X

Calendar ocult: din nou se dovedește că sfârșitul lui aprilie este vremea sacrificiilor umane și a incendierilor

Sfârșitul lui aprilie este cunoscut ca ”cel mai violent timp al anului”. În mod corespunzător, calendarele oculte fac apel la sacrificii umane și prin foc în această perioadă importantă de 15 zile. În acest an, sfârșitul lunii aprilie a fost caracterizat de incendiul de la Notre-Dame și exploziile îngrozitoare cu bombă în bisericile din Sri Lanka. Agenda ocultă este dusă, din nou, la bun sfârșit?

Sfârșitul lui aprilie rămâne o vreme a sacrificiilor umane și prin foc

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

În 2013, am publicat un articol intitulat The End of April: A Time of Human Sacrifice (Sfârșitul lui aprilie: o vreme a sacrificiilor umane), în care am explicat importanța extremă a acestei perioade a anului în calendarele oculte. Într-adevăr, ultimele două săptămâni ale lunii aprilie, care culminează cu 1 mai (aka Ziua Muncii), ar putea fi numite ”timpul cel mai magic al anului” – dar din toate motivele greșite.

O privire rapidă în timp, în istoria recentă, dezvăluie ceva ciudat: multe evenimente violente care au dus la decese în masă, prin foc (sau împușcături), au avut loc în ultimele două săptămâni ale lunii aprilie. Aici sunt cateva exemple:

  • 19 aprilie 1993 – Masacrul din Waco: un asalt FBI a dus la incendierea campusului unei secte numite Ramura Davidienilor, ucigând 76 de bărbați, femei și copii.
  • 19 aprilie 1995 – Bombardamentul din orașul Oklahoma– 168 de oameni uciși.
  • 20 aprilie 1999 – Masacrul de la liceul din Columbine –13 oameni uciși, 21 răniți.
  • 16 aprilie 2007 – Masacrul de la Virginia Tech – 32 oameni uciși, 17 răniți.
  • 20 aprilie 2010 – Explozia platformei petroliere Deepwater Horizon (a British Petroleum) – 11 oameni uciși; a urmat o contaminare masivă.
  • 16 aprilie 2013 – Exploziile de la maratonul din Boston Marathon – 3 uciși, 107 răniți.
  • 18 aprilie 2013 – Explozia unei uzine de îngrășăminte, Texas – 5-15 oameni uciși.

Dacă facem o retrospectivă istorică (și în afara SUA), s-ar găsi o listă lungă de evenimente teribile care au avut loc între 15 aprilie și 1 mai. Cele mai multe dintre aceste evenimente au aceleași caracteristici: un număr mare de victime nevinovate, care mor prin foc.

De-a lungul anilor, acest fapt ciudat a fost observat de mai multe surse. Aici sunt cateva exemple.

Un articol CNN despre violențele din aprilie 2011.

Un articol LIVE Science despre violențele din aprilie 2013.

Un articol Washington Post din aprilie 2016.

Concluziile acestor articole sunt destul de similare: ”Nu știm ce se întâmplă și ne sperie”. Deși sursele media recunosc această anomalie bizară din aprilie, ele nu oferă o explicație rațională. De ce? Pentru că adevărul este unul ocult.

  1. Calendar Ocult

Iată un rezumat al semnificației sfârșitului de aprilie, în calendarele oculte:

19 aprilie – 1 mai – Sacrificiul de sânge către fiară, cea mai critică perioadă de 13 zile. Sacrificiul prin foc este necesar pe 19 aprilie.

19 aprilie este prima zi din ritualul satanic de 13 zile, legată de foc – zeul focului, Baal sau Moloch / Nimrod (zeul soarelui), cunoscut și ca zeul roman Saturn (satan/diavolul). Această zi este o zi majoră a sacrificiului uman, cerând sacrificiu prin foc, cu accent pe copii. Această zi este una dintre cele mai importante zile de sacrificii umane și, ca atare, au avut loc câteva evenimente istorice foarte importante în această zi.”
– Sărbători și sabaturi oculte,
Cutting Edge

În timp ce datele exacte ale ritualurilor oculte variază, datorită fazelor lunii și a altor variabile, nu există nimic nou în privința sacrificiilor umane în aprilie. De-a lungul secolelor și a civilizațiilor, a doua jumătate a lunii aprilie a fost întotdeauna o perioadă a jertfelor de sânge. Acestea erau adesea celebrate prin închinarea la Baal (sau la zeități apropiate).

Cultul lui Baal a luat multe nume (Enlil, Moloch etc.) și s-a răspândit în mai multe civilizații. Fiind un zeu al soarelui și un zeu al fertilității, ritualurile de sărbătorire ale lui Baal au avut loc după echinocțiul de primavara (un timp de renaștere) și au implicat adesea sacrificii umane.

Sacrificarea unui copil lui Baal, în Cartagina antică.

Un altar dedicat lui Moloch: Sacrificiu de foc și sânge.

Cultul lui Baal i-a sărbătorit anual moartea și învierea ca parte a ritualurilor de fertilitate ale canaaniților. Aceste ceremonii includ adesea sacrificiul uman și prostituție în templu.”
– Baal, Enciclopedia Mitologică

Această practică a fost de asemenea pomenită și în Biblie.

…. au făcut înălţimi pentru Baal, ca să ardă pe fiii lor cu foc.

Ei aduc ardere de tot pentru Baal, ceea ce Eu nu le-am poruncit, nici le-am grăit şi ceea ce nici prin minte nu Mi-a trecut.”
– Ieremia 19:4, 19:5

Astăzi, practica antică a sacrificiilor de sânge încă există. Cu toate acestea, în această epocă a mass-media, elita ocultă se implică în mega-ritualuri făcute astfel încât întreaga lume să fie martoră. De ce? Pentru creșterea potenței magice.

Sacrificiul uman necesar în multe dintre aceste date oculte trebuie să conțină următoarele elemente, fiecare dintre ele fiind exagerat în cel mai înalt grad posibil:

1. Trauma, stresul și suferința psihică, teroarea pură
2. Actul final al dramei ar trebui să fie distrugerea prin foc; de preferință un incendiu.
3. Oamenii trebuie să moară ca sacrificii umane, mai ales copiii, de vreme ce întunecatul privește jertfa umană tânără ca fiind cea mai de dorit”
– Ibid.

La momentul redactării acestui articol, ”magicul” timp al anului încă nu s-a încheiat. Cu toate acestea, unele evenimente intră deja în ”criteriile” acestei perioade.

Incendiul de la Notre-Dame

Pe 15 aprilie, faimoasa catedrală Notre-Dame din Paris a fost înghițită de flăcări, un eveniment care a fost puternic mediatizat în întreaga lume.

Turnul de la Catedrala Notre-Dame s-a sfărâmat, în timp ce lumea privea cu neîncredere.

Pentru cei care cunosc legătura ocultă dintre aprilie și foc, evenimentul Notre-Dame a fost greu de ignorat. Și au trecut doar câteva ore, înainte ca teoriile să zboare online.

Sincer, când am văzut imaginile, m-am gândit imediat la agenda ocultă din aprilie. Cu toate acestea, o altă parte din mine mi-a spus: ”Acest lucru ar putea fi doar un accident”.

Indiferent ce s-a întâmplat de fapt, imaginile focului – și sensul său simbolic – mi-au amintit imediat de imaginile care au fost postate pe acest site (Vigilant Citizen) cu câțiva ani în urmă.

În filmul 9, o catedrală (care arată ca Notre-Dame) este atacată de roboți cu un singur ochi și incendiată. Scena reprezintă căderea creștinismului și pragul unei noi ere (citiți întregul articol despre 9 aici). Filmul a fost lansat pe 9/9/9 – exact acum 10 ani.

În videoclipul viral I, Pet Goat II,, o catedrală se prăbușește în timp ce un personaj antihristic navighează spre lumina soarelui. Din nou, aceasta reprezintă căderea religiilor (citiți articolul complet despre videoclip aici).

A fost Notre-Dame un atac simbolic asupra creștinismului? Poate. Cu toate acestea, simt nevoia de a menționa un fapt important: Notre-Dame este, în realitate, un templu ocult. A fost construită de Cavalerii Templieri (strămoșii francmasonilor) și tot ceea ce o privește este 100% bazat pe principii oculte.

Scala Philosophorum” sculptată pe catedrala Notre-Dame, reprezentând cele 9 trepte ale alchimiei.

Explicarea tuturor elementelor oculte ale Notre-Dame ar necesita o carte întreagă. Cu toate acestea, este sigur să spunem că Notre-Dame nu este altceva decât o reprezentare fizică a credințelor și a filosofiei elitei oculte. Poate că acesta este motivul pentru care, la scurt timp după incendiu, miliardari proeminenți au promis sute de milioane de euro pentru a reconstrui acest templu.

La mai puțin de o săptămână după incendiul Notre-Dame, lumea a asistat la un atac real asupra creștinismului. Și a fost în Duminica de Paști (n.t. la catolici). Și, din păcate, se potrivește exact cu ”cerințele” sacrificiilor de la sfârșitul lui aprilie.

Atacuri cu bombă în bisericile din Sri Lanka în ziua de Paști

Pe 21 aprilie, Sri Lanka a fost lovită de o serie de atacuri coordonate în biserici și hoteluri de lux, ucigând cel puțin 290 de persoane. Primul val de atacuri a lovit în timpul slujbelor de Paști în bisericile pline din inima comunității creștine minoritare a țării, în orașele Colombo, Negombo și Batticaloa.

A view of St. Sebastian’s Church damaged in blast in Negombo, north of Colombo, Sri Lanka, Sunday, April 21, 2019. More than hundred were killed and hundreds more hospitalized with injuries from eight blasts that rocked churches and hotels in and just outside of Sri Lanka’s capital on Easter Sunday, officials said, the worst violence to hit the South Asian country since its civil war ended a decade ago. (AP Photo/Chamila Karunarathne)

Ruinele bisericii Sf. Sebastian din Negombo.

Trebuie să facem un pas înapoi și să recunoaștem natura teribilă, satanică și simbolică a acestor atacuri: Sute de oameni au fost uciși când erau în biserică, într-o zi sfântă și sărbătorind învierea lui Iisus Hristos.

Simbolism îngrozitor

În momentul în care scriu aceste rânduri, niciun grup nu și-a asumat oficial responsabilitatea atacurilor. Și, în timp ce guvernul din Sri Lanka a acuzat de bombardamente un grup jihadist local, numit National Thowheed Jamath, grupul nu a ieșit încă în față. În plus, autoritățile consideră, de asemenea, că bombardamentele au avut sprijin internațional. Un oficial guvernamental a declarat:

Există o rețea internațională, fără de care aceste atacuri nu ar fi reușit.”

Fapt straniu: autoritățile din Sri Lanka au fost avertizate cu privire la o amenințare cu bombă, cu două săptămâni înainte de atacuri. Purtătorul de cuvânt al cabinetului, Rajitha Senaratne, a declarat, la o conferință de presă, că avertismentele nu au fost transmise primului ministru.

Un tweet de la un oficial guvernamental despre riscul de atac cu bombă, datat 11 aprilie.

În concluzie

În articolul meu din 2013, despre atacurile cu bombă din Boston, am scris aceste cuvinte:

În timp ce mulți pun apariția acestor evenimente la sfârșitul lunii aprilie pe seama coincidenței, lucrurile rămân: evenimente violente în masă, care implică moartea și focul se întâmplă în mod regulat, în aceeași perioadă de timp dedicată în mod ocult lui Baal, care este venerat prin foc și sacrificii umane.

Din păcate, în 2019, ”profeția” a fost, din nou, împlinită. Pentru a face lucrurile mai rele, atacurile au avut loc în cele mai satanice contexte: s-au întâmplat în biserici, în timpul sărbătorilor de duminică de Paști.

Sperăm că vom ajunge la ziua de 1 mai, fără alte dovezi că sfârșitul lunii aprilie este … cel mai ”magic timp” al anului.

P.S. If you appreciated this article, please consider showing your support through a small monthly donation on Patreon. If you prefer, you can also make a one-time donation here. Thank you.

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. 11 biserici au ars în Franța în ultimele 10 luni: Notre Dame de Grâce d’Eyguières – aprilie 2019, Notre Dame de Paris – aprilie 2019, Saint Sulpice à Paris – martie 2019, Saint Alain de Lavaur – februarie 2019, Saint Jacques din Grenoble – ianuarie 2019, Sacré Coeur, Angoulême – ianuarie 2019, Saint Jean du Bruel – oct.2018, Eglise de Villeneuve d’Amont – aug.2018, Sainte Thérèse, Rennes – iulie 2018, Saint Paul, Bas Caraquet – iun.2018, Notre Dame, Grace à Revel – iunie 2018

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button