X

Proiectul prin care Palatul Dacia urma să fie cedat Institutului „Elie Wiesel” pentru un muzeu al evreilor din România a fost RESPINS de Consiliul General al Capitalei

Foto: http://www. justitiarul.ro/comunicat-de-presa-privind-situatia-palatului-dacia/

Marți, 23.04.2019, a avut loc ședința de Consiliu General în care Primarul General Firea a pus pe ordinea de zi, PENTRU A TREIA OARĂ PE 2019, propunerea de acordare a Palatului Dacia, str. Lipscani 18-20, către Institutul Național pentru Studierea Holocaustului din România „Elie Wiesel”, pentru a fi transformat în mega-muzeu evreiesc (punctul 12 pe ordinea de zi).

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Conform blogului Justițiarul, au fost doar 34 de voturi PENTRU din cele 36 necesare, așa ca, el puțin deoamdata, Palatul Dacia NU se dă Institutului „Elie Wiesel”, ca să îl transforme în muzeu de istorie a evreilor. 

Citiți vă rugăm și:

Clădirea unde a lucrat Mihai Eminescu, oferită Institutului „Elie Wiesel”?

Povestea Muzeului Holocaustului continuă: Viceprimarul Capitalei vrea bust cu Ion Antonescu. Reacția Institutului “Elie Wiesel”

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

6 comentarii

  1. 34 de voturi pentru din cele 36 necesare!? Atat de aproape au fost!? Lucrurile astea se intampla langa noi, in tara noastra, a ROMANILOR si multi dintre noi nici nu stim, atat de mare este caracatita asta mafiota si atat de bine sincronizeaza si controleaza aproape toata media. Vai de capul tau Gabriela, te-a corupt si pe tine puterea si setea financiara. Te bazezi pe forte din afara tarii si aperi interese straine. Rusine sa va fie tradatorilor!

    Iata si aici o stire cam in acelasi registru:
    SIGHET – Sinagogă construită fără autorizație de construcție
    https://www.axanews.ro/mm/sighet-sinagoga-construita-fara-autorizatie-de-constructie.html

    si inca ceva:
    Părintele Justin Pârvu: În România nu a fost holocaust! Declarația data de evreul Wilhelm Filderman: „În România NU a fost HOLOCAUST”
    https://ortodoxinfo.ro/2019/01/27/holocautul-inceputul-dictaturii-minoritatilor-parintele-justin-parvu-romania-nu-fost-holocaust/

  2. Stiati ca la Iasi,noaptea,in timpulww2,jidanii luminau cu lanternele fabricile si alte obiective,ca sa stie nemtii unde sa bombardeze?!Da,sunt antisemit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button