X

Părintele Cosmin Tripon – predică la Intrarea Domnului în Ierusalim

Fiul lui Dumnezeu a intrat în Ierusalim pentru a îmbrățișa și a muri pe altarul Sfintei Cruci, ca prin sângele Său cel sfânt și preacurat să spele păcatele tuturor oamenilor și să ne împace pe noi cu Dumnezeu

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Predici, conferințe, interviuri, sfaturi
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

4 comentarii

    1. Catre Admin: tin sa precizez ca desi am ales aceleasi initiale pentru numele de utilizator, eu si comentatorul de mai sus suntem persoane distincte. Nu am postat niciodata aici folosind o alta adresa de email decat aceea pe care o folosesc acum pentru urcarea acestui mesaj (-desi nu exclud posibilitatea de a fi inversat ordinea literelor cel mult o singura data). Nu vreau sa fiu tipul care spune ” e numele meu, eu am fost primul care l-a folosit, gasiti-va altul”, dar avand in vedere ca ma autentific cu G B si pe forumul privat, doresc sa evit orice potentiala confuzie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.