X

Video: BioLite – mic dispozitiv pentru transformarea focului in electricitate

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Un cititor ne-a propus clipul de mai sus. Pare util. Vad ca au si un site, pe care insa nu l-am studiat:

https://eu.bioliteenergy.com/collections/stoves

 

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

8 comentarii

  1. Sa incarci ce? Orice scula electrica este interzisa pt cel ce fuge in padure.
    Cu drone si tot felul de senzori pe ele, nici cu scule termice nu prea ai voie. La acel moment cred ca doar minunea lui Dumnezeu va fi ajutorul celui ce fuge.

    Pana atunci insa, va puteti uita si la linkurile cu masini de gatit de pe saccsiv.
    Ma jos un coment de la cineva ce foloseste mg1.
    O sa urmeze si de la cineva care utilizeaza si mg2.

    “A venit si ziua testului! :)
    Rezultatul: impresionant!
    Am cantarit 600 gr.surcele de vreo 2cm (atat a venit la cantar si n-am mai stat sa rup din ele sa ajung la 500gr.). In astea 600gr au intrat si ceva aschii scandura de brad pe care le-am folosit la aprins focul.
    Am fost singur la tara. si cum la noi sotia gateste, m-am limitat doar la a fierbe 5 litri de apa. Ei bine, apa a inceput sa fiarba dupa ce am bagat ultimele surcele,deci practic pentru a o aduce la punctul de fierbere au fost nevoie de mai putin de 500gr, probabil undeva spre 400gr.
    Sincer sa fiu cand am vazut cat inseamna 600gr. de vreascuri am avut ceva retineri in privinta rezultatului. :) Dar este remarcabila eficienta. Felicitari!”

    Apoi imi scrie la ceva timp.

    “mg1 continua sa uimeasca. :)
    Un frate a ramas atat de placut impresionat de ceea ce poate incat doreste si el una. Intrucat nu vrea sa aiba de-a face cu internetul m-a mandatat pe mine sa ma ocup.
    Deci, se mai poate o mg1? ”

    Pana acum nu am vazut la nici unul care vine cu astfel de oferte cate ceva de randament, cu cate lemne si in ce timp se fierbe cantitatea x de apa…

  2. In vremurile de fuga, nici vorba de à ne baza pe asemenea echipamente ! Doar Dumnezeu ne va susține, exact ca pe evrei in cei 40 de ani in pustie. Deci in primul rand sa ne pregatim duhovniceste pentru asemenea vremuri, stiind ca Dumnezeu nu ne va abandonna. Credinta in Dumnezeu e totul.

  3. Am achizitionat si eu o asemenea sobita. Pot spune ca este incredibila, gatesti, fierbi, incalzesti, incarci cu ea, este usoara si eficienta, nu consuma mult”combustibil” iar arderea este completa. Sfatuiesc, care au posibilitati financiare(1.100 lei setul cu gratar, lanterna cu senzor si cana izoterma de pe site ul MX Shop) sa si ia asa ceva..va vor folosi in curand, celor care vor vrea independenta de “stat”.

  4. Foarte util BioLite -ul. Dar vreun dispozitiv pentru inlocuirea caloriferului sau resoului electric exista ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button