X

Părintele Justin Pârvu: În România nu a fost holocaust! Declarația data de evreul Wilhelm Filderman: „În România NU a fost HOLOCAUST”

Nu neagă nimeni crimele asupra cetățenilor evrei, atâtea cât au existat în realitate, însă trebuie clar spus cine le-a făcut cu adevărat și la comanda cui. În România lucrurile au stat cam așa:

„În România NU a fost HOLOCAUST” : Declarația data de evreul Wilhelm Filderman

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.


Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

20 comentarii

 1. Absolut NU!Numai cine nu vrea,nu stie adevarul…O spun evreii,a spus-o rabinul sef Saffran,a spus-o regele Mihai,dar cine nu a spus-o?!?

 2. Nici un comentariu? Ne este frica, ne este foarte frica… Asa va fi si cu antihristul, ce „vine” de la aceiasi ucigasi dovediti, pt aceiasi ucigasi ce vor ucide pe maideparte…

 3. Nu e vorba de frică! Cei mai mulți nu știu nimic despre subiect, i-ar ceilalți au înțeles că mărturisirea dreaptă, devine repede un drum pe care îl parcurgi solitar! Aș fi comentat mai multe, și mai precise, prin valuri succesive, năucitoare, de mare amplitudine, însă, se pare că „adevărul întreg”, deranjează chiar și aici, din păcate!!!

  Mihai Serban

  1. iar se scrie fara liniuta mihaita. exceptie cand verbul e la optativ si „i” este pronumele personal la genetiv …de ex. „lui i-ar face placere sa-ti dea un bobarnac”

 4. Viciul matematic elementar, sau cum să impui o idee, un concept minoritar sau inexistent, maselor deculturalizate, pentru ca apoi să existe, să devină majoritar, să fie „adevarat”!

  „… Mass-media își asumă rolul de susținător al candidaților, și al programelor de campanie impuse de „elita apatridă” care, este de fapt proprietara mass-media, al partidelor politice și al tuturor figuranților (politicienii)! Elita financiară internaționalistă, este în spatele tuturor instrumentelor de dezinformare și manipulare la scară largă.

  În spatele fiecărui grup media dominant, se află aceleași grupuri de interese care nu au absolut nimic național în ADN-ul lor, în afară faptului că editează hârtie și emit unde hertziene (patogene) pe solul nostru. Spre exemplificare: o parte a trusturilor mass-media din Europa centrală și de est se află sub monopolul (CME) – acest monstru al manipulării și dezinformării acționează în: Ucraina, Slovacia, Cehia, Slovenia, Croația, Bulgaria și România. Numărul celor manipulați doar de acest uriaș, fiind de peste 105 milioane de oameni. În România acționează prin canalul Pro tv, care de astfel, ne îndeamnă frățește la o „gândire liberă”. Pe față „Romania, te iubesc…”, și pe spate: „România, îți voi distruge structura morală, emoțională și intelectuală!”.

  Fondatorul și președintele grupului (CME) care deține în România: Pro tv, Acasă tv, Pro cinema, și MTV, este multimiliardarul evreu, Ronald S. Lauder, fiul lui Este Lauder (cosmeticele de lux). Dl. Lauder este un colaborator apropriat al Familiei Rockefeller și a răposatului  necrofag, George Soros; având mare grijă ca ideologiile vehiculate pe posturile sale să fie subtil antinaționaliste, anti-ortodoxe și vădit separatiste (propaganda rușinoasă împotriva moldovenilor din România, știrile orei 17’00), dar întotdeauna în favoarea difuzării subculturii hotelului American, a surogatului iudeo-creștin, și a agendei mondialiste. În  2007, drept recompensă pentru deosebita activitate de manipulare și subversiune ideologică a popoarelor din estul Europei, a fost ales președintele Congresului mondial al evreilor (WJC).
   
  Ronald S. Lauder întreținea relații deosebit de strânse cu fabulatorul și impostorul deconspirat Elie Wiesel, în perioadă în care acesta se zvârcolea de toţi dracii într-o masivă campanie revizionisto-mercantilă mincinoasă, împotriva neamului românesc; vizând eradicarea integrală din memoria colectivă a holocaustului roșu (real), prin înlocuirea lui cu imaginarul holocaust evreiesc (ireal) din România Antonesciană (holocaust, care de astfel a fost infirmat chiar de către evrei onești precum istoricul Teșu Solomovici, rabinul Eli Kaufman și istoricul prigonit Vladimir Iliescu… și mulți alții!), prin denigrarea și calomnierea permanentă a acelora care au combătut, și-au sacrificat libertatea și chiar viaţa pentru Patria românească, în lupta împotriva invaziei cominterniștilor din primul val criminal iudeo-bolșevic.

  Iată un exemplu clar în ceea ce privește conflictul de interese pe care îl generează elita împotriva popoarelor, prin instrumentalizarea uneltelor politico-mediatice! Și totuși, lozinca Pro tv ne îndeamnă: „să gândim liber” – mai ales pe cei mai tineri, care din păcate au ajuns fără să-și dea seama, prim-groparii națiunii! O să-i las pe cititori să tragă propriile concluzii, și să se gândească bine la impactul pe care îl are mass-media asupra percepției noastre a realității, cum influențează aceasta prezentul, și mai cu seamă, viitorul neamului nostru!!!”

  Doamne ajută!

  Mihai Serban

  Aceasta a fost ultima intervenție din seria prezentării cărții mele: „Manifest Cartea Neagră a României”. Disponibilă la vînzare în România din 23 noiembrie!!!

   

  1. @ Mihai Serban

   Felicitari! Lumea are nevoie sa stie!

   In mass media auzim aceleasi melodii de 30 ani. Aceleasi ciorbe rancede si acre reincalzite.

   Le zici bine!

   Doamne ajuta!

 5. Vedem cum de mai bine de jumătate de secol umanitatea este șantajată de cea mai periculoasă doctrină politică, ce sugrumă orice ideal național, spiritual și de libertate a exprimării. Este de ajuns să citezi dintr-un mare poet național, de ex. Radu Gyr, că îți sar în cap ONG-urile sioniste finanțate via Tel Aviv. Apoi, ca să nu-ți pierzi locul, din guvern, parlament, serviciu etc. trebuie să-ți faci mea culpa, să-ți torni cenușă în cap și deja ești gata pentru o îndoctrinare ideologică la muzeul holocaustului de la Ierusalim, cu nume sugestiv Yad Vashem, unde ți se impune istoria politic corectă ți unde trebuie să aduci jertfă idolească cu cipilica pe cap. Întors acasă trebuie să dai roade și să lovești în valorile neamului românesc, care au plătit cu viața datorită regimului comunist adus de bolșevicii evrei pe tancurile rusești.
  Acest tip de ideologie este exemplu pentru doctrinele altor minorități ce-și impun, majoritații unde trăiesc, ideile imorale, necreștine, anti-românești precum comunitatea lgbt, reprezentanții politici ai comunității maghiare – UDMR ș.a. Este noua dictatură ce subjugă multe națiuni – dictatura MINORITĂȚII. Peste tot în lume, minoritatea evreiască trăiește prin bau-baul creat de holocaust, și anume anti-semitismul, fiind prima acuză invocată în caz că un evreu nu este angajat, promovat, premiat etc., neluându-se în seamă criterii obiective precum specializarea, eficiența, conduita etc. Identic ești acuzat de xenofobie, rasism, homofobie etc. dacă refuzi să accepți anormalul, imoralul ca mod de viață în propria țară.

 6. P.S., – această minciună a costat contribuabilul român 20 miliarde de euro!, sub conducerea lui Băsescu!!! Câteva generații vor plăti acest credit făcut la (…tot la ei!), F.M.I și B.E.R.D. Deci, viciul matematic elementar despre care vorbeam mai sus, a dat roade… indiferent că nu s-a întâmplat nimic în România!
  Aceasta e o stire adevărată, întreagă!, să stie poporul de ce se închid spitalele, ș.a.m.d.

  http://www.justitiarul.ro/10536-2/

  Mihai Serban

 7. Borșul bun și iaurtul bun este făcut cu ajutorul unor bacterii…iar la baza digestiei tot niste bacterii stau.Rolul lor este ,intr-un fel,destructiv iar ele par hidoase.Ce ne-am face fără ele ?…și ce neam(fără cratimă) scapă de ele ? Puțin aluat dospește toată plămădeala dar rodul nu-i pt.lumea asta.

 8. Doamne Ajuta,

  Poporul Roman NU este vinovat de Holocaustul evreiesc din al II-lea razboi mondial.

  Cine crede ca romanii sunt responsabili in parte de asa zisul Holocaust, este dezinformat sau slugarniceste pe la alte „case”.

  Mantuire

 9. ANAMNÉZĂ s. f. 1. Reamintire a ideilor pe care sufletul le-ar fi cunoscut într-o existență anterioară. 2. Totalitatea datelor pe care medicul le capătă interogând bolnavul cu privire la apariția și evoluția bolii de care suferă, la antecedentele ei etc. – Din fr. anamnèse.

  O anamneza ratată.

  După cum vedeți din definiția de mai înainte anamneza este acea metodă prin care medicii înainte să fi fost puși în posesia unei tehnologii medicale extraordinare se foloseau de informațiile pe care le adunau cu sârguință de la pacienți.

  Societatea românească din ultimii 30 de ani este un pacient. Acestui pacient nu i s-a făcut niciodată, absolut niciodată, o anamneza corectă astfel încât pacientului să i se poată determina un diagnostic exact mulțumită căruia să se înceapă de urgență tratamentul de vindecare.

  Nu o să mă lansez în teorii abstracte și pierzătoare de timp.

  Este limpede ca înainte de 89 au fost două categorii de populație în România. Cei care au suferit realmente din cauza demenței ideologiilor acelor vremuri și cei care nu au suferit.

  Dacă veți reuși să traversați cu calm această ultimă afirmație a mea probabil că veți ieși mai câștigați din citirea a ceea ce urmează.

  În timp ce o masă mare de oameni mureau în închisorile comuniste doar pentru că exprimaseră niște idei care nu erau în acord cu ideologia vremii respective o altă parte a populației României aștepta să bage pulpe de pui la Big, se descurca așa cum putea pe ici pe colo să facă rost de o bucată de carne, de 5 l de motorină, de o bucată de cașcaval, ness, săpun Rexona, banane și portocale. Și să se uite la serialul Dallas.

  Nume răsunătoare din societatea românească mergeau la sfârșitul lunii la caserie ca să își ridice leafa trăind cu impresia că sunt luptători împotriva sistemului.

  Vorbim aici despre grupul Divertis, vacanța Mare, Alexandru Andrieș, Nicu Alifantis, Valeriu Sterian, Stela Popescu, Alexandru Arșinel, Toma Caragiu, Jan Constantin, Gheorghe Dinică, Dem Rădulescu, Mircea Dinescu, Amza Pellea, Angela Similea, Irina Loghin, Ion Dolănescu, Adrian Păunescu, Corneliu Vadim Tudor, Mihai sora, Andrei Pleșu, Gabriel Liiceanu și vă invit pe dumneavoastră să completați lista pentru că o știți la fel de bine ca și mine.

  Acești oameni, unii dintre ei, au spus pe scenă glume antisistem și au depresurizat de comun acord cu Securitatea starea de spirit a națiunii.

  A suferit vreodată grupul Divertis pentru glumele antisistem pe care le făcea?

  A suferit vreodată în pușcărie Toma Caragiu pentru glumele antisistem pe care le făcea?

  Au ieșit vreodată să spună: “ne oprim cu glumele, acest sistem este dement și omoară oameni. Ceaușescu trebuie înlăturat, comunismul trebuie desființat”?

  Nu am auzit.

  În timp ce părintele Arsenie Papacioc era băgat șase zile într-un soi de frigider din care majoritatea deținuților după trei zile intrau linie dreaptă spre moarte, categoriile de cetățeni enumerate de mine mai sus se luptau catifelat cu sistemul.

  Pe mine să nu mă luați cu rahaturi de astea.

  Mie să nu îmi prezentați pe aceștia ca pe luptătorii rezist antisistem din regimul comunist. Acesta este motivul pentru care noi în ziua de astăzi nu mai ieșim din amețeala în care se află societatea românească.

  Pentru că noi nu am făcut niciodată o anamneza corectă si nu am dat restart niciodată la societatea noastră nu printr-o epurare fără discernământ, nu printr-o epurare similară epurărilor făcute de regimurile descreierate: fie ele comuniste sau naziste.

  Țara noastră arată ca o locuință plină de șifoniere în care sunt numai cadavre.

  Cum ai deschis ușa unui astfel de șifonier, cade un cadavru peste tine. Noi trăim cu cadavrele la noi în casă.

  Îmi aduc aminte, cu ceva ani în urmă, fosta cântăreață Mihaela Mihai începuse un demers public prin care dorea ca artiștii de dinainte de 89 să beneficieze și ei de niște pensii decente.

  Când i-am spus față în fața lui Florin Călinescu că acesta este un demers ipocrit, pentru că acești artiști huzureau pe vremea lui Ceaușescu când făceau turnee în toată țara în grădinile de vară ale orașelor erau bine mâncați erau bine băuți, se bucurau de faimă și lumea de-abia aștepta să îi atingă, Florin Călinescu s-a uitat la mine ca la un nebun.

  Acești oameni și-au consumat satisfacțiile în acea perioadă. Nu e treaba mea dacă ei s-au îngrijit sau nu de vechimea lor pe cartea de muncă. Și nici nu e treaba mea să discut despre acest lucru.

  Treaba mea este să le spun în față că au conviețuit ipocrit cu acel sistem.

  Terminați cu prostiile.

  Fugiți de Dragnea și Dancila ca să dați peste Iohanis, PNL, USR, Ponta și alte desene animate. Bineînțeles că și Dragnea și Dancila sunt desene animate. Nici oponenții lui Dragnea din PSD nu vor să se dezică de puii care au crescut mari și frumoși sub aripile cloștii Ion Iliescu.

  Cloșca numită Ion Iliescu a născut pui vii: Hrebenciuc, Șerban Mihăilescu, Mischie, Oprișan, un pic mai târziu Radu mazăre, și alți baroni locali pe care nici un oponent de-ai lui Dragnea din PSD nu i-a recuzat.
  PSD ar avea șansa incredibilă de a deveni un partid buldozer România dacă liderii lui ar ieși și ar spune:

  “La lada de gunoi ai istoriei cu Ion Iliescu și cu toți baronii pe care acesta i-a cloșcărit! De aici încolo ne vom mai numi PSD doar cu aceste trei litere. Nimic din ce a fost psd-ul odată nu va mai primi acordul nostru. Condamnăm cu fermitate toate devalizările făcute României de această gașcă de derbedei pușcăriabili în ultimii 30 de ani.”

  (Vă rog să mă iertați că l-am uitat aici pe Adrian Năstase.)

  Este singura metodă prin care PSD ar putea să-i trimită pe oponenții lui: Iohanis, USR, PNL, Ponta, să-și facă harakiri.

  Românii nu sunt proști.

  Românii vor zice: “incredibil!! Așa ceva n-am auzit de la revoluție încoace. Da, PSD-ule, În aceste condiții îți vom da votul nostru masiv.”

  Iar acum mă ciupesc urgent de obraji ca să mă trezesc din visul care m-a determinat să scriu aceste rânduri despre PSD. N-am nici cea mai mică speranță că PSD îi va condamna pe cei care au predat pe tavă România altor națiuni, altor corporații, altor interese decât cele românești.

  În acest vid de conștiință națională este totalmente explicabil că securiștii își fac partide și joacă tontoroiul cu o veselie debordantă în fața ochilor noștri, determinându-ne să ne acuzăm reciproc și sistematic că suntem proști și netrebnici și că merită să părăsim România și să rămână aici proștii și netrebnicii care oricum la un moment dat vor trebui înlocuiți pe sistem copy-paste de o altă populație mai vrednică care va ști să facă autostrăzi, spitale și școli.

  Chiar dacă nu o spun limpede, gânditorii de serviciu ai României Moise guran, Cristian Tudor Popescu, Alina Mungiu-Pippidi, Sorin Ioniță, Lucian mândruță, Lucian boia, Dragoș pătraru, Victor Rebengiuc, Mihai Șora, Oana Pellea, marius Manole, Cristian Pârvulescu, cetățeni progresiști openminded ai României, asta își doresc: înlocuirea populației României cu o populație cu adevărat vrednica.

  În aceste condiții las la o parte orice iubire fățarnică de aproapele, orice diplomație, orice dialog care ar presupune și un compromis și vă spun doar atât:

  VA DECLAR RĂZBOI!

  Și sunt dispus sa duc acest război folosindu-ma de regulile războiului: una dintre reguli este aceea că în război nu prea sunt reguli.

  Urmăriți vă rog documentarele care vorbesc despre măcelărirea Germaniei de către aliați și de către ruși în cel de-al doilea Război Mondial și veți vedea că cei care ne învață political corectness nu au respectat niciun dumnezeu din dumnezeii la care se închină ei astăzi aducând populația Germaniei îmi prag de exterminare.

  Pe această cale îmi cer iertare întregii populații a Germaniei pentru că o viață întreaga am înghițit căcatul furnizat de păpușarii lumii din care reieșea că Germania a inaugurat și întreținut un holocaust care nu se compara cu nimic din atrocitățile făcute pe planeta pământ.

  O minciună ordinară pentru care îmi cer iertare națiunii Germane. Cifrele absolute sunt cutremurătoare în ceea ce privește numărul morților germanilor din cel de-al doilea Război Mondial, la care se adaugă numărul morților din Rusia și țările Uniunii sovietice.

  Vreți un partid nou care să relanseze România?

  Nu o să îl aveți niciodată.

  Lucrurile sunt atât de stricate încât dumnezeul la care se închină progresiștii numit DEMOCRATIA și-a întors fața și de la aceștia. Progresiștii și-au scârbit pe dumnezeul lor.

  Așa să ne ajute Dumnezeul nostru, domnul nostru Iisus Hristos!

 10. Cu ani in urma , am intrebat pe seful comunitatii evreiesti din oras , cum s-a manifestat ” holocaustul ” la noi in urbe . Mi-a spus ca intradevar a fost ceva – anume in o singura zi , evreii din oras , au fost scosi la curatat zapada , iar pe la pranz , au cazut la pace cu politistii , ca sa mearga acasa si sa manance , dupa care … au ramas acasa ! Aceasta a fost tot holocaustul ! Este vorba de vechiul regat .Acelasi sef al comunitatii evreiesti din oras era suparat pe evrei , pentru ca dupa 1989 , le oprea din pensii bani pentru joint , pe cand sub Ceausescu primeau de sarbatorile lor pachete cu alimente – gratuit ! In Ardealul ocupat de hortisti situatia a fost diferita , iar in Basarabia a fost un basarabean care intradevar a salvat de lagare multi evrei . In 1978 , eu am vazut in Sangeorz Bai o evreica – in varsta – Rifca – ( avea tatuajul de Auschwitz – A – urmat de un numar . Asta se intampla in Transilvania hortista . Doar Elie Wetsel nu a avut tatuaj . Desigur Parintele Justin are dreptate .

 11. In al doilea razboi mondial ,la Iasi, jadanii luminau noaptea cu lanternele fabricile si alte obiective pentru a fi bombardate de aviatia germana.De aceea,Zelea Codreanu…

 12. Pingback: Chiar dacă în România NU A FOST HOLOCAUST, guvernul Ciucă-Ciolacu a cedat șantajului și acordă pensii de peste 700 dolari, evreilor ce au emigrat în Israel – OrtodoxINFO
 13. Pingback: Chiar dacă în România NU A FOST HOLOCAUST, guvernul Ciucă-Ciolacu a cedat șantajului și acordă pensii de peste 700 dolari, evreilor ce au emigrat în Israel – Ortodox.INFO.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și reclamele, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, împărtășim informații despre utilizarea de către dvs. a site-ului nostru cu partenerii noștri de rețele sociale, de publicitate și de analiză. View more
Cookies settings
Accept
Politica de confidențialitate
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Save settings
Cookies settings