X

Sfat la vreme de pandemie: Cumpărați-vă arme de autoapărare

John McAfee: Coronavirus is a government plot, grab your guns ...
E o decizie pe care eu am luat-o de ceva timp şi aştept doar “relaxarea” ca să fac formalităţile necesare. Nu de alta, dar în criza, foametea, anarhia şi haosul controlat, care vor urma, vom avea parte de tâlhării şi jafuri, avute şi ele în vedere în planul de a ne pune la pământ pe toate căile posibile, astfel încât să cerem în genunchi guvernelor protecţia: adică mai multă supraveghere, mai mult control, cipuri, tatuaje digitale, suspendarea drepturilor şi libertăţilor şi tot restul cu care s-a făcut un, cred, lămuritor exerciţiu în ultimile luni.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Americanii şi canadienii – şi nu numai ei – au cumpărat masiv arme şi muniţie în ultimile 2-3 luni, cu atât mai multe cu cât perspectivele economice au devenit mai negre, iar nevoia de autoapărare din viitorul apropiat, mai evidentă. Şi, aici ar trebui să-i credem, sau, altfel, pe americanii de rând ar trebui să-i credem pentru că ei au trăit şi trăiesc într-o societate ceva mai “înfierbântată” decât a noastră.

Este exact sfatul pe care îl dă şi excentricul John McAfee, “legendarul tech-guru”, într-o intervenţie de acum 2 zile în care afirmă că pandemia este un complot al guvernelor, care ne mint şi ne înşeală şi că, în scurt timp, dacă ai mâncare dar nu ai arme să o aperi ţi-o vor lua cei care au arme şi nu au mâncare.

Şi, adaug eu, nu e vorba numai de mâncare, ci de orice alte bunuri din care interlopii pot scoate bani, inclusiv copii şi adolescenţi, femei tinere, pentru reţelele de trafic de carne vie şi de organe.

Sau poate fi vorba de oricare dintre cei mai în putere, siliţi să muncească în condiţii de sclavie atroce, vânduţi, închiriaţi, ucişi la nevoie. (Am avut astfel cazuri chiar anii trecuţi, aici în România, şi sunt sigur că ele sunt mai multe, chiar şi în timpuri, despre care credeam că ar fi, cât de cât, normale.)

Şi nu-mi aduceţi aminte că suntem în secolul 21 şi că nu mai e posibil! Ba tocmai pentru că suntem în secolul 21, cel al întoarcerii spre slcavia generalizată, spre zdrobirea persoanei umane şi transformarea ei într-o fiinţă sub-animalică, este şi va fi posibil.

Aşa cum este posibil în mai toate minunatele state occidentale,  cu o mare parte dintre muncitorii sezonieri români.

Aşa cum a fost, în fiecare clipă a minunatului secol 20, şi este posibil în continuare să existe sclavia sexuală, în care sunt exploataţi zeci de milioane de femei şi de copii.

Aveţi grijă! Deja cele mai negre scenarii încep să devină posibile, sau chiar sunt aplicate.

Nu vă temeţi!  Rugaţi-vă. Şi, rugaţi-vă pentru duşmanii voştri! Dar pentru apărarea celorlalţi, dacă va fi nevoie să înfruntaţi o asemenea situaţie, e bine să aveţi şi o unealtă materială.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

29 comentarii

  1. extraordinar de bun articolul ! bravo! respect pentru curajul avut , de a publica solutia la o problema sociala cu care ne confruntam si ne vom confrunta de aici inainte ! cu cat mai bine inarmati cu atat mai in siguranta ! si cand e vorba de familia mea , nu mai intereseaza daca e hot , talhar , parlametar , politist , medic sau oricare din viermii astia sociali ar fi . va veni o vreme cand viata noastra si a familiilor noastre va depinde numai si numai de noi . si atunci raspunsul e unul singur ! punct ochit punct lovit ! dreptate si fratie !

  2. mai greu in Romania (apropo de kalașnikovul din poza) ba chiar imposibil. de pe piata neagră eventual, dar e riscant…

    1. ps
      arme de foc (chiar semi automate-ptr cunoscători), doar cu buletinul își permit (încă) doar americani. in Ro cei din sistem au (și nu toți) pentru omul de rand e aproape imposibil de procurat pe căi legale și costă o grămadă de bani (autorizații, impozite etc) ,deci despre ce vb? eventual ceva artizanal..

  3. Cu acest articol “ati dat-o de gard..”
    Dezamăgire totală…

    „În vremurile de pe urmă pe oameni îi va mântui dragostea, smerenia și bunătatea. Bunătatea deschide porțile raiului, smerenia ne duce înlăuntru, iar dragostea ni-L va arăta pe Dumnezeu. Nimeni să nu gândească că dragostea este un dar înnăscut. Dragostea poate fi învățată și trebuie să tindeți către ea. Dumnezeu nu vrea cuvinte pompoase, El vrea fapte. Fapta bună este dragoste. Atunci când faci bine, urci cu o treaptă, iar când greșești, cobori mai jos. Întreaga noastră viață constă în astfel de înălțări și căderi.” (Sfântul Gavriil Ivireanul)

    1. Vezi sa nu dea cu tine de gard vreun derbedeu care vine sa-ti ia painea de la gura copiilor. Sa vad atunci ce dragoste ii poti arata aceluia.

      1. @Ortodoxinfo,
        Hristos a înviat!
        Eu sunt femeie; concret ce gen de armă îmi recomandati? Ceva spray lacrimogen sau ce altceva?
        Vă mulțumesc!

        1. La asta nu ne pricepem, consultati site-uri de specialitate. Dar in primul rand un barbat ar trebui sa aiba grija aceasta.

        2. Un spray lacrimogen as recomanda si eu. In general trebuie folosit de la cel putin 1m. Legislatia e destul de ciudata chiar si in privinta unor mijloace de aparare rudimentare. La o perchezitie corporala e o problema daca ai cutit sau alte mijloace, chiar daca le folosesti pentru auto-aparare.

  4. De alte sfaturi ar trebui să ascultăm. Cum ar fi:
    Ioan 13, 34: „Poruncă nouă dau vouă: Să vă iubiţi unul pe altul. Precum Eu v-am iubit pe voi, aşa şi voi să vă iubiţi unul pe altul.”
    Matei 26, 52: „Întoarce sabia ta la locul ei, că toţi cei ce scot sabia, de sabie vor pieri.”
    Încep să am îndoieli legate de acest site. Poate luaţi în considerare eliminarea acestei pagini.

    1. Doamne ajută,

      tocmai despre acest lucru este vorba: „Întoarce sabia ta la locul ei, că toţi cei ce scot sabia, de sabie vor pieri.”

      Cu alte cuvinte, cei care scot sabia, vor pieri de sabie, nu vor fi bătuți pe umăr!

      Mîntuitorul îi sfătuia pe apostolii săi, spunîndu-le ce este bine și ce este rău. Or, din moment ce Sfîntul Apostol Petru avea sabie, oare nu o avea cu acordul Mîntuitorului? I-a spus oare Mîntuitorul lui Petru că nu este bună arma? Nici vorbă de așa ceva!

      Doamne ajută!

      1. Mântuitorul sfătuieşte pe Apostoli să se înarmeze în sens duhovnicesc, nu lumesc. Nu era timp de explicaţii când Sf. Apostol Petru a înţeles că i-ar fi necesare cele două săbii.
        Trebuie să interpretăm Scripturile aşa cum ne învaţă Biserica prin Sfinţii Părinţi, altfel ce folos avem să înţelegem lucrurile la fel cum le-am fi înţeles şi fără Scripturi? Dacă avem impresia că ne îndreptăţim, să nu cumva să ne osândim.
        Sfântul Apostol Pavel ne arată ce fel de înarmare şi arme ne trebuie: http://bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=19&cap=6#11-12
        Criza prin care trecem mi se pare că este cu mult mai mult de natură sufletească.
        Doamne ajută!

        1. Doamne ajută,

          Mîntuitorul le spune apostolilor Săi de la bun început să se înarmeze în sens duhovnicesc, spunîndu-le că se vor face vînători / pescari de oameni. Dar sabia pe care o folosește Sfîntul Apostol Petru pentru a-i tăia urechea lui Malhus nu este cea duhovnicească.

          Atunci cînd Mîntuitorul le spune apostolilor Săi: “…cine nu are sabie, să-și vîndă veșmîntul și să își cumpere una”, se referă clar la o sabie de facto, doar nu era să învețe apostolii abia în al doisprezecelea ceas propovăduirea Evangheliei.

          Să ne amintim doar de Ștefan cel Mare și Sfînt, oare pe turci i-a primit cu vorbe bune sau cu sabia? Și vorbim de un măcel, în bătălii au murit foarte mulți, și de o parte, și de alta. Cu toate acestea, preoții au sfințit steagurile, iar însuși voievodul a tăiat mai mulți turci, fără doar și poate. Cu toate acestea, este sfînt.

          Alt exemplu este Sfîntul Cosma Etolianul. Un turc nemernic a încercat să îl batjocorească, Sfîntul l-a ucis. Cu toate acestea, a devenit sfînt.

          Alt exemplu copleșitor: In hoc signo vinces. Sfîntul Împărat Constantin și-a învins dușmanii prin Cruce și sabie.

          Exemplele pot continua.

          Doamne ajută!

          1. Dacă Mântuitorul ar fi vorbit de sabie cu care să fie tăiaţi oameni, ca să se apere împotriva mulţimii de ostaşi, nu erau de ajuns două.
            Mântiutorul avea puterea să vindece efectele înţelegerii greşite a cuvintelor legate de sabie. Poate că de aceea era şi necesar să fie lovit şi vindecat Malhus.

            Articolul nu vorbeşte de armată, care sunt de acord că trebuie să fie pregătită să apere ţara. Şi nimeni nu zice că dacă eşti în situaţia să te aperi, ca persoană sau familia, să stai cu mâinile în sân. Dar oricâte arme ţi-ai cumpăra, nu-ţi vor asigura siguranţa. Oamenii obişnuiţi nu sunt pregătiţi să folosească forţa minimă necesară şi atunci, cu cât mai multe arme, cu atât vor fi mai frecvente şi „justificate” măsurile în forţă din partea puterilor lumeşti, chiar şi măsuri neconstituţionale, pe care apoi, tot ei, să le condamne cu ipocrizie. Asta vă doriţi?

            Nu avem nevoie de tulburare aşa că, pentru că văd că nu vrei să înţelegi decât ad literam cuvintele scripturii, nu-ţi mai răspund. Fiecare vom da socoteală, atât pentru înţelegerea şi modul de aplicare a Scripturii, cât şi pentru duhul în care îndemnăm semenii noştri.

          2. Doamne ajută,

            mă tem că nu vedeți pădurea din cauza copacilor.

            Dacă este justificată armata, care este angajată în bătălii cu mii de morți, de ce nu este normal să te poți apăra într-un conflict limitat? Chiar dumneavoastră afirmați acest lucru. Și nu trebuie neapărat să rănești sau să ucizi pe cineva! Este suficient ca potențialul agresor să știe că ai o armă sau să tragi un foc în aer, și, în America, unde se folosește arma de 2.5 milioane de ori pe an, în 92% dintre cazuri, infractorii fug!

            Iar cele două săbii pot fi înmulțite, la fel ca și peștii și pîinile.

            De acord, este nevoie de exerciții, de aceea trebuie să îți cumperi arme și să exersezi cu ele. Credeți-mă, cînd ești pus într-o situație de urgență și trebuie să îți aperi familia, înveți să folosești armele.

            Din păcate, ne găsim chiar acum într-o astfel de situație.

            Părintele Cleopa a fost contemporan cu noi. Vă recomand să citiți ce scrie în chiar primul volum din “Ne vorbește părintele Cleopa”, vizavi de banditul Baltă.

            Evident, acest lucru nu înseamnă că trebuie să slăbim rugăciunea.

            Doamne ajută!

          3. Este o mare minciuna!..Stefan cel Mare nu este Sfant!!!…A fost un conducator bun pentru poporul lui, dar sa fie clar nu a fost si nu este un Sfant!!!..

  5. Mihai si Eduard, sunteti in frunte. Voi ii intariti pe ceilalti care au slabit momentan in credinta. Permanent trebuie sa ne intarim unii pe altii in credinta. Sa ramanem in pace unii cu altii ca sa fim puternici.
    Hristos a Imviat!

  6. UN CONDUCATOR ADEVARAT PENTRU DREPTATE SI ADEVAR INTRA obligatpriu IN IAD la propriu cu SABIA TAIND CAPETE !
    ADICA ISI ASUMA VITEJESTE FAPTA SI TAIE CU SABIA in NUMELE DREPTATII SI A DREPTULUI JUDECATOR.
    APOI MEGE LA DUHOVNIC SE SPOVEDESTE BARBATESTE, (“am facut, DOAMNE, AM FACUT, MA IARTA TU PE MINE, ROBUL TAU CEL CREDINCIOS! “!) , DACA ESTE DTEPT MARITOR ORTODOX, CU SAPTE RINDURI, nu muhere cu poale scurte si PAR LUNGsi EPILAT , ESTE IERTAT si la final IN NUMELE DREPTATII SI ADEVARULUI ESTE UN MARE CONDUCATOR SI UN MARE SFINT identic cu MARELE VOIEVOD CONDUCATORUL MOLDOVENILOR STEFAN CEL MARE SI SFINT, care sta de VORBA DIRECT CU SFINTA TREIME PRIN DUHOVNICUL LUI SFINTUL DANIIL SIHASTRU .
    FRATILOR, nu judecati daca NU SINTETI CONDUCATORI AUTENTICI, pentru ca nu pricepeti NIMIC. NU VA BAGATI NASULBUNDE NU VA FIERBE OALA, pentru ca MIRUL DAT CONDUCATORULUI,de catre SFINTA TREIME, nu este la fel cu CEL al SUBORDONATULUI. .
    CONDUCATORII AUTENTICI AU O ALTA GINDIRE decit GLOATELE PE CARE LE PASTORESTE, ASA CUM E DREPT.
    MARELE CONSTANTIN BRINCOVEANU si-a ucis PROPRII FII prn mina ghiaurilor in NUMELE DREPTATII si al CREDINTEI ORTODOXE .
    UN CONDUCATOR AUTENTIC daca atunci cind se uita in oglinda, SI nu este capabil sa scoata sabia la cea mai mica TRADARE A NEAMULUI, deci sa fie CONSTATIN BRINCOVEANU IN SUFLET SI GINDIRE, TESTAMENTUL NEAMULUI ROMANESC, niciodata NU SINT CONDUCATORI, cum sint toti in ROMANIA de 30ani.
    SULE BLEGI, si ei se vor conducatori ! HA, HA, HA,…. si VIRUSIII rid… de ei. FIRESC!
    NIci spirit de
    CIOBANI AUTENTICI NU AU, CI DOAR DE SOBOLANI care roade tot in SILOZURILE NATIEI si la urma daca sint descoperiti fug CA niste SOBOLANII ce sint .
    NU-SI ASUMA CA NISTE CONDUCATORI, CA marii VOIEVOZI ai PATREI lupta dreapta!
    MUMA lui STEFAN CEL MARE :
    “de esti tu acela, nu-ti sint muma eu”.
    SARACII SOARECI….. nici sobolani nu mai sint…. astia din guvernul romanesc cu orban in frunte si parlament, presedintele tarii, zis iohanis …. sont doar boeti SOARECI.
    SOBOLANII VETERANI sint doar PESEDEII…., astialalti toti ZISA OPOZITIE DE DREAPTA cu alde (rares bogdan, caramitru, barna, nica, etc. etc) niste soreci care CHITAIE DE FRICA STAPINOR din occident.
    Saraca TARA, SARAC POPOR!

  7. Dușmanii neamului nostru au avut grijă (prin legi) să fim cel mai dezarmant popor din Europa.
    Nu ne-a mai rămas decât rugăciunea… și asta ne v-a salva.

  8. Doamne ajută!

    Ai reușit? E complicat? Mie de ex. îmi place AR-15, dar nu știu dacă e legală în România.

    Magnum e legal? E relativ portabil, poți să-l iei cu tine pe munte, și la nevoie poți împușca și un urs, dacă te atacă în pădure. Cu altfel de jucării te poți apăra numai de hoții mărunți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button