectrul autist a fost de 4 ori mai mare în cazul copiilor vaccinați decât în cazul celor nevaccinați. (rata de îmbolnăvire = 4,3)

„Nu cunoaștem toate cauzele autismului”, spun cei de la CDC – Centrul de control al bolilor – care evită să menționeze că nu au identificat încă nici măcar o cauză. Sau măcar un tratament.

Aceștia încă citează un studiu pediatric din 2004 care respinge legătura dintre autism și vaccinuri, chiar dacă unul din autorii săi, propriul lor cercetător de top, Wiliam Thompson, a recunoscut că el împreună cu colegii săi au complotat pentru a ascunde și apoi distruge date (dar el a păstrat copii ale datelor) ce arătau legături între autism și vaccinul MMR (NT eng. Measles, Mumps, and Rubella – pojar, oreion și rubeolă).

„Dumnezeule, nu pot să cred ce am făcut”, a mărturisit Thompson într-o convorbire telefonică cu Brian Hooker, un biofizician, profesor la universitatea Simpson și tată al unui copil bolnav de autism.

Dezvăluirea cazului Thompson stă la baza documentarului Vaxxed din 2016: De la tăinure la catastrofă de Andrew Wakefield, gastroenterologistul care a fost printre primii între cei ce au sugerat o legătură între vaccinul MMR și autism la finele anilor 90 și care a devenit un simbol al modului cum se raportează sistemul la nonconformiști. Este filmul pe care CDC nu îl dorește vizionat de nimeni.

CDC de asemenea evită să menționeze că guvernul a fost forțat să accepte rolul vaccinării în producerea autismului și a despăgubit prin compensații unii părinți pentru copiii lor bolnavi. Unele curți judecătorești au recunoscut legătura dintre autism și vaccinare, de asemenea. Pe lângă asta, sunt miile de părinți despre care curțile de justiție și guvernul se prefac că nu există, care spun aceeași poveste în continuu: că și-au văzut copiii regresând la autism în urma vaccinării.

Vătămarea creierului și a sistemului nervos din cauza vaccinării nu este ceva nou. Schilodirea sau orbirea provocată de Encefalomielita diseminată acută, de exemplu, (ce este vizibilă la tomograf prin puncte albe pe creier ce poate degenera în scleroză multiplă), a fost descrisă în literatura medicală de decenii și este un efect secundar atestat al oricărui vaccin. Narcolepsia și Sindromul Guillain-Barre sunt alte exemple.

Deci, ce rol ar putea avea vaccinurile în distrugerea subtilă a creierului? Nu-i întrebați pe cei de la CDC, deoarece nu au căutat niciodată. Dar studiul JSU a descoperit care sunt riscurile pentru copiii vaccinați de a căpăta dizabilități de învățare, și anume de 5 ori mai mare decât pentru un copil nevaccinat (rata de îmbolnăvire = 5,2), de 4 ori mai mare pentru ADHD (4,3) și de peste 3 ori pentru orice afecțiune de dezvoltare neuronală (3,67).

Mercur, aluminiu și mai ce ?

Ingredientele din vaccinuri sunt cunoscute a cauza leziuni ale creierului. Robert Kennedy Jr. a subliniat pericolul mercurului ca timerosal folosit pentru a conserva vaccinul și relația sa cu autismul.

Aluminiul este o altă neurotoxină bine documentată adăugată vaccinului ca adjuvant ce provoacă o reacție a sistemului imunitar. Cercetări recente au aruncat tot ce se spunea de către oamenii de știință despre aluminiu (iar CDC încă mai spune), la gunoi: aluminiul nu este eliminat din organism în ore sau zile, ci persistă ani de zile și poate migra la organe, inclusiv limfă, splină sau creier. Aluminiul din vaccinuri a fost cauza Sindromului Oboselii Cronice, Miofasciită Macrofagiană, în numeroase cazuri de boli autoimune, boala Alzheimer, în morți subite ce au urmat vaccinării precum și în autism.

FDA (eng. Food and Drug Administration) nu îi neagă toxicitatea – și totuși există atât de multe toxine cu aluminiu în vaccinuri încât să provoace daune organismului. Dar aceștia calculează riscul bazat pe expunerea orală. Chiar și așa, la experimentele pe șoareci de laborator, a rezultat degradarea memoriei și că

„animalele foarte tinere aveau simptome de epuizare, inactivitate și slabă coordonare când mamele lor erau expuse unor cantități mari de aluminiu în timpul sarcinii și alăptării.”

Injectată, această expunere poate fi puțin probabil, mai sigură.

„Ar trebui să fie evident că modul de expunere care trece peste barierele protective ale tractului gastrointestinal și/sau pielii necesită o doză mult mai redusă pentru a produce o consecință toxică”, se specifică într-un studiu din 2014 ce implică aluminiul în epidemia de autism.

Pe lângă metalele toxice ca aluminiul și mercurul, vaccinurile mai pot fi contaminate cu ADN de fetuși avortați, ADN animal, retroviruși, reziduri biologice ale gazdei de recoltare și alți adjuvanți cu metale ce nu sunt măsurați de agențiile de supraveghere și ale căror efecte nu au fost niciodată studiate.

Legătura cu infecțiile urechilor

Copiii vaccinați din cadrul studiului au fost de 4 ori mai expuși decât cei nevaccinați la infecții la nivelul urechilor, diagnosticate medical (rata de îmbolnăvire = 4,0) și au 700% șanse mai mari de a fi supuși intervențiilor chirurgicale pentru implantarea tuburilor de drenaj a infecțiilor repetate sau persistente. (Rata de îmbolnăvire = 8,01)

Infecțiile auditive acute au crescut în lumea întreagă în ultimele decenii și sunt atât de comune încât aproape că nu sunt marcate în niciun fel; acestea afectează 80% din copiii americani până la vârsta de 3 ani și sunt motivul principal pentru vizitele la doctor ale copiilor, folosirea antibioticelor și motivul numărul unu petru intervențiile chirurgicale – inserarea de tuburi de plastic în urechi. Infecțiile auditive pediatrice costă sistemul de sănătate aproape 3 mld. de dolari pe an.

Studiul arată statistici de infecții ale urechii mijlocii făcute de VAERS – Vaccine Adverse Events Reportin System. O căutare în baza de date a VAERS pentru copii sub un an, ce au dezvoltat otită în termen de o săptămână de la vaccinare a scos la iveală 438 573 de cazuri raportate între 1990 și 2011, „adesea cu febră și alte simptome și semne de inflamații și implicații ale sistemului nervos central.” Dacă acesta este numărul copiilor sub un an îmbolnăviți într-o săptămână de la vaccin, atunci câți copii de toate vârstele capătă infecții în zona urechilor urmare a vaccinurilor? Nimeni nu știe.

Microbiomi deteriorați

(NT microbiomii sunt sisteme microbiene benefice ale organismului regăsite în special în tractul digestiv, una din părțile componente principale a sistemului imunitar)

Pentru a determina un posibil mecanism al infecțiilor auditive cauzate de vaccin, autorii unui studiu, Mawson și colegii, citează un altul din 2006, ce a analizat tipurile de bacterii din pasajul nazal al copiilor imunizați cu vaccinul pneumococic vs. „controlul istoric” – copiii din pre era vaccinului PCV-7 –  descoperind o colonizare ridicată a unei bacterii numită M. catarrhalis în cadrul grupului vaccinat. M catarrhalis s-a dovedit a fi asociată cu un risc ridicat de infecții ale urechilor.

Nu este nicio surpriză că acei copii vaccinați din cadrul studiului au fost de 2 ori mai expuși la tratamente cu antibiotice (rata = 2,7). De asemenea au fost spitalizați mult mai des (rata = 1,8).

Spectrul larg de antibiotice folosite pentru tratarea infecțiilor urechilor, sunt precum napalmul pentru microbiomi – poate că distrug cauza infecțiilor dar afectează mulți alți microbi asemenea, provocând mutații la nivelul compoziției microbiomilor, în moduri pe care știința este de-abia la început să le înțeleagă profunzimea impactului asupra sănătății. Acum, cercetătorii fac legătura între mutațiile microbiomilor și creșterea listei bolilor, de la sindromul iritației Bowel, obezitate, boala Crohn, diabet și scleroză multiplă până la tulburări de dispoziție precum anxietate și depresie, boli mentale precum schizofrenia și autismul.

Într-un studiu Lancet din 2011, cercetătorii danezi, au concluzionat că vaccinul pneumococic are „un efect mult mai vast … asupra comunității microbiene ceea ce subliniază nevoia unei atenții sporite și o monitorizare atentă în implementarea vaccinurilor…”

Alt studiu recent a descoperit că vaccinul pneumococic nu doar distruge virusul pentru care este destinat, dar locul în care vaccinul acționează este colonizat rapid de mai mlte tipuri de viruși infecțioși neașteptați. Care este efectul real al celor 69 de vaccinuri asupra microbiomilor în dezvoltare ai unui copil ?  Oficialii din sănătate nici măcar nu și-au pus această întrebare.

Respirație asmatică și mâncărime

Studiul JSU arată că riscul la copiii vaccinați de a fi diagnosticați cu rinită alergică (febra fânului) este de 30 de ori mai mare decât în cazul celor nevaccinați (rata de îmbolnăvire = 30,1), ce depășește cauzalitatea dintre fumat și cancer de plămâni. De asemenea riscul la alergii în general, al acestora, este ridicat (3,9) și de 3 ori mai mare șansa de a contacta eczeme. (3,1)

Toate aceste boli alergice conduc la și mai multe tratamente medicale. Copiii vaccinați din acest studiu au prezentat un risc de 22 de ori mai mare de a contacta alergii în urma medicamentetației decât cei nevaccinați.

Rinita alergică (febra fânului) este o altă plagă pediatrică actualmente inexplicabilă; în 2012 a afectat 6,6 milioane de copii. Este puternic asociată cu o altă boală cu incidență în creștere în rândul copiilor, și anume astmul. Peste 3 milioane de copii americani au alergii la alimente, iar unul din 4 are o formă de eczemă. În întreaga lume, numărul cazurilor de alergii este în creștere, iar acum afectează aproape jumătate din toți copiii școlari americani.

Ca și în cazul autismului, oficialii din sănătate nu au niciun răspuns pentru a explica explozia de boli autoimune. Dar cercetătorii iau adesea drept model răspunsul animalelor la boli alergice, expunând exemplarele la adjuvanți cu aluminiu – asemenea celor folosiți în vaccinuri – ca alergeni. Experimente recente (aici, aici și aici, de exemplu) descriu cum cercetătorii folosesc aluminiul pentru a stimula rinita alergică (febra fânului) la șoareci.

Un studiu din 2014, descrie cum cercetătorii au folosit hidroxidul de aluminiu corelat cu bordetella pertussis (bacteria tusei convulsive conținută de vaccinul copiilor de 2,4,6 și 18 luni ce conține de asemenea aluminiu) expunând animalul la un antigen oral (alimente precum soia sau alune) pentru a produce șobolani cu alergii la mâncare.

Studii precum acestea (aici și aici) descriu cum hidroxidul de aluminiu corelat cu proteina albă din ou (alt ingredient al vaccinurilor) este folosit pentru a crea modele de animale astmatice.

Așadar cum se face că CDC eșuează să facă conexiunile între adjuvanții folosiți de cercetători pentru a crea boli alergice la animale și cei care creează bolile alergice la copii, aceștia fiind identici ?

Nicio explicație ?

„Nu a fost nicio explicație pentru diferențele observate în rezultatele privind starea de sănătate a grupurilor de copii vaccinați și nevaccinați, decât vaccinarea însăși”, concluzionează autorii studiului.

Deși structurarea studiului limitează interpretarea cauzală, ei adaugă, că este o aparentă relație răspuns-doză între vaccinare și bolile cronice de asemenea, cu mențiunea că cei parțial vaccinați au prezentat șanse intermediare de a fi diagnosticați cu pojar și tuse convulsivă, asemenea pentru infecții la nivelul urechilor, pneumonie, alergii, ADHD, eczeme și dizabilități de învățare.

„Nivelul la care aceste descoperiri se aplică la copiii homeschooling, ca și la populație în general, așteaptă o continuare a cercetărilor pe copii vaccinați și nevaccinați”, au spus Mawson și colegii.

„Investigarea și înțelegerea bazelor biologice ale acestor rezultate nespecifice și neașteptate ale vaccinării, sunt esențiale pentru a asigura decizii și politici vaccinale bazate pe argumente”.

Aceste dovezi sunt puține totuși, pentru ca instituțiile medicale să capete vreun interes în înțelegerea rezultatelor neașteptate. Mesajul lor este clar: vaccinurile sunt cel mai mare miracol al medicinei moderne, o intervenție ce a salvat milioane de vieți și a îmbunătățit calitatea vieții la alte milioane. Amendamentul subtil, admis de la începutul vaccinării, este acela că doar câțiva copii vor suferi consecințe grave în urma vaccinurilor, inclusiv decese, dar viețile lor sunt un mic sacrificiu pentru un bine mult mai măreț, acela de a feri omenirea din calea plăgiilor provocate de bolile infecțioase.

De mai bine de un secol, a fost acceptată ca dogmă publică medicală ideea că beneficiile vaccinului depășesc riscurile sale. Mai mult, din momentul când a avut loc introducerea a 5 vaccinuri noi începând cu 1995, inocularea atingând un total de 35 până la vârsta grădiniței, nu au fost făcute niciodată studii ale efectului combinat al vaccinurilor. Realitatea este următoarea: beneficiile reale ale vaccinării sunt teoretice, iar riscurile reale sunt necunoscute.

„Războiul vaccinării” ce se întrevede, nu este altceva decât reacția ezitantă în număr tot mai mare a părinților (și a specialiștilor în sănătate) ce pun la îndoială graficul de vaccinare al CDC pe motive bine întemeiate: De ce doctorii care profită de pe urma vaccinurilor sunt purtători de cuvânt în domeniul sănătății publice ? Pot fi de încredere agențiile guvernamentale în a ne proteja copiii, când acestea sunt dependente de industria farmaceutică ? De ce sunt toxine în vaccinuri ? Copilul meu are într-adevăr nevoie de aceste vaccinuri, sau cineva le vinde precum coca-cola și jocurile video ? De ce este acceptabil sacrificiul cu bună știință al unor copii pentru un bine mai mare ? Este oare acel bine măreț real, sau un miraj ?

Aceste vaccinuri pot uneori face diferența în scăderea infecțiilor naturale precum varicela. Dar întrebările la care nu se răspunde sunt: Cu ce cost ? Ce altceva provoacă vaccinul ? Și dacă sunt un miracol atât de mare, atunci de ce copiii americani sunt atât de bolnavi ?

Acest studiu pilot ne arată că dacă medicina oficială și agențiile noastre de sănătate publică sunt cu adevărat interesate de sănătatea copiilor, nu doar de profiturile de pe urma vaccinurilor sau apărarea religiei vaccinării împotriva blasfemiei, ceea ce este nevoie de întreprins, nu este de a inocula tuturor această credință, ci curajul de a afla ce se întâmplă cu adevărat.

Institutul de Cercetare Medicală pentru Copii (CMSRI) este un colaborator medical și științific stabilit pentru a oferi fonduri de cercetare pentru studiile independente asupra factorilor cauzali care stau la baza bolii cronice și a epidemiei de handicap.

Celeste McGovern este un jurnalist independent care scrie pe ghostshipmedia.com.  

Citiți articolul complet la CMSRI.org.

Vedeți și:

Study: Unvaccinated Children Healthier Than Vaccinated Kids – Doctors Agree

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

29 comentarii

 1. Mda…sunt CRIMINALI de-a dreptul!
  Lăsând la o parte mâncarea otrăvită, sarea iodată, intiumul, aditivii, potențiatorii de gust, aromă (unele deja interzise în U.E., la noi…ÎNCĂ pe piață), alături de pesticidele, ierbicidele, antibioticele din hrana animalelor, a păsărilor, hormonii de creștere din carnea de pasăre, până la șampon și altele…prin vaccinuri, SE ASIGURĂ pornirea cu stângul sau distrugerea iremediabilă a copiilor, viitorilor adulți – CU HANDICAP MEDIU ȘI/SAU SEVER!

 2. Documentar super despre vaccinuri

  https://www.youtube.com/watch?v=-Dahdh1QOAw&feature=youtu.be

  VACCINAT, DE LA MUȘAMALIZARE, LA CATASTROFĂ!

  Este important să subliniem că acest film, nu este despre vaccinuri!
  Este despre THIMEROSAL, un conservant pe bază de mercur, care nu contribuie deloc la eficiența vaccinului….și, contrar părerii populare, A RĂMAS ÎN VACCINURILE FĂCUTE COPIILOR ȘI FEMEILOR ÎNSĂRCINATE.

  La Tv, la mai multe studiouri de televiziune:

  Decembrie, 2014: În California, cel mai grav focar de pojar din ultimii 15 ani, se răspândește.

  Virusul, apare din nou în știrile din seara asta, un focar care provine de la cineva care probabil, a avut rujeolă, în străinătate….cineva a vizitat Disneyland și este posibil să fi strănutat, rujeola se răspândește în America.

  Acest focar, nu dă niciun semn că s-ar diminua.

  Există déjà mai multe cazuri în acest an, decât au existat în…2014, numărul s-a triplat la 644 cazuri de rujeolă, raportate în 27 de state.

  -Vreau să spun, asta se datorează practic, mișcării anti-vaccinare deoarece părinții nu-și vaccineză copiii?
  -Da, eu cred că da…

  Un proiect de lege care ar interzice scutiri de orice fel de la vaccinurile copilăriei, avansează în legislatura Californiei.

  Noi autorizăm legislația prin care o să elimine scutirea personală, pe motive religioase.

  Cred că începi să vezi de ce acest mandat este atât de important.

  Au existat unele informații inexacte care circulă despre vaccinuri.
  Cea mai mare parte rezultă dintr-un STUDIU BRITANIC, care LEAGĂ VACCINURILE, DE AUTISM.

  Noi, încă mai continuăm să auzim că vaccinurile cauzează autism, chiar dacă acest mit a fost demascat în mod temeinic și repetat.

  -Este posibil să fi auzit că vaccinurile cauzează autism într-unul, din 110 copii.
  -La naiba cu asta! Este total de rahat! Nu cauzează!

  Proiectul de lege care obligă copiii să fie vaccinați, a trecut cu sprijin major.
  Fiecare copil, trebuie să îndeplinească standardele de imunizare, înainte de a se alătura școlilor publice, școlilor private, și grădinițelor.

  Barack Obama: Aș încuraja cu tărie, pe toată lumea. Uitați-vă la știință, uitați-vă la fapte. CDC, Centrul pentru Controlul Bolilor din Atlanta, vă poate da informații bune. Vacinați-vă copiii.

 3. ”Am așteptat o perioadă lungă de timp pentru a-mi spune povestea, și vrea s-o spun sincer și adevărat.
  Am fost implicat în înșelarea a milioane de contribuabili în ceea ce privește posibilele efecte secundare negative, ale vaccinurilor.

  Am mințit în legătură cu descoperirile științifice.
  CDC nu mai poate fi de încredere pentru a face cercetări, în legătură cu siguranța vaccinurilor.

  Nu mai poate fi de încredere, în a fi transparent.
  CDC nu poate fi de încredere pentru el însuși.
  Doar câteva gânduri.”

  Dr.William W.Thompson, cercetător științific-principal, Centrul American pentru Controlul Bolilor, Atlanta – CDC.

  VACCINAT = DE LA MUȘAMALIZARE, LA CATASTROFĂ.

  BRIAN HOOKER (biolog): Stăteam la biroul meu unde predam la Universitatea Simpson, telefonul îmi sună, și Dr.William W.Thompson, spune: ”Brian, tu și cu mine, nu ne știm reciproc foarte bine, nu știu exact cum va ieși acest lucru.
  Ai un fiu cu autism, și am o mare rușine acum când mă întâlnesc cu familii care au copii cu autism, pentru că am fost o parte a problemei. ”

  Fiul meu, Steven, s-a născut în februarie 1998.
  La două săptămâni după vaccinurile de 15 luni, nu a mai putut vorbi deloc.
  A pierdut orice contact vizual.
  L-ai ridica, și el doar atârna moale.
  Acesta este un moment în care CDC, a fost doar la început, pentru a face studii privind vaccinurile și autismul.

  Ca om de știință, am peste 60 de publicații științifice și tehnice, în cele mai importante reviste științifice internaționale.
  Și am contactat CDC, și am fost un profund critic al studiilor lor.
  Și astfel, CDC a decis că omul de știință care avea de gând să interacționeze cu mine la acel moment, era Dr.WILLIAM W.THOMPSON.

  Pentru că l-am împins de la spate, nu-i plăcea ceea ce am spus despre statistici.
  Am primit o scrisoare de la un avocat de la CDC în 2004, spunând că nu mai am permisiunea de a contacta CDC.

  Și că o redirecționare rapidă până în 2014, THOMSON mi-a spus:
  -Brian, dacă m-asculți…și dacă faci ceea ce-ți spun eu să faci.
  Pot să garantez că va putea accesa un întreg tezaur de date.
  Și aș dori să te ghidez prin aceșit pași.
  Deci, vreau să fiu o resursă, vreau să fiu valoros pentru tine.
  VREAU, CA TU SĂ AI PE CINEVA ÎN SISTEM.
  De ani buni am încercat să sparg acest edificiu al CDC.
  Am putut obține, doar ceea ce NU era drept.
  CDC, a pus cercetarea, cu 10 ani în urmă.
  Deoarece CDC nu a fost destul de transparent, am pierdut 10 ani de cercetare deoarece CDC este atât de paralizat acum, de tot ceea ce este legat de autism.

  DOREEN GRANPEESHEN: Sunt un psiholog clinic licențiat și un analist–cercetător, certificat în comportament.
  În 1978, vreau să spun că relevanța autismului, a fost de aproximativ unul în 15.000 de copii.
  A FOST O DEREGLARE FOARTE RARĂ.

  Am lucrat la o clinică, la UCLA (Universitatea din California, Los Angeles) care, a fost destul de mult timp singurul centru cunoscut pentru tratarea copiilor cu autism, și am avut, poate, între 6 și 10 copii pe care am lucrat.

  Undeva, pe la începutul anilor 1990, la scurt timp după ce am deschis CARD (Centrul pentru Autism și Dereglări Asociate), CREȘTEREA AUTISMULUI A FOST ATÂT DE MARE ȘI ATÂT DE RAPIDĂ, încât am simțit că nu aș mai putea ajunge vreodată cu munca, LA ZI!

  Din punct de vedere oficial, în legătură cu diagnosticarea, modul cum definim autismul, NE UITĂM LA DEFICITE, ÎN DOUĂ DOMENII.

  Primul, este de comunicare socială și interacțiune socială.
  Și în acea zonă, avem nevoie de trei simptome specifice ca să fie prezente, simptome, cum ar fi NICIO RECIPROCITATE SOCIAL-EMOȚIONALĂ, NICIO COMUNICARE VERBALĂ care înseamnă contact vizual de exemplu, sau NICIO DEZVOLTARE A RELAȚIILOR.

  Cea de-a doua suprafață necesară a deficitelor este, PREZENȚA UNOR COMPORTAMENTE STEREOTIPICE, REPETITIVE, RESTRICȚIONĂRI DE COMPORTAMENT.

  Și acestea, sunt lucruri cum ar fi gesturi cu mâna, balansarea corpului, insistența pe rutine identice. Una dintre cele mai noi adăugiri, este prezența unei DEREGLERĂRI SENZORIALE.

  În cazul în care un copil are o incapacitate de a sesiza corect lucrurile, neauzind neapărat lucruri pe care în mod normal noi le-am auzi, ar putea fi clasificate ca un simptom al autismului.

  Așa că, dacă ai cinci simptome- două în zona de comportament repetitiv, și trei în domeniul deficitului de comunicare socială, atunci vei obține o clasificare a ceea ce se numește Tulburări din Spectrul Autismului (ASD).

 4. La Tv: Vom începe totuși, ca întotdeauna, cu menținerea adevărului. Știri de ultimă oră. În urmă cu doar câteva ore, Jurnalul Medical Britanic (BMJ), a făcut ceva extrem de rar pentru o revistă științifică.
  A acuzat un cercetător științific ANDREW WAKEFIELD, de fraudă indiscutabilă.

  ANDREW WAKEFIELD (gastro-enterolog): „Am primit un apel pe data de 19 Mai 1995, de la o mamă care mi-a spus povestea copilului ei, regresiile lui în autism, în urma unui vaccin.
  Și-am spus ”Cu ce vă pot ajuta? Nu știu nimic despre autism, ați venit la persoana greșită.” Și ea a spus: ”Nu, doctore, copilul meu are probleme gastro-intestinale teribile, și nimeni nu le va lua în serios.”

  Am fost un gastro-enterolog academic, făcând cercetare cu interes special pentru boala CROHN și colita ulceroasă, boala inflamatoare a intestinului.
  Nu știam absolult nimic despre autism.
  Când am fost la școala medicală, a fost atât de rar, încât nu vorbeam despre asta.
  Am auzit că o succesiune de povestiri care erau foarte, foarte asemănătoare.

  Medicina este despre recunoașterea de modele, și a existat un model clar, în curs de dezvoltare. Așa că, am decis un grup al nostru, inclusiv un gastroenterolog de talie mondială, la momentul respectiv condus de profesorul JOHN WALKER SMITH, am decis că aceșit copii, merită o investigația aprofundată. ”

  CNN: Ei bine, Dr. WAKEFIELD, așa cum s-a arătat, a folosit date absolut frauduloase. El a creat o hârtie falsă, pe care Jurnalul i-a permis să o ruleze. Toate celelalte studii care au fost efectuate, au arătat nici un fel de conexiune, din nou și din nou și din nou. Deci, este o minciună absolută care a ucis mii de copii.

  ANDREW WAKEFIELD (gastro-enterolog): ”Ceea ce-am descoperit și raportat pentru prima dată, a fost această legătură între ceea ce-a părut să fie un nou tip de inflamație intestinală, și o regresie autistă în stările dezvoltate anterior, la copiii normali mintal.
  Iar printre aceștia, majoritatea au regresat în autism, cum spuneau și părinții lor, ca urmare a vaccinului de Pojar, Oreion, și Rubeolă (MMR).

  Nu a fost treaba noastră să cenzurăm acea poveste, deoarece poate fi incomodă pentru sănătatea publică.
  Treaba noastră era să raportăm acea poveste cu exactitate, pentru că aceasta ar putea duce la investigații suplimentare.

  Iar hârtia, a spus în mod explicit: ”Această lucrare, nu dovedește o asociere între vaccinul de MMR și sindromul descris. Este nevoie de mai multă muncă pentru a rezolva această problemă.” Aceasta a fost concluzia lucrării.

  DELL BIGTREE (jurnalist medical): În calitate de jurnalist medical de investigație, am petrecut ultimii șapte ani de lucru, la unul dintre cele mai bune talk-show-ri medicale, din lume.
  Noi știm că în medicină au existat multe studii, dovedind că vaccinurile, nu cauzează autism.
  Dar problema care-am avut-o întotdeauna cu asta este că, mii și mii de părinți, tot spun aceeași poveste.

  Copilul meu a primit un vaccin, de obicei MMR și-apoi că, a doua zi sau în acea noapte, a făcut febră mare.
  Și după ce febra a trecut, nu a mai putut vorbi, și au pierdut capacitatea de a merge, au regresat practic, în ceea ce numim autism.
  Și niciodată nu și-au mai revenit.
  Medicii obișnuiau să asculte ceea ce spuneau pacienții lor.

  Aceasta a fost piatra de temelie a medicinei, așa cum o cunoaștem noi.

 5. DELL BIGTREE (jurnalist medical): Dar ceva s-a schimbat recent unde, pacientul nu știe despre ceea ce vorbește.
  Și acești părinți, care-și spun povestea despre ceea ce s-a întâmplat cu copii lor, sunt fabulații sau închipuiri, ca și cum nu au nicio idée despre ceea ce se întâmplă cu copilul lor.

  Am doi copii, și oricine care are copii știe că, atunci când avem bebeluși prima dată, suntem extrem de sensibili la fiecare sughiț mic, fiecare tuse, fiecare strănut.
  Deci, pentru a spune că părintele a fost pur și simplu neștiutor când copilul a avut probleme și și-a dat seama dintr-o dată, un an mai târziu că, vai, are autism, chestia asta nu are sens pentru mine.

  Așa că, am vrut mai întâi să mă uit în detaliu la această poveste, și să aflu ce este această deconectare între medicină, știință, și părinți?

  POLLY TOMMEY (fondator revistă-magazin despre Autism):”Abia așteptam să fiu mamă. Îmi amintesc în mod specific, înainte de a ne căsători chiar, vorbind despre cât de importanți sunt copiii în viața noastră.

  JONATHAN TOMMEY (clinic-nutriționist): Am vrut o fiică mai întâi, și am vrut și un fiu. Și am planificat să avem patru copii.

  POLLY TOMMEY: Urma să fim cei mai perfecți părinți care-am putea fi.

  JONATHAN TOMMEY: Bella s-a născut, și asta a fost o experiență minunată. Bella a fost acest copil angelic, perfect. A trecut prin toate etapele.

  POLLY TOMMEY: Am rămas însărcinată cu Billy, destul de repede.
  -Bella, spune salut lui Billy.
  Avem acum, o fată frumoasă și un băiat frumos.
  Viața a fost pur și simplu, uimitoare.
  Deci, la două-patru și șase luni, Billy a făcut toate vaccinurile normale pentru copii.
  Un pic smiorcăit, cu durere în piept, cu guturai după ce, poate, ultimul.

  Așa că eu, în modul de mamă perfectă, m-am grăbit cu el, la doctor.
  -E-n regulă? Trebuie să-i dau ceva?
  -Da, trebuie să-i dăm antibiotic, doar să mă asigur că nu are nicio infecție.
  Nu s-a curățat în sus.
  Grăbindu-mă înapoi la medic, Oh, copilul are nevoie de mai multe antibiotice.
  Doar așa, preventiv.
  Și-mi amintesc când mama m-a chemat sus, mama mea este o hipiotă homeopată, mă cheamă și-mi spune: ”Ce faci? Înfunci copilul cu acele antibiotice? Pentru ce?”

  Iar eu îi spun: ”Mamă, cu tot respectul, tu ești o artistă și ei sunt doctori, așa că ei știu cel mai bine.
  Era déjà programat la vaccinul MMR, la 12 luni.
  Așa că, în dimineața din ziua programării, prietena mea mi-a spus: ”Ascultă, am auzit că poate exista o problemă cu acest vaccin pe care vrei să i-l faci lui Billy, MMR.”

  Și i-am spus: ”Ești nebună? Care este problema ta? Dacă ar fi existat o problemă cu vaccinarea, ar fi apărut imediat la știri. Iar doctorul m-ar fi sunat, spunându-mi.”

 6. ”Nu te obosi să vii, ăsta nu e un vaccine sigur.”
  ”Ești negativă și neglijentă,la ce asculți? Un zvon care l-ai auzit pe undeva. Billy ar putea deveni surd dacă nu-l iau acum să-l vaccinez cu MMR.”

  ”Cele mai multe dovezi care leagă rujeola cu autismul, s-au domolit într-un fel.
  Și, cei mai mulți medici și oameni de știință sunt de acord că, probabil nu asta este cauza principală. Am lucrat în pediatrie, timp de aproape 20 de ani.”

  JIM SEARS: Cred că cei mai mulți pediatri, văd vaccinurile ca și cum acestea sunt numărul unu care-l fac pentru copii.
  Sunt destul de tânăr ca să nu-mi amintesc zilele în care copiii aveau plămâni de fier, pentru că ei s-au luptat cu poliomielita.
  Știi, în esență, poliomielita a fost eradicată din această țară.

  În 1998, a apărut studiul Wakefield.
  Fiul meu tocmai s-a născut.
  Într-un fel, acel studiu a arătat cu degetul la vaccinul MMR.
  Ca părinte, am fost speriat pentru a-i face vaccinul MMR fiului meu, și că e o chestiune de fapt…nu i l-am făcut la timp, pentru că am vrut să văd, am vrut să văd ce anume alte studii suplimentare ar scoate la iveală.

  Și de-a lungul timpului, studii suplimentare adiționale, a arătat că este sigur.
  Așa că, el a primit vaccinul.
  Știi, dacă toată lumea s-ar opri din a mai vaccina, vom merge înapoi, în epoca de piatră.
  BRIAN HOOKER (biolog): Atunci când un om de știință de la CDC care ar fi fost acolo de 17 ani, spune: ”Acesta este modul în care accesați datele”, nu mi-a luat foarte mult timp pentru a realiza.
  Oh, mai bine fac ceea ce-mi spune el, pentru că el știe despre ce vorbește.

  Vocea Dr.WILLIAM W.THOMPSON: Chiar acum, stau într-o poziție destul de confortabilă în a vă oferi o mulțime de informații.

  M-a întreba: ”Ce seturi de date ai de gând să soliciți?”
  Și i-am spus:”Ei bine, am de gând să solicit două dintre studiile care le-ați făcut pe THIMEROSAL, care este un conservant cu conținut de mercur, care este utilizat la vaccinuri.

  Și el mi-a spus: ”Ei bine, sunt de accord, dar vreau mai întâi să solicitați datele despre MMR.
  Acesta este studiul făcut de FrankDeStefano și colegii săi, în 2004.
  A fost singurul studiu unde, am putea sfârși prin a crea O MIZERIE, în timp ce CDC încearcă să rezolve ceva, ce n-ar putea să înțeleagă. ”

  POLLY TOMMEY: Ziua în care Billy a primit vaccinul MMR, a fost un coșmar viu. A fost cea mai proastă zi din viața mea, să fiu sinceră.

  JONATHAN TOMMEY: Am venit și l-am văzut culcat în pătuț, apatic. A început să tremure necontrolat. O stare de agitație și tremurat, necontrolat! Imaginați-vă cum ați ieși dintr-un lac înghețat.

  POLLY TOMMEY: Ochii lui au început să se dea peste cap, și tremura.

  JONATHAN TOMMEY: Și îmi amintesc, ea l-a apucat și l-a ținut strâns la piept.

  POLLY TOMMEY: O frică imediată a apărut în John. Mami, acest lucru nu se va întâmpla. Nu știu ce este în neregulă cu tine, dar acest lucru nu se va întâmpla. Și am ajuns la un spital. Și am intrat grăbiți cu el.
  Medicii au venit și s-au uitat la el.
  Atunci, medicii au spus: a avut o reacție la vaccin.
  A avut o criză.
  Asta este normal.
  Acest lucru este comun pentru mulți, mulți copii care-au făcut acest vaccin.
  E absolut în regulă.
  O să fie bine.

  Nimeni nu mi-a spus vreodată că ar putea exista efecte secundare la oricare dintre vaccinurile pe care copiii mei le-au făcut.
  Ca urmare a convulsiei febrile pe care el a avut-o în aceeași zi a vaccinului MMR, ni s-a spus să-l ducem acasă.
  A dormit cu noi în pat peste noapte.
  A părut pur și simplu foarte foarte somnoros.
  De fapt, EL NU S-A MAI TREZIT NICIODATĂ CA BILLY PE CARE L-AM AVUT ÎNAINTE.

 7. DOREEN GRANPEESHEN: Pentru mine, a devenit într-adevăr necesar pentru a începe căutarea în a afla ce tipuri de probleme medicale au acești copii care trec prin asta, care sunt ceilalți factori care i-au afectat, și care i-au adus la acest nivel de simptome, pe care noi îl numim autism.

  Acest lucru este acum, probabil, la mijlocul anilor 1990. Am observat că a existat o foarte mare utilizare a antibioticelor în rândurile acestor copii, dar, ceea ce a devenit destul de interesant, a fost să văd numărul de familii care au raportat că, copilul lor a avut un tip de comportament regresiv, care apare imediat după vaccinare.

  O mulțime din acești părinți, mi-au arătat imagini cu copiii lor care au fost în curs de dezvoltare completă, în mod normal până la 18 luni, și-apoi, dintr-o dată, post-vaccinare, au dezvoltat o regresie incredibilă.

  Copiii care au avut vorbire oriunde, sau aproape de 50 la 100 de cuvinte, și-au pierdut COMPLET, toate cuvintele pe care le știau.

  Copiii care au fost extrem de atașați și interactivi cu părinții lor, au devenit dintr-o dată, izolați.

  Nu mai puteau răsunde nici măcar la numele lor.

  ACEST LUCRU S-A ÎNTÂMPLAT, IMEDIAT DUPĂ VACCINURILE MMR.

  JEANNA REED: Fiul meu cel mai mare, Ian, s-a născut normal, în curs de dezvoltare în mod normal.
  El a fost acest băiat frumos, și ne-am trezit la ziua de 12 luni, care este exact un an.
  Apoi, i-au dat mai multe vaccinuri, toate-odată!
  Și, în termen de 7 zile a avut febră 40, și o erupție pe tot corpul. El a fost remarcat anterior în videoclipurile noastre, filmulețele de-acasă, că el putea merge singur, și de fapt, chiar fugi în acel moment.

  LA 7 ZILE DUPĂ VACCIN, EL NU MAI ERA ÎN STARE SĂ FACĂ ACEST LUCRU.

  Cădea pe jos, și a devenit un băiețel foarte bolnav.

  ANDREW WAKEFIELD(gastro-enterolog): Deci, întrebarea pentru aceia dintre noi care investigăm autismul: Este vârsta de expunere la vaccinul MMR, un risc pentru autism?
  Și pentru a înțelege de ce, trebuie să înțelegem ceva din istoria vaccinului MMR.

  În 1987, a existat un vaccin MMR, care a fost utilizat în Canada, produs de SMITHKLINE BEECHAM (GSK), și că vaccinul a cauzat meningita.
  A fost recunoscut rapid, și acest tip de vaccin a fost retras în Canada.
  Cu toate acestea, în aceeași lună în care a fost retrasă în Ontario, a fost licențiat în Marea Britanie.

  Numele a fost pur și simplu schimbat, din TRIVIRIX, în PLUSERIX.

  În Marea Britanie a fost folosit timp de 4 ani și, de asemenea, a cauzat meningită și a trebuie să fie retras rapid.
  A existat un protest public.

  A existat o pierdere acută de încredere de către public în factorii de decizie a politicii de vaccinare, și a companiilor producătoare, iar VACCINUL, AR FI TREBUIT ÎN ACEL MOMENT, SĂ FIE DISTRUS.

  NU A FOST!

  Acesta, a fost apoi expediat către țările în curs de dezvoltare, cum ar fi Brazilia, unde acesta a fost folosit într-o campanie de vaccinare în masă.
  Și acolo a fost o epidemie de meningită.
  Deci, a fost previzibil.

  Acum, oamenii de știință au studiat epidemia, și ceea ce-au descoperit este că, riscul de meningită a fost asociat cu vârsta de expunere.

  Cu cât copiii erau mai mici în vârstă și au primit vaccinul MMR, cu atât mai mare era riscul de meningită.
  Pentru oameni ca mine, investigând autismul, întrebarea a fost: există un risc similar în autism?
  Este vârsta de expunere a la vaccinul MMR, un risc pentru autism, la fel cum a fost pentru meningită?

  Am împărtășit cu Congresul SUA și CDC această ipoteză, pe data de 6 Aprilie, 2000:

  – Povestea, așa cum ne-a fost nouă spusă, și pe care avem obligația de-a o raporta, este faptul că majoritatea copiilor au regresat după o perioadă de dezvoltare normală, după vaccinarea cu MMR.
  Asta nu înseamnă că este cauza bolii.”

  DELL BIGTREE (jurnalist medical): Institutul de medicină, este o instituție unde, oameni de știință și medici, evaluează datele disponibile privind siguranța vaccinurilor, și apo sfătuiește Guvernul cu privire la politica de cercetare a vaccinurilor.

  Ei bine, pentru că ANDY WAKEFIELD a adus mai departe această teorie că, vârsta la care un copil primește MMR, poate crește riscul de autism.
  Institutul de Medicină, a cerut CDC să facă chiar acest studiu.
  A fost un studiu despre sincronizare.
  Deci, cu cât vaccinezi mai devreme MMR, cu atât crește riscul de autism?

  BRIAN HOOKER (biolog): Atunci când vorbim despre studiul MMR, nimeni nu a cerut vreodată aceste date pentru că a fost UN MARE SECRET și anume, că nu îl poți face!
  Thomson mi-a spus să trimit un e-mail la cutare și cutare persoană, și apoi, de cealaltă parte.

  De asemenea, am aflat că unul dintre oamenii care au pregătit aceste seturi de date pentru mine, a fost BILL THOMSON.

  Vocea Dr.WILLIAM W.THOMPSON: Ei nu doresc cu adevărat ca oamenii să știe că aceste date există. Din nou, pur și simplu, vă putem obține de fapt, aceste date.

  ANDREW WAKEFIELD(gastro-enterolog): Thompson nu a putut trimite aceste documente direct lui Brian Hooker, pentru că ar fi fost illegal.
  Ceea ce a identificat Thompson, a fost o lacună juridică, denumită ca la cererea cetățenilor.
  Aceasta i-a permis lui Thompson să-i trimită lui Brian Hooker informații potențial clasificate, într-un mod legal.

 8. POLLY TOMMEY: Îți faci verificarea în Anglia cu copiii și în anumite momente, ești ajutat chiar de stagiari. Așa că la 9 luni, Billy a avut controlul medical. Ți se spune să nu-ți faci griji, copilul râde, murmură, vorbește. Așa că, am trecut peste asta, cu brio.
  La 18 luni este atunci când vin, și de această dată cunoaștem că ceva serios este în neregulă cu Billy.

  JONATHAN TOMMEY: Probabil, în termen de 5 sau 6 zile am început să vedem într-adevăr aceste semne. El nu a mai fost la fel, ca acel copil mic și zâmbăreț care era înainte. A avut o expresie goală. Apoi l-a lovit diareea.

  POLLY TOMMEY: Burtica lui a început să devină mai mare, și mai mare, umflată. Burta lui era tare ca piatra și umflată.
  A început să meargă pe vârfuri, părul i-a căzut, și acest lucru îngrozitor – un țipăt mare și ascuțit, un fel de țipăt plângăcios dezvoltat din el, apoi au venit loviturile cu capul, lovirea constantă de pătuțul lui, lovirea constantă de podea sau în perete, sau orice care ar putea găsi să lovească cu capul, el ar lovi și iar ar lovi…

  Stăteam în pat noaptea cu John, doar pentru a asculta aceste bubuituri, bubuituri, bubuituri.

  El acum, nici măcar nu o mai poate observa pe sora lui cu care obișnuia să se joace. Când John se întoarce de la serviciu, pe ușa de la intrare, nu recunoaște că am fost părinții lui sau că acest copil ne-a aparținut nouă. Nimic. Nimic. Este pierdut.

  JONATHAN TOMMEY: Vreau să spun că a fost un moment în care băiatul nostru, s-a schimbat de la ceea ce a fost el…tragic…un caz real tragic, tragic…de copil care a regresat în această stare de autism și A PIERDUT TOTUL. A pierdut totul!

  BRIAN HOOKER (biolog): Modul în care CDC face studii de cercetare, este foarte reacționar. Ei se uită la ceva în care presa, crează un fel de scandal ce ar putea scade rata de vaccinare, și asta este ceea ce studiază.
  Ei nu studiază vaccinurile în mod proactive.
  Așa că, dacă Andy nu ar fi făcut studiul inițial care a fost publicat în ”The Lancet”, niciodată nu s-ar fi creat zarva care pe bună dreptate s-a creat, iar CDC nu ar fi studiat acest lucru.

  Conferința de presă pentru documentul ”The Lancet”, a fost numit de către decanul școlii medicale, care a fost președintele comisiei mass-media.

  ANDREW WAKEFIELD(gastro-enterolog), 4 Februarie 1998, The Royal Free Hospital,: Am făcut o cercetare extensivă pentru siguranța vaccinului antirujeolic și MMR, în faza de pre-licențiere.
  Cu alte cuvinte, ce studii de siguranță au fost efectuate, înainte ca aceste vaccinuri să fie scoase pe piață și introduse la copii.

  Raportul de 250 de pagini, a fost redactat de mine, arătând că studiile privind siguranța vaccinului, pentru MMR în special, au fost lamentabile. Ei au fost lamentabili.
  S-au făcut multe, multe presupuneri cu privire la siguranța acestui vaccin.

  ȘI AU EXISTAT PROBLEME CARE AR FI TREBUIT COMUNICATE.

  Așa că, am scris colegilor mei și decanului, și am spus că: de acum înainte vor fi întrebări despre ceea ce părinții ar trebui să facă în continuare.

  NU POT, ÎN CUNOȘTINȚĂ DE CAUZĂ, SĂ SPRIJIN FOLOSIREA ÎN CONTINUARE A VACCINULUI MMR, DUPĂ CE AM FĂCUT ACEASTĂ CERCETARE.

  Am spus că voi continua să susțin riguros utilizarea vaccinului unic, dar nu mai pot să sprijin utilizarea vaccinului MMR triplu.
  Așa că, decanul, în calitate de președinte al comisiei, are trei opțiuni: el ar fi putut să nu țină o conferință de presă, mi-ar fi putut interzice apariția la conferința de presă sau, atunci când întrebare a venit și s-ar fi pus în mod inevitabil – Ce fac părinții în continuare, în legătură cu vaccinarea copiilor lor?
  El știa care ar fi răspunsul meu, el putea devia să întrebe pe altcineva.
  Când întrebarea a venit în ziua respectivă, el a direcționat-o direct către mine.

  Tot ce am recomandat la acea conferință de presă, a fost ca părinții, să opteze pentru utilizarea vaccinurilor unice – rujeola unică, oreionul unic, rubeola unică, până ce problema ar fi fost rezolvată științific.

  Ceea ce s-a întâmplat când am făcut această recomandare: s-au luat decizii unilaterale ca, Guvernul din Marea Britanie să se retragă, să retragă licența de import pentru vaccinurile unice, Merk, optând în SUA, să înceteze producerea vaccinurilor unice, oferind părinților, nicio opțiune.

  I-am spus reprezentantului principal al Departamentului de Sănătate: De ce, dacă obiectivul tău este de a proteja copiii împotriva bolilor infecțioase grave, de ce ai scoate opțiunea în care părinții fac acest lucru?

  Și ea a spus ”pentru că dacă vom permite părinților alegerea de vaccinuri unice, ar distruge programul nostru MMR.”

  CU ALTE CUVINTE, PREOCUPAREA ERA PROTECȚIA PROGRAMULUI MAI PRESUS ȘI ÎN FAȚA COPIILOR.

 9. Cariera nimănui nu a fost vreodată avansată în Complexul Industrial Medical, fiind imparțial și în mod critic deschis al industriei vaccinurilor.

  MARK BLAXILL (Autor al ”Vârstei Autismului”): Mă numesc Mark Blaxill, tatăl unei fiice diagnosticate cu autism în 1998. Am scris două cărți care au fost scoase din cauza apariției autismului și care au fost folosite în avocatură autismului, încă de-atunci.

  Michaela s-a născut tipic, totul a fost bine. Se dezvoltă normal din prima ei zi de naștere. Avem amintiri vii de când a început prima dată să vorbească, atenția comună, se juca foarte mult. Era adorabilă, frumoasă, drăguță.

  Și apoi undeva, în lunile de după ce ea a început să alunece departe. Ea nu a mai putut vorbi și a început să ne tragă într-o lume a ei. Iar la vârsta de 2 ani și 9 luni, am primit un diagnostic formal, de sindrom tipic de autism.

  Era un viitor fără speranță, pesimist, care-a fost pus în fața noastră. Urma să fie invalidă pentru tot restul vieții ei, susceptibilă de a fi non-verbală într-o instituție.

  Iar cel mai bun lucru pe care am putut să-l facem, a fost să acceptăm inevitabilul. O parte din povestea pe care am auzit-o de la experții de la Harvard, a fost de autism pe fond genetic, o scăzută și relativă răspândire constantă. Și, cu cât am învățat mai mult, cu atât mai clar a fost că tot acel punct de vedere ortodox din ansamblu era fals, complet fals.

  Revoluțiile în știință se întâmplă, numai atunci când există o anomalie. O anomalie pe care ortodoxia cea mai veche, nu o poate explica. Cu autismul, anomalia a fost explozia în cazuri ce a însemnat că, ceea ce oamenii au încercat să descrie ca o condiție genetică pe bază neurologică, nu a putut fi genetică.

  Ar putea fi doar de mediu, ar putea fi doar un set de lucruri care s-au întâmplat la copii.Și ar trebui să pui întrebarea: Ce anume ar fi fost?

  JONATHAN TOMMEY: Unul dintre clienții mei de formare, a fost director de programare pentru LWT, Televiziunea de Week-end din Londra.

  POLLY TOMMEY:Iar tipul acesta a zis ”de ce nu faci un program? Și poate, printre primii oameni care te ascultă, ar putea exista cineva acolo cu această condiție.”

  JONATHAN TOMMEY:El a spus: aceasta va fi o poveste de necrezut.

  POLLY TOMMEY: Am crezut că nu avem nimic de pierdut. Chiar acum, acest copil s-ar putea să se omoare, pentru că-și va sparge capul în bucăți sau vom ajunge cu toții la nebunie, deoarece toată lumea de-aici este nefericită.

  JONATHAN TOMMEY:Acest program a fost difuzat, și am primit în jur de 250.000 de e-mail-uri. Calculatoarele au fost ceva nou pe-atunci, întregul internet, lucrul pe calculator. Al nostru, s-a stricat.

  POLLY TOMMEY: Am creat un site-web, Billy Tommy – doar în cazul în care cineva, o persoană, ar putea fi în măsură să ne ajute!
  Și s-au stricat!
  Calculatoarele postului de televiziune, s-au stricat.
  N-am mai văzut așa-ceva până atunci. Părinții, au avut exact aceeași poveste ca și a noastră: antibiotice, și asta a fost după vaccinare…BANG!
  Simptomele au fost toate, la fel!
  Diaree, constipație, țipătul ascuțit, lovirea capului. Cu toții am trecut prin asta, este aceeași poveste.

  JONATHAN TOMMEY:Și a fost ideea lui Polly de a pune toate aceste lucruri împreună, într-o revistă numită ”Dosarul Autism”.

  POLLY TOMMEY: Hai să punem toți întrebările și poate că cineva ne ajută.

  JONATHAN TOMMEY:Aceste întrebări de la acești părinți, NU au fost răspunse de către medicii pe care s-a dus să-i vadă. Ei au venit la noi, din disperare. Și am avut 45.000 de abonați, în decursul a patru luni.

  BRIAN HOOKER (biolog): Când am intrat inițial în posesia datelor vaccinului MMR legate de autism, am venit cu propriul
  meu plan și am pășit în mod logic și sistematic, arătând modul în care datele ar fi trebuit abordate. M-am uitat în primul rând, la băieți versus fete.
  Apoi m-am uitat la băieții de culoare = riscul relativ de a primi diagnostic de autism, a fost dramatic.

  A FOST FOARTE SEMNIFICATIV, DIN PUNCT DE VEDERE STATISTIC.

  Chiar ar trebui să mă scarpin în cap, și să spun: NU ȘTIU NIMIC DESPRE VACCINUL MMR.
  Și astfel, atunci l-am sunat inițial pe Andy.

  ANDREW WAKEFIELD (gastro-enterolog): Wow! Într-adevăr? După tot ce s-a întâmplat, și prin tot ce-am fi trecut cu toții, toată suferința prin care au trecut familiile în ultimii 15 ani, iar cei de la CDC au știut de-a lungul timpului că a existat acest risc de autism, din cauza vaccinului MMR.

  BRIAN HOOKER (biolog): După ce am început să divulg mai multe conversații, cred că până la urmă au înțeles că aceasta a fost o fisură majoră în infrastructura de la CDC.

 10. ANDREW WAKEFIELD (gastro-enterolog): Primul lucru pe care Thompson l-a făcut, a fost să compună un grafic. Un grafic cu procentul de copii vaccinați, împotriva vârstei la care au primit prima vaccinare MMR.

  Copiii cu autism sunt reprezentați de linia roz și copiii fără autism, de linia albastră. Acum, în cazul în care nu există nicio legătură între vaccinarea timpurie cu MMR și autism, cele două linii ar trebui să fie identice una de cealaltă, indiferent de vârsta primei vaccinări cu MMR.

  Acum, liniile se pot urmări împreună, până ajung la 15 luni. Apoi se separă, și continuă să se separe ulterior. ACESTA A FOST PRIMUL INDICIU CĂ VACCINUL MMR CAUZEAZĂ AUTISM. Și numai acea constatare l-a zguduit pe Thomson foarte profund.

  BRIAN HOOKER (biolog): Aceasta a fost o uriașă problemă pentru Andy.
  ANDREW WAKEFIELD (gastro-enterolog): Așa că i-am spus lui Brian: Brian, tu înregistrezi aceste conversații?

  BRIAN HOOKER (biolog): Înregistrarea convorbirilor telefonice, nu prea a fost pe gustul meu. Aproape că părea milos.

  ANDREW WAKEFIELD (gastro-enterolog): Denunțătorii pot dispărea așa de ușor cum au venit. Ei sunt ca și un pește agățat în cârlig, iar munca ta este să-i aduci pe toți in barcă..

  EFECTUL AFRO-AMERICAN.

  SHEILA EALEY : Temple, a mers la 12 luni. Așa că, el a putut merge timp de o lună înainte de a fi programat pentru următorul set de vaccinuri. În clipa în care am intrat în cabinetul de pediatrie, Lu – fratele lui geamăn, țipa cât îl țineau puterile.

  Vreau să spun că ea știa ce se întâmplă, și nu voia ca doctorul să o atingă. Ridic privirea, și văd toate seringile cu vaccinuri aliniate, trei pentru el, trei pentru ea.
  Până să-i facă a doua înțepătură, Lucinda cumva s-a răsucit, așa că nu mă m-am putut uita la ceea ce făceam, să-i desfac centura și s-o scot afară.
  Ei bine, în momentul în care am scos-o, ca s-o mai liniștesc puțin, mă întorc, el țipa.
  Mă uit la seringile cu vaccinuri și am observat că una lipsește.
  Acum, sunt numai două seringi rămase pentru ea, și am întrebat-o pe asistenta medicală: ”
  Ce s-a întâmplat cu vaccinul din cealaltă seringă? ”

  Ea spune: ”Oh, Oh, Dumnezeule! I l-am făcut lui”.
  Am întrebat-o: ”care vaccin a fost?”
  Și ea a spus: ”A fost celălalt vaccin MMR.”
  Am spus: ”Sună doctorul.”
  Copilul meu țipa cât îl țineau puterile.
  I-ai dat o doză în plus, iar eu nu știu ce efect va avea.
  Plecăm! Și am plecat.
  Astfel încât, ea, n-a primit nicio doză de vaccin. Ajung acasă. Acest copil, strigă, strigă, strigă…

  L-am așezat pe păturica lui.
  Și văd că începe să se lovească cu capul de podea, lovind cu capul în podea.
  În dimineața următoare, mă duc în camera lui, iar el se uită în gol, și se uită împrejur, ca și când ar fi fost un pic paralizat.
  Nu mai era copilul care făcea așa în fiecare dimineață(dă din mâini a vioiciune..), zâmbind să-l scot din pat.

  Și l-am ridicat, și el face acest lucru. (arată cum s-a dat inert, pe spate). Mi-am spus: Ce s-a întâmplat cu copilul meu?
  Așa că, sun la clinică, și spun: cred că copilul meu a avut o reacție adversă la acele vaccinuri de ieri.
  Ea a spus: ”Nu, nu, nu. Așteptăm un reprezentant de la Merck. Nu cred că a fost o reacția la asta.”

  BRIAN HOOKER (biolog): Bill Thompson, s-a uitat la afro-americani.
  El a văzut că acei afro-americani care au primit vaccinul MMR la timp, au șanse de 2,64 mai mari să fie diagnosticați cu autism decât acei afro-amricani care au primit vaccinul MMR, după vârsta de 3 ani.

  Vocea înregistrată a Dr.WILLIAM W.THOMPSON, cercetător științific-principal, Centrul American pentru Controlul Bolilor, Atlanta – CD: Ce a sugerat acest lucru, este faptul că printre negrii, cei care au fost vaccinați anterior, au fost mult mai susceptibili de a avea autism.

  BRIAN HOOKER (biolog):La acel moment, grupul de cercetători care au lucrat la acest studiu special, aveau întâlniri săptămânale.

  COLEEN BOYLE, care a fost șeful filialei de Dizabilități în Dezvoltare, și MARSHALAYN YEARING-ALLSOP, care a fost unul din șefii lui W.Thompson, FRANK DE STEFANO, care a fost șeful Biroului de Imunizare de Siguranță, și apoi o asociată post-doctorand de cercetare, numită TANYA BASHIN.

  În aceea ședință, Thompson a adus la cunoștință faptul că afro-americanii arătau un risc semnificativ statistic extrem, de autism, în cazul în care primeau vaccinul MMR, la timp.

 11. Vocea înregistrată a Dr.WILLIAM W.THOMPSON:Ce se spune în aceste întâlniri cu ușile închise. Oamenii spun: ”Oh, acest lucru este inacceptabil”, sau ei spun mereu: ”Oh, acest lucru nu poate fi corect”, sau ”Nu voi minți, dar, de asemenea nu vreau să spun chiar acum lucruri care nu sunt într-o anumită formă scrisă.” Ai dreptate.

  BRIAN HOOKER (biolog): Analiza privind afro-americanii, A FOST CA UN CUTREMUR DE GRADUL 8 PE RICHTER, care tocmai a zguduit CDC.

  SHEILA EALEY : L-am dus să-l vadă pe medicul pediatru pe care-l știu, și ea se uită la mine, închide ușa și șoptește.
  Îmi spune: ”Sheila, cred că are autism”.
  I-am spus: ”Ce? Ca-n filmul Rain Man?”
  Îmi spune: ”Ceva de genul ăsta. O să te recomand unui neurolog.”
  Mergem să vedem neurologul săptîmâna viitoare.
  El spune: ”El are fiecare simptom clasic de autism.”
  Nu cred! Am fost foarte supărată.
  Ce a încercat să-mi explice, ce fel de autism este, mi-a spus că s-a născut așa.
  I-am răspuns: ”Nu, nu s-a născut deloc așa!”

  ANDREW WAKEFIELD(gastro-enterolog): În mod evident, a existat un risc foarte ridicat de autism la copii afro-americani. Și, uite care-i chestia: ȘTIM CĂ AUTISMUL ESTE DE 4 ORI MAI FRECVENT LA BĂIEȚI, astfel încât, pentru a vedea acest efect reflectat în copiii afro-americani, a fost o constatare convingătoare.

  BRIAN HOOKER (biolog): Când m-am uitat numai la băieții afro-americani, riscul relativ a fost de 3,36. Pur și simplu, nu mi-a venit să cred! Și-atunci, am vrut să-l sun pe Bill Thompson, iar declarația lui pentru mine a fost: ”Oh, ai găsit-o? Aceasta apare în publicația finală, care este în general, o rasă minimalizată.Bine-nțeles că este minimalizată.”

  SHEILA EALEY : Sora geamănă a lui Temple, este uimitoare.
  Vorbește fluent trei limbi.
  Vorbește franceză, ca un nativ și este o studentă de nota 10.
  Cântă la pian clasic.

  Cu toată vina care-o simt din acea zi, una dintre cele mai bune decizii pe care am luat-o pentru ea, a fost să ies din acel cabinet, fără ca ea să fie vaccinată.
  La sfârșitul acestei călătorii, eu nu vreau să fiu una dintre acele mame care stau acolo spunând ce aș fi vrut, aș fi făcut, aș fi putut.

  Vreau să fiu în măsură să spun că am făcut tot ce-am putut.
  Mi-am dat toată silința.
  Sora lui geamănă, va trece în clasa a 11-a.
  Iar pentru cineva care încă nu reușește să treacă strada acum, sunt recunoscătoare că el este aici? Sigur că da!

  Sunt recunoscătoare că fiul meu trăiește, dar am fost atât de naivă încât să cred că el va trăi o viață împlinită, el va sfârși prin a fi un om fericit, având o familie…
  Visele mele pentru el…cu fiecare an care trece, cu cât fiul meu înaintează în vârstă, cu atât acel vis pare ireal!

  3 puști din Canada, vorbind despre vaccinuri, fiind manipulați:
  -Totul despre vaccinuri!
  Deci, ce fac vaccinurile?
  Vaccinurile construiesc sistemul imunitar și te fac mai puternic pentru a lupta împotriva bolii.
  Sunt vaccinurile sigure?
  Da. Studiile care implică milioane de copii, nu au arătat nicio conexiune între vaccinuri și autism.

  -Ține-te de programul de vaccinare!

 12. DELL BIGTREE (jurnalist medical):Programa de vaccinare proprie a CDC, la care suntem obligați să aderăm ca părinți în America, recomanda ca toți copiii să facă vaccinul MMR, între 12 și 18 luni.
  Dar, în aceste date ascunse oferite de William W.Thompson, este clar că pentru afro-americani, asta este de fapt cea mai periculoasă vârstă pentru a face vaccinul MMR.

  JIM SEARS (pediatru): CDC în opinia mea, este locul în care mă duc dacă am nevoie de informații despre o boală infecțioasă.
  Probabil intru pe site-ul lor sau deschid una din cărțile lor de referință, în fiecare zi.
  Clădirea aia este plină de o mulțime de oameni de știință, care sunt mai deștepți decât mine.

  COMIT CDC, FRAUDĂ?

  DELL BIGTREE (jurnalist medical):Planul de analiză este unul dintre cele mai importante părți ale unui studiu științific. Sunt legile sau regulile prin care un om de știință va adera, cât timp face acest studiu.
  Iar acest plan de analiză, este pus împreună de către oamenii de știință înșiși.
  Uneori, superiorii lor se implică, dar odată ce au terminat acel plan de analiză, ei spun: ”Acesta este modul în care vom utiliza datele.”
  Și nu poți devia de la acest plan de analiză, sau riști frauda științifică.

  Au deviat de la planul de analiză după ce au văzut ceva ce nu le-a plăcut?
  În cazul în care au făcut-o, AVEM O PROBLEMĂ REALĂ.

  ANDREW WAKEFIELD(gastro-enterolog): Thompson a jucat nu numai un rol major în elaborarea planului de analiză, el a fost persoana cu numerele.
  El a fost responsabil cu colectarea datelor, analiza datelor și prezentarea rezultatelor. Și, prin noiembrie 2001, rezultatele au fost gata.

  Vocea înregistrată a Dr.WILLIAM W.THOMPSON:Acum, legat de autism și MMR, am avut un plan de analiză pe care trebuia să-l executăm, și a fost scris. Da, am de gând să distribui aceste proiecte de analiză pe care le avem, și puteți vedea dacă am făcut ceea ce am spus că vom face.

  BRIAN HOOKER (biolog): Că planul de analiză a fost convenit nu numai de către co-autori, dar, de asemenea, și de superiorii CDC.

 13. ANDREW WAKEFIELD (gastro-enterolog):În scopul de-a ascunde efectele vaccinului MMR, ceea ce trebuiau să facă, era SĂ REDUCĂ NUMĂRUL DE COPII DIN STUDIU, ÎN SCOPUL DE A REDUCE CEEA CE SE NUMEȘTE PUTEREA STATISTICĂ, ADICĂ CAPACITATEA STUDIULUI DE A DE DETECTA DIFERENȚA, DACĂ EXISTĂ UNUL ADEVĂRAT.

  În planul de analiză, au convenit să urmeze două surse de informații.
  Prima, a fost dosarele școlare, iar a doua, a fost certificatele de naștere ale copiilor din Georgia.
  Așa că, în timp ce fiecare copil în studiu a avut o înregistrare școlară, doar jumătate din copiii din studiu au avut o înregistrare cu un certificat de naștere în Georgia, deoarece, cealaltă jumătate s-a născut în alte state. Așa încât planul de analiză a fost explicit.

  Informațiile privind rasa copilului, a fost să vină din înregistrarea școlară. Dar atunci când s-au uitat la date care-au scos la iveală un risc crescut de autism la copiii afro-americani, AU DEVIAT DE LA PLANUL DE ANALIZĂ.

  BRIAN HOOKER (biolog): Ei au ales pentru a obține datele despre rasă, NU din dosarul școlar, ci din certificatul de naștere din Georgia.
  În loc de a avea 3.000 de persoane în studiu, numărul s-a redus până la aproximativ 1.800. Riscul relativ, a coborât de la 2,64 la 1,8 dar, mai important, acest risc relativ NU a mai fost semnificativ din punct de vedere statistic.

  Arată la decernarea Premiilor Nobel, din 2008:
  -Acum, vă cer să pășiți înainte, ca să primiți premiul din mâinile Majestărții Sale, Regele.

  LUC MONTAGNIER (doctor-medical): Sunt doctorul medical Luc Montagnier, de profesie virusolog, și am obținut Premiul Nobel în urma contribuției mele în descoperirea virusului SIDA.
  Arată grafic: modul în care interacționează vaccinul cu autismul, reprezintă o problemă mondială nu numai în această țară, ci și în Europa, deasemeni în Asia, chiar și în Africa.

  Vaccinul MMR, făcut în fiecare stadiu al copilăriei primare, înainte de vârsta de doi ani, preponderent copiilor afro-americani, a fost ascuns pentru ceva timp. Este o fraudă, bine-nțeles…posibilă la nivel foarte înalt, după opinia mea…adusă eticii din medicină și știință.

  CDC, într-advăr, a depus o muncă foarte grea (asiduă) în descoperirea virusului SIDA. Deci, sunt foarte dezamăgit să văd o situație diferită cu CDC-ul în privința afacerii autismului.

  DAVIL WELDON: La scurt timp după ce JULIE GERBERDING a devenit șefa CDC, am început să comunic cu ea, și i-am cerut să vină la biroul meu.
  Nu părea să fie o cercetare obiectivă. Și uite-așa a fost CDC, încercând să promoveze vaccinarea copiilor, făcând cercetările despre siguranța vaccinurilor, ei înșiși.

  În judecată, CDC prin Dr.COLEEN BOYLE: ”Cea mai bună politică, este să continue programa de vaccinare, neschimbată, în timp ce lucrează agresiv pentru a încerca să identifice cauze de handicap în dezvoltare.”

  DAVIL WELDON:CDC, m-am gândit, a fost conflictual la nivel instituțional.

  MARK BLAXILL (Autor al ”Vârstei Autismului”): CDC, nu poate primi bani direct de la Companiile Farmaceutice, dar ele pot înființa o fundație, iar fundația poate atrage donații în interes comercial, și chiar asta se face.

  MERCK, GLAXOSMITHCLINE (GSK), PFIZER, SANOFI-AVENTIS, au imense afaceri de miliarde de dolari din producția de vaccinuri.

  Sunt foarte profitabile, au crescut, deoarece multe dintre aceste vaccinuri noi de tehnologie înaltă care sunt brevetate, au un preț ridicat, sunt foarte scumpe, încă protejate de acest cocon de captare reglementară de la NHSS (Strategia de Securitate Națională a Sănătății), și le sunt garantate francize de miliarde și miliarde de dolari.

  BRANDY VAUGHAM: Când am lucrat la MERCK (Merck este principalul producător al vaccinului MMR), am fost reprezentant de vânzări pentru Vioxx.
  Întregul scandal a început când s-a descoperit că Merck a manipulat date și a mușamalizat faptul că VIOXX, de fapt… CAUZA DE DOUĂ ORI MAI MULT ATACURI DE CORD ȘI ACCIDENTE VASCULARE = 50.000 de morți!

  Ceea ce am învățat din această experiență a fost că, chiar dacă există atât de multe lucruri care sunt pe piață, NU înseamnă că sunt și sigure. Cred că vom ajunge într-un teritoriu foarte periculos cu vaccinările.
  În cazul în care o companie farmaceutică introduce doar un singur vaccin și îl adaugă la programa de vaccinare, ei pot face un profit de cel puțin 30 de miliarde de dolari, într-un an.

  MARK BLAXILL (Autor al ”Vârstei Autismului”): Nu e nici un secret. Cred că și-au anunțat intenția că vor să creeze un mediu de vaccinare constantă, de când te naști, și până când intri în mormânt.
  Ei doresc să extindă vaccinurile pentru sugari: de gripă, DtaP (Difterie, Tetanos și Tuse Convulsivă), vaccinuri GARDASIL (HPV), vaccinuri meningococice.

  EI DORESC VACCINURI PENTRU ADULȚI, știi…EI DORESC CA, TU ȘI CU MINE, SĂ VENIM ȘI SĂ OBȚINEM UN BOMBARDAMENT CONSTANT DE VACCINURI, APOI DORESC VACCINURI ȘI PENTRU PERSOANELE ÎN VÂRSTĂ.

  BRANDY VAUGHAM: Avem un produs extrem de profitabil, deoarece testarea siguranței vaccinurilor, nu este la fel de riguroasă precum la un medicament farmaceutic normal.
  Standardul de aur, este: cercetează de două ori, bazează-te pe înlocuitori, și fă studiu pe termen lung.

 14. Și asta pur și simplu nu se face cu vaccinurile, deoarece acestea sunt clasificate în mod diferit, CA MĂSURĂ DE SĂNĂTATE PUBLICĂ, și NU au fost testate în combinația cu alte vaccinuri.
  Cu toate acestea, medicii dau 6 până la 9 doze de vaccinuri, la fiecare vizită.
  E O NEBUNIE!!!

  În cazul în care un medicament farmaceutic ar fi fost testat așa, să se ia în combinație cu multe alte medicamente, NU AR FI PE PIAȚĂ.
  Dar pentru că este un vaccin, și testarea siguranței acestuia este mai puțin viguroasă, ELE SUNT TESTATE PE COPIII NOȘTRI.

  DOREEN GRANPEESHEN (psiholog):Nu îmi place să mă uit la autism, din punct de vedere comportamental. Mă uit la autism, mai mult ca la ce anume îl cauzează în fiecare copil. Când vreau să definesc autismul, trebuie să spun că ESTE INCAPACITATEA DE A TE DETOXIFIA CUM AR TREBUI, sau ÎN RITMUL ÎN CARE AR FI FOST NORMAL SĂ TE DETOXIFICI.

  TOTUL ARE DE-A FACE CU ACEASTĂ SUPRA-SARCINĂ TOXICĂ.

  ACEȘTI COPII, NU SE DETOXIFIAZĂ DE SUBSTANȚELE TOXICE DIN VACCINURI.

  ACELAȘI LUCRU, CU PRODUSELE MODIFICATE GENETIC, PRIN PESTICIDELE DIN ALIMENTELE NOASTRE.

  Dacă eu pot preveni copilul să fie expus la mai multe toxine, atunci când educ copilul, cel puțin copilul, se simte mai bine, și nu din ce în ce mai rău.

  POLLY TOMMEY:Fără îndoială, ce s-a întâmplat cu Billy, i-a schimbat viața.
  Îl arată la o sală de bowling:
  -Ai ratat!
  Ceea ce am în mâinile mele acum, este un bărbat de 19 ani. Are 1,88 înălțime, dar este volatil. În zilele lui bune, Billy este genial, este un înger. În zilele lui proaste, cel mai mic lucru îl poate declanșa, și este înfricoșător.
  -Mă duc să-l iau jos pe tata, chiar acum.
  -Trebuie să rămâi aici.
  -Mă duc să-l omor pe tati, chiar acum!
  -Bill, ascultă-mă, o să stau cu tine aici, iar tu vei încerca să cobori, bine?

  DOREEN GRANPEESHEN (psiholog): Motivul pentru care ei devin agresivi și periculoși în unele cazuri, SE DATOREAZĂ FAPTULUI CĂ NU AU CAPACITATEA DE A COMUNICA.
  Dacă nu ești capabil să-ți exprimi nevoile, ceea ce vrei, dorințele, fericirea și tristețea și așa mai departe, DEVII AGRESIV.

  Asta se întâmplă frecvent când vedem cea mai rea parte a autismului.

  JONATHAN TOMMEY:A trebuit să-i ocupăm camera și să-i folosim jocul video. Și, desigur…asta este o intruziune masivă în spațiul său, și s-a supărat foarte tare.
  -Unde altundeva în această casă putem vedea înregistrarea? Ții minte, Bill?
  -Folosește nivelul de stres, Billy, scade nivelul de stres!
  -Bill, nu te lupta cu tati!

  POLLY TOMMEY:Există milioane ca mine, există milioane de Polly Tommys cu copii afectați de vaccinuri. Spun asta, pentru că nu vreau să trăiești viața pe care o trăiesc eu. Nu vreau să treci prin aceeași durere, nu vreau să te văd suferind, sau familia ta.
  De aceea vă spun – nu am niciun alt motiv să nu vă spun asta. Nu e treaba mea.
  Copilul meu este déjà afectat.

  STEPHANIE SENEF : Sunt om de știință în cercetare aici, la MIT (Harvard), în informatică și laboratorul de inteligență artificială. Am o diplomă de licență în biologie de la MIT și am MSEE și grade de doctorat de asemenea, de la MIT, în inginerie electrică și informatică.

  Am devenit interesată de autism cu mult timp în urmă, atunci când prietena mea a avut un fiu care a fost diagnosticat cu autism, în urma unui vaccin DPT (Difterie, Tuse Convulsivă și Tetanos). A avut febră mare după vaccin, și convulsii, o săptămână mai târziu. Și apoi, mai târziu, a fost diagnosticat cu autism.

  MARK BLAXILL (Autor al ”Vârstei Autismului”):Trebuie să acceptăm faptul că autismul este ceva nou, că, înainte de 1930 rata de autism în lume a fost efectiv zero, și apoi, pentru o lungă perioadă de timp, a fost de 1 la 10.000.

  STEPHANIE SENEF : Am devenit interesat în studierea autismului acum 8 ani, când am văzut că numărul copiilor diagnosticați mergea în sus, și am fost destul de alarmat pentru că am putut vedea că tendința a fost de creștere exponențială, și creșterea exponențială este extrem de înfricoșătoare.

  MARK BLAXILL (Autor al ”Vârstei Autismului”):Din moment ce la mijlocul anilor 1980, am trecut de la acest mediu prevalent scăzut, la o creștere, în cazul în care tendința este în continuare pe verticală. NU AM VĂZUT O PLANARE ÎN ACEASTĂ TENDINȚĂ.

  STEPHANIE SENEF : Și dacă te uiți la punctele care merg înapoi, la 1975, dacă tragi linie, este o curbă exponențială perfectă.
  Dacă presupunem că lucrurile vor continua la fel ca în ultimii 30 de ani, în viitor, PUTEM PREZICE CĂ, PRIN 2032, 80% DINTRE BĂIEȚII NĂSCUȚI, VOR AVEA AUTISM.

 15. -Dacă credeți că vaccinurile sunt o problemă doar pentru copiii afro-americani ca mine, vă înșelați.
  -Există o problemă și mai mare, una care pune copiii la risc, și se numește AUTISM IZOLAT…

  AUTISMUL IZOLAT

  ANDREW WAKEFIELD (gastro-enterolog):Când cercetătorii CDC au stabilit să facă studiul, ei și-au pus întrebarea: dacă vaccinarea cu MMT precoce cauzează autism, în care dintre copii ar fi cel mai probabil să găsim acest efect?
  Răspunsul lor este: în copiii cu niciun interes de dezvoltare pentru primul an de viață, copii care au fost perfect sănătoși până la primirea vaccinului MMR.
  Ei au numit acest grup, AUTISM IZOLAT.

  Acum, acest lucru, nu se referă la un caz izolat de autism sau un grup izolat, cu autism. Ei au izolat autismul și l-au eliminat astfel încât, copiii care n-au avut condiții de boli adiacente, în afara de faptul că aveau autism, nicio retardare mintală, fără tulburări vizuale sau auditive, fără epilepsie și fără defecte congenitale.
  Această grupă de risc, include în mod esențial, fiecare copil sănătos din lume.

  -Sunt un tată singur crescând un copil de 15 ani, cu autism sever, fără să vorbească, o fiică adolescentă. Când ea a fost de 15 luni, a primit runda obișnuită de vaccinuri, care-a inclus vaccinurile MMR și DTaP.
  A făcut febră ridicată.
  Când febra a izbucnit, ea a pierdut totul.

  -Fiica mea, a fost în vârstă de 6 săptămâni când am dus-o la vaccinare.
  Două ore mai târziu, a avut o criză de 5 minute, și la două ore după aceea, iar o criză de 5 minute.
  VACCINAREA I-A FĂCUT LEZIUNI SEVERE ALE CREIERULUI, ȘI A AVUT CONVULSII ÎN FIECARE ZI PENTRU TOT RESTUL VIEȚII, PÂNĂ CÂND A MURIT ÎN BRAȚELE MELE, LA 15 ANI.

  La TV, un bou: ” Nu există niciun motiv întemeiat pentru a alege să nu faci un vaccin!!”

  Ce spun diferiți părinți:

  -El a primit vaccinul MMR și DTaP, și în câteva zile, NU A MAI VORBIT.

  -Vărsături gen proiecțil, convulsii…A ORBIT LA OCHIUL STÂNG.

  -Vaccinurile, ne-au luat copilul sănătos și fericit, i-au făcut rău li l-au îmbolnăvit.

  -A PIERDUT TOATE CUVINTELE PE CARE LE ȘTIA.

  -NU A MAI PUTUT SĂ VORBEASCĂ, ȘI-A PIERDUT CONTACTUL CU OCHII, LA FEL CUM AI ÎNTOARCE UN BUTON.

  Și ce susține acelaș BOU, la TV: În cazurile în care vaccinurile ar fi nesigure, cred că aceasta ar fi o discuție interesantă și rezonabilă.

  Tot la TV:
  -Evident că unele minorități sunt afectate de chestia asta. Nu înțeleg de ce acest lucru este controversat.
  -Vaccinurile sunt sigure, vaccinați-vă!
  -E ca și cum ai zice: Știi ce? Taci dracului din gură! Lasă-mă să iau fiecare vaccin pe care Merck vrea să mi-l bage pe gât.

  Altă vită manipulatoare, de la CNN: Autismul nu este un efect secundar al vaccinării, sau să-l spun în alt mod pentru că unii oameni nu vor să audă acest lucru bine, vaccinurile nu cauzează autism.

  Alte opinii, de la o armată nunumărată de părinți care-și expun cazul, și necazul:

  -Ascultați bine. VACCINURILE POT…ȘI CAUZEAZĂ AUTISM.
  -Nepotul meu…
  -Lilly, fiica mea…
  -Fiul meu a fost complet vaccinat.
  -Fiul meu Jackson…
  -Am avut un băiat sănătos, în curs de dezvoltare…
  -Vă rog să asculțati bine…VACCINURILE PROVOACĂ AUTISM!
  -Într-o zi, toată lumea va știi adevărul despre vaccinuri. Ascultați bine!

  Vocea înregistrată a Dr.WILLIAM W.THOMPSON:De fapt, cred că cele mai interesante rezultate a celor cu pretenții, sau a celor izolați care nu pun întrebări adiționale, EFECTUL ESTE ÎN UNDE CREZI CĂ SE VA ÎNTÂMPLA.

  BRIAN HOOKER (biolog): În autismul izolat, el a văzut un efect foarte, foarte puternic, specific acelor copii care au primit vaccinul MMR, la timp.

  Atunci când Bill Thompson a rulat aceste numere, a văzut un efect astronomic. Unele dintre numere, erau de fapt riscurile relative, care-au fost de șapte-opt ori mai mari cu acești copii (700%increased risk of autism) care au fost diagnosticați cu autism izolat doar, niciun alt diagnostic comparativ cu aceste controale.

  -Autismul izolat este confuz, pentru că sună nesemnificativ, dar este într-adevăr o mare problemă pentru că toții copiii, indiferent de rasă, sunt expuși riscului. De exemplu sora mea de 18 luni, ar trebui să facă vaccinul MMR chiar acum.
  Dar dacă-l face, are de 7 ori mai multe șanse să devină autistă, decât în cazul în care părinții mei așteaptă inițial, după vârsta de 3 ani,
  Deci, eu sper că părinții mei vor aștepta.

  DELL BIGTREE (jurnalist medical):Iată ce este cu adevărat înfricoșător. Când ne uităm la autismul izolat, vedem că există o creștere în incidentele de autism, de până la 7 ori mai mare pentru cei care-au primit vaccinul între 12 și 18 luni, comparativ cu cei care l-au făcut după vârsta de 3 ani.

  Dar, haideți să ne înțelegem perfect. Fiecare copil din acest studiu, a primit vaccinul MMR. Care ar fi numerele dacă ai compara copiii care-au primit vaccinul între 12-18 luni, comparativ cu copiii care nu au primit niciun vaccin, absolut deloc?

  Acesta este adesea menționat, că studiul VACCINAT versus NEVACCINAT, iar CDC REFUZĂ SĂ FACĂ ACEST LUCRU, chiar dacă fiecare medicament pe care îl luăm, a trecut exact prin genul acesta de studiu. Există un grup care ia medicamentul, și apoi îl compară cu grupul care nu ia medicamentul, și ei văd dacă există mai multe efecte secundare și complicații în grupul care ia medicamentul.

  Deci, DE CE refuză CDC în a face STUDIUL VACCINAȚI versus NEVACCINAȚI?

  Probabil, pentru că atunci când ne uităm la rezultatele acestui studiu, NE DĂM SEAMA CĂ RISCUL AR FI ASTRONOMIC și este probabil să fie, UNUL DIN CELE MAI IMPORTANTE MOTIVE PENTRU CARE VEDEM CREȘTEREA EXORBITANTĂ DE AUTISM LA NIVEL MONDIAL.

 16. ANDREW WAKEFIELD(gastro-enterolog): La fel ca și copiii afro-americani, cei de la CDC au intrat în camera de ședințe și au ciopârțit și tăiat datele, într-un efort de a scăpa de acest efect.

  Acestea sunt notițele luate de Coleen Boyle (Șefa CDC) în acea ședință, modul în care au planificat să prezintele datele pe aceste grupe de vârstă; dar, după ce i-au fost prezentate datele, ea scrie ”reformatat” și-apoi adaugă ea, noi grupe de vârstă.

  Chiar și acest lucru nu a reușit să obțină efectul dorit deoarece, în cele din urmă, au omis pur și simplu descoperiri relevante din studiu, care nu au fost menționte deloc.

  (Adică bezmeticii ăștia, așa-ziși oameni de știință, cercetătorii lui pește prăjit, ABIA atunci când li s-a cerut socoteală dreaptă, au cotit-o, bâlbâind ca proștii și neaveniții, în ciuda evidențelor reieșite din studiu, a descoperirilor relevante….păi ăștia-s criminali sadea!
  Nu merită decât închisoarea pe viață sau creșterea și educarea milioanelor de copii afectați de autism din cauza lor, alături de multi-naționalele farmaceutice care fabrică moartea omului normal, transformându-l într-un zombie nevricos, asistat toată viața, pentru a nu-și face rău sieși sau celorlalți.)

  Vocea înregistrată a Dr.WILLIAM W.THOMPSON:Doar mă uitam la ea, și mi-am spus: Oh, Doamne! NU POT SĂ CRED CĂ AM FĂCUT CEEA CE-AM FĂCUT…dar am făcut-o. Da.

  Rep.DAN BURTON, 10 Decembrie 2002: Deci, totul este acolo. Iar tu, care ești în domeniul sănătății, tu, care conduci agențiile de sănătate în această țară și care stai astăzi aici, AI OBLIGAȚIE FAȚĂ DE ACEȘTI COPII PE CARE TOCMAI I-AI VĂZUT ACOLO, pentru a te asigura că aceste studii sunt complete, aprofundate, astfel încât lumea să știe că avem toate detaliile. ȘI TU NU AI ASTA.

  Unul dintre lucrurile pe care le-am făcut, pentru că acesta a fost un subiect atât de important, a fost să-i forțăm să depună mărturie, astfel încât să fie sub jurământ. Și, în cazul în care ei au mușamalizat rezultatele unui studiu, ȘI AU FĂCUT-O DELIBERAT, AU FĂCUT O C R I M Ă.

  Înainte, era 1 la 10.000, iar acum este de 1 din 250 de copii care sunt distruși în această țară, CARE AU AUTISM.
  Acum, acei copii vor crește, nu vor muri.
  Nu e ca și cu o mulțime de alte boli, când aceștia se infectează și cad morți.
  Ei vor trăi până la 50-60 de ani.
  Acum, CINE CREZI CĂ VA AVEA GRIJĂ DE EI?

  Vom fi noi, noi toți, contribuabilii.
  Și va costa, cred așa cum ați spus d-ră Mooney…mii de miliarde de dolari!

  DECI, NU PUTEM LĂSA COMPANIILE FARMACEUTICE ȘI GUVERNUL, SĂ ACOPERE MIZERIA ASTA, PENTRU CĂ NU VA MERGE DEPARTE.
  Și va costa contribuabilii, mii de miliarde mai mult, DACĂ MAI AȘTEPTĂM ÎN JURUL PROBLEMEI.

  Și pentru FDA și HHS și AGENȚIILE DE SĂNĂTATE, pentru a continua să se ascundă în spatele acestei fațade că au ”existat” studii concludente dovedind contrariul, este pur și simplu, deasemenea greșit.

  DELL BIGTREE (jurnalist medical): Așa că, CDC nu a făcut acest studiu doar în interiorul unei bule, de fapt, era exact OPUSUL.
  Erau foarte criticați.
  L-ai avut în față pe congresmanul Dan Burton în fața Congresului, cerând răspunsuri despre mercur și studiile vaccinului MMR și conexiunea cu autismul.

  DAVE WELDON, congressman de Florida, ajunge la JULIE GERBERDING cu plângeri grave privind modul în care el crede că toată această problemă este manipulată.

  Mai mult decât atât, Departamentul de Justiție solicită fișiere și date de la CDC, din cauza unui studiu anterior, numit VERSTRAETEN, studiu care-a avut foarte multe erori, arătând că a avut loc O FRAUDĂ ȘTIINȚIFICĂ, astfel încât acestea, au fost suspecte.

  Așa că, dacă te uiți la e-mail-urile pe care ni le-a furnizat Thompson, poți vedea că el ajunge la managerul de linie, Dr.MELINDA WHARTON (director CDC), care a aruncat în sus avertismente, spunând: Am vorbit mai întâi cu voi în septembrie 2002 privind rezultatele sensibile cu care ne-am luptat în STUDIUL MMR/AUTISM.

  CUM SĂ TE LUPȚI CU REZULTATELE ȘTIINȚIFICE?

  Adică, faptele sunt fapte, datele, sunt date. Nu are niciun sens.

  Așa că, l-ai avut pe Dan Burton suflându-le în ceafă, Departamentul de Justiție solicitând dosare, și William Thompson descoperă că Coleen Boyle a adus un avocat pentru a o ajuta să decidă ce materiale sunt prea sensibile, pentru a le furniza Departamentului de Justiție.

  Acest lucru, evident, îl sperie pe William Thompson pentru că mai târziu, în e-maill-ul către Wharton, el spune: Îmi voi angaja propriul meu avocat – personal, și este extreme de regretabil faptul că trebuie să fim preocupați dacă propriile noastre drepturi legale sunt acoperite, atunci când participă la un studiu ca acesta.

  Ce se petrece aici? Avem oameni de știință guvernamentali practicând avocatură, peste un studiu de siguranță pentru copii!
  Evident, acest lucru nu stă bine deloc cu Dr.Thompson pentru că, la sfârșitul acestui e-mail, el face ceea ce pare a fi o amenințare clară pentru mine: Nivelul meu de îngrijorare, de asemenea, m-a făcut să iau în considerare în mod serios, să mă scoată ca autor privind proiectul de manuscris.

  Așa că, apoi câteva zile mai târziu, Thompson, scrie în mod direct Doctorului WALTER ORENSTEIN, Șef al Programului Național de Imunizare, spunând: Nu sunt interesat în a fi implicat în toată tevatura politică, care se va crea împreună cu acest studiu.

  Thompson, a mers până la vârful departamentului său. Adică, nu obținem niciodată un răspuns de la Walter Orenstein, dar Thompson este foarte clar despre ceea ce s-a întâmplat în continuare.

 17. Vocea înregistrată a Dr.WILLIAM W.THOMPSON:Cei de sus au vrut să facă anumite lucruri, iar eu m-am complăcut în situație, împreună cu ei. În ceea ce privește ierarhia de comandă, am fost numărul 4 din 5.

  BRIAN HOOKER (biolog):Dr.Thompson a vorbit despre distrugerea documentelor și că, în toamna anului 2002, 1.072 a avut loc o întâlnire, cu coșul de gunoi lângă ei, și AU SELECTAT DOCUMENTELE CARE URMAU SĂ FIE DISTRUSE.

  Vocea înregistrată a Dr.WILLIAM W.THOMPSON:Am condus toată analiza despre DeStafano. Literalmente, toți ceilalți, au scăpat de toate documentele. Deci, singurele documente care mai există din acest studiu, sunt ale mele.

  BRIAN HOOKER (biolog):Aceste documente, nu au fost de evidență federală. AU FOST DOCUMENTE FOARTE IMPORTANTE, deoarece acestea, au demonstrat un efect semnificativ statistic, foarte puternic.

  ANDREW WAKEFIELD(gastro-enterolog): El a simțit că în mod corect, ar fi să distrugă aceste documente. Așa că, el a păstrat în biroul său împreună cu exemplare tipărite, fișierele computerizate pentru acest studiu.

  BRIAN HOOKER (biolog):A existat un rezultat dramatic diferit, care a fost prezentat înainte, și după intervalul de timp în care Thompson, a susținut că aceste date au fost distruse.
  În cazul în care nu aș fi avut documentele înainte de octombrie 2002, nu aș fi avut niciodată ceva care să arate că au avut de fapt rezultatele în mână, și au decis să distrugă aceste rezultate.

  Am depus o plângere formală la Biroul de Cercetare a Integrității, și la Departamentul de Sănătate și Servicii Umane.
  Cineva mi-a spus că, nu cu mult timp după ce plângerea a fost depusă, iar scrisoarea a spus că în esență, fiecare co-autor, cu excepția Dr.Thompson, au negat că orice astfel de întâlnire a avut loc.

  Au negat că orice material a fost distrus sau aruncat.
  L-au făcut pe Dr.Thompson, mincinos.
  Era cuvântul lor, împotriva cuvântului lui.
  Dr.Thompson a prezis că acest lucru se va întâmpla.

  Vocea înregistrată a Dr.WILLIAM W.THOMPSON:Sunt lucruri pe care nu le-am împărtășit cu tine, pentru că nu le pot dovedi, și cu asta că confrunt.
  Nu vreau să împărtășesc lucruri cu tine, pe care nu le pot dovedi, că acestea nu sunt înregistrări solide, pentru că sunt îngrijorat de faptul că celelalte 4 persoane, vor complota și vor spune: ”Nu, asta nu e adevărat.”

  BRIAN HOOKER (biolog): Dr.Thompson mi-a furnizat notițe de la acea ședință, pentru exact momentul în care co-autorii vor pretinde că nicio întâlnire nu a avut loc.

  Vocea înregistrată a Dr.WILLIAM W.THOMPSON:Asta este tot ce văd din nou, și din nou și din nou, în cazul în care acești oameni de știință fac doar lucruri josnice, complet lipsite de etică, și NIMENI NU-I TRAGE LA RĂSPUNDERE.

  DELL BIGTREE (jurnalist medical): Uite, de îndată ce ai datele, un studiu științific ca acesta, este un proces relativ simplu. Procesezi datele, obții rezultatele, și apoi publici aceste rezultate în ziar. În planul lor de analiză, acest studiu trebuia să dureze doar 6 luni, din mai 2001 până în decembrie 2001.
  Așa că, dacă nu ar fi distrus datele, DE CE ACEST STUDIU A DURAT 4 ANI?

  (Simplu! Ca să pună în aplicare Planul Ocultei Mondiale = distrugerea pe orice cale și sub orice motiv a populației pământului – prin aer , prin cutremure provocate, prin apă, prin distrugerea pânzei freatice, prin deversări intenționate de reziduri chimice, menajere sau de țiției, apoi prin medicamente netestate suficient, prin hrană, prin manipularea auditivă și vizuală spre plăceri și împătimire….
  DE CE oare dintre copii, taman băieții erau cei mai afectați?
  Datorită faptului că, ajunși la maturitate sunt mai puternici decât femeile, au judecata mai rece, mai clară, sunt întreprinzători, au curaj, pot determina evenimente prin creearea de situații care să schimbe istoria, fața lumii, șamd… DECI, UN POTENȚIAL PERICOL LA ADRESA OCULTEI!)

  ÎNTREBAREA PE CARE TOATĂ LUMEA AR TREBUI S-O PUNĂ CDC-lui, este: CE NAIBA S-A ÎNTÂMPLAT ÎNTRE OCTOMBRIE 2002, ȘI FEBRUARIE 2004?

  Vocea înregistrată a Dr.WILLIAM W.THOMPSON:Motivul pentru care nu se vede nimic circulând despre studiu, este pentru că am fost 5 dintre noi, în spatele ușilor închise, timp de 2 ani.

  DELL BIGTREE (jurnalist medical): Așa că, după 2 ani de întâlniri secrete în spatele ușilor închise, DeStefano apare cu varianta finală a studiului MMR, și vor s-o prezinte Institutului de Medicină.

  DAVID WELDON: Angajații din Institutul de Medicină, s-au mutat: din industrie – guvern – mediu academic – guvern – industrie. ȘI SE MUTĂ DE COLO-COLO…SUNT ACEIAȘI OAMENI.

  (ca politicienii, din partide – ba aici la partidul X, ba dincolo la partidul Y, sau în partidul Z, ori în combinații luate câte k(k) și, tot așa…se poartă înfracționalitatea ”intelectual-academică”, precum Hopa Mitică – cad în cur și VEȘNIC SE RIDICĂ!)

  Nu a existat un polițist foarte bun în toate acestea pentru a se asigura că într-adevăr, studiile privind siguranța vaccinului sunt effectuate în mod corespunzător, și că sunt effectuate în mod obiectiv.
  Pur și simplu nu mi se părea că rulam un sistem care era credibil.

  (Auzi și la ăsta! UN SINGUR POLIȚIST CU TOATĂ POVARA ASTA ÎN SPATE?
  Dar vraful de reclamații și situații dramatice, altele tragice – televizate sau nu – în care tot mai mulți copii deveneau tembeli pe viață din cauza vaccinurilor, NU a atras atenția celor de deasupra CDC-lui sau a Congresului, mai devreme de 4 ani?

  Și, ce să facă un simplu polițist cu o armată de rahați academici plutitori pe care în genere lumea se bazează pentru că au multă carte din care-și fac PARTE-N PARTE?
  Că de fapt ei pluteau suav ca niște rahați ”respectabili” de colo-colo, în funcție de valurile puterii și-a coruperii care-i balansa, fie pentru detensionare, fie spre reimpulsionare și îmbogățire…ba ca ”experți” în industrie, ba la catedră, ba în Guvern și vice-versa, aici nu s-a sesizat nimeni!?

  Dar medicii-pediatrii, asistentele, cei de la Urgențe pe mâna cărora ajungeau din vreme-n vreme milioane de copii cu febră puternică și convulsii ori zdruncinături ciudat de severe, NU le-a dat nici-unora de gândit că SIGUR ceva nu este în regulă în compoziția vaccinurilor?!

  ȘI ĂȘTIA AU FOST COMPLICI! Iar în urma generalizării efectelor iremediabile, asistentele, medicii trebuiau la un moment dat să refuze dozele de vaccin și implicit, vaccinarea copiilor!)

 18. DAVID WELDON: I-am scris lui JULIE GERBERDING, și am rugat-o să amâne reuniunea Institutului de Medicină din 9 februarie.
  Acest raport, Raportul Institutului de Medicină, l-am vrut amânat din cauza proecupării mele că acest lucru, nu a fost un exercițiu pentru descoperirea adevărului, dar întâlnirea a fost în schimb condusă de dorința scurt-circuitării unei cercetări importante, și de a trage concluzii premature.

  DELL BIGTREE (jurnalist medical):Problema este William Thompson, fiind om de știință principal, el va trebui să prezinte concluziile, și nu e fericit s-o facă!
  De fapt, el este atât de supărat, CĂ TRECE PESTE AUTORUL PRINCIPAL – DESTEFANO, PESTE WALTER ORENSTEIN, TOT DRUMUL PÂNĂ LA ȘEFA CDC – DR.JULIE GERBERDING.

  (D-apăi domnule dragă, numai fețele ăstora când le vezi, expresia lor (fie că ”zâmbesc”, fie că sunt gravi, serioși…zici că privești niște ARĂTĂRI, nu oameni!
  Parcă-s de la Muzeul figurilor de ceară, Madame Tussauds!
  Eu zic că poartă măști peste adevărata lor față, iar dacă nu…acel ceva din interior ieșit în afară, ca o amprentă pe chipul lor, te contrariază, pentru că exprimă o caricatură de rânjet, chinuit să se ”nască”, neradiind lumină, bucurie, simpatie sau sinceritate… fiind mai degrabă sinistru, aproape inuman!
  Cine știe? Poate rânjesc coclelii dinlăuntrul lor….)

  Și, într-un e-mail, el spune:
  ”Dragă Dr.Gerberding,
  Va trebui să prezint mai multe rezultate problematice, privind asociații statistice între vaccinul MMR și autism, în principiu, spunând: Eu nu voi continua această minciună.
  Dacă m-ați pus pe mine acolo, eu voi spune adevărul.

  JIM MOODY: Thompson a fost inițial programat să ofere o informare, pentru că el a spus practic directoarei Gerberding, că el ar trebui să spună că există o relație de cauzalitate.
  A fost schimbat în ultimul minut cu Frank DeStafano, care-a fost capabil să raporteze Institutului de Medicină, ÎN MOD FALS…CUM CĂ NU AU GĂSIT NICIO ASOCIERE ÎNTRE MMR ȘI AUTISM.

  ANDREW WAKEFIELD(gastro-enterolog): Institutul de Medicină, a fost punctual fără întoarcere. Așa că, lipsit de adevăr, Institutul de Medicină, a declarat vaccinul MMR ca fiind sigur.

  DAVID WELDON:A fost o grabă de judecată, pentru a închide ușa permanent și complet legăturii dintre vaccinul MMR și autism.
  Este absolut îngrozitor că, o mare parte din ceea ce am spus, s-a dovedit a fi exact adevărat.
  EI AU ÎNCERCAT SĂ SCURT-CIRCUITEZE CERCETAREA.

  Vocea înregistrată a Dr.WILLIAM W.THOMPSON: Este cel mai de jos punct al carierei mele, așa că, am mers înainte cu acea hârtie.

  DELL BIGTREE (jurnalist medical):După munca lor genială asupra studiului MMR, DeSTefano și echipa lui, au primit un premiu de la Departamentul de Sănătate și Servicii Umane.
  Apoi, câțiva ani mai târziu, Dr. JULIE GERBERDIN a primit un premiu propriu.
  Un loc de muncă foarte bine plătit, ca Șef al Diviziei de Vaccinuri, la MERCK.
  În mod cert, Merck a apreciat activitatea pe care ea a făcut-o, investigând propriul lor vaccine.

  (O arată pe Dr.Mengele cu fustă, în fața microfonului…ce privire cruntă, de satanistă aruncă-mprejur…)

  Vocea înregistrată a Dr.WILLIAM W.THOMPSON: Am scris o lucrare despre rezultatele mele asupra MMR.
  BRIAN HOOKER (biolog): Da.
  Vocea înregistrată a Dr.WILLIAM W.THOMPSON:Și va include ceva că am primit de la tine.

  ANDREW WAKEFIELD(gastro-enterolog): Brian era pe cale de a publica un document folosind date care ar fi putut veni numai de la o sursă din interiorul CDC., un informator/avertizor și, din acel moment, William Thompson, a fost un om marcat.

  BRIAN HOOKER (biolog):Andy s-a apropiat de mine și a spus: ESTE TIMPUL SĂ FACI PUBLIC, INFORMATORULUI CDC.

  ANDREW WAKEFIELD(gastro-enterolog): În mod ironic, 12 ani mai târziu, în timp ce Thompson își dezvăluie sufletul lui Brian Hooker, în fața Congresului, Coolen Boyle este doar meschină aceleiași fraude vechi a CDC, dar de data asta, în fața unui jucător nou, și anume Congresmanul BILL POSEY din Florida.

  BILL POSEY (congressman de Florida): Mă întreb dacă CDC a efectuat și facilitat studiul, care compara copiii vaccinați, cu copiii nevaccinați încă. Ați făcut asta?

  Dr.BOYLE: Am făcut de fapt o serie de studii, uitându-ne la relația dintre VACCINURILE CU ETIL DE MERCUR ȘI AUTISM, ȘI ALTE DEFICIENȚE DE DEZVOLTARE.

  ANDREW WAKEFIELD(gastro-enterolog):Minciunile din partea CDC, erau încă la fel. Diferența acum, este că l-am avut pe William Thompson.

  Dr.BOYLE:Vaccinurile și componentele acestora, ”nu” a crescut riscul de autism.

  BILL POSEY (congressman de Florida): Timpul meu este foarte limitat aici. Deci, în mod clar, cu siguranță, fără echivoc, I-AȚI STUDIAT PE CEI VACCINAȚI VERSUS NEVACCINAȚI?

  Dr.BOYLE:Nu i-am studiat pe cei vaccinați versus cei nevaccinați…de fapt…

  BILL POSEY (congressman de Florida): Bine, nu contează. Oprește-te acolo. Acesta a fost sensul întrebării mele. Ați irosit două minute din timpul meu.

  ANDREW WAKEFIELD(gastro-enterolog):Brian a prezentat, de asemenea, un document într-un jurnal asemănător…numit Natura Neuroștiinței și, în acest document, el s-a referit în mod specific la o sursă anonimă de la CDC.

  Și temerile mele cele mai rele s-au adeverit atuncă când, un jurnalist de la Natura Neuroștiinței, a contactat CDC, l-a contactat pe Walter Orenstein, mesajul a ajuns la Frank DeStafano, care apoi l-a trimis la co-autori spunând: Ține capul jos! Acest lucru poate veni spre voi.

  BRIAN HOOKER (biolog):Frica a venit dintr-o dată, ca și cum am fi secat răul pentru Bill Thompson.

  ANDREW WAKEFIELD(gastro-enterolog): I-am spus: ”Brian, trebuie să facem 3 lucruri: 1. Trebuie să-i obținem lui William Thompson un avocat specializat în informatori. 2. Trebuie să ne asigurăm că documentele sale sunt Posey, și 3. trebuie să-i dezvăluim numele.

  Informatorii sunt în pericol, numai atâta timp cât singurii oameni care știu identitatea lor, sunt dușmanii lor.

 19. VACCINURILE PROVOACĂ AUTISM?

  În ultimii 30 de ani, programul de vaccinare a copilăriei, s-a triplat.
  În timp ce în SUA, rata de autism a crescut extrem de mult – de la 1 la 10.000, până la 1 din 50.

  Zeci de lucrări de cercetare publicate, arată că DA…VACCINURILE ȘI AUTISMUL SUNT LEGATE.

  Cu toate acestea, dezbaterea este aprinsă din 1986, în parte din cauză a
  Legii Naționale a Prejudiciului Cauzat de Vaccinurile Copilăriei, a trecut de Congres, ca rezultat al influenței companiilor farmaceutice.

  ACEASTĂ LEGE, ACOPERĂ COMPANIILE FARMACEUTICE DE RĂSPUNDERE PENTRU LEZIUNI ȘI DECESE CAUZATE DE VACCINURILE PE CARE LE FABRICĂ.

  Vaccinuri, pe care guvernul federal, le recunoaște inevitabil ca fiind nesigure.

  În loc de a da în judecată DIRECT companiile farmaceutice, părinții sunt obligați la o petiție…la Departamentul de Sănătate și Servicii Umane.
  Și, în cazul în care oficialii federali se opun compensației, cazul este susținut în fața unui Tribunal de Revendicări.

  MULȚI SE REFERĂ LA ACESTA, CA LA TRIBUNALUL VACCINURILOR.

  Iată câteva fapte șocante despre așa-numitul Tribunal al Vaccinurilor:

  Companiile farmaceutice, nu trebuie să participe la dezbateri, DELOC. (?!?)
  Contribuabilii, plătesc pentru toate daunele. (?!?)

  (De fapt, ce atâta mirare? Și la ei, ca și la noi – toate deciziile judecătorești ERONATE sau PROASTE care s-au transformat în oale sparte, se plătesc NU de către cei direct implicați și vinovați, ci de către contribuabili, inclusiv cele de la CEDO…iar lumea – și de la ei, și de la noi – PARADOXAL, parcă COMPLICE, ori PROASTĂ/PROSTITĂ DE-A BINELEA….TACE!)

  OBSTRUCȚIONAREA JUSTIȚIEI

  JIM MOODY: Începând cu anul 2000, au fost déjà mii de cazuri acumulate în Tribunalul Vaccinurilor, iar compensația medie pentru un copil autist, este de 5 milioane $.

  (Mare brânză 5 milioane de dolari…la tiparnița lor de bani…și totuși, NIMIC nu compensează durerea părinților de a-și vedea copilul mutilat de un prăpădit de vaccin, conceput de o companie farmaceutică criminală, sprijinită întru totul de un Guvern zis american – la fel de criminal și de iresponsabil, străin parcă de viitorul americanilor, deci anti-național, aflat iată – la limita legii sau în afară de ea, NUMAI pentru a nu sucomba companii ucigașe, avide de bani…și asta, cu piciorul aproape scos din sec.20 și pășit în fraged/fragil sec.21!!!!)

  Deci, faceți matematică. Guvernul se confruntă cu câteva sute de miliarde, eventual, UN TRILION DE DOLARI… ÎN RĂSPUNDERI.

  (Da, dar la tiparnița lor de bani…SCOPUL DEPOPULĂRII, DACĂ NU… IMBECILIZĂRII POPULAȚIEI, scuză MIJLOACELE…oricare-ar fi ele, multe…știute de mulți dintre noi!
  Așa că, prețul plătit e mic față de EFECTUL ATINS, dorit de ei.
  Păi, orice om normal la cap, dacă vede că ceva nu e în regulă, distruge acel lucru care provoacă nereguli, pentru a intra în normalitate, nu? )

  Pe măsură ce epidemia de autism a crescut, ei au trebuit să dezvolte un studiu fraudulos care ar disculpa MMR-ul, pentru a câștiga în mod deliberat cazurile din Tribunalul Vaccinurilor.

  Astfel, la mii de solicitanți cu autism, li s-a refuzat justiția în Instanță, DE O CORUPTĂ ȘI ȘI DELIBERATĂ OBSTRUCȚIONARE A JUSTIȚIEI.

  (Eu să fi fost într-un caz din ăsta… că mă duceam direct la Tribunalul Vaccinurilor, și le depuneam în poartă copilul devenit autist din pricina lor, să-l crească Ei, să aibă grijă Ei de el….până la moarte!
  Și chemam și toate televiziunile, alături de toate familiile aflate în aceași stare/situație…ca să reacționeze prin rezonanță, la fel!
  Nu mai zic că, în țara tuturor libertăților, unde se poate cumpăra ORICE, de la glonț la elicopter, dacă mă înfuriam pe tâmpiții-ăștia iresponsabili, obraznici și tupeiști…intram cu tancul peste ei…luându-i la rând – Tribunal, Guvern, dar…MAI ALES COMPANIILE FARMACEUTICE…TOATE!
  Pe cele din urmă, dar nu în ultimul rând, vinovate de mutilarea pe viață a atâtor copii, luam un AG-7 și-i spulberam de pe fața pământului!)

  ESTE UNA DINTRE CELE MAI LIPSITE DE ETICĂ DECIZII MEDICALE, DIN TOATE TIMPURILE, PENTRU CĂ A FOST FĂCUTĂ CU CUNOȘTINȚELE NECESARE DE A SACRIFICA ACEȘTI COPII, CA UN AFRONT DIRECT CĂTRE MANDATUL CONGRESULUI, CĂ ACESTEA AR FI TOATE COMPENSATE.

 20. Din 1986, Tribunalul Vaccinurilor, a plătit aproximativ despăgubiri în valoare de 3 miliarde de dolari.
  CDC, a folosit în mod fraudulos studiul referitor la vaccinul MMR, negând implicarea acestuia în declanșarea la copii, a autismului.

  DELL BIGTREE (jurnalist medical): În toamna anului trecut, am primit un apel de la o sursă din interior care mi-a spus că, în două săptămâni, avea să fie un informator de la CDC, care va ieși și va spune că CDC a comis o fraudă pe studiul MMR, și că ei de fapt, știau că MMR cauzează autism.

  Vreau să spun, asta e o poveste uriașă.
  Din păcate, a fost o poveste pe care nu aș fi în măsură să o spun la un talk show medical pentru că, o mulțime din finanțările noastre, vin din industria farmaceutică.
  De asemeni, eram foarte buni prieteni cu CDC care-a apărut în emisiunea noastră, de multe, multe ori.

  Dar am știu că, odată ce povestea va ieși la iveală, două săptămâni mai târziu, că mass-media ar fi interesată…FOX, CNN, MSNBC…

  Vorbim despre cea mai mare poveste medicală din ultimul deceniu, sau cel puțin al doilea. Așa că, au venit cele două săptămâni.
  Am văzut un film care a fost postat de Andrew Wakefield și Brian Hooker, și am auzit cuvintele lui William Thompson și mărturisirea lui…”Oh, Doamne! Nu pot să cred că am făcut ce am făcut. Dar am făcut-o. Totul este acolo.”

  Și am privit blogosfera cum a luat-o razna – Tweetter, Facebook, social-media, toată lumea vorbește despre asta, dar nicio sursă mass-media nu s-a apropiat de poveste.
  De fapt, cineva a pus povestea pe CNN.
  Pe iReport, și CNN a dat-o jos.
  Și, în acel moment am realizat…așteaptă-un minut.
  Nu numai că talk-show-ul meu medical este produs de industria farmaceutică, TOATĂ TELEVIZIUNEA ESTE.

  Niciodată nu aveam să obținem această poveste.
  Dar, cu siguranță, am avut o poveste.

  Lătrăii de serviciu, de la ei:

  ABC NEWS: Un focar de rujeolă foarte contagios. Un focar major.
  CNN: Un focar de rujeolă!
  -Rujeola se răspândește în America.
  -Acest focar nu dă niciun semn că s-ar diminua.
  Dar, în 2014, numărul s-a triplat de la 644 cazuri de rujeolă, raportate în 27 de state.

  DOREEN GRANPEESHEN (psiholog):Deci, e într-adevăr uimitor să se ia în considerare numărul de cazuri de autism din fiecare an, în contrast cu, să spunem numărul de copii care au contractat pojar, mergând la Disneyland.
  Este un număr mic de copii care a luat rujeolă, și este un vast număr de copii care sunt diagnosticați în fiecare zi, cu autism – 1.082.353 de cazuri de autism, în 2014.

  La CNN, Dr.SANJAY GUPTA: Nu știm ce cauzează autismul.

 21. Vreau să spun, că e correct să spunem.
  Nu suntem siguri în comunitatea științifică ce cauzează autismul, dar noi știm, că nu din cauza vaccinurilor.

  (păi, dacă NU EȘTI SIGUR, cu toată armata comunității științifice, taci naibii din gură! Dacă NU vaccinurile sunt cauza, DE CE copiilor li se declanșează autismul de pe urma lor?!)

  DELL BIGTREE (jurnalist medical): Acum, eu nu spun că Sanjay Gupta e un tip rău. De fapt, cred că el încearcă să facă mai mult bine, la fel cum fac mulți alți medici.
  Dar, dacă aceștia sunt mințiți de către organismul științific care le oferă informațiile, ceea ce se întâmplă cu noi toți?
  Ce se întâmplă dacă un medic bun vede aceleași date pe care le-am văzut eu?

  La TV:
  -Deci, tu practic, ești om de știință.
  Studiezi asta, și te simți 100% confortabil.
  Chiar ai spus că ai copii, așa că ești un familist.
  Te-ai simți foarte – de cât timp ești medic, și care e specialitatea ta?
  Dr.RACHAEL ROSS (medic de familie): Sigur. Sunt medic de familie de peste 10 ani, și tratez familii, pe toată lumea – de la nou-născuți, și până la cel mai în vârstă pacient al meu, care are 96 de ani.
  DELL BIGTREE (jurnalist medical): Și, administrezi vaccinuri, ca parte din asta?
  Dr.RACHAEL ROSS (medic de familie):Da, administrez vaccinuri.
  În clinica noastră, urmărim recomandările CDC, și dăm aceste informații pacienților noștri și le dăm un program când copii lor vor trebui să fie vaccinați și așa mai departe.

  Jurnarlistul medical, alături, la o masă, adresându-i-se unui tip:

  DELL BIGTREE (jurnalist medical):E ceva ce vreau să-ți arăt. Aceasta este o plângere oficială cu privire la ceea ce i-a fost dat de William Thompson, informatorul de la CDC, bine?
  Există, de asemenea, unele materiale de referință aici, și lucruri de genul ăsta.
  O să-ți dau timp să te uiți peste.
  Studiază atâta timp cât vrei, bine?
  Când simți că ai înțeles despre ce este vorba, știu, îți va lua ceva timp.
  Apreciez timpul acordat.

  -În regulă.

  -În regulă? Bine.

  Apoi, din nou în discuție cu Dr.Rachael Ross:

  -Așa că, ți-am trimis ce William Thompson a spus că este fraudă la CDC, toate acele date care lipseau.
  -Ai avut ocazia să te uiți într-adevăr, peste?
  -Este de necrezut, într-adevăr…modul în care datele au fost schimbate ostentativ. M-au făcut să mă întreb dacă această organizație care mandatează cum practic medicina în ultimii 10 ani, dacă mint în legătură cu acest lucru, sau au lăsat date să scape despre acest studiu special, DESPRE CE ALTCEVA AȘ PUTEA SĂ MAI FIU MINȚITĂ?

  Îl arată în birou, la masă, pe tipul în albastru, studiind hârtiile date de jurnalistul medical:

  Dr.JIM SEARS (pediatru): Încă încerc să diger totul, deoarece acest studiu, care-a fost folosit pentru a da un fel de răspuns definitiv nouă, pediatrilor, că MMR-ul nu are nicio legătură cu autismul, MĂ SIMT CA ȘI CUM AM FOST MINȚIT.
  Atunci când au stabilit să facă acest studiu, au vrut să se uite la date, și să interpreteze datele.
  DAR EXISTĂ DATE PE CARE AU DECIS SĂ LE IGNORE.
  DATELE PE CARE LE-AU EXCLUS, AU FOST ÎNTR-ADEVĂR, FOARTE SEMNIFICATIVE.

 22. Dr.RACHAEL ROSS (medic de familie): Gândește-te la asta. Este o afacere mare. Este o chestie majoră pentru un medic să aibă de-a face cu faptul că, în ultimii 10-20 de ani, am putut, potențial…SĂ DISTRUGEM CREIERUL COPIILOR.

  Dr.JIM SEARS (pediatru): Tot ceea ce le-am spus pacienților mei în ultimii 10 ani, a fost bazat pe minciună și o mușamalizare.

  Rep.BILL POSEY, 29 Iulie 2015: Părinții care iau decizii cu privire la sănătatea copiilor lor, merită să aibă cele mai bune informații disponibile.
  Aceștia, ar trebui să poată conta pe agențiile federale, pentru a le spune adevărul.

  ANDREW WAKEFIELD(gastro-enterolog): Odată, eu și Brian l-am încolțit pe Bill Thompson, și el și-a angajat un avocat pentru informatori.
  A furnizat toate documentele sale pe studiul fraudulos al CDC, congresmanului Bill Posey, care apoi a mers în fața Congresului.

  Rep.BILL POSEY, 29 Iulie 2015: Având în vedere natura documentelor informatorului, precum și implicarea CDC, o audiere și o temeinică și o investigație, este justificată.
  Așa că, întreb Domnule Președinte, vă rog, îmi implor colegii din Comitetele de Atribuire, vă rog, vă rog să luați acțiune. Vă mulțumesc, Domnule Președinte.

  ANDREW WAKEFIELD(gastro-enterolog):Sunt acum, 7 luni de când congresmanul Bill Posey a cerut Congresului să-l citeze pe Bill Thompson, ȘI NU AU FĂCUT NIMIC.

  BRIAN HOOKER (biolog): Bill Thompson, vrea să fie citat de Congres. În calitate de angajat CDC al Guvernului Federal, el nu poate vorbi în mod voluntar, din cauza amenințării cu închisoarea.

  Dr.RACHAEL ROSS (medic de familie): William Thompson, trebuie să meargă neapărat în fața Congresului. Trebuie să iasă în fața întregii națiuni. Toată lumea trebuie să audă ceea ce are de spus.

  DAVID WELDON: El trebuie să fie adus forțat în fața unui comitet, în Congres, iar JULIE GERBERDING trebuie să fie adusă și scoasă din birou, pentru că aceasta este o revelație foarte stânjenitoare.
  Pentru că acest cercetător să iasă înainte și să spună acum că ei într-adevăr ascundeau în mod deliberat informații critice despre legătura dintre vaccinul MMR și AUTISM, O ORIBILĂ, ORIBILĂ EVOLUȚIE.

 23. DELL BIGTREE (jurnalist medical):Abaterea de la un plan de analiză, omiterea datelor cruciale, distrugerea documentelor, obstrucționarea Justiției, inducerea în eroare a Congresului, prejudiciul cumplit copiilor nevinovați. Acest lucru trebuie investigat.

  Vocea înregistrată a Dr.WILLIAM W.THOMPSON: Tu și cu mine suntem de accord. SIGURANȚA VACCINURILOR, NU TREBUIE SĂ FIE ÎN CDC. Absolut. Și, desigur, o agenție asemănătoare cu Consiliul Național pentru Siguranța Transportului.

  DAVID WELDON:Următorul lucru pe care trebuie să-l facă: cineva trebuie să reintroducă proiectul de lege Weldon-Maloney. Trebuie să fie adoptat foarte, foarte repede. Și trebuie revocate toate responsabilitățile pentru siguranța vaccinurilor de la CDC.

  BRIAN HOOKER (biolog): Acești copii au fost mutilați prin acțiunile directoarei CDC, COLEEN BOYLE, împreună cu DESTEFANO, MARSHALYN YEARGIN-ALLSOP, și TANIA BHASIN

  -Fiul meu a fost infirm, timp de 17 ani. Cred că închisoarea este prea bună pentru aceste persoane care au săvârșit aceste fraude.

  ANDREW WAKEFIELD(gastro-enterolog): Noțiunea de vaccinare a copiilor, protejarea copiilor împotriva infecțiilor grave, cu vaccinuri care sunt sigure și eficiente, este lăudabilă.
  Ai auzit despre izbucnirea focarului de rujeolă în Disneyland, și apoi, ei încearcă să vândă vaccinul MMR. Noi nu am văzut cazuri de autism raportate ca o consecință a vaccinului unic, NUMAI DE LA VACCINUL TRIPLU!
  Așa că, sentimentul meu este că TREBUIE SĂ EXAMINĂM POLITICA DE VACCINARE, PESTE TOT.
  Dar, în primul rând, eu cred că putem face problema într-o măsură mai mică dacă vom separa aceste vaccinuri, în vaccinuri singulare de rujeolă, oreion și rubeolă.

  STEPHANIE SENEF : Nu-mi pot imagina ce va să fie în cazul în care într-adevăr, ne vom confrunta cu un viitor în care, jumătate din copiii născuți, ajung în spectrul autismului. Vreau să spun, va fi atât de disruptiv sistemul școlar…vor fi atât de puțin bani pentru a se putea cheltui pe copiii normali, pentru a-i ajuta să-i aducem, să-i educăm.

  (Sigur! Inversarea rolurilor: minoritatea devine majoritate, iar majoritatea se supune minorității – LA PROPRIU, ȘI LA FIGURAT!
  Au reușit până acum în privința multor aspecte socio-economico-psihologice, legate de normal-anormal, inversându-le pervers…de câteva decenii!
  Rezultatele déjà sunt înfricoșătoare și se apasă în continuare pe accelerație. De către cine? De către demenții, dereglații lumii, care-s ȘI cei mai bogați!)

  VOM AVEA DOAR COPII EXTREM DE BOLNAVI, ȘI PĂRINȚII CARE VOR FI ATÂT DE ÎNNEBUNIȚI DE ACEASTĂ PROVOCARE DE A CREȘTE ACEȘTI COPII, CARE SUNT ATÂT DE BOLNAVI, ÎNCÂT SOCIETATEA NOASTRĂ, NU VA FI ÎN MĂSURĂ SĂ SE CONCENTREZE PE NIMIC ALTCEVA.

  MARK BLAXILL (Autor al ”Vârstei Autismului”): Implicațiile acestui lucru pentru țara noastră, pentru competitivitate ca națiune, pentru economie, sunt massive. Ei trebuie să cunoască, și ei știu sigur că există o urgență națională.

  STEPHANIE SENEF : Adică, acest lucru, va fi o catastrofă cumplită dacă am lăsa să se întâmple.

  DELL BIGTREE (jurnalist medical):Ce vei spune data viitoare când vei vedea o mamă cu copilul ei în brațe, și acea mamă te întreabă: Dr.Rachel, este vaccinul MMR sigur?

  Dr.RACHAEL ROSS (medic de familie):Voi spune: știi, sincer…eu NU am de gând să le fac vaccinuri MMR, copiilor mei, și iată de ce:

  LA FIECARE 7 MINUTE, UN COPIL DIN SUA, ESTE DIAGNOSTICAT CU AUTISM.

  De dragul copiilor noștri, luați legătura cu liderii voștri politici și solicitați următoarele:

  Ca Congresul să-l citeze pe Dr.William Thompson și să investigheze frauda CDC. Abrogarea de către Congres, a Legii Naționale a Prejudiciului Cauzat de Vaccinurile Copilăriei din 1986, a producătorilor, pentru daunele cauzate de vaccinuri.Ca, vaccinul singular de oreion, pojar și rubeolă să fie pus la dispoziție, imediat. Ca, toate vaccinurile să fie clasificate ca medicamente farmaceutice și să fie testate în mod corespunzător.

  Toți cei de mai sus, au fost invitați să ia parte la acest documentar, dar toți au refuzat:

  Frank DeStefano
  Coleen Boyle
  Marshalyn Yeargin-Allsop
  Tanya Bashin
  Walter Orenstein
  And
  Julie Gerberding

  Sfârșit.

 24. Multumiri pt compilare, dar invatati si dvs limba romana, sau platiti un redactor! Eu nu stiu, de pilda, ce sa inteleg din urmatoarea fraza: “Problema efectuării unui studiu de tipul vaccinat vs. nevaccinat, un secol sau mai mult după vaccinare, este aceea că practic toți copiii Americani sunt vaccinați astăzi”. Si aveti multe asemenea.

 25. Mulțumesc pentru articol.
  Mulțumesc pentru comentarii, Magda!
  Elena Dulgheru, ceea ce ai remarcat este singura exprimare mai greu de înțeles. Nu există mai multe, așa cum pretinzi! Ideea ce se vrea transmisă este faptul că, deoarece nimeni nu a fost interesat să facă un studiu cu privire la beneficiile reale ale vaccinării, nici nu s-a putut știi cât de devastatoare repercusiuni au… drept pentru care s-a vaccinat într-o veselie!

  1. Mesajul, bun!
   Insă cam jigniţi limba română.
   Nu mai căutaţi scuze, că o scrântiţi şi mai rău.
   Mai bine autocenzuraţivă cu smerenie.
   Mulţumim!

 26. Se spune ” calul de dar nu se cauta…” materialul este lung dar extraorinar de complet.
  Trei comentarii despre limba romana inloc sa multumim ca ne informeaza in ciuda tuturor pumnilor in gura, voi va apucati sa criticati asa si pe dincolo, iata ca pe mine ma inteteseaza continutul si nu greselile, frustratilor.
  Referitor la material cred ca ne-am cretinizat ca nu vedem lucrurile astea care se intampla in jurul nostru.
  Am o vaga nedumerire referitoare la rujeola si nu numai la ea. Nu cumva Rujeola apare ca reactie la vaccinuri? Pentru ca se instaleaza doar in copilarie cand se fac vaccinuru apare la adulti deca in cazuri exceptionale si acelea dupa vaccinuri pentru diverse. Daca intrebi un adult care a facut rujeola cu siguranta in istoricul lui gasim si un vaccin in ultimii doi ani.
  Nu cumva rujeola este o metoda de apatare a organismului la toxinele din vaccinuri? Intreb pentru ca comunitati restranse gen amish triburi uitate prin mari si oceane nu au habar de rujeola. Citeam zilele trecute de locuitorii unei insule, intrebati daca stiu ce-i turbarea acestia au intreabat ce este aia. Copii erau frecvent muscati de caini dar n-aveau inicio reactie adversa.
  Chimizarea asta o sa ne piarda pentru ca, chuar daca nu acceptam injectarea chimicalelor ele vor fi prezente in carne mai nou in legume conserve si fructe.
  Ce face banu!!!

 27. Dumnezeu sa ne ierte si sa aiba mila de noi!
  Ma duce cu gandul la psihopatul de Joseph Mengele – Auschwitz-Birkenau…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre nu sunt suficiente. Vă mulțumim! DONAȚIE