X

FOTO: Presedintele evreu al Ucrainei facand semne…

Foto: https://www.activenews.ro/externe-ucraina/Un-alt-experiment-reusit-Proiectul-Zelenski-155616
Foto: http://www.justitiarul.ro/wp-content/uploads/2019/04/Volodymyr-Zelensky-evil-sign-768×431.jpg

Actorul de comedie Volodimir Zelenski a câștigat alegerile prezidențiale din Ucraina:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Un comic evreu câștiga alegerile prezidentiale din Ucraina deoarece tot ceea ce se petrece în Ucraina este o comicarie

 

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

21 comentarii

 1. Papa Francisc va sosi în România în ziua precedentă, iar la
  data de 31 mai, la prânz, va fi primit la Palatul Cotroceni de
  către preşedintele României, Klaus Iohannis. Liderul bisericii
  catolice se va întâlni în acelaşi loc cu premierul României,
  respectiv cu reprezentanţii societăţii civile şi cu membri ai
  corpului diplomatic. După-amiază Papa va discuta cu patriarhul
  ortodox, ÎPS Daniel, întâlnirea desfăşurându-se cu uşile închise,
  iar apoi va susţine un discurs în faţa Sinodului Permanent al
  Bisericii Ortodoxe. Papa Francisc şi Patriarhul Daniel vor rosti o
  rugăciune comună la Catedrala Mântuirii Neamului din Bucureşti,
  apoi Papa va susţine o slujbă la Catedrala Romano-Catolică Sf.
  Iosif din capitală.
  https://www.flux24.ro/vaticanul-a-publicat-programul-detaliat-al-vizitei-papei-francisc-in-romania/

 2. off topic:

  Incendiul de la Notre Dame – mărturia unui expert:

  Traduc , pe sarite, pentru cei mai putin…francofoni:
  – Am fost surprins ca focul s-a propagat asa de repede
  – E de neinteles. Este stejar extrem de batran si a ars precum chibriturile.
  – Nu inteleg deloc este „foarte imposibil” (am tradus expresia exacta, care, si la francezi, suna la fel de prost ca si in romana, dar, asta e expresia folosita, „tres impossible”)
  -Propagarea este extrem de curioasa.
  -Este stejar extrem de batran. Asta ma stupefiaza mult.
  – Am inlocuit toata reteaua electrica, chiar inainte de a ma pensiona. Deci, nu exista posibilitatea unui scurt circuit.
  -S-a pus la punct toata instalatie de detectie si protectie contra incendiilor, cu elemente moderne, care permiteau detectia oricarui inceput de incendiu.
  – Existau doi oameni, in permanenta, care sa alerteze inlegatira cu orice eveniment.

  https://eufrosin.wordpress.com/2019/04/21/incendiul-de-la-notre-dame-marturia-unui-expert/

 3. Domnule John.
  Daniel Ciobotea nu este ortodox, este eretic, la fel ca papa dumneavoastra. Cine se aseamana, se aduna. Daca tot vreti un Patriarh ortodox, treceti Dunarea in Bulgaria si o sa-l gasiti. Veti constata, poate cu surprindere, ca acesta nu se amesteca cu nimic in vizita papei, nici macar nu vrea sa se intalneasca cu el. Ramane, asadar, o vizita de stat si atata tot
  Papa e sub anatema din 1054. Va dati seama de gravitatea acestui fapt? Amandoi, Daniel si Francisc , incalca cu brutalitate Sfintele Canoane. Papa ne-ar putea scuti de acest tambalau pagubitor pentru sufletele oamenilor.

  Altceva: Ucraina avea nevoie tocmai de un presedinte mascarici. A plecat Itic, a venit Strul, cum bine remarca cineva.

  1. Corecte observații! Care mai este Biserica Lui Hristos din România?! Pe toți cei care nu doresc vizita oficială a papei îi sfătuiesc să se roage Lui Dumnezeu pentru acest lucru. Poate va fi un suflet curat de care Tatăl să asculte. Amin!

  2. Din programul anuntat official nu exista nicio rugaciune comuna cu papa a ortodocsilor ! Doar o vizita la Patriarhie pentru niste discutii la o cafea. Asta e moftul papei, pentru ca Sf. Sinod nu a aprobat participarea la rugaciuni commune. …….

 4. Si eu cred ca e bine sa ne rugam pt oprirea venirii papei in romania!!!!!!!Sa se stabileasca o zi sa se roage toată suflarea pt ca să împiedice Maica Domnului să intre papa in tara noastra ??????amin!!!

  1. Daca atatea milioane de romani ortodocsi botezati lucreaza pentru catolici, protestanti, musulmani si cu totii in general pentru jidani, si lucreaza de bunavoie, adica se inchina banului de bunavoie, ce te mai mira ca vine si “seful” sa-i laude? O sa vedeti, va fi numai lauda si aprecieri la nivelul romanilor, si atunci de ce vorbim?, sa ne opunem? Sa ne opunem cui? Opreste autocarele si avioanele care pleaca pline de sclavi romani, fa-i sa inteleaga ca tara lor este Romania, da-le de munca aici, ajuta-i aici si acum, si cand am facut noi tot posibilul atunci vom vedea si ajutorul Maicii Domnului sau direct al Domnului. Pana atunci luati in calcul si profetiile mai ales a celor in viata “credinciosilor”, ca tocmai in asta se dovedeste necredinta voastra, in primul rand ca nu credeti, si apoi ca voi implicit fiecare in parte i-ati facut asa pe cei ce pleaca, prin necredinta, lacomia si prostia voastra. Vreti sa va rugati sa nu vina papa, ok, bun, dar cati v-ati rugat sa nu plece sotia, sotul, fiica, fiul, tatal, mama, fratele, sora sau prietenul, sclav pentru altii? … nu va pasa, vociferati dar de pomana, ca tot banul il puneti pe primul loc, indreptatire aveti pentru toti. Asa ca lasati ipocrizia si actionati unde trebuie, un papa, un Iohannis sau un Dragnea il doboara si o piatra bine aruncata dar pana cand nu lepadam noi prostia si necredinta nimic nu se va intampla. Amin!

 5. Ce bătaie de joc la adresa poporului ortodox, prin facerea însemnelor satanice: coarnele și 6 desfășurat în evantai!
  Și râsul e enervant!
  Dar, și ăia proști, și noi!
  Popoarele ortodoxe n-au domnule trevzirea, n-ai simțul FALSULUI!
  ALOGENII SUNT BĂGAȚI PESTE TOT…ȘI-AU ”TRAS” NUME SPECIFICE POPORULUI PE CARE VOR SĂ-L JEFUIASCĂ, SĂ-L BATJOCOREASCĂ APOI, PRIN LEGI INUMANE ȘI ANTI-CREȘTINE!
  EU SUNT PĂPUȘARII OCULTEI, ÎN ADEVĂRATUL SENS AL CUVÂNTULUI ȘI LA NOI, ȘI LA GRECI, ȘI LA RUȘI, ȘI LA BULGARI, ETC…

 6. Ucraina – piesa de teatru: comedia Itic Strul dezertor.
  Intrebare: Cine sa fie oare scenaristul acestei piese tragi-comica?

 7. Cules de pe net. Crede fiecare ce vrea.

  Ce legătură este între furtul a aproape 1 miliard de dolari din Republica Moldova și actualul președinte al Ucrainei, un actor care a câștigat de o manieră entuziasmantă alegerile în fața lui Poroșenko, umilindu-l pe actualul președinte?
  Faptul că banii au fost sifonați de un escroc internațional, pe numele său Ilan Shor, cu largul concurs al unor autoritati corupte si al unor politicieni venali, printr-o suveică de fonduri de investiții și bănci.

  Experţii americani ai agenției de investigații Kroll au constatat, în baza datelor din sistemul Swift, că banii au fost transferaţi de pe conturile de la Banca Socială a unor companii moldoveneşti, pe conturile de la banca Privatbank din Letonia a cinci firme offshore. Toate cele cinci companii offshore au primit fondurile de împrumut de la companiile Grupului Shor în conturile de la banca letonă, Privatbank. Codul Swift pentru conturile beneficiare, au trimis anchetatorii la sediul Privatbank din Riga, Letonia.

  Acum ajungem la conexiune: Privatbank din Riga este o subsidiară a grupului bancar Privatbank din Ucraina, controlat la acea dată de miliardarii Igor Kolomoiski şi Ghennadi Bogoliubov, adică locurile trei şi patru în clasamentul celor mai bogaţi oameni de afaceri din Ucraina, alcătuit de revista Forbes.

  Ei bine, Igor Kolomoiski este oligarhul la televiziunea căruia a rulat serialul “Sluga poporului”, unde un oarecare profesor de istorie, jucat de actorul de comedie Volodimir Zelenski, reușește în sitcom să câștige alegerile prezidențiale din Ucraina. Similitudinea este frapanta: în film a câștigat cu un scor apropiat (67%) de cel realizat în urma alegerilor reale desfășurate acum și câștigate în turul doi de candidatul-comediant V. Zelenski – 73% din totalul voturilor.

  Realitatea nu a bătut filmul, ci de această dată a copiat filmul.

  Deși actorul Zelenski, actualul președinte ce va depune jurământul la începutul lunii viitoare, neagă faptul că ar avea o legătură directă cu Kolomoiski, acesta a beneficiat de gărzile de corp, mașinile, avocatul (ca șef al campaniei electorale) și, foarte probabil, de banii miliardarului cu triplă cetățenie: ucraineană, israeliană și cipriotă.

  De altfel, investigațiile jurnalistice au arătat că actorul ucrainean a făcut numeroase zboruri în ultimul an cu avionul spre Geneva și, ulterior, Israel, acolo unde Kolomoiski s-a auto-exilat în urma conflictului cu fostul președinte Poroșenko, care-i devenise dușman personal.

  Este îndeobște cunoscut faptul că Igor Kolomoiski a condus Comunitatea evreiască ucraineană din anul 2008, iar din 2010 conduce Consiliul European al Comunităților Evreiești, cotidianul israelian Haaretz titrând în 2014: “Este acest om cel mai puternic evreu din lume?”. Tot același important cotidian anunță acum că “Ucraina tocmai și-a ales primul său președinte evreu”, dând informația că “Zelenski s-a născut în 1978 din părinți evrei din localitatea Krivyi Rih, un oraș industrial predominant rusofon din sudul Ucrainei”.

  De altfel Zelenski, tatăl a doi copii, nu și-a ascuns deloc evreitatea în campania electorală. El comunică mai bine în limba rusă, ucraineana vorbind-o destul de poticnit.
  Prin acest rezultat, remarcă jurnaliștii israelieni, Ucraina demonstrează că antisemitismul nu mai este o realitate acum, deși a cunoscut în trecut episoade în care mișcări ultra-naționaliste de genul celei conduse de Bandera în anii ’40, au făcut din epurarea etnică un punct central al realizării unei Ucraine independente. Iar Stepan Bandera, politician idealizat de unii și demonizat de alții (în funcție de baricada pe care se găsesc), a fost preluat ca model al revoluției naționaliste ucrainene de către mișcări de extrema-dreaptă, cu aderență mai ales la publicul tânăr, inclusiv la revoluționarii EuroMaidanului.

  Însă procentele zdrobitoare cu care a câștigat alegerile comediantul de origine evreiască nu mai lasă loc de speculații în această privință: Ucraina a trecut cu bine testul toleranței etnice.

  Ca să realizăm profilul lui Igor Kolomoiski, un personaj complex, ne întoarcem în timp în 2014, anul în care era la vârful puterii și al influenței în Ucraina. După anexarea Crimeei de către Rusia şi tendințele secesioniste din estul pro-rus, Kolomoiski a organizat o grupare armată și a fost numit guvernator în Dnipropetrovsk, regiunea sa natală. Miliardarul a investit în jur de 10 milioane de dolari în crearea de batalioane de voluntari pentru a opri avansul separatiştilor susţinuţi de trupele ruseşti. Cu o armată bine echipată de aprox. 2.000 de soldați, el a reușit să apere și să securizeze regiunea Dnipropetrovsk, care era în pericol să iasă de sub influența Ucrainei. Este lăudat de politicieni și devine o vedetă a naționalismului ucrainean, devenind un pericol pentru Petro Poroșenko, miliardar la rândul său, proaspăt ales președinte în urma înlăturării puterii alese democratic prin insurecția declanșată de EuroMaidan.

  Poroșenko l-a perceput pe Kolomoiski ca pe un rival.

  Însă guvernatorul miliardar a făcut o acțiune în forță care-l va costa puterea: în martie 2015, Kolomoiski își trimite o parte din milițiile private la Kiev, pentru a prelua controlul total asupra a două companii petroliere în care deţinea acţiuni.
  E deja prea mult. Poroșenko profită: „Niciunui guvernator nu i se va permite să dețină o armată privată”. Kolomoiski este destituit imediat din funcţie.

  Începe declinul accelerat al afacerilor oligarhului: guvernul decide naţionalizarea Privatbank, după o infuzie de capital de stat. Este cea mai mare bancă ucraineană, iar Kolomoiski pierde perla coroanei afacerilor sale. După ce este acuzat de guvern că a sifonat 2,5 miliarde de dolari în scopuri private, bani pe care este obligat prin lege să-i restituie, oligarhul pleacă din țară.

  Miliardarul, care a propus ridicarea unui gard de-a lungul graniței cu Rusia și a plătit o recompensă de 10.000 $ pentru fiecare soldat rus capturat, a fost condamnat în contumacie la închisoare, în urma unui proces încheiat în iulie anul trecut într-un tribunal din Rusia. Putin nu i-a rămas dator. Explicatia: Kolomoiski este un adversar al Moscovei și l-a atacat verbal foarte dur pe Vladimir Putin, pe care l-a făcut “psihopat” și un “schizofrenic de statură mică”.

  Cu toate acestea, omul său de casă, actorul Volodimir Zelenski, a fost votat inclusiv în zona de Est a Ucrainei, acolo unde se află o majoritate rusofonă. Una dintre explicații este cea deja comentată, anume faptul că actorul de comedie și-a făcut campania preponderent în limba rusă, nu a pomenit în campanie de Crimeea și nu a participat la EuroMaidan.

  Adversarii lui Zelenski l-au acuzat că protectorul său, oligarhul Kolomoiski, va fi reabilitat, scutit de miliardele pe care le-ar avea de plătit statului, va controla din nou Privatbank, resursele din zona Dnipropetrovsk iar afacerile lui în domeniul metalurgic, petrolier și mass-media vor prospera, având controlul asupra președintelui statului. Zelenski a negat, spunând că relațiile lor sunt pur profesionale și s-au rezumat la emisiunile de televiziune pe care le-a realizat, iar anchetele din justiție își vor urma cursul și vor fi finalizate.

  Deși Poroșenko a pierdut alegerile și din cauză că niciun înalt responsabil nu a fost condamnat pentru corupţie, iar Zelenski, care avea o experiență politică cvasi nulă, a profitat de imaginea sa din film, unde a jucat rolul unui simplu profesor cinstit care câștigă alegerile prezidențiale contra camarilei politice corupte ce acaparase statul, este foarte probabil ca deciziile importante vor fi luate prin implicarea oligarhului Kolomoiski, fără de care “Proiectul Zelenski” ar fi fost de neimaginat.

  În campania sa bazată pe tema din serial – o marotă ce tinde să pulverizeze “vechea politică” în toată lumea și în special în Est, ANTICORUPȚIA, care alături de pacificarea zonei de conflict armat din Ucraina, conflict ce răpește zilnic vieți, a contat mai mult decât orice altceva în ecuația câștigării alegerilor, candidatul câștigător a promis în campania electorală inclusiv că Procuratura Ucrainei să fie condusă de Laura Codruța Koveși. Ceea ce arată că “industria anticorupției”, promovată intens și de Bruxelles în hinterland (tot ce e în afara “nucleului dur” european), este în plin avânt, iar Koveși este un brand exportabil într-un public “preparat” mediatic. Tot așa cum Poroșenko l-a folosit pe fostul preşedinte georgian Mihail Saakaşvili, un soi de Băsescu la meridian gruzin, care s-a dovedit alt mit ridicat de neoliberali. Acesta a primit cetăţenia ucraineană în mai 2015 şi a fost numit guvernator al Odesei. Ulterior i-a fost retrasă cetățenia chiar de către președinte și a cerut azil politic in Ucraina, ca să nu poata fi, la solicitarea Procuraturii Generale a Georgiei, extrădat pentru abuzurile incredibile pe care le-a generat în propria țară.

  Desi a pozat intr-un om “din popor”, Zelenski însuși are o avere apreciată la milioane de euro si a câștigat în ciuda faptului că jurnaliștii ucraineni au descoperit că el posedă o vilă de 15 camere în Italia, aflată la malul mării, cumpărată cu 3,8 milioane de euro în anul 2017 și pe care nu a trecut-o în declarația publică de avere.

  Noului președinte al Ucrainei, deși este un om bogat, i-a fost creată din timp și apoi vândută pe piață o imagine fictivă, acesta fiind confundat de populație cu personajul pe care l-a jucat în ultimii ani.
  Iar miliardarul Igor Kolomoiski este acuzat de evaziune fiscală nu numai în Ucraina, ci inclusiv în SUA. Iar biata Republică Moldova a fost văduvită, cum spuneam la început, de o enormă sumă de bani – raportată la capacitatea financiară a statului în cauză – prin implicarea directă a acestui personaj de roman picaresc.

  În anumite aspecte, “proiectul Zelenski” seamănă bine cu “proiectul Macron”, alt lider creat în laboratoarele corporatocrației bancare, vândut pe piață de mass media ca o soluție mesianică, proaspătă, în opoziție cu Sistemul “învechit” și “corupt”.

  Este un alt nivel de competiție, în care publicului larg îi va fi greu să reziste programării neuronale printr-un marketing în care valoarea și ideile politice nu mai au absolut nicio relevanță.^^

 8. Acest frate ortodox american vorbeste despre Julian Assange, arestat
  Nathanael Kapner

  Brother Nathanael Kapner, whose birth name is Milton Kapner but is more commonly known as Brother Nathanael, is a self-proclaimed „monastic with the Russian Orthodox Church Outside Russia (ROCOR)” anti-Semite who is rather popular in some conspiracy theorist circles such as Smoloko News while condemned by others, notably the white supremacists on Stormfront.[2] He is a street protester and has a following on the internet via The Brother Nathanael Foundation[3] and Real Jew News (which in reality is neither a real credible source or news outlet just Kapner’s racist crackpottery).[4] He also has a YouTube channel.[5]

  He has garnered some attention from media in Colorado by displaying signs with such noteworthy and intellectual messages as „ACLU Jews are Antichrist”[6] Much like the Westboro Baptist Church, he appears to enjoy provoking negative reactions out of people so he can claim he is being persecuted.[7]
  https://rationalwiki.org/wiki/Nathanael_Kapner

  Aici filmul.
  5:23 minute

  https://www.youtube.com/watch?v=ggSW3y5COXQ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre sunt la 10%. Vă mulțumim! DONAȚIE