X

Părintele Cosmin Tripon – predică la Intrarea Domnului în Ierusalim

Fiul lui Dumnezeu a intrat în Ierusalim pentru a îmbrățișa și a muri pe altarul Sfintei Cruci, ca prin sângele Său cel sfânt și preacurat să spele păcatele tuturor oamenilor și să ne împace pe noi cu Dumnezeu

Redirecționați 2% din impozitul dvs. pe venit, care altfel s-ar duce la stat, către susținerea acestui portal. Pentru a descărca formularul 230, dați click pe imaginea de mai jos.
Categorii
Predici, conferințe, interviuri, sfaturi
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

4 comentarii

    1. Catre Admin: tin sa precizez ca desi am ales aceleasi initiale pentru numele de utilizator, eu si comentatorul de mai sus suntem persoane distincte. Nu am postat niciodata aici folosind o alta adresa de email decat aceea pe care o folosesc acum pentru urcarea acestui mesaj (-desi nu exclud posibilitatea de a fi inversat ordinea literelor cel mult o singura data). Nu vreau sa fiu tipul care spune ” e numele meu, eu am fost primul care l-a folosit, gasiti-va altul”, dar avand in vedere ca ma autentific cu G B si pe forumul privat, doresc sa evit orice potentiala confuzie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.