X

#FreeBritney: Este ţinută Britney Spears la un spital de boli mintale fără acordul ei pentru MKULTRA?

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

#FreeBritney: Este ţinută Britney Spears la un spital de boli mintale fără acordul ei pentru MKULTRA?

O “sursă credibilă” pretinde că Britney Spears este ţinută într-un spital de boli mintale împotriva voinţei ei din luna ianuarie.  Activitatea obscură a mamei lui Britney de pe reţelele sociale pare să confirme asta. Trece Britney printr-o reprogamare MKULTRA?

Din 2011, situl The Vigilant Citizen a documentat viaţa şi cariera lui Britney Spears în detaliu dintr-un singur motiv: ea este unul dintre cele mai evidente exemple de control mental din industria muzicii de astăzi. Iar turnura pe care au luat-o evenimentele din ultimele luni, tind să confirme acest fapt.

Stimulată de dezvăluirile unei surse anonime apropiate lui Britney şi de activitatea de pe reţelele sociale ale mamei lui Britney, campania #FreeBritney câştigă popularitate. Teoria: Cântăreaţa e ţinută împotriva voinţei sale la o clinica de “sănătate mintală” de la începutul lunii ianuarie.

Este ea ţinută înpotriva voinţei pentru reprogramare MKULTRA? Înainte de a explora această întrebare, iată o privire scurtă către evenimentele ce au definit viaţa lui Britney.

Sclav MK

La fel ca şi ceilalţi sclavi, Britney a intrat în industrie pe când era copil. La vârsta de 11 ani, a fost distribuită într-un spectacol popular de pe Disney Channel – The Mickey Mouse Club.

Câţiva ani mai târziu, s-a îmbarcat într-o foarte de succes carieră solo care a făcut-o una dintre cele mai mari stele din lume. Totuşi la fel ca alţi sclavi din industrie, “crăpături” au început să apară în programarea ei în jurul vârstei de 30 de ani.

Criza ei infamă din 2007 – când s-a ras în cap şi a atacat maşinile cu umbrela – au relevat toate simptomele unui sclav MK ce încerca să se elibereze din program.

                               Britney răzându-se în cap în timpul crizei din 2007.

Câteva luni mai târziu, Spears a fost trimisă la instituţia psihiatrică de la Ronald Reagan UCLA Medical Center şi plasată sub reţinere psihiatrică involuntară de tip 5150 (Kanye West a fost trimis la un asemenea centru împotriva voinţei lui după propria lui criză din 2016).

De atunci, Spears a fost forţată să locuiască sub supravegherea tatălui ei Jamie Spears căruia i-a fost acordat controlul total asupra carierei, finanţelor şi vieţii personale a divei.

În 2012, Britney a încercat să pună capăt supravegherii şi să-şi recapete controlul asupra propriei vieţi dar a fost refuzată de instanţă pe motiv de “probleme psihologice”. Fapt straniu: practic acele “probleme psihologice” n-au fost niciodată dezvăluite. Şi mai straniu, avocaţii conservatori au cerut judecătorului să sigileze inscrisurile din instanţă care descriau problema ei. Potrivit acestui articol din 2012, TMZ scrie:

Documentele au fost îndosariate marţi în cazul de mai sus, cerându-i-se judecătorului să sigileze urgent anumite înscrisuri. În documente, avocaţii tutorelui au numit înscrisurile “foarte sensibile,” adăugând “daune ireparabile şi pericol imediat” ar risca Britney dacă documentele n-ar fi fost sigilate.

Surse multiple de primă mână au spus celor de la TMZ … înscrisurile sunt documente medicale ce conturează maladia şi tratamentul lui Britney.

Ni s-a spus că interpreta are o tulburare care-i afectează personalitatea şi-i poate afecta starea de spirit. Ni s-a spus că se simte “extrem de bine” dar are nevoie de plasa de siguranţă a tutorilor.

Daune ireparabile şi pericol imediat? Este misterioasa “maladie şi tratamentul” de fapt MKULTRA? Descoperiri recente arată intr-acea direcţie.

Sursa anonimă

La începutul lunii aprilie, surse media au anunţat că Britney Spears s-a înscris “voluntar” într-o unitate de sănătate mintală pentru “a o ajuta să facă mai bine faţă problemelor grave de sănătate ale tatălui ei”.

O postare de pe contul lui Britney din 3 aprilie cu textul “Cu toţii avem nevoie să ne facem timp pentru “timp cu mine” :)”. Mulţi cred că nu ea a postat asta.

Totuşi, unii pretind că asta e o minciună. Pe 16 aprilie, podcastul Britney’s Gram a redat un “episod de urgenţă” după ce a primit “un pont anonim dintr-o sursă credibilă” pretinzând că Britney era ţinută împotriva voinţei ei la o unitate de boli mintale din data de 14 ianuarie (o puteţi asculta aici). După ce a explicat că el e un “reprezentant legal care a lucrat cu Britney ca tutore”, sursa a mai spus:

Ceea ce se întâmplă e cel puţin derajant.”

Bărbatul anonim a mai explicat că Jamie Spears a descoperit că Britney şi-a oprit tratamentul. Şi, când a refuzat să ia orice alt fel de medicaţie, Jamie Spears a tras heblul de la turneul lui Britney Domination tour, spunându-i: “Dă vina pe boala mea”.

Potrivit sursei, această serie de evenimente explică postarea bizară din 4 ianuarie de pe contul de instagram al lui Britney.

Postarea lui Britney de pe IG despre anularea turneului pe seama sănătăţii tatălui ei. Probabil că nu ea a postat asta.

Sursa anonimă confirma apoi că Britney a fost trimisă la o unitate de sănătate mintală la mijlocul lunii ianuarie şi că nu se vede “luminiţa de la capătul tunelului” în ce priveşte durata şederii acesteia în unitate. Şi-a finalizat fraza zicând că Britney “nu a vrut să meargă” şi că nu a fost “deloc o decizie de-a ei”.

În timp ce acest pont anonim a fost deajuns să zăpăcească fanii lui Britney, activitatea de pe reţelele sociale a mamei lui Britney a dus lucrurile la un alt nivel.

Mama lui Britney

Pe 16 aprilie, mama lui Britney, Lynne Spears a postat o imagine pe instagram cu textul This is “Faith!” (asta-i soarta!). Postarea a fost interpretată de mulţi ca un răspuns subtil la situaţia lui Britney.

                                O imagine postată pe IG de mama lui Britney Spears.

În mod şi mai relevant, Lynn “a dat like” la câteva comentarii ale fanilor care pretindeau că Britney era ţinută împotriva voinţei ei. Iată câteva comentarii la care “le-a dat like” Lynne Spears:

Activitatea de pe reţelele sociale a lui Lynne a făcut ca #FreeBritney să devină o tendinţă pe social media. Hashtag-ul a ajuns şi în mass media centrală.

         Rapper Eve arătându-şi tricoul cu #FreeBritney la CBS în emisiunea The Talk.

Văd oamenii până la urmă adevărul despre Britney? Să sperăm. Iată primele comentarii de sub podcastul Britney’s Gram.

Traducerea: Costin Ştirbu

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

11 comentarii

  1. Daca Britney Spears este victima cuiva, este victima blestematiilor de cantece cu curul batzait in ecran, cu tzatzele balanganite si cu limba scoasa la fiecare consoana.
    Nu era normal sa ajunga la balamuc?
    Trebuia sa o inchida nu stiu ce organizatie oculta?
    Never.

    Urmeaza Shakira.
    Nu va dura mult.

  2. Daca ma apuc sa fac inventarul artistilor care au murit groaznic in urma faptului ca au batut palma cu satana ma va apuca dimineata.
    Si pentru asta exista internetul. E inca la indemana oricui.

    1. Sunt niste exceptii, unde cel mai putin cunoscator trebuie sa fie atent….ca de exemplu cand vb despre religie ,musulmana sau catolica, sa nu-l vada ca pe un lucru folositor. Catolic musulman..din pacate, tot acolo unde nu trebuie ajungi

  3. Britney Spears este încă din copilărie o victimă a programului de control mental – MK Ultra – Disney Illuminati. Probabil că trebuie reprogramată pentru că a defectat, și a fost scoasă deocamdată din circuit. Dacă nu va putea fi reprogramată, va fi trecută pe linie moartă, sau o vor sinucide.
    MK Ultra este de fapt destinat controlului mental al societății prin intermediul acestor marionete, care fiind supuse la rândul lor acestui control mental, au devenit apoi un fel de ” trend setter”-eri în schimbarea modului de gândire al oamenilor, și mai ales al tinerilor, după cum și-au propus cei care folosesc programul MK Ultra tocmai în acest scop. Britney Spears a fost antrenată pentru a fi un agent de înșelare eficient și de succes.

  4. Americanii îl au pe părintele Serafim Rose. De asemenea au frăția Gherman și episcopul Averchie Tausev. Din Alaska.
    De asemenea a o mănăstire în Arizona ridicată sub oblăduirea unui călugăr athonit, părintele Efrem.

    Iar lista poate continua.

    Așadar americanii au destui trend setteri care să-i pună pe picioare duhovnicește. Acuma ce să le fac eu dacă nu vor?

    Ce să le fac eu dacă ei vor cu Britney Soears, cu Eminem, cu Harry Potter și cu Game of Thrones?

    1. Frățioare, pe ce lume trăiești, pe bune.
      Americanii nu sunt o națiune ortodoxă, și n-au auzit de cei menționați de tine. Chiar Serafim Rose a ajuns la ortodoxie foarte greu, după ce a trecut prin mai multe religii, inclusiv credințele idolatre ale extremului orient, învățând chiar limba chineză pentru a le aprofunda mai bine, plus și alte probleme pe care le-a avut și pe care le-a învins prin dreapta credință și multă voință. Așa că mai bine să ne vedem de ortodoxia noastră atât cât suntem în stare, și să-i lăsăm pe americani să-și vadă de treaba lor, nefiind evident o națiune de Serafimi Rose.
      Oricum BS a trecut, ca și multe alte vedete, printr-un program dur de reeducare, de spălare a creierului, adică a fost programată de mic copil să gândească altfel, cu totul altfel decât creștinii, și din mizeria în care a fost formată prin programul mk ultra se iese greu, foarte greu dacă nu ai ajutorul potrivit, și se vede că nu-l are.

  5. Orice părinte sănătos la cap care are un copil intrat în adolescență este dator să îi pună să urmărească filmulețul postat de guti Flo.

    URGENT!

    Numai cu un asemenea antibiotic amar și neplăcut se poate imuniza adolescentul. Ca să fiu mai limpede, este nevoie de acest set de electroșocuri pentru adolescent ca să fie pus cat decât la adăpost pentru ceea ce va urma.

    Te salut frate Guti Flo!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button